Промяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Промяна
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2658 пъти
Здравейте, мили читатели! Аз съм момиче около 25-те си години от по-голям град с хубава според мен професия. Нормална млада жена. Няма да разказвам конкретната си история, защото е много заплетена, разноцветна, тъжна, осъзнаваща. Вследствие на много повлияли ми обстоятелства от личен характер осъзнах, че самочувствието ми, което без това почти го няма просто изчезна. И причината не е, че са ме изоставили или предали. Просто вероятно имам нужда от промяна, от сериозна промяна, за да изтрия целия негативизъм загнездил се в мен. Просто искам да опитам. И въпросът е каква промяна? Физическа, емоционална, може би от всичко по малко? Знам, че ще ми кажете трябва да го почувстваш, но аз наистина не знам.

И тук първите ми въпроси са насочени към дамите, относно физическата промяна. Колко пари влагате и бихте вложили в себе си? Скъпа ли е ежемесечната подръжка? Съпрузите/гаджетата ви помагат ли финансово за процедурите? Кои са най-важните компоненти според вас във външния вид? Кое от разкрасителните процедури е естетично и кое е прекалено? Мъжете ви оценяват ли грижата която полагате за себе си? Желаят ли ви повече? Спортувате ли и какво? Когато сте по-дейни това харесва ли се на мъжете ви? Как успявате да да балансирате между работата, социалния живот, къщната работа и външния вид? На мен ми е трудно честно казано. А имате ли корекции по себе си? И тук не искам да ме разбирате погрешно, че съм повърхностна или страдам от комплекси, просто искам да чуя мнения, нещо различно, да направя нещо лично за себе си, да опитам да върна самочувствието си, надявам се, разбира се това да бъде оценено и от човека до мен.

И до мъжете: какво във външния ни вид и поведение ви впечатлява? Колко е важно жената до вас да бъде домакиня, но в същото време секси домакиня? Какво търсите като физически и емоционални черти в една жена? А какво ви отблъсква? Вдига ли ви се самочувствието когато вървите до поддържана жена или не ви е толкова важно? Плащате ли за разкрасителните процедури на жената до себе си? Нормално ли е?

Бих се радвала да чуя примери за успешни личностни промени, било то нещо малко, нова прическа, нов гардероб или пък някоя корекция? Ако сте били в дупка как и с какво сте излязли от нея. Какво ви донесе промяната? Сега по щастливи ли сте?
Надявам се да ми препоръчате нещо вдъхновяващо, дейност, спорт, книга за личностно развитие? Как поддържате любовта към себе си и щастието от живота? Искам да възвърна обичта към себе си и да се ценя, за да ме обичат и ценят всички около мен. Посъветвайте ме как, моля! Благодаря на всички, които ще отделят време да прочетат написаното от мен, приемам всякакви съвети, примери, дори критика. Сигурна съм, че има много момичета изгубили се, като мен, надявам се да се преоткрием по-скоро! Благодаря отново!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 70c437cd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Аз пък съм момченце на 35.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d0cb86b47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   А аз пък съм Жена на 21

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a225c04e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей!

Отговаря ти жена на 26.

Колко пари влагате и бихте вложили в себе си?
— Поддръжката на приличен външен вид за мен включва едно посещение при фризьора за освежаване на прическата, едно посещение при маникюристката ми за нов гел лак на всеки три седмици, и две посещения при козметика ми за поддръжка на миглопластиката, също така допълнителни дрехи/аксесоари/бижута/козметика, ако имам важен повод и нямам нещо подходящо в гардероба, или ако нещо ми хареса от витрините и реша, че си струва инвестицията. Общата сума на "месечната ми поддръжка", както я наричаш ти, варира около 100-150 лв., като зависи от конкретния месец.

Съпрузите/гаджетата ви помагат ли финансово за процедурите?
— Да, годеникът ми, с когото живеем заедно от доста години, напълно обезпечава финансово всички мои нужди и процедури, въпреки че моите месечни доходи са почти двойно по-високи от неговите (приходите му определено са над средните за страната, а моите може да минат за доста високи, особено предвид избора ми на професия). Бюджетът ни на теория е общ, но той изключително държи да покрива всички сметки, както и всичко, от което аз имам нужда, така че по негово поискване правилото е: неговото е общо, моето си е само мое и само аз имам право да оперирам с него. Не му троша хатъра, това вероятно подсилва самочувствието му на мъж. На мен ми е все тая, мисля за бюджета ни като за общ бюджет така или иначе, и не бих се посвенила да финансирам някоя голяма наша обща цел или мащабен ремонт, да речем. Не ми пречи по никакъв начин и не се стискам, друг е въпроса, че той не би ми позволил да харча от моите пари.

Кои са най-важните компоненти според вас във външния вид?
— Перфектна лична хигиена, добра форма и индивидуален стил.

Кое от разкрасителните процедури е естетично и кое е прекалено?
— Естетично в моите очи е всичко онова, което кара лицето и тялото да изглеждат симетрично и в хармония. Всичко останало е малко излишно и причинява повече вреда, отколкото реална полза.

Мъжете ви оценяват ли грижата която полагате за себе си? Желаят ли ви повече?
— Вярвам, че няма нормален в общоприетия смисъл мъж, който да предпочете целулитна жълтозъба дебеланка с прораснали корени на косата и изядени нокти на ръцете, пред една добре поддържана дама, която обича да се грижи за здравето и визията си, като за това дори не са необходими кой знае колко пари. Добрата лична хигиена и правилото "не толерирай излишъци" в храненето и отношенията са напълно достатъчни, за да изглежда една жена прилично. Не е нужно да ходи на маникюр, ноктите могат да се поддръжат чудесно и в домашни условия с обикновен лак. Същото важи за поддъжка на добрата форма и лицето. Не е нужно да се харчи за маски, маска за лице става и с кисело мляко и сода, или с яйце, или с малко намачкан банан. Идеи много, само да има кой да ги реализира, стига да поиска. Самата аз дълги години се поддържах именно така, по домашному, но с времето работата ми запълни десет часа от денонощието, седем дни в седмицата, като през останалото време водя кореспонденцията и уточняваме необходимата информация, така че се обръщам за помощ към козметик и маникюрист, иначе няма как да смогна.

Спортувате ли и какво?
— Една от стаите вкъщи е обособена като фитнес (велоергометър, пътека, лежанка, дъмбели, въжета, ластици, йога килимче). Прекарвам там поне по един час, четири пъти седмично.

Когато сте по-дейни това харесва ли се на мъжете ви? Как успявате да балансирате между работата, социалния живот, къщната работа и външния вид?
— Балансът е най-трудно постижимия успех, но не е невъзможен, когато двама души се обичат и работят за връзката си. С мъжа до мен имаме кодекс за взаимопомощ, в който няма писани правила, но има много разбиране и обич, много толерантност към нуждите и проблемите на другия. Безусловно и винаги. Когато единия има сили да даде само 20% за връзката, другия без да му мисли, влага 80, за да можем в края на деня да се чувстваме част от едно смислено и красиво цяло. Другия път ще е обратното. Без заеми и везни, както е казал поетът.

А имате ли корекции по себе си?
— Все още не, ако изключим блейдинга на веждите ми, но има дребни естетически недостатъци, които с течение на времето вероятно бих променила, стига да го пожелая насериозно и да разчертая план за действие. Със сигурност обаче не са операции и процедури, без които да не мога да живея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9ef19b9bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   На 25 не си момиче. Темата няма особен смисъл. Можеш просто да направиш за себе си каквото сметнеш за добре.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6ad0c14d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Първо - както намекват иронично номер 1 и 2 - около 25-те вече трябва да приемеш, че съвсем не си момиче и то не от скоро, а си жена и трябва да гледаш на себе си като такава. Като зряла, отговорна жена, с добра професия.

Второ - по мое впечатление ти искаш промени по усмотрението на отсрещния пол. Търсиш одобрението на мъжете, явно не се чувстваш достатъчно красива и желана. Ако имаш половинка - явно там е първият червен флаг за ниската ти самооценка. Явно ти подронва самочувствието и ти набива някакви комплекси.

Трето - в началото ще ти звучи трудно, сигурно невъзможно и със сигурност клиширано, но промяната трябва да я правиш само и единствено заради себе си, а не да се опитваш да влезеш в нечии други критерии за идеал. Когато се чувстваш ти самата добре със себе си, когато се харесваш и се обичаш, хората също ще се отнасят с теб по този начин, защото то си личи и се усеща, а външния вид, изкуствените мигли, корекции и т.н. нямат абсолютно нищо общо с това.

Ако имаш желание да направиш някаква промяна по себе си - разбира се, давай. Но нека е заради теб, а не заради нечии критерии.

Четвърто - бих те посъветвала или да ограничиш или да изтриеш социални медии като фейсбук и тикток(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) и инстаграм (ако не, там поне информацията е по-отбрана), тъй като там непрекъснато ни се насаждат перфектните тела на тази и онази, тена им, белите им зъбки, дългите им мигли, чипите им нослета, високият стандарт на живот, успехите им и т.н., а много малко от тези неща са реални. И ПЛЮС - карат нас да се чувстваме неуспели, недостатъчно красиви, нещастни, безполезни и тн. и тн. А реалността при тях съвсем не е такава, както и тези неща, които усещаме, съвсем не са реални. Но мислейки си така, ние сами подкопаваме себе си. Опитай, дори да не е завинаги, дай си почивка от 1-2месеца (вече повече от година и нещо нямам и нямам намерение да ги връщам, чувствам се перфектно).

Успех и горе главата :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: de7ea4eac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм момче на 19 години и ние като погледнем едно момиче и ни харева да е естествена и истинска да бъде разбирателна такаче можеш да и се довериш, харесваме в момичетата да са интелигентни и красиви и добри, не гаднярки.
Ни не харесваме натруфени момичета със много грим и харесваме естествена красота, а мене много ме отвращават дългите нокни които слагате защото си мислите, че сте красиви, но всъщност това ви прави да изглежданете по грозни и не е привлекателно, но аз не съм единсвеното момче което е стова мнение, а всички мъще това си го мислят това за дългите нокти и тежкият грим които си слагате защото уж си мислите, че това ви прави по красиви и привлекателни и си мислите също, че ние харесваме дълги нокти и вие го правите защото на вас това ви харесва, трябва да спрете с това.

Ние харисваме естествената красота на едно момиче и да е мила и умна умна същото да можеш да си говориш с нея за всичко и да те разбира.

Жалко, че аз все още дори не знам какво е любов не знам какво е да обичаш и да испитваш силини чувства към момиче в което си се влюбил и също тебе да те обича и даже не съм разбрах какво е чувството да се докоснеш до любимата която обичаш.

ЧАО

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: de7ea4eac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз съм момче на 19 години и ние като погледнем едно момиче и ни харева да е естествена и истинска да бъде разбирателна такаче можеш да и се довериш, харесваме в момичетата да са интелигентни и красиви и добри, не гаднярки.
Ни не харесваме натруфени момичета със много грим и харесваме естествена красота, а мене много ме отвращават дългите нокни които слагате защото си мислите, че сте красиви, но всъщност това ви прави да изглежданете по грозни и не е привлекателно, но аз не съм единсвеното момче което е стова мнение, а всички мъще това си го мислят това за дългите нокти и тежкият грим които си слагате защото уж си мислите, че това ви прави по красиви и привлекателни и си мислите също, че ние харесваме дълги нокти и вие го правите защото на вас това ви харесва, трябва да спрете с това.

Ние харисваме естествената красота на едно момиче и да е мила и умна умна същото да можеш да си говориш с нея за всичко и да те разбира.

Жалко, че аз все още дори не знам какво е любов не знам какво е да обичаш и да испитваш силини чувства към момиче в което си се влюбил и също тебе да те обича и даже не съм разбрах какво е чувството да се докоснеш до любимата която обичаш.

ЧАО

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 660e05e313
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   В интернет има не само снимки на екстеншъни , нокти , мигли ,изпилени нослета , циците -мале , щях да ги забравя , Занзибар ,тренировки ,чинии с изящни блюда !
Личи си , че мозъкът ти е преформатиран , но силно замътен , ако е имало какво .Въпросите ти ясно показват житейските ти ценности , липса на собствено мнение ,цели и лутане като малко дете между сергиите .Не ти се отдава ,просто .Или го имаш , или го нямаш .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker