Какво мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Какво мислите?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2052 пъти
На 23 съм тежа 53кг и съм висока 179см. Искам да попитам дали смятате че трябва да кача кила? Никога не съм била повече от 55кг и преди години бях в модна агенция но от доста време не се занимавам с това. Питам защото не спортувам нищо и определено хапвам каквото искам (пуша цигари но не ми влиаят на апетита). Прятелят ми че харесва така но ми казва че и да стана 60кг пак ще съм добре но аз не съм сигурна. Имам си дупе и гърди но все пак си изглеждам слаба но понякога като всяка жена се чувствам зле. Особено преди цикъл съм отвратена от себе си. Та според вас трябва ли да тренирам, да мина на режим някъде или да качвам някои кг??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 555f6af309
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Спорта и режимите са за отслабване. За мускулна маса, още повече при жена, ще е за сметка на изхабяване на стави и кости. Не можем да правим телата си като по поръчка. "Свалям", "качвам" - това да не е правене на скулптура - тука ще добавя / ще отнема.
П.С.: Не знам знаеш ли - но мускулите горят калории.
Просто яж повече като не се харесваш. Вместо да се фукаш по форумите. Кой какво мисли - няма никакво значение.
От една приятно закръглена

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5b80ec4aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Проблемът ти ми е познат. Доста по-ниска съм от теб, но и моите килограми са под нормата. Много трудно качвам, имам бърз метаболизъм и генът ми си казва тежката дума.
В един момент наистина не се чувствах добре, затова си обърнах внимание и промених начина си на живот. Стана постепенно, без излишни напъни, бяха си малки промени в продължение на месеци. Сега избирам по-внимателно храната си и тренирам умерено. Чувствам се много по-добре, но не мисля, че тялото ми се е променило чак толкова. Качих няколко килограма, нищо фрапиращо, но определено мускулатурата ми се подобри и сега съм една идея по-силна и издръжлива физически. Може да опиташ, предполагам, че и при теб ще се случи нещо подобно, а то въобще не е лошо. Много е приятно да не се обвиняваш за глупости, защото правиш всичко по силите си и да не ти се плаче преди цикъл, само защото си се погледнала в огледалото. И все пак, опитай се да си по-мила към себе си, не се пренатоварвай и стресирай излишно за промени, които отнемат повече време.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7b48f6d1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм 167 и тежа 55. Преди да родя тежах 51 кг. Но след като родих започнах да тренирам у дома с бебето. Ръцете ми наедряха - носех бебето на ръце нагоре надолу, качвах стълби с него в ръце, оформих дупе, сега раменцата не са ми хилави и така се харесвам повече. Според мен се оформи леко, да качиш 3-4 кг няма да е зле.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5cae51d4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Според мен трябва да качиш някой килограм. Да си 1.79 и да тежиш толкова малко... Не ми се струва добре. Все пак не знам как изглеждаш, но предполагам, че си доста кльощава.

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: 189898cba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Към 1 само да кажа че не се фукам. Много дълги госини заради ниското тегло не ме поглеждаха мъже и се чувствах много зле от факта но заради напрежение и депресия не успявах да кача. Дори и за някой да е “мечта” да си толкова слаб си има много минуси и най-вече като 12-13 модулна като на момичетата им идваше цикъл или имаха гърди и носеха сутиени а аз чак на 17 започнах ми беше много трудно. Сега просто съм в дилема и затова споделям във форуми а не за да се “фукам”. Ако съм честна за мен една жена става по малко привлекателна ако е над 170см а височината ми е доста над и затова също съм се чувствала изолирана и грозна.
На всички искам да благдоаря за съветите! Ще почна да избирам по-добра Храна със сигурност!

 
  ...


...
преди: 3 години, 21 дни
hash: ddde08c0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   1, спортът е дисциплина и начин на живот, а не за отслабване. Личи си, че изобщо не знаеш какво говориш.

Започни спорт - пилатес, йога, канго, аеробика. Ще се стегнеш и ще видиш как ще изглеждаш още по-добре. На теб ще ти е лесно, понеже си висока и нямаш за чистене. Аз съм ниска жена, 157см и ако не поддържам 55г ставам като прасе :Д така че, радвай се на хубавите ти гени и спортувай. Спортът преди всичко е начин на живот, не само начин за отслабване.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker