Мускули без хранителен режим? Може ли??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мускули без хранителен режим? Може ли???
преди: 3 години, 14 дни, прочетена 1891 пъти
Здравейте, скоро мисля да започвам да ходя на фитнес, но проблема е че тва скоро е след 3-4 месеца, тъй като тогава ще ми се отвори възможност да бачкам и да си позволя режими, качествени продукти и т. н... На този етап нямам възможност да давам по 300 лева за хранителни режими. В тяло съм 1. 75 и съм 64 кг. Слабичък съм, знам. В момента храната ми се състои предимно от яйца за закуска, на обяд като изляза навън с приятели ям дюнери/пици/джобове или нещо подобно и за вечеря ям разни готвени неща, които нашите готвят. Тоест не спазвам никакъв режим и ям каквото има и не се ограничавам да не ям сладко и т. н. Възможно ли е ако реша да ходя в залата да направя някакви резултати за тези няколко месеца, като се има предвид че аз не искам да отслабвам, а да качвам маса и то само мускули?

И още нещо, колко пари ви излизат разходите за хранителните продукти в режима? Преди време имах един период в който тренирах за кратко и се контузих и ми умря желанието, та от тогавя помня че сметките бяха около 250-300 лева за храна на месец. Имах си едни фиксирани около 20 продукта, предимно пилешки гърди, ориз, зеленчуци, плодове, яйца, мляко и млечни продукти, овесени ядки, фъстъчени масла и още няколко продукта... еми към 60-70 лева си отиваха за една седмица? Ще ми е интересно някой наистина напреднал във фитнеса който се занимава сериозно да ми напише колко са разходите му и какво точно си купува. Разход си е.. режим 250 лева, 50 лева карта, още някой лев за добавки и си се събира доста стабилна сума, която само човек със стабилна работа може да понесе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 14 дни
hash: c9db7c74be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Относно храната - много е важна за резултатите. Относно това колко пари е - много е условно. Има извара за по 5 лева килото, вероятно и по-евтина. Има и такава от лидл за 2-3 лева 250 гр. Има месо по 20 лева килото, има и по 4-5. Има и промоции... Като цяло, няма да направиш нещо кой знае какво за тия 3-4 месеца, така че е почти все тая. Просто замести дюнерите и пиците с нещо от вкъщи, по-скъпо няма да излезе, а по-полезно и смислено - да. Тренирай без да се претоварваш, яж хубаво и по-калорично, за да качваш килограми(евентуално) и след 4 месеца вече мисли за диети/режими. Добави си още едно хранене, за още калории. Ако не можеш да поемаш повече храна, наблягай на калорични неща като ядки със закуската. Около 50 гр. са ти 300 калории за деня. Това са трикове, които с годините, ако си постоянен ще разбереш. Но имай предвид, че мускули няма да имаш за 4 месеца. Ако спазваш нещата, които ти казвам, ще имаш напредък, главно тялото ти ще свикне с тренировките, което е много важно и евентуално ще качиш малко мускулна маса. От там нататък, ако не става с храненето, инсталирай и приложение, с което си мериш храната и си следи калориите, ще помогне много, колкото и да не ти се вярва. Ядеш ли повече, отколкото изразходваш, ядеш ли качествена храна и тренираш ли добре и се наспиваш, за една година ще имаш добри резултати.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: ec706b4a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Според мен е достатъчно да замениш джънк фууда със сирене, кашкавал, фъстъци, ядки, месо, протеините изолат и претоварването ще ти изхабят ставите и сухожилията и ще заприличаш на горила. Това е моето мнение.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 70fb7c74ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом "слабичък" (кльощав), джобчета и банички описват режима ти, ти не си за фитнес. Пробвай с аеробика за баби.

50 лева за фитнес? Намери друга зала или просто прави калистеника. Безплатна е, има обучение дори в YouTube.

Добавки? Ако ядеш правилно, не ти трябват никакви добавки, най-малкото амино или протеин. Креатинът е единствената добавка, а той е евтин.

300 лева за храна? Ориз, боб, картофи, извара, яйца, леща, нахут, риба тон в консерва, свинска кайма. Все качествени храни, все източници на белтъчини, мазнина и въглехидрати, все евтини. Въпрос на готвене.

Ако живееш с мама и тати и си безработен, то фитесът е най-малкият ти проблем. Само да вметна, че Лазар Ангелов е изглеждал във фрма и без да има голяма заплата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: 5ab7f56c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Добави протеин. Щом ядеш джънк и не качваш мазно, това е добре. Вземи протеин на прах - суроватъчен за след тренировка и казеин преди сън. Разбира се, по-добре е ако можеш да си вземеш хранителни продукти, които да ти осигуряват протеина, а не прахчета, но това ти го давам като идея защото излиза по-евтино. Общо-взето е това. Щом си 1. 75 и 64кг имаш много добра база да не се тревожиш за мазнините и да изградиш прилично количество мускул с тренировки и хранене с повече протеин.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 33c0eb9e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Вземи първо потренирай малко. Научи се на физическа култура и да изпълняваш упражненията правилно. Научи се никога да не тренираш без да си разтегнал и загрял. Научи се на самодисциплина, да не изпускаш тренировка. Направи го това начин на живот! И едва след 3-4 месеца като започнеш да забелязваш разлика в себе си пред огледалото почни да мислиш за храна.
Вие младите все слагате каруцата пред коня и после се чудите защо не ви върви.

Един физиотерапевт.

 
  ...


...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 84ed8be108
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вместо да даваш купища пари за хранителни режими се храни с месо, яйца, извара, както са и написали по-горе. Добавките биха ти били от помощ, но основната храна е важна. Като качваш ще качиш и мазнини, затова ограничи сладкото и боклуците. Месо може и на промоция да си взимаш по 5 лв/кг, прави си кюфтета от кайма, но да е пред теб смляна в магазина и предпочитай домашните неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker