Как да отслабна, плс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да отслабна, плс?
преди: 3 години, 1 ден, прочетена 2431 пъти
Здравейте, аз съм на 17 години и искам да отслабна завинаги! Винаги съм имал проблем с килограмите и ту съм качвал, ту съм свалял. Спортувам, доста интензивно: бягане, бокс и дори отново почнах да ходя на лостове. Но дори с тренировки, аз постояно качвам килограми, а когато се мъча да свалям, свалям само около 2 кила и не мога повече, ако дори не ям през целият ден и след време пак ги качвам. Ям здравословна храна: овесени ядки, пълнозърнест хляб, плодове, месо, млечни продукти и др. и пия по много вода 2.5-3 литра. Не ям часово, а по-скоро ям една стабилна закуска и после по-малко през целия ден. Въпроса ми е как да отслабна завинаги без да си възвръщам килограмите отново? Висок съм 177 метра и тежа 74 кила, а допреди година бях 67 със същата височина! Не искам да се подлагам на диети или гладуване. Искам да ям стабилно и да тренирам и така да отслабвам без да си връщам килограмите, защото като отслабна малко и после хапна мъничко повече, качвам килограмите много бързо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 23 часа
hash: 72f9f91e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Провери дали не си резистентен на инсулин и алергичен към глутена. Първото "Не позволява" да отлабваш, а второто подува.
След като имаш резултатите и ако се налага променям диета, продължавай с упражненията. В началото винаги вдигаш около два килограма, това е от стягане и обем на мускулите.
Виж също упражнения Tabata, а пък защо не, хвърли едно око в you tube на "Xtreme hip hop whit Phil" :)

 
  ...
преди: 3 години, 23 часа
hash: a6f0f3a2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Здравей! Реално когата ходиш на фитнес, лостове и бокс си натаварваш мускулите.
Когато ядеш такава храна и тренираш и заякваш, демек качваш мускулна маса, мускулната маса също тежи ;)
Аз съм 1.80см и съм 90кг и имам корем, който е малко стегнат и същевремно мек, защото тренирам, но и не хапвам особено много здравословни храни, иначе може би щях да го махна :Dd.
Ти си 1.77см и максимум е нормално да си 75-77кг.
Споко, не си дебел :)

 
  ...
преди: 3 години, 22 часа
hash: 6efddb9c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей аз съм момче на 19 години и имам приятел които беше над сто клограма,а той беше много дебел,но веднъж се реши да отслабне и да се промени и той го направи и точно заради това негово решение да се промени той успя за една година да отслабне и е промени и стана силен и даже го показваха по телевизята за това което е постигнал.

Ето давам ти неговия втори инстаграм hustleam.bg

Той се занимава като мутиватор и се занимава с фитнес и той може да ти помогне как правилно да тренираш и ще ти даде много съвети за тренировките и за много други неща които те интересуват и те съветвам да потърсиш него.

И между врочем можеш да си закупиш комплет негови протеинови стоки които рекламира и също така можеш да си закупиш срества за отслабване с доказан ефект.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 22 часа
hash: c89cb6b181
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Първо:
Още си подрастващ, не трябва да мъчиш организма с диети - те не работят така или иначе.

Второ:
Принципа е елементарен - изразходвай повече калории отколкото приемаш. В нета има много калкулатори за това - например, ако ти покажат, че трябва да ядеш 2000 калории на ден за да поддържаш теглото си в момента - ще ядеш по 1800. Ако няма резултат сваляш до 1700 и т.н.

Когато сваляш - не повече от 1% от теглото ти на седмица. Иначе губиш мускул.

Трето:
Всичко е до ядене, няма как да ядеш като свиня и да отслабваш, както ти казах по-горе всичко е проста математика.

Правиш доста кардио, но започни също да тренираш с тежести. Нямат заместител.

Яж по 1.5-2 грама протеин на всеки килограм, който тежиш. При теб 150гр протеин на ден ще е екстра, другото полезни мазнини и малко въглехидрати.

Всичко зависи от теб - образовай се малко за правилното хранене (не диети!) и ще си тип топ. Генетиката също е много важна, но не може да ти определи съдбата!

 
  ...
преди: 3 години, 16 часа
hash: 401e54b51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си в норма, пичага. Явно тялото ти си иска тия килограми. Иначе, брой си калориите с приложения и ще свалиш още, но не виждам смисъл. Щом тренираш, надали изглеждаш зле, не се вманиачавай.

 
  ...


...
преди: 3 години, 15 часа
hash: ff9a0e96d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И какво ти е на килограмите? 74кг за 177 см си е в нормата. Аз съм колкото теб висок и съм 60 кила...а искам да кача до 70. Не се занимавай с глупости, добре ти е теглото. Пък като толкова много искаш да отслабнеш, намали яденето на месо и яж повече салати, друг начин няма, защото явно такъв ти е метаболизмът

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 часа
hash: 85915b4c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   За твоя ръст тези килограми са добри. Предполагам, че щом тренираш са предимно от мускулна маса. За да изчистиш мазнините трябва кардио тренировки (тичане) и нисковъглехидратна диета. Но нищо не е завинаги. В момента в който започнеш да ядеш повече сладко или тестено ще си върнеш мазнините. При някои хора е до структура. При всеки всъщност. Ако генетично си дебел е трудно да останеш слаб, също и обратното.
Приятеля ми как ли не го угоявам и няма качване, а яде доста повече от мен, аз не мога да отслабна в същото време :D

 
  ...
преди: 3 години, 13 часа
hash: 85915b4c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Стабилната закуска от какво е? Яйца, извара, пълнозърнест хляб, малко сирене и мляко също може. И много плодове и зеленчуци. В никакъв случай не гладувай!!! Това е стрес за организма и той започва да складира за следващото гладуване. Често хранене по 5-6 пъти на ден, но с плодове като междинни закуски, салати, чисто месо. Въглехидратите да са само до към 16ч за да можеш да ги изгориш после. Не прекалявай с овесените ядки. Ползвай зехтин за салатите, яж риба и сурови ядки - шепа ядки са ти едно от тези 6 хранения. Може и кофичка кисело мляко. Няма смисъл да консумираш обезмаслени млека, понеже за да имат вкус им добавят други "екстри" - нишесте и др. подобни. Пример: 1 яйце с филийка пълнозърнест хляб, сирене и краставица за закуска, после 1 ябълка, обяд -месо с ориз/картофи /- салата, следобяд кисело мляко и ядки по някое време, вечеря преди 20ч - печено месо или риба със салата, без хляб.

 
  ...
преди: 3 години, 7 часа
hash: 9cdfab0377
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   No 3, мутиватор бате...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4284e272fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чисто месо (без колбаси) и салати, ядки, яйца, авокадо. Намали хляба и овесените ядки- те са за увеличаване на теглото. Ако можеш, премини на т. нар. OMAD (едно хранене на ден), не буквално, а хранене в период от 2 часа на ден, защото преяждането е тежко за тялото. Приемай достатъчно калории, защото ако не го правиш, то тялото усеща, че е дошло време на глад и забавя метаболизма. През останалото време, само вода, кафе, чай (БЕЗ газирани напитки или сокове).
Опитай това и обърни внимание как се чувстваш до следващото хранене, за да разбереш дали тази храна става за теб и дали ти дава достатъчно енергия и ясно мислене. Всичко е индивидуално, това което работи за някой, то за друг е валидно съвсем друго.

Успех.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fabc61cf71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Егаси и живота който водите - ограничаване на храна смятане на калории...не мерси. И за какво - за да се впишете в новите критерии за "нормално" както сте си пуснали бради повечето понеже е много модно. Като искаш да отслабнеш бъди физически активен и яж по малко и повече веганско. То да гладуваш или преяждаш било стрес за организма, но животното стреса който преживява преди да умре няма проблем да ти влезе в организма нали? Ама те пък животните какво чувстват? Преди 100 години все едно някой си е смятал калориите и какво яде? Йога е по добре от фитнес ама не е толкова мачовско нали? Все пак се гони тренда тук. Ходи карай колело по планините плувай запиши уинд/кайт сърф какво ще се затвориш в някаква зала да правиш повторения и да се вманиачаваш какво да ядеш и по колко. И за какво е всичкото нито ви дава сила нито издържливост всичко е позьорщина и накрая стигате до сините хапчета. Фитнеса и смятането на храни и калории е всичко друго но не и здравословно но след някоя друга година ще го разберете. Успех

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6b391cde95
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11

Та нима яж по-малко не е ограничаване на калории? Смята ето на калории, мазнини, въглехидрати, протеин, фибри, витамини, съобразно със здравословното състоя и, генетиката и правилните упражнения е здравословно, ако се изпълнява правилно. Твоето е мистицизъм примесен с "добри практики".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 16e7013948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До номер 11:

По-точно нямаше как да го кажеш! Браво!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 06ad91269d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 12 - яж по малко не значи брой си калориите :) Моето незнам мистицизъм ли е ама аз дебел йога не съм виждал. А тия дето много блъскат в залите в момента в който спрат (я заради жена/работа или каквото там) им заминава целия "труд" за няколко седмици ;) И както казах всичко при фитнеса е позьорщина - нито ставаш по издържлив нито по силен. Само визуално се връзваш в наложените "идеали" :) Ама малко не върви да кажеш - ми аз правя асани тука. Друго си е вдигам еди си колко от лежанка бицепса ми е еди си колко и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker