Защо се нормализира голотата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Защо се нормализира голотата?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2524 пъти
Здравейте!Когато вляза в инстаграм,тик ток навсякъде всяко второ момиче е провокативно.В днешно време е нормално дори да си качваш снимки по бельо,дори чисто гол без бельо.И не говоря само за инфлуенсъри,говоря за буквално почти всички момичета.На мен ми изглежда гнусно да гледам провокативните им пози на снимките,или да знам как изглеждат чисто голи,какви точно са телата им някакви хора,които аз дори не познавам,отвсякъде ме заливат със секс и имам чувството,че започвам да имам проблеми с либидото,отщява ми се да правя секс.Аз съм на 18 години,красива съм (всеки го казва,не го мисля само аз) и тялото ми е перфектно,висока съм,слаба,имам плочки,големи гърди,дупе,хубави крака,и да има много какво да покажа,но не го правя.Имам гадже и той не би позволил да се обличам по начина по който се обличат другите момичета,казва че когато една жена е облечена така е лека.Ако аз се облеча така той няма да ме пусне да изляза,семейството ми също мислят така.Имам чувството,че света върви в лоша посока.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: ddf8e7ea02
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   "Имам гадже и той не би позволил "

Ако си търся робиня, ще звънна...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 137586e78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Права си, че масовата голота е нещо супер гнусно и противно, особено ако си жена и постоянно си принудена да гледаш голи жени... Обаче ми направи впечатление нещо още по-противно - "приятелят ми не би позволил..." и "казва, че когато една жена се облича така е лека..." Ти разрешение от приятеля си как ще се обличаш ли искаш? Мани го тоя комплексиран посерко и си удари сама един шамар да се опомниш с какъв си се събрала и да видиш какъв парцал си станала. И ти вървиш в лоша посока с този отпадък.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 366828355f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Авторке, глупаво мислене. Прав е номер едно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b6e8719e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Не може да се "нормализира" нещо, което нормалното, стандартно, естествено, биологично състояние на човешкото тяло. Или ти се родила в двуредов костюм?

Натурализмът започва в началото на 19 век.

И защо им гледаш снимките след като са ти гнусни? Това е все едно да питаш "защо се е нормализирала шкембе чорбата?" и после да кажеш, че редовно си я поръчваш по кръчмите и ти е гнуско докато я ядеш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9a049a3ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Това си има и хубава страна. Имам една категория жени "минал съм я задочно" - видя ли някоя гола на снимка, я отмятам като такава, с която съм спал! Т. е. няма да правя секс с нея, защото вече съм я видял гола, а деца от голи пилета не държа да имам.

Така лека-полека отметам "минатите" и оставям такива, които ще имат с какво да те изненадат откъм тяло. На тези голошавите какво да им гледам? То всички вече ги знаят къде имат бенка, какъв вид има задника им и даже как се епилират между краката! Сексът е 50% опознаване на партньора и 50% самото преживяване - задоволяване на сексуални нужди. Коя е тя, че ще ми краде 50-те процента, а?

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f6683b8baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хахахаха, а на мен защо не ми излизат такива в инстаграм? Не се жалвай тук, а си следвай такива, които не те гнусят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 04b1a3bdd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Просто е - за пари.
Т.е., който има изгода го прави за пари, другите просто подражават, щото е модерно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3e57b5f67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Права си напълно! Това разголване е пошло и гнусно! Не е въпросът кой ти забранява, важното е, че ти мислиш правилно и не се разголваш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 45c6475d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Определено не е нормално да се разголват жените в социалните мрежи. Това си е на половина проституция.

Човек отива на плаж и се съблича по бански. Има плажове и за нудисти, за по разкрепостените. Човек може да си направи слънчеви бани и на планина, на открити басейни. Но да се събличаш по бельо! пред непознати???? Даже вече и голи се събличат и застават в пози, които едвам им скриват "срамната" област. Очевидно това е търсен ефект от тяхна страна. Както каза н10, правят го с цел лична изгода. Някои заради пари, други за да бъдат забелязани от богати мъже, трети за да придобият повече популярност и пр..

Всички тези жени спадат към леката категория. За съжаление то почни не останаха нормални!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c465cbf9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Виж, аз съм нудистка, но от голота до голота има разлика. Едно е да се съблечеш на плажа, винаги го правя само на определените за това места и то ако няма деца наоколо, и да се радваш на слънцето и морето, съвсем различно е да се снимам в поза "ела ме и... кай" и да си кача снимките онлайн. Това второто никога няма да го направя. Просто не си падам по идеята разни откачалки да мастурбират на моята снимка. Да не говорим, че работя в голяма международна компания. Какво ще стане с кариерата ми ако шефът или колегите попаднат на моя гола снимка онлайн? За мен хората, които качват такива снимки са просто отчаяни и това е някакъв опит да привлекат малко внимание. Като не можеш да си намериш гадже заради това, което си като човек, поне да привлечеш някой с цици и дупе. Жалка работа! А и рядко привличаш нормални хора по този начин и после рев, че мъжете са еди си какви и няма свестни мъже. Че кой свестен мъж ще иска сериозни отношения с жена, която си е показала дупето на целия свят? Това си е почти като да си полупроститутка, но онези мацки поне изкарват пари, а ти само получаваш епитета "лесна". Така, че колкото и странно да звучи, на мен ми е мъчно за тези жени. Никога няма да могат да имат истинска щастлива връзка или пък винаги ще треперят някой ден мъжът им случайно да не попадне на тяхна снимка онлайн. Е, струва ли си? И то защото "така е модерно" и щом приятелките го правят и аз трябва, за да не ме мислят за задръстена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker