Продукти на Marocanoil - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Продукти на Marocanoil
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1222 пъти
Здравейте момичета. Тази тема е свързана с косата и с грижата за нея. Аз използвам много често термична обработка за моята коса, и затова се опитвам максимално да я подхранвам с различни маски. От доста време съм хвърлила око на марката Marocanoil. Има мнения повечето от които са положителни. Продуктите не са никак евтини, но повечето от тях имат както пълноразмерен вариант на опаковката така и по малък. Тъйкато моите кристали за коса са на свършване обмислям да си взема Мароканското арганово масло и затова ще се радвам ако някой от тук четящите го е използвал и има мнение да сподели дали си заслужава инвестицията. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 43e4be1ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   За мен няма по-,добро от аргановото масло. А мароканско защото там си расте дървото арган. Ползвам го за коса и вместо нощен крем (много богат на витамин Е) като редувам с шипково масло за лицето. За коса е достатъчно след баня дс втриваш няколко капки в краищата на косата. След първите 10 см надоло, естественият себум омазнява щ, подхеанва и защитава средно около 10 см от корена надолу.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2bcedaddb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, авторке. Хубава тема, по която имам много да кажа. Имам много опит и съм позлвала почти всичко на пазара. Освен това чета много и когато слагам нещо на косата, лицето си, винаги чета състава и анализирам всяка съставка.
По принцип маската на Moroccanoil с тъмно кафявата капачка е най-добра. Еквивалент и е маската на Macadamia professional natural oil. НО и в двете маски има силикони. Затова не ги ползвам. Силиконите правят косата лъскава, бляскава, лесно се разресва, но при следващо миене няма да можеш да подхваниш косата, тъй като те образуват филм отгоре и той пречи на масла да проникват в нея. Единственият вариант е да ползваш дълбокопочистваш шампоан /чудесен е на Lakme/ и след него косата е чиста от силикони, но той може да се ползва само веднъж месечно, иначе пресушава.
Относно мароканското арганово масло - то си е чист силикон с добавени аромати и съвсем малко арганово масло в него. Реално ефекта е същия - много лъскава коса, леко е, не е мазно /light версията е по-хубава, особено за руси коси, тъмното леко оцветява/, но косата под него страда, защото то не прави нищо за нея, освен да замаскира някои проблеми като frizz и липса на блясък и заплитане.
Ако търсиш нещо, което да хидратира косата ти и наистина да е здрава, тогава се насочи към натурални продукти без алкохол и силикони.
Аз лично използвам шампоан без сулфати и силикон Macadamia professional rejuvenating - този е най-хубав на марката за тази цел. Можеш да вземеш и хидратиращия на Марокан. След като измиеш идва ред на маската - най-хубавата беше Le petit marseiliais, която струваше само 8 лв., но беше в пъти по-хубава от тези на Макадамия и Марокан, но я спряха /като всичко хубаво/. Тя нямаше силикони. След това не открих чак толкова добър заместител и в момента ползвам маските на Гарние в туби, които нямат силикон, а редувам и с hair food, след това имат Гарние един алое крем в зелена туба с помпа. Той е с чист състав и приятно хидратира. Накрая чисто авокадово или арганово масло. Сега има едно ново с пипета на Макадамия, което е около 45 лв., но на промоция е около 25 и е с чист състав. Накрая термо спрей на Макадамия, защото само той няма силикони. Има натурални съставки, които дават ефект силикон, но се отмиват при всяко миене.

Но казват, че ако много ползваш преси и маши тогава ти трябват силикони, защото те пазят косата от топлината.
Прецени си, ако много я тормозиш може би просто купи каквото ти допада от хубавите марки.

Аз съм в другата крайност - абсолютно натурална здрава коса до кръста, която къносвам на два месеца с най-тъмното почти черно кафяво и затова леко съм се вманиачила, но при мен имаше положителен ефект, косата ми е като корда, лъскава и жива до върха.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b04a40d246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Номер 3
Каква къна използвате?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2bcedaddb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От номер 3:
Ползвам Cultivator's. Вземете един тон по-светла, че стават тъмнички. На мен лично deep chestnut ми става черно. Взимам или chestnut или walnut за най-тъмното кафяво. Също стойте само 60 минути. Че става наистина тъмно, после отмивам с шампоан, иначе оксидира и пак ми става черно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker