какво да правя с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

какво да правя с нея?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1570 пъти
Искам да споделя нещо с вас. На 30г съм и жена до мен с която сме от 7години а тя е на 28г. От известно време остана без работа по нейно желание, от тогава мина година от както си е вкъщи и върши домакинската работа но проблема е че напълня от както напусна работа, и то доста чак започвам да се плаша за нея. Говорих с нея на тази тема но тя смяна че има проблеми здравословни явно и посетих ме доктори които ни изпратиха на изследвания, а от тях нищо нередно не показват, тоест всичко е наред с нея но въприки това тя неим вярва и ги правихме в различни лаборотори но пак нищо. Говорих с нея да я запиша на фитнес но неиска, неиска да си постави здравословен режим на хранене защото смята че проблема е здравословен и това е причината за нея. Но въприки това времето минава а тя продължава да качва и чак мен ме хваща срам понякога от нея когато излезнем. Защото тя никога не е била така досега. Незнам какво да правя как да я накарам да започне да спортува защото явно няма достатъчно движение и се застоява вкъщи само.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9b12339f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Най-вероятно ще те нападнат, че си повърхностна маймуна и не я заслужаваш, но все пак вариантите са два:

1. Има някаква форма на депресия - не работи, застоява се вкъщи, напълнява. Не споменаваш дали има промяна в поведението, мотивирана ли е да се вижда с приятели, да правите секс. Тогава проблемът е здравословен. Често, особено у нас, не мислим за този случай, веднага се хвърляме да обвиняваме, че човекът само плюска и нищо не върши. Не се питаме защо се е стигнало до това. Трябва да разбереш как се чувства, какви проблеми има и т.н., което може да е причина за теглото.
2. Не е депресирана, просто обича да папка, мързи я и те е взела за даденост, която няма да си тръгне никога. Грозно за нея, обидно и за двамата, но често срещано. Познавам жени, които, докато завъртят мъжа, са направо резачки, после по цял ден с мърлявата пижама и огромните паласки. Тук директно ѝ казваш, че не искаш да ходиш с нея, не е жената, в която си се влюбил, защото (някои ще ахнат от изненада) любовта е свързана И с физическо привличане, освен всичко останало. Предлагаш ѝ да спортувате и готвите заедно. Ако няма промяна, връзката ви е обречена - ще започнеш да се заглеждаш, сигурно и ще изневериш, а вече те е срам да излизаш с нея. Трябва просто да поставиш ултиматум. Ако не е болест, си в пълното си право. Много мразя, когато на някои им стане твърде комфортно и решат, че могат да се запуснат до немай къде, защото партньорът им е вързан до живот. Важи и за двата пола.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 64a50c6a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   На твое място щях да й поставя ултиматум - да почва работа или ако не да работи на градината, да сади, плеви и копа, или и бия шута и да се оправя! От градиниския фитнес по-добър няма ;)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 39a49531d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво яде, сладко, дюнери, готви ли?
Аз изяжда по една кутия сладолед например, но съм слаба.
Родителите едри ли са?
Забелязваш ли да яде много? Може да ходите на фитнес заедно. Деца имате ли?
Понякога е кофти да си вкъщи, много е еднообразно... Колко килограма е, с годините се качват килца при жените?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7c2fde5184
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ходила ли е на ендокринолог? И аз мисля, че може да е депресия. Мотивирай я да спортувате заедно и да ядете здравословно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8ed2185761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Точно понеже не работи има доста време да тренира обратния варянт беше приемлив ама сега... Ако те напднат тука ще са жени не им обръщай внимание аз ще ти кажа следното. Жените иксат мъжа да работи да искарва пари да е забвен, мил и да има аполоново тяло. И ние трябва да имаме изисквания тогава така че натискайй да отслабва да тренира фитнес не е нужен може в домашни условия добри упражнения точно за жени покажи и трябва да я заинтригуваш. Има и друг варянт почни нарочно да загледаш слаби и стегнати жени пред нея

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8c496f07e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има Здравословен проблем. Нарича се заседнал начин на живот. Трябва и някаква Забавна физическа активност, например на някакви танци да се запише, или ако не иска, може да танцува и от вкъщи. Аз правя бели денс танци от ютуб в уюта на дома си и са Мн забавни. А може и заедно да танцувате, има всякакви клипчета. Но по важна е храната. Това какво ядем определя 80% от това как изглеждаме ( а и Здравето ни), така че препоръчвам кето режима - не ядете хляб, изкуствени сладкиши, неща с добавена захар, и всякакви преработени храни, ами започвате заедно (за да я мотивираш) да ядете само мазнини и протеини - неща като месо, яйца, качествено кисело пълномаслено мляко, особено домашно ако може, много плодове и зеленчуци, риба, заменяте маргарин и олио със зехтин. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d5316fc75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Еднообразие , депресия . Липса на радост и щастие , липса на любов .Умора . Не интересен живот . Живее ден за ден .Разнообразява се с храна ,успокоява се с храна , доставя си радост и щастие с храна . Жената не е щастлива . На различни нива сте . Не искам да те обидя . Напротив . Успех на съпругата ти !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker