Мислех си че съм красива, докато не видях ангелите на Виктория Сикрет.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мислех си че съм красива, докато не видях ангелите на Виктория Сикрет....
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1400 пъти
Ние българките, навсякъде се спрягаме ако не за най-красивите, то за едни от най-красивите жени в света. Обаче наскоро разбрах за съществуването на модна марка за бельо Виктория Сикретс, изгледах няколко ревюта и останах смаяна. Не бях виждала толкова красиви жени дори на конкурсите за Мис Свят...Изключително красиви, стройни, сексапилни с чисти кожи, красиви очи, гъсти и дълги коси и висок ръст жени. И направих сравнение с българските жени по-конкретно със себе си, и установих....че не съм чак толкова красива. Какво е вашето мнение, българките красиви ли са въобще? Особено сравнени с модели от световен подиум?

П.П. И не ми обяснявайте, как тези модели на Виктория Сикрет са красиви защото са с пластични операции. Проверих критериите на марката и там пишеше, че не се допускат жени с каквито и да било пластични намеси, или иначе казано, тези манекенки са напълно естествено красиви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 08cae8a20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Българките са красиви, защото СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКАТА ЖЕНА е красива. Не може да сравняваш една обикновена жена с модел. А и дори да нямат пластични операции, то тренират, внимават как се хранят, ходят по скъпи процедури, гримират ги професионалисти.

И на теб това да ти беше работа, и ти щеше да изглеждаш така....

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6af228c3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Разбира се, че някои от от тях са с пластични операции, ти наред ли си? Те са били естествено красиви, и ВЪПРЕКИ това индустрията е такава че ги кара да си правят интервенции. Най-малкото поне имат ботокс, филъри и т. н. Колко за българките, аз се харесвам но знам че не съм най-красивата, не мисля че сме най-красивите честно казано, но смятам че сме много по-красиви от американките, англичани, германци..

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 239f099577
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Във всяка държава има красиви жени, но процентът е минимален. В голяма страна като Америка е нормално да се срещат повече красавици. Иначе всеки народ смята своите жени за най-красиви, но това не отговаря на истината. Питай например македонците. Повечето красиви жени всъщност да средна хубост, но на фона на мнозинството от неподдържани също изпъкват с красота. Не се комплексирай, че не си по-по-най, а бъди най-добрата версия на себе си. Нв всички можем да сме печеливши от генетичната лотария.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4e8b67a72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бях гледала интервю с една от ангелите на Виктория Сикретс, разказваше как един колко си дни преди ревю спират да ядат всякаква храна интензивни тренировки, а ден или два преди самото ревю спират да приемат дори вода. Не можеш да се сравняваш с тия - точно това е целта на тази индустрия да ни показват някакви безумни стандарти за красота и да побъркват жените от комплекси и психични разстройства и да ги правят консуматори на козметичната, хирургическата и прочие индустрии. Нормалните жени не изглеждат така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker