Супер-грозна съм какво да правя?ПОМОЩ!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Супер-грозна съм какво да правя?ПОМОЩ!!!
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 2333 пъти
Здравейте, аз съм на 12години и както разбрахте от заглавието аз съм много грозна.
Заради това нямам приятели от малка и в училище постоянно ме подиграват. Не знам какво да правя, дори децата в квартала ме наричат с какви ли не прякори, викат ми че съм чудовище. Дори наскоро спрях да се гледам в огледалото срам ме е от всички, дори и от самата себе си. А, в бъдеще какво ще стане където и да ме видят ще странят от мен. Ами, ако никой не ме хареса, ако никога не се оженя и нямам семейство???
Моля модернизаторите да побликуват историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9098baf9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Игнорирай всички, ходи си на училище и просто се опитай да приемаш подигравките без да се засягаш, знам, че е трудно, но просто приеми нещата на този етап. Опитай да не се стресираш и ядосваш, направи си дневник и просто пиши там когато ти е тежко. Започни да се занимаваш с неща които ти доставят удоволствие - посещавай фитнес, тичай, чети книги, рисувай, пей, играй игри, учи си уроците и се стреми към подобрение. Опитай се да бъдеш най-добрата версия на себе си и се сравнявай само и единствено със себе си. Спазвай добри хигиенни навици. Не вярвай винаги на това което ти казват хората общоприетата визия за красота понякога е много изкривена и нереалистична. Не възприемай себе си като грозна, много си малка и тепърва ще се разлистваш като цвете, просто положи усилия да си по-добра от вчерашното си аз, прави това което ти харесва и един ден някой ще те хареса точно заради това което си. Обещавам.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 36204895d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Дада и напмен ми викаха, че съм грозна и кон, кобила, зъбатница и какво ли още не. А мъжът ми е супер и е с мен, не заради това как изглеждам, а заради това което съм.
Моят съвет е да се вложиш и да учиш, за да имаш хубава професия, добри финанси и хубава среда.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: dce60b563f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като малка и аз се смятах за грозна, макар че родителите ми не мислеха така и имах много харесвания на снимките си обаче винаги се виждах грозна в огледалото ,обаче пубертетът прави чудеса. Като станах на 18 ми се промени самото излъчване,тялото , лицето. Аз видях видима разлика. Изчакай да станеш на 18-19 и нещата ще се променят. Човек се изменя. Ако и тогава се смяташ за грозна,пак ще напишеш тема и пак ще го обсъдим.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b4918df83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Смятам, че преувеличаваш. Аз не съм срещала супер грозни хора. Ако гледаш фотошопирани каки по цял ден, е нормално да мислиш, че не си като тях. Спри да се фиксираш само върху външния си вид. Има основни фактори, обаче , които веднага бият на очи- ако си с мазна на, неподдържана коса, раздърпана, с изгризани нокти, повлекана- да, няма да се харесваш. Не е задължително, обаче, да си престояла половин ден пред огледалото, за да излезеш и да се чувстваш човек.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 772d9e6bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Остави пубертета да си свърши работата. :) Може от грозно пате да станеш красив лебед, не се знае.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ef251820db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Тренирай фитнес, направи едно яко дупе, корем. Мъжете харесваме и се възбуждаме/искаме жени с хубави тела. Като пораснеш поработи и си направи едни зъби. Така ще имаш кандидати, от там стават и влюбванията. Ще се оправиш, ама трябват усилия. Живота обича, когато хората не се предават, а се борят. Направи недостатъка си в предимство. Тренирай, и тялото и волята, порасни мотивиран човек. Всичко ще се оправи, само ако положиш усилия. Учи се уроците и развивай интелекта си, също. Ако се затвориш в себе си съдбата ще е безкомпромисна. Помоли вашите да ти дават по 40-50 лв за карта във фитнеса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 195cc605a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Спокойно, сега си още дете. Много момичета тотално се променят през периода 14-18г. и тези дето уж са били грозни не може да ги познаеш какви мацки са станали.

ZZ

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3448c06cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Едно от нещата които със сигурност може да направиш е да започнеш да спортуваш усърдно.
Добрата спортна фигура може да компенсира много не толкова приветливо лице и да ти донесе мъжко внимание. Наблягай на упражнения които ще ти оформят задника и корема. Отделно някои видове спорт така или иначе предразполагат към социални контакти.

Зачети книги от типа "Как да печелим приятели" и виж какво работи при теб.

Захвани се с неща които нърдовете ибичат - те така или иначе са странни птици и също нямат много приятели - още по-малко жени и ценят всяка възможност за общуване със всеки. Говоря за популярна наука, компютри, комикси, фантастика, ларп и т. н.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: db92dac2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И на мен така ми викаха, пък сега като ги гледам, не са мръднали грам, на по 35 години още си живеят в родната панелка, събират се пред блока на пейките, нямат семвйства и деца и пият бири по цял ден. От жените, най-оборотната и известна в училище с богати родители, която всички момчета харесваха стана наркоманка и проститутка.
Пък аз си имам щастливо семейство и мъж, който ме обожава. Да не говлрим, че съм и много по красива от тях.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9bdd783b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Няма грозни и хубави хора. Това са субективни понятия, продиктувани от модела, който е на мода в дадената, част от човешката история.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 87af6608e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   (1) Красотата ли, мислиш, е най-важното качество, което определя стойността на човек? Или добродетелите - доблест, чест, честност, храброст. Когато човек малко поне помъдрее, си изяснява какво прави човек качествен и това го прави почти неуязвим за такива глупави нападки от други хора.

Представи си един герой, спасил много хора от някакви злини, никога не излъгал и не навредил на никого, някой да му се подиграва, че носът му е крив. Какво значение има? Този, който му се подиграва, ако се сравни с него, нима ще излезе по-качествен и по заслужаващ уважение?

Човек спира да се трогва от такива глупави нападки от околните, когато си изгради собствена представа за това какво прави човек стойностен и достоен.

(2) Има много какво да направиш, за да бъдеш по-хубава. Първо, можеш да вкараш тялото си във феноменална форма. Да спортуваш редовно, да се храниш здравословно (не малко!! ).

Косата. Косата може да преобрази човек напълно. Косата създава илюзия за формата на главата на човек. Невинаги прическа, която сме харесали на други хора, ни отива на нас. Харесай си прическа, която отива на твоята глава, на твоето лице и, която не е свръхтрудна за поддържане.

Ако имаш проблеми с кожата, като акне, решението не е да мажеш слоеве замазка отгоре, а две неща: да си почистваш кожата с подходяща за теб козметика (мицеларни води, лосиони) и второ, да си подобриш храненето. Някои храни, като прясно мляко, захар, тесто и подсладители, влошават акнето многократно.

(3) Човек, който така напада и се подиграва на околните, е наистина за осмиване и съжаление. За да понечи изобщо да го прави, значи има психически комплекси.

(4) Гимназистите са такова глупаво стадо, че твоето положение е много често срещано. Познавам момичета, на които са се подигравали по същия начин, които са изключително красиви. Бяха успели да убедят наистина красиво момиче, че е грозно. Като казвам красиво имам предвид наистина забележително красиво. И трябваше да завърши гимназия това момиче, да се откъсне от тази гнусна среда, в която беше, да мине известно време, за да успее да повярва и сама да види, че е красива.

Така че наистина има почва максимата „не се връзвай“. Те първо са решили да враждуват с теб, след това те тормозят с каквото видят, че те засяга. Не ги интересува да е с нещо вярно. Може да ги дразни именно това, че си красива, че си по-красива от повечето от тях.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 449374ce57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте, аз съм авторката на историята, благодаря за милите думи на всички, но положението става все по-лошо. Със всеки изминал ден ставам все по-грозна. Вече ми е така тъжно, че направо ми се реве не искам дори да излизам отвкъщи.
Родителите ми не ме обичат много, те винаги са ме обиждали с това че съм грозна, защото знаят че ако ми говорят така ще ме засегнат понеже това за мен е болна тема. Вече сега си мисля че те винаги са били прави за това, че изглеждам грозна

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 75fa4eb9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката:Хора, вие май не ме разбирате, със всеки изминал ден ставам все по-грозна, вече не се понасям. Какво да правя, дали да си направя пластична операция? Незнам, вече ми се реве. Помогнете ми.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ab030852f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Миличка, модернизаторите и реноваторите тук ги наричаме модератори!

Колкото до грозотата: имам една тайна за теб! Няма грозни и красиви в този свят! Има само по-нахални и по-кротки. По-нахалните разправят на по-кротките, че вторите били "зубрачи, грозни, ниски, дебели, смрадливи" и каквото там им роди "мозъка" на "надеждите за бъдещето, единствените и неповторимите, върха на върховете". Вторите нищо на никого не разправят, защото... са по-кротки и нямат нужният ентусиазъм да обиждат другите. Щом на теб ти разправят, че си грозна, значи си от вторите, следователно нямаш повод за притеснение! Ако беше грозна, вероятно щеше да си и устата като онези, които ти се правят на велики. Случаят е приключен! Грозните приказливци да му мислят как ще живеят с факта, че са грозни!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: de6be58eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Какво във външността си наричаш грозно? Какво не харесваш?
Зъбите? Носът ли е? Устните? Какво и защо не одобряваш във външния си вид? Напълнялали си?
Не знам изобщо доколко е обективна преценката ти. Има зли хора, които като видят, че някой е без самочувствие започват да му се подиграват и да го обиждат. Възможно е дори да ти завиждат.
Годините на ранния пубертет са преходни и не всички изглеждат прекрасно тогава, но когато станат на 16-17 много се разхубавяват. Започни да спортуваш и работи върху тялото си, а ако имаш акне в големите аптеки разполагат с медицинска козметика със специална серия за поддържаните на кожата, например на марките La Roche, Uriage, SVR. Помагат също цинков крем на Sopharma, който е около 3 лв., както и маска с бяла хума/ бяла глина/ всяка вечер.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 420e747f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От автора:
Здравейте, мина много време откакто ви писах.
До номер 16, ако все още следи историята ми, не харесвам във външния ми вид носът, устните и лицето като цяло.
Надявам се да ми дадете съвети, защото вече съм на 13 и нищо не се променя. Освен ако не сте се отегчили от писанията ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker