Как да си пусна по-дълга коса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да си пусна по-дълга коса?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1344 пъти
Здравейте. Момиче съм на 13 години. Тук съм, за да попитам как да си пусна по-дълга коса.

По принцип, косата ми е на черта и е гъста, но преди два месеца ми я филираха, обаче не е нито къдрава, нито права, но повече клони към права, тъй като я изправям веднъж седмично, но не със сешоар или преса, а със специална електрическа четка за изправяне, като температурата, на която изправям косата си, е 130 градуса по Целзий. Косата ми не е нито опърлена, нито наелектризирана, защото преди изправяне, аз използвам термозащитен балсам, предотватяващ наелектризирането. Косата ми е дълга до средата на гърдите, когато е права и реално, в момента тя е среднодълга. Аз обаче искам да стане дълга до лакътя ми, защото на почти всичките ми приятелки, косите са им дълги дотам, т. е. искам да порасне горе-долу с 16 сантиметра. Готова съм на всичко, за да я накарам да расте по-бързо, защото съм чувала, че правите коси растат с 1, 5 сантиметра на месец, което значи, че аз трябва да чакам почти година, за да порасне косата ми до желаната дължина. Решила съм да не я подстригвам една година, но си давам сметка, че косата ми така ще нацъфти и съвсем ще спре да расте.
Вие как успяхте да си „пуснете“ по-дълга коса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: f43801b14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   И още нещо - козметиката за коса ми е Elseve, като шампоанът ми и спреят ми са от серията Elseve Total Repair 5, а балсамът и маската са ми от серията Elseve Dream Long. Също, косата ми е дехидратирана и суха.
Авторката

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f43801b14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И още нещо - козметиката за коса ми е Elseve, като шампоанът ми и спреят ми са от серията Elseve Total Repair 5, а балсамът и маската са ми от серията Elseve Dream Long. Също, косата ми е дехидратирана и суха.
Авторката

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7c50dd0778
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, момиче, аз съм с много гъста права коса до дупето.
Подстригвам се около 10см веднъж на 4 месеца. Расте ми много бързо. Съветът ми към теб е да наблегнеш на здравословния начин на живот. Проучи подробно в интернет как да се храниш максимално здравословно и така ще ти расте бързо косата. Под “здравословно” нямам предвид малко калории, ти трябва да си набавяш всеки ден достатъчно макро и микронутриенти, протеини, мазнини, въглехидрати. Цели непреработени храни, много сурови храни. Погрижи се за тялото си и красивата коса/тяло/кожа и т. н. Ще дойдат лесно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b78aa42412
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Съветите на н. 3 са много добри, към тях бих добавила препоръки за по-малко термична обработка, хубава козметика за коса - балсам без силикони, препоръчвам Garnier серията hair food също и задължително дървена четка за коса и някакво масло, което да нансяш по краищата на косата, за да я хидратираш, например арганово. Всичко това е за да забавиш цъвтежа и да може да си позволиш по-рядко подстригване, аз подстригвам моята на 6 месеца и така успях да си пусна доста дълга и най-вече здрава коса. Относно по-бързия растеж може да пробваш оризова вода, корен от репей, вода от коприва. Провери в интернет има доста информация по темата вече. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker