Много изтощена коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Много изтощена коса
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1560 пъти
Здравейте. Честно казано вече не помня естествената си коса. На 20 съм, боядисвала съм си косата много пъти, в разни по-естествени цветове и също така ярко червено (като Ариел :D) и в ярко лилаво. Изправях се ежедневно. Използвах редовно сешоар. Така косата ми се накъса и изтощи страшно много.

Не я бях боядисвала от декември месец и бях спряла за 3 месеца нацяло изправянето. Косата ми беше до закопчалката на сутиена. Отгоре в горените около 2-3см ми е мека косата, но цялата е накъсана, тоест има стърчащи косми отвсякъде. Освен това е МНОГО суха в краищата, а по останалата дължина е просто суха. Също така е бухнала.

Направих си терапия веднъж на фризьор, след първото измиване стана същата (изчаках 3 дни). Ползвам най-различни шампоани, балсами, маски за коса, кристали, спрейове и т. н., като експериментирам. Примерно единия път слагам от всичко, а другия по-малко продукти, а понякога нищо (освен шампоан, балсам и маска за коса). Все едно и също. Не можех да я трая повече, костваше ми супер много усилия даже да я вържа и затова драстично реших да я подстрижа до раменете и я боядисах в черно, защото беше нашарена от разни цветове.

Моментално усетих лекота, позволих си да я изправя няколко пъти в чест на новата прическа и изглеждах чудесно, но когато не е изправена пак е същата, отгоре на това си направих и бретон преди няколко дни, осъзнах, че е грешка. Сега наистина няма как да излизам навън с "прилична" коса. Обмислям сериозно да се направя 0 номер, но се спирам, а и приятелят ми също е 50/50.

Как да си пусна здрава коса, да си възвърна естествения цвят на косата без да изглеждам нелепо с толкова много цветове по косата си и как изобщо да предовратя тези накъсани косми по цялата ми коса. Изглеждам като ударена от ток! На снимки като гледам естествената си коса е била здрава и хубава, с кестеняв цвят (на около 12-13). Не мисля, че е от пубертета, не ме посети особено, по-скоро сама си се докарах до това положение. Та как да постигна целта си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3ff9115709
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не очаквай само 1 терапия да ти оправи косата. Трябва да си редовна. След блондора и аз бях така. Единственото, което спаси косата ми беше да отрежа около 2 пръста от дължината, за да си почине ии.. тривитаминол. Мажеш в коренете и по дължините винаги преди къпане и седиш поне 1 час с маслото. После под душа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО балсам и не по малко от 4, 5 минути седиш с него. Аз лично ползвам на Garnier Botanic Therapy, зеления, евтин е и върши блестяща работа. След като бях започнала да правя тези неща ме питаха “как по дяволите косата ти започна да блести така и се съживи? ”. :D Тривитаминола е спасението. Попринцип той е за растеж, косата расте като луда от него, но видях, че става и да се слага по дължините и не съжалявам, че опитах

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker