Тайсън Фюри ВАЛЯКА - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Тайсън Фюри ВАЛЯКА
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1236 пъти
Здравейте! Пиша това, за да изразя възхищението и преклонението си пред най-великия боксьор в историята. Единственият и неповторим Тайсън Фюри отново мина като самосвал през гущер през поредния си съперник. Не се е родил човекът, който ще го повали, уникален спортист и огромен талант, уважава всичките си съперници без значение от приказките. Дори снощи отиде да поздрави Уайлдър, но той се тросна и се изниза набързо след мача. Направо ми става жал за Усик като си помисля какво го чака. А и четох, че Анди Руис (1,83) се натиска за мач с ВАЛЯКА, явно му се яде много бой. Какво мислите Вие за Фюри, кой е най-добрият боксьор според Вас и очаквате ли Усик да защити поясите срещу Джошуа напролет? Бъдете здрави и много щастливи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2083c8133f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Винаги съм се чудил как е възможно цяла година да се друсаш, пълнееш, алкохолизираш, депресираш и какво ли не и само за 6 мес. по-късно да си световен шампион.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 134e1e45b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Мисля, че е много техничен и се движи страхотно за ръста и килограмите си. Ако беше друг, Уайлдър щеше да го уцели все няколко пъти и да го приключи, но Фюри просто не му остави шанс, изключение са 2-3 удара, но няма как. Много добре се движи, добра тактика избира според съперника и е умен. Накара ме пак да прогледам бокс.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e5ce1c6fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пич явно си набор 2000 или там някъде?

Ако беше роден по рано щеше да си на друго мнение. Разбирам възхищтението ти, защото не си гледал ерата Али, Фрейзър, Форман или ерата Тайсън, Холифийлд, Луис и още куп велики имена назад във времето. Аз съм фен на бокса от както се помня и също харесвам Тайсън Фюри, защото възроди малко тежката категория с трилогията си с Уайлдър. Реално казано Фюри е най добрият боксьор, нооо за тези сегашните времена, ако си пуснеш който и да е боксов мач отпреди 2000г. ще видиш един друг бокс които няма нищо общо със сегашния. Тогава едва не се изяждаха на ринга и боя започваше още на кантара. Определено Фюри е добър, но в сравнение с онези динозаври шанса му стане шампион ако тогава се бе състезавал е доста минимален. Дори веднъж Джошуа бе казал в едно интервю ако трябваше да изляза срещу Майк Тайсън в неговите активни години в бокса най вероятно щях да съм мъртъв на ринга в още в първите рундове. А Ленъкс Луис след двубоя Фюри/Уайлдър каза ако днес бях пак в активните си години отново щях да съм безспорен шампион, единствено Фюри щеше да ми създаде известни главоболия, но дотам. В днешно време двубоя Фюри/Уайлдър напомни за онзи бокс за които ти говоря, но след някоя и друга година и двамата ще се оттеглят и тежката пак ще потъне в скръб с някакви подобни имена като Пулев, Уайт, Чисора които пък назад във времето освен за боксови круши или спаринг партньори за друго нямаше да стават! Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 350f69a694
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз пък се чудя, кви са тия подготовка по няколко месеца за един мач бе. Трябва всеки месец да се млатят по веднъж. Баси лигавия спорт. Тоя Джошуа докато го разберат какъв въздух е, ше минат 3-4 години и ще стане милиардер, а е просто един балон.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2083c8133f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До 4

И аз се чудя какво толкова се подготвят цяла година за един мач. Само в бокса имат един мач за цяла година. Дори кикбоксьорите имат по 5-10 мача на година, че и по два мача в един ден правят понякога.

Ако някой ги нападне на улицата, цяла година ли ще се подготвят да го утрепят? Или можеш да се биеш, или не можеш, нали са тренирали с години, защо пак за всеки отделен мач им трябва цяла година?

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5946ee8b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Гледал съм всички големи боксьори. Иначе да, роден съм в края на 90-те. Не виждам как Фюри би загубил от някой от тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker