Грозните хора със самочувствие без покритие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Грозните хора със самочувствие без покритие
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2315 пъти
В тик ток постоянно ми излизат някакви грозни, както и много дебели хора. На мен ми е гнусно да виждам това. Защо такива хора изобщо снимат такива видеа и се качват в социалните мрежи? Те имат високо самочувствие, което не знам от къде идва, те са грозни, а говорят как са красиви с тези лица и тези стотици килограми. И някакви хора в коментарите лъжат как било красиво това. И мен това ме дразни, защото този либерализъм е лоша идея. Не казвам, че такива хора трябва да се обиждат, на мен лично не са ми гнусни и неприятни, но все пак не бих казала лоша дума за тях, но те ме предизвикват едва ли не. Защото не може да си толкова грозен и да имаш самочувствието на красив човек. Хубаво е да се обича, но така да парадира е смешно. Аз лично съм красива и мога ако искам да парадирам с това нещо и да имам свръх високо самочувствие, но не го правя, а някаква, която ДОРИ ГО НЯМА това нещо, се надува и има самочувствие. Аз ако имах такова грозно тяло и лице изобщо нямаше да се снимам. Според мен хората трябва да спрат да лъжат такива хора от съжаление и да не ги карат да се чувстват толкова важни и самоуверени. Самочувствието трябва да бъде на базата на нещо, което притежаваш, иначе живееш в една илюзия и ставаш смешен и започваш да дразниш хората (като мен в момента). Има хора, които са наистина красиви, те заслужават тези комплименти и могат да имат това самочувствие, но не издигайте такива грозни и дебели хора. Така летвата я слагаме много ниско.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9f2a71f53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Кой те предизвиква точно пък теб, хубавице - хората са свободни да правят каквото си искат, ти можеш да контролираш единствено твоята реакция към околния свят, не и действията на другите. Сама се настървяваш. Щом толкова те дразнят, спри да ги гледаш, къде е проблемът? Приеми, че всеки има право да се снима както си иска, да пише каквото си иска, да изглежда както си иска, да демонстрира самочувствие колкото си иска. Не си ти човекът, който да определя кой заслужава или не комплименти. И се запитай какво толкова те дразни в "грозните хора" със самочувствие, да не би да е всъщност липсата на такова у теб или не искаш да признаеш пред себе си?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 05fed923fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Напълно съм съгласна с номер 1, теб какво те засяга какво ще парвят хората с кого и кога, как ще се снимат и кого ще снимат.

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 6138afaf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   А ти, от позицията на каква, определяш чие самочувствие е с или без покритие? Своите комплекси ли компенсираш по този начин? Външно може да си най-голямата красавица, но с тези коментари показваш единствено колко си грозна и бедна душевно. Поработи над това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: a157c8d4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Авторке, имаш нарцисизъм, заедно с комплекс за малоценност, който лекуваш като величаеш външния вид и по-конкретно твоя собствен. Направи нещо по тези въпроси!

И да ти кажа: дори ти да тръгнеш да парадираш колко си красива, сърмите ще ти бъдат смачкани за точно половин секунда! Да не мислиш, че си най-красивата на тоя свят? Точно за половин секунда всяка, дето е поне с 1% по-красива от теб ще те захапе като питбул. Мъжете с охота ще помогнат, защото вашите хора са токсични за останалите. Животът ви е едно постоянно унижаване на всичко, което мърда в името на вашето собствено фалшиво величие - без значение от пола му. В този случай ние и жените имаме общ интерес - токсичността да бъде овладяна преди да отрови всичко в радиус от 500 километра!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ce746784fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо да кажа, аз нямам нарцисизъм, защото аз действително съм много красива, не го казвам, защото съм си Аз, а защото е реален факт. Всички мъже ме смятат за красива, досега не е имало нито един, който да е казал нещо по-различно. И това, че съм много красива е факт, трудно ще се намери жена, по-красива от мен, виждала съм много. И с гримове, и с фотошоп, аз пак без никакъв грим и обработки си ги слагам в малкият джоб. Ако ме беше виждала как изглеждам на живо нямаше мнението ти в този коментар да е такова, а щеше да знаеш, че описанието ми е напълно на място. Щях да имам нарцисизъм, ако не бях красива и повече от другите в действителност, а само се мислех за такава, но в моят случай не е така. Така, че не бързай с обобщенията, ”госпожице Психолог”. И не страдам от комлекс за малоценност ни най-малко, защо да се мисля за по-грозна и дебела от някоя по-грозна или дебела жена, като аз самата не искам да съм грозна като нея, за какво да и завиждам като аз съм в по-добра позиция? Не е логично. Това, което имах предвид е, че постоянво се говори за Fat phobia. Разни дебели хора говорят как са красиви и лекарите, спортистите и хората, които искат дебелите или те самите да отслабнат, са fat phobic. И напишете в Ютюб и гледайте какви Тик Ток видеа има. Това е потресаващо. Има хора, които реагират на това и те са адекватни и слаби, грижещи се за себе си. Просто това е една глупост и трябва да спре, защото вреди на обществото, това имах предвид с темата си, а не, че съм нарцис. Ако един човек е дебел, не може да говори колко е красив и секси такъв дебел, защото това е едно самозалъгване и е вредно, нелепо и смешно. По-добре е да приеме, че е грозен така и да започне да се храни здравословно, да спортува и да отслабне и наистина да стане красив, това е много по-градивно, отколкото да се самозалъгва. Това е все едно аз да се намирам в кочина и вместо да изляза от там, аз да залъгвам себе си колко е хубаво в нея и да подканям хората да лъжат заедно с мен колко е хубаво кочината ми. Това е глупост, мързел, безотговорност към себе си и обществото и ако го подкрепяте вие също сте болни мозъци! Колкото и да ме обиждате в коментарите, че аз не съм наред, аз говоря истини. Трябва да се популяризира и да е модерно да си слаб, красив и здрав, а не грозно потно дебело нищожество. Заради такива дебели хора в ТикТок, както и един Nikocado, аз вече дори не искам да общувам с дебели хора, защото смятам всички тях като тези-комплексирани и заблудени.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 05eea146d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хем не ти харесват, хем ги гледаш и им увеличаваш гледанията. Ако им пишеш и коментари, още по-добре за тях.

Просто си изтрий Тик-Тока!!! То това е място за хора без морал и качества. Няма нищо полезно.
В тубата поне има качествени канали, такива за История, География, Философия и пр., ама те не са ти интересни и за това си в Тик-Тока.

Ти не си различна от тях!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b3fad9596b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Аз пък като гледам профили на чужденци, независимо известни или не все повече се убеждавам колко красиви са българките. Вижте например футболните съпруги, където уж са най-големите красавици. Коя от тях е красива - съпругата на Меси, Антонела е най-обикновена женица. На Роналдо Джорджината пък е направо грозна кобила. Едиствено бившата на Неймар Бруна Маркезине е малко по-красива, но пак всяка българка я слага в малкия си джоб. Та на мен ми е интересно защо нито един световно известен футболист или певец до сега не е имал връзка с българка. Само отворете тези профили и вижте на какви грозновати жени в чужбина казват красавици. И спрете да обиждате българката, сред най-красивите и подържани жени сме.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 89c034f88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Заставам зад Авторката на 100%.
Мъж съм, и не понасям жени с високо самочувствие. И точно тези с най-високото самочувствие са често най-дебели, най-грозни, и най-устати. Типът жени с които никой мъж не иска да има нищо общо. И най-злобни, разбира се, - както се вижда и в темата.

Красивите жени са винаги несигурни във външния си вид. Никога няма да чуеш една наистина красива жена да каже - "чувствам се добре в кожата си". Те винаги искат да са перфектни. Но повечето мъже са таива мухлювци, че не смеят дори да ги приближат смятайки ги за недостижими, и съответно се насочват към въпросните дебелани което допълнително вдига самочувствието им. Луда работа....

А красивите жени са много по- приятна компания, и на всичкото отгоре по-лесно можеш да ги вкараш в леглото.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 22a4ce6502
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Той и Нарцис е бил много красив... Ти не определяш правилата в този живот. Това трябвало, онова трябвало... Трябва да си оставиш малко телефончето в чантата като начало.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e8994725d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ох... мислите са ти грозни, а не хората. Аз грозен човек не съм виждала.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 39702b8131
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знаеш ли, скъпа авторке, аз не бих си правила труда изобщо да пиша за такива хора. Имам една позната - сестра е на моя много добра приятелка. Написала е в профила си във фейсбук, че е гений, нищо че и висше не я приеха навремето и стана обикновена фризьорка със собствен салон - гараж Винаги е била дебела и с мъжко телосложение, без талия, с провиснали гърди около 30 кг над нормата. Някъде към 50 г., но се снима във фитнеса по розово впито в тялото клинче и ни праща видеа. Жалка картинка.
В лице, нито е грозна, нито е хубава, но по характер е ужасна. За бейно нещастие е с рядка коса. Но все пак е постигнала нещо за разлика от други, които цял живот дремят на ниска заплата.
Мисля, че тези хора дълбоко в себе си осъзнават как изглеждат, но изпитват болезнена нужда от внимание и одобрение.
Хубавата външност дава много преимущества в живота, но не е всичко. Трябват талант, умения, образование, а красотата е допълнителна екстра.
Нищо няма да ти донесат положителните оценки за външността ти на мимолетните зяпачи.
Работи върху уменията си и си търси успял мъж. Използвай красотата си във вярната посока, но пак повтарям, тя не е достатъчна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker