Глупав човек с перфектна външност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Глупав човек с перфектна външност
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1459 пъти
Какво може да работи човек и как протича живота на човек, който е изключително красив, има много високо самочувствие и отлични социални умения и хората го харесват, но е глупав. Под глупав става въпрос като начин на мислене, както и зле информиран-не се интересува от света около него, мисли само за себе си, егоит и самовлюбен. Може ли човек да стане богат единствено чрез външният си вид? Смятате ли, че животът на един такъв красив човек би бил много лесен, в сравнение с този на останалите нормални хора? Със сигурност един такъв човек бързо ще стане, ако не известен, то поне популярен и постоянно ще е заобиколен от внимание и ще му бъде много лесно и бързо да срещне любовта и да създаде семейство. Лесно ще създава приятелства и ще бъде боготворен и обожаван. Това ми хрумва като позитиви. Какво е вашето мнение относно темата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9fca0191af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не става така в реалния живот - едната от сестрите ми беше подобен случай. Страшно глупава и самоуверена без никакво покритие, но доста хубава на младини (и сега вероятно не е грозна, ако свали килограмите). Докъде я докара хубостта - доникъде: мина през 5-6 богаташа, с които се запозна, когато работеше по казината - някои бяха дооста по-възрастни от нея - 20тина години?- които я гонеха след около месец съвместен живот, тъй като не ставала за нищо... Накрая се омъжи за шофьор от Софийския градски транпорт, който е и голям простак, но най-сетне са научи да готви, пере, чисти, шие и тн и му роди едно дете.
Не става само с красота и нахалство човек да успее - трябва и голям късмет или връзки да те уредят някъде, ако не ставаш за нищо.
Млади, хубави жени има колко си искаш - колко от тях ще станат известни и богати? Почти николко.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4393f09706
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Определено е по-добре да си красив, отколкото грозен. Умен, отколкото тъп, богат, а не беден.

В едната компания на приятеля ми има разни моделки - естествено красиви момичета на по 19. Наблюдавам какво е отношението към тях от останалите хора в компанията, от външни лица и т. н. Съвсем различно от това към по-невзрачните. Обръща им се страшно много внимание, всички искат да са около тях, да ги заговарят, мъжете стават направо жалки с опитите си да ги свалят. Просто привличат към себе си хора, а с това и възможности. Не бих казала, че са тъпи или с отблъскващ характер, нормални са, но определено с високо самочувствие и си личи от поведението им. Изкарват добри пари, снимат се за родни списания, рекламни лица на спортни магазини и прочее, оправят се по-добре от мен със сигурност, само защото изглеждат добре. Убедена съм, че и в романтичен аспект ще прокопсат - имат страшно много кандидати без да си мърдат пръста. Да, повечето просто искат да ги вкарат в леглото и/или да се показват с тях пред останалите, но от 10 мераклии, все 1-2 ще са читави. Имат игромен избор, с което расте и шансът да си намерят свестен партньор. Сега са млади и не обръщат особено внимание, въртят по 5-6 на малкия си пръст, а те им тичат след полите, но когато решат да си правят семейство и т. н., вярвай ми, че ще имат чудесни опции, защото около тях винаги кръжи цял отбор мъже.

Любимият ми пример е Джеръми Мийкс - най-красивият престъпник. Осъждан беше за незаконно притежание на оръжие или нещо такова. Снимката от ареста му направо подлуди женорята - скули, зелени очи, лош поглед, перфектна симетрия и лице. То не бяха молби да ги изнасилва, охкане, мучене, шегички, какво ли не. Сега е модел, има не знам си колко милиона и си живее живота. Защо? Защото просто изглежда страхотно, нищо друго. Друг пример - Грейс Кели, актриса. От богато семейство, абсилютна красавица. Не мисля, че е кой знае каква актриса, просто е удоволствие да я съзерцаваш. Толкова се беше самозабравила, че някъде бе казала, че феминизмът отнема женствеността на жената или друго в тоя дух. Много ми е интересно, ако беше някоя набита краварка от Тексас и след нея не се влачеха цяла сюрия актьори, почитатели и прочее, които да я поставят на пиедестал, само защото е красива, дали щеше да ги дрънка тия глупости? Кой щеше да я гледа и да ѝ угажда, щеше ли да се омъжи за принца на Монако и да стане принцеса, ако беше невзрачен трол? Друг път...

Имаш ли визията, дори и да не си особено умен, шансовете ти са значително по-големи, отколкото на обикновените хора. Научно е доказано, че на красивите се прощава по-лесно, присъдите им са по-ниски, по-лесно получават работа, съчувствие, прошка. Дори бебетата разпознават красивото, симетрично лице. Светът се върти около красотата, съответно секса, в огромната си част, това е.
Отговори си на следния въпрос - имаш двама кандидати за гаджета с идентични други качества, но единият е по-красив от другия. Кой ще избереш?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f6c00adff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За мен да си глупав е най-лошото от всички неща на света. Може да не си красив, но ако имаш акъл в главата пак ще избереш правилните дрехи, малко спорт и ще станеш задоволителен вариант, но ако си глупав нищо не можеш да направиш. Само пречиш на собствения си живот и на този на околните.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4f5c7e2962
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Красотата разбира се, привлича внимание, но не е само това в живота. Не е нужно да си красив за да си намериш нормална работа или партньор. Красотата не е предпоставка за щастие или за любов. Важен е човека, пък колко е лъскава опаковката е все тая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker