Има ли начин да стана по-висок - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Има ли начин да стана по-висок
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1253 пъти
Здравейте, момче на 21 години съм и съм висок 176-177 см. Височината винаги ми е била нещо като комплекс и се чудя според вас дали е възможно да кача още 5-6 см или съм изтървал влака? Знам, че това се води нормална височина за мъж, но проблемът е, че така се получава, че от както се помня всичките ми приятели, с които дружа (и момчета и момичета) са поне половин глава над мен и аз буквално изглеждам като малко момченце. Според вас йогата би ли помогнала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0a26b39b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Не, на 21 вече си достигнал почти максимума си. Хич обаче да не ти пука. Аз съм на 22 и съм висок 1. 68, и какво от това? Може да прозвучи просташко, но за сметка на това че съм нисичък на ръст, отдолу компенсирам и то с доста над средното и по двата показателя :D Извън кръга на шегата точно заради това, че на външен вид съм по-малък редовно бивам подценяван и винаги ми е изигравало огромно предимство в много ситуации от различно естество и много хора са си патили от това, че са ме подценили по един или друг начин за казуси от различно естество. Недей да се комплексираш, няма за какво. Това че си нисък, а ти не си не е повод да се мразиш. Естествено има примерно жени, които харесват по-високи мъже което си е напълно нормално, всеки си има предпочитания и не трябва да му се сърдим. По-скоро си тренирай тялото и стани по-голям на ширина, това е по-важно. Някак е приятно да си винаги в ролята на аутсайдер и да си подценяван, защото винаги можеш да шокираш противниковата страна, когато осъзнае че те е подценил. Преди около 2 години аз се бях сдърпал с едно момче, с което сега сме дружки за една простотия. Той е към 1. 93 над 100 кила със сигурност, аз съм 1. 68, 78 кила. Той явно ме подцени тъй като съм по-дребен от него и тогава не се познавахме.. очакваше че ще ме стресне с размерите си и ще дам задна, е да ама не... докато ми се подиграва и ми се хили надменно го налетяха такива тупаници от нищото, че не осъзна какво се случва. После ни осмириха и си стиснахме ръцете като мъже, сега сме добри приятели. Та идеята ми е, че мъж не си единствено заради външният си вид. Мъжеството идва от сърцето, акъла и ташаците, чак накрая идва външният вид. :) Не се комплексирай за глупости.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ce9de0c7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Номер 1, искам да те поздравя за осъзнатия начин на разсъждение и желанието да вървиш напреди и нагоре! Точно така трябва да подхожда всеки млад и нетолкова млад човек и от двата пола! В последните години младите някак твърде лесно се отказват и сами се поставят в положението на губещи още в зародиш, без да си дадат сметка, че за да постигнат нещо значимо, то зависи изцяло от тях самите и от постоянството им в тази насока.
Подценяването от страна на другиго винаги е предимство за теб, стига да знаеш как да подходиш по ползотворен за теб начин. Важи за всяка област от живота.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: dbf7f68f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Можеш! Не искам да ти споделям как поради многото негативизъм, който ще отнеса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d560868ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не ти трябва да си висок, човешкият гръбнак не е достатъчно пригоден за стоене на два крака и хората масово имат болки и проблеми след определен брой години... е, ако висиш по лостовете редовно и не си шкембелия може и да го отложиш този момент, дори ако си висок. Няма как да избягаш от гравитацията, не им завиждай на високите.

Забелязал съм, че сега дори и децата са доста високи заради модерния начин на хранене, но не мисля, че това е за добро - животните по фермите са блъскани с хормони на растежа (и антибиотици, но това е за друга история), замисли се какво става когато консумираш месо, яйца и млечни продукти от подобни животни. Рак.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fa3b71812d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Автор:

До номер 3: Моля те, сподели! Ако става въпрос за хормон на растежа, определено не бих стигнал до там.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9c944b357b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До автора прочети за учението на Невил Годард!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker