Футбол и момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Футбол и момиче
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 983 пъти
Добър ден на всички в сайта. Момиче съм и от скоро се интересувам от футбол,за сведения съм на 17 години. Нямам много приятели,а и повечето момичета не се интересуват от футбол,за тях е по-важно да се гримират,пушат,да ходат по дискотеки,да ползват наркотици и такива неща. Отдръпнах се навреме бих казала и туй като не излизам много,много докато търсех да гледам нещо попаднах на мач от Серия А ( италианското първенство ). Честно казано ми хареса и то доста ( да не кажете само заради футболистите,не не е заради тях,а самият заряд,който ти дава играта) Сега следя това първенство и интригата за скудето е доста голяма,само как Милан шокираха Интер след,като Интер водеше с 1 гол,но се отпуснаха,та да не навлизам в подробности,все пак ако сте запалени по футбола сте гледали мача. Въпросът ми е как да науча на коя позиция е определен футболист ( трябва да гледам съставите ли преди мача или да си търся в интернет? ) Как да науча за най добрите футболисти в историята на футбола и най -важното как правите анализи на мачовете? Срам ме е да питам нашите момчета,а и те дори не гледат футбол,всеки гледа как да отиде на дискотека,да пуши,абе ужас. Ще съм благодарна и то много. Защото се замислям бъдещата ми професия да е нещо свързано с футбола.
Благодаря предварително. И се надявам хората,които управляват сайта,одобрят историята ми. Хубав и слънчев ден. И се усмихни. ОТИВА ТИ


Усмивка - щрак *

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 981da4554d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Слушай, не искам да ти разбирам илюзиите, но голяма част от срещите на високо ниво са предварително решени. Тоест гледаш едно шоу, а не реален спорт, който също така е свързан с хазартни облаги (това е валидно и за други някои други спортове).
Както и да е, всичко от което се интересуваш, можеш да намериш, ако използваш търсачка като "google".
Eто ти сайт, където можеш да намериш данни за отборите по държави - включително и българските - виж графите за държава, отбори и тн.
https://www.transfermarkt.com/
https://www.youtube.com/watch?v=JKRkrpYn8rg - как да правиш анализ.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 53faf6f668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И аз съм жена , която е запалена по футбола. Даже миналото лято, понеже бях на море, се прибирах по-рано от плажа за да гледам мачовете от Европейското.
За да разбереш кой на каква позиция ще играе гледаш коментарите преди мача. Там си показват схемите на двата отбора, този ще еляво крола, онзи ще е на върха на атаката и т.н. А иначе ако те интересува някой конкретен футболист, примерно Неймар, влизаш си в гоогле и четеш...роден еди си кога, играе в еди си кой отбор, на еди си каква позиция...
Колкото до великите футболисти, емного са. Като почнеш от Краля Пеле, през Марадона, през целия нац. отбор на Бразилия през 90-те, та през Зинедин Зидан, Роналдиньо...та чак до Меси Кристияно Роналдо (да не се бърка с бразилците Роналдо и Роналдиньо), Неймар, Мо Калахари и т.н. А преди тях е имало Гаринча, Ди Стефано, сър Боби Чарлтън...
Списъкът наистина е безкраен!
За щастие има Интернет и можем да гледаме стари записи. Е, поне от последните 50 години, примерно. Сигурно и преди 100 години е имало невероятни футболисти, нопо обясними причини няма как да ги гледаме на запис.
Но и това което има онлайн е доста. Така, че ако ти е интересно...приятно гледане!
Една кака

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1d827cb6ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря номер 2! <3

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker