Как да изчистя мазнините от коремната област? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да изчистя мазнините от коремната област?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2336 пъти
Здравейте.

Аз съм на 21г. и тежа около 60г - 160см.

Не се считам за дебело момиче, по-скоро имам излишна кожа/ мазнина в коремната област, която ми е трудно да премахна.

Още от малка нямах изградена хранителна култура, въпреки че тренирах няколко години футбол, тогава поддържат едно определено тяло. После се отказах от спортта и така за няколко години качих килограми и съответно тялото ми стана крайно закръглено, въпреки че като сложа по-тесни дрехи, не си личат килограмите ми.

Смятам че съм лек случай на напълняване.

Откъм хранене в момента:

Не пия, не пуша. Не ям бързи закуски. За работа - си правя най-различни здравословни закуски, като включва протеин, плод и ядки.

Обяд или пак здравословен сандвич или готвено( на фурна).

Вечерята същото.

Единственото вредно което приемам е кока колата.
В много малки количества приемам сладко на ден, по-скоро от рода на една бонбони или една сладка, даже през ден два. Аз принципно сладки неща не обичам особено. Любовта ми е към киселите храни хд



Все още не съм тръгнала сериозно на фитнес, защото ми е трудно да бъда постоянна и стотици пъти съм давала пари за карти, тренировки групови и след втората се отказвам.

Гордея, се че от седмица през ден редовно правя упражнения вкъщи. Взела съм си гири по 3кг, ластици също.
За мен, вече 5 пъти направени тренировки означават много и се опитвам да изградя навик.

Правя тренировки както за цяло тяло така и ръце, крака и корем.

Не успявам да изкарам цяла тренировка за сега, но за сметка на това, на другия ден се връщам на нея и я завършвам.
И смятам, че това е по-добрия вариант, отколкото да направя цяла тренировка и след месец отново да направя една и резултата ще бъде никакъв.

Трудно е, но постоянството е изключително важно.

Смятам, че ако продължа така устремено бих успяла да сваля някой килограм и като цяло да променя тялото си, понеже нямам особен проблем със самата храна.

Това за което пиша тук, е че имам "шкембе" и това ми е най-проблемната част на тялото.

Освен колоритен дефицит, бихте ли ми предложили нещо?
Интересува ме, дали е окей да взимам нещо преди тренировка? Когато ходех на фитнес известно време пиех Ел карантин, но нещо фокусирано върху коремната област?

Правя всякакви упражнения за корем, но ако има нещо което пропускам, ще бъде чудесно да разбера.

Съжалявам, ако има някъде грешки. Поправям, но автокоректора се бърка навсякъде..

Благодаря за вниманието и всеки който отдели време да коментира.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 29 дни
hash: a3182cf7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   В човешкото тяло няма механизъм, който да казва "взимай мазнини от тази област, а не от друга", когато ги гориш. Това е истината, за съжаление. Не можеш, колкото и да искаш, да фокусираш усилията си, да гориш "само там". Можеш да тренираш мускулите си и да станат по-големи в дадена област, да изглеждат по-стегнати и да са по-силни и издръжливи, ама не и да гориш повече мазнини.

Сега да поговорим за хранителните ти навици.

Не е толкова, до това дали е "бърза закуска" или говено, а до какво всъщност ядеш, по колко и кога.

Моят съвет е, да изключиш хляба, сладкото и колата. Ако толкова не можеш, без кола, пробвай с диетичната такава. За съжаление, за сладките няма такъв ефикасен заместител. Плодовете просто не са толкова сладки и достъпни. А освен това, от плодове също може да се дебелее, ако прекаляваш. Дори и наинът на готвене, не е чак толкова важен, колкото самата храна.

После трябва да знаеш, ча разлиакта между анаеробни и аеробни упражнения. Първите са кратки и силови - добри са за трупане на мускули, за стагане, за сила. Примери за това са гиричките, клековете, лежаннките. Вторите са по-скоро за тонус, издръжливот и изгаряне на мазнини. Тук говорим за тичани, плуване, гимнастика, танци. Най-лесно е, да тичаш или караш колело. Ако е студенто - един велоаргуметър вкъщи е перфектен. Ще се наложи, обаче да се упражняваш редовно, за да гориш мазнини.

Общо взето - по-малко хране, по-малко брой хранента на ден (избягвай закуската, ако може и обяда - повярвай ми - ще ти се струва странно и гадно, но ще се пригодиш в един момент), редовни аеробни тренировки - така ще смъкнеш мазнините и ще се чувстваш по-добре.

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 77fdc48341
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Миличка, няма как без спорт. Освен това ми се струва, че имаш доста излишно тегло, при ръст 160см трябва да си около 40кг. За мен формулата ръстът в см минус 120 дава идеалното тегло, така мисля. Аз съм 180 см и тежа 63кг, само пример давам. Освен това нещо и с храненето има проблем, явно в количеството или късна вечеря, или твърде много хляб, не знам, но се информирай кое е здравословно. И много движение и упражнения! Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 5c193b7689
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Номер 2, тази твоя формула "ръст в сантиметри минус 120 кг е равно на идеалното тегло" няма как да важи при 90% от хората. Ако някой е висок 120 см, като въздуха ли следва да тежи? А двуметровите хора по 80 кг (200 минус 120) са ходещи скелети. Миналата година имах връзка с жена 178 см и 67 кг - направо клечка, с четящи се ребра, възтънки ръце и с отчетливо изпъкнал таз. Според нея, била 7 кг над нейната си норма и постоянно се мислеше за дебела, но по скоро е някакво притеснение на психическа основа, защото просто нямаше грам месце никъде. Тя просто се сравняваше със себе си в младите си години, когато е била манекенка и е спазвала зверски диети заради работата си и изискванията моделите там да са ходещи скелети с изпити лица.
Познавам жена 150 см с тегло 50 кг и си е много добре сложена. Нито е слаба, нито с наднормено тегло. Но 40 кг на 160 см, както ти пишеш, биха били твърде малко за този ръст.
Ето жена 164 см на 60 кг. Според мен не изглежда лошо, въпреки че според твоя начин на изчисления на идеалното тегло тя би следвало да тези 44 кг. Знаеш ли как ще изглежда това тяло, ако от него бъдат премахнати 16 кг? :) Няма да остане какво човек да пипне по него.
https://i.imgur.com/v0WKvX3.jpeg
Познавам и жена с ръст 163 см, тежаща 60кг (сходна на горната, но с малки гърди). Лично съм я мерил преди месеци. И тя изглежда чудесно, с тяло като на певицата Шакира с апетитно изваян ханш.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 29 дни
hash: e1f25e8a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Много модни грешки има във визията на жената от снимката (https://i.imgur.com/v0WKvX3.jpeg) на Кифлоприземител. Черен сутиен, който се вижда под ярко жълта рокля, мрежест чорапогащник с лятна рокля, чантата на рамото ѝ изобщо не подхожда като цвят или стил на останалата част от облеклото и аксесоарите (особено на обувките). Дано чантата не е част от тоалета, защото виждам нещо като черна чанта (клъч) в ръката ѝ, която се връзва с обувките. Роклята не е нейният размер - чашките на роклята са прекалено малки за гръдната ѝ обиколка. Много по-добре щеше да бъде с къса черна дантелена рокля с по-елегантно деколте и сутиенът нямаше да изпъква изобщо. Не съм Ан Уинтър от Воуг, но както е облечена жената от снимката, е модна катастрофа. Ей на това му викат кифленска визия.

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: ad9181f679
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Махни колата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 49ab96c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   даваш 4-5000 лв за липосукция , 3 седмици се възстановяваш,
после един месец яко упражнения за корем и до началото на летния сезон имаш плочици ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 28 дни
hash: 5c193b7689
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Номер 4, снимката е от фейсбука на бившата ми, която беше с мен четири години, първите три от които бяха в най-бедния ми период и едва свързвахме двата края. Не е била поради паричен интерес с мен, макар че имаше огромен брой обожатели със скъпи возила. Трудно си намираше подходящи дрехи поради големите стегнати гърди. Избираше по-високи сутиени, защото при навеждане за нещо в ежедневието гърдите ѝ изскачаха навън с обикновените сутиени. За тази рокля съм съгласен, че не успява да скри гърдите и сутиена напълно и не е подходящ модел за такова тяло. Това в ръката е чанта, съдържаща папка със записки от лекции; беше студентка тогава. Най-важното беше, че съзнанието на тази жена не беше кифленско и всъщност се оказа от редките случаи на едновременно хубави и умни жени. На първата ни среща като двойка в едно заведение тя ми плати сметката. Случваше се и още няколко други пъти, тъй като точно тогава бях безработен. Ако беше кифла като съзнание, отдавна щеше да е скочила в някоя S-класа и да се радва на луксозен и безгрижен живот. Вместо това, избра един обикновен беден мъж и работеше в две училища срещу 180 лева заплата, докато караше и две висши едновременно. Именно поради сериозността ѝ нямах нищо против, че се облича така предизвикателно. Но последното също е условно нещо, защото нейната най-добра приятелка беше с 50 кг по-тежка от нея и на няколко пъти правеше опити да носи същите облекла като приятелката ми; вероятно с надеждата и тя да изглежда по-привлекателна за мъжете, но се получаваха комични гледки, защото не еднаквите дрехи, а килограмите създаваха съвсем различни настроения. А такива дрехи тогавашната ми приятелка си позволяваше само при излизанията с мен, защото учителската професия изискваше делови костюми или дрехи тип поло с широк панталон, които скриват възможно най-много формите тялото. Дори и при такова положение споделяше, че нейни позакръглени колежки все шушукали и мрънкали пред нея, че дрехите ѝ стояли предизвикателно (макар да носеха еднакви униформи). Но тези жени пропускат да отбележат не само разликата в килограмите, но и разликата в излъчването в лице, където няма как да се навлекат дрехи и да скрият лика и естествено плътните, големи устни. Както има жени, които с колкото и гримове и дрехи да ги окичиш, те в най-добрия случай дори и тогава едва минават за 4/10, така има и други жени, които без грим и с обикновени дрехи пак чупят мъжките вратове.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 9256e06cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   4, ми много злоба между вас, бе! Идеята на Кифлоприземител беше да покаже тялото, а не облеклото.. Доста добре се обосновава и винаги му чета коментарите! Поздрави, Кифлоприземител, да си жив и здрав!

Авторке, махни колата и спортувай, но не се вманиачвай, ако искаш пробвай да започнеш и да броиш калории. Във всеки случай, тялото ти ще ти се отблагодари, ако спортуваш редовно. Ще ми се моята приятелка да спортуваше, защото тя наистина има доста за сваляне...

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 2f607a3dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   - За храненето добър диетолог трябва да те ориентира. Аз каквото и да чета по отношение на храненето, никога не съм достатъчно ориентирана, затова диетолог поне за началото, докато раазбереш къде допускаш грешки в храненето. Такъв помогна на мен;
- Фитнес, бягане в парка, канго джъмпс, танци, трябва движение. Аз харесвам фитнеса, но ми липсва необходимата за мен динамика, затова мисля да пробвам канго джъмпс. Дългите разходки също са вариант и на мен много ми помогнаха;
- За да отслабваш по принцип трябва да гориш повече калории, отколкото приемаш, затова гледай калориите на храните и напитките. Има формула, по която да сметнеш колко калории гори тялото ти без движения. Има я в интернет, има и калкулатор за пресмятане на това колко калории трябва да приемаш и гориш на ден, за да отслабнеш. Гледай до отслабваш по- бавно за да привикне тялото ти към промените и да не увиснеш;
- За всеки случай си направи изследвания на хормоните, защото задръжката на килограми може да се дължи на някакъв хормонален дисбаланс;
- Ако грешката ти е в големите количества храна, ти препоръчвам да си вземеш хапчета за потискане на апетита Силует - Д на Петър Димков. Много помагат, ако че е хубаво първо сама да си наложиш дисциплина в това отношение, пак повтарям, в случай че прекаляваш с храната. Те са на хомеопатична основа и нямат странични ефекти. Можеш да пробваш и някоя тинктура за отслабване на Био Аптека. Комбинация от двете ми помогна, но това са помощни средства.
- Замени колата с такава без калории, докато я спреш. Най- добре да я спреш.

Satanic Blasphemer!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 28 дни
hash: 5c193b7689
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Благодаря за хубавите думи, номер 8! Когато имам време, предпочитам да отговоря обосновано и мисля, че в диалога се ражда истината. Не очаквам непременно човекът отсреща да е съгласен с моето становище.

Номер 4 може би следва неотлъчно женската мода или има различен вкус. Това е нормално за хората, особено при жените, където облекло, прически, обувки, чанти и всичко останало е много разнообразно и избор има всякакъв. Но не мисля, че е правилно една жена да се вманиачава в това и да следва сляпо чуждото мнение, както се носи всяка година и да се подражава на това. виждал съм жени, които са силно зависими от това какво носят другите и те също подражават. Когато всички носят възтънки вежди, те също подражават. Когато след година всички започнат да носят дебели вежди тип "Брежнев", пак подражават и сменят облика си. Когато дойде ред следващата година всички да се изрусяват, пак следва едно подражаване. Доколко това сляпо следване на "какво правят останалите и дай и аз като тях" е добре - всяка жена решава според собствените си вкусове.
Винаги ще се намери някой, който да каже, че нещо може да е по-добре. Отнася се и за изчистването на мазнините в корема, за което пита авторката.

==================================

Авторке, бих ти препоръчал да правиш лицеви опори. Може би други биха те посъветвали да правиш коремни преси или упражнения тип "летва" (по-често го наричат на английски - "plank"), състоящи се в стоене почти като при лицевите опори, но неподвижно и около минута. Аз обаче не бих ти препоръчал тези две упражнения, тъй като те твърде силно натоварват коремните мускули и може да доведат до опасни разтежения на мускулите в коремната област. При лицевите опори се стягат едновременно корем, гърди и рамене, както и трицепсите (спокойно - няма да придобиеш обемни, грозни за една жена мускули от това).
Препоръчвам и в легнало по гръб положение да правиш упражнения с повдигане на краката ти. Това е много по-щадящо от коремните преси, като в началото е добре да заложиш на бързо повдигане на единия крак (изправен, не свит) нагоре възможно по-близо до гърдите ти, после редуваш с другия и така десетки пъти. Тогава натоварването е малко като тегло, но бързите движение съкращават много пъти мускулите на корема и се горят сланинки по този начин, макар че не се правят големи мускули на корема.

А ако имаш приятел, може да наблегнете и над някои пози тип "ездачка", при които повече да движиш ханша си напред-назад. Той дори много ще се зарадва от това. Същото съкраващане на коремните мускули по време на любене може да се прави и при поза "задна прашка", макар че тогава ще е в пъти по-малко натоварването. Пак ще го има, а дори и може да е приятно за теб тогава.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 28 дни
hash: b9ea706cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   След две раждане, корема ми е доста зле. Има разни процедури, но не знам дали са ефективни. Гледай да спортуваш, може да носиш някакво стягащо корема бельо.

 
  ...
преди: 2 години, 27 дни
hash: d8c01c3c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Генетично е, почти нищо не можеш да направиш, особено като жена. Мъжете могат да поддържат по-нисък процент мазнини и да свлекат отвсякъде, макар и трудно. Но жена винаги ще задържа повече мазнини някъде и едни ще уцелят генетичната лотария, за да е на "по-секси" места, други - не... По-скоро трябва да се съсредоточиш да не се изпускаш и станеш по-зле, след като си така генетично предразположена.

Кока колата ти е ясно, че трябва да я разкараш... Наблягай на плодове

 
  ... горе^
преди: 2 години, 26 дни
hash: 2469230f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Здравейте. Аз съм авторката.

Благодаря, на всеки който се отзова и изкоментира своето мнение.

Отговор към коментар 1. - Ям по една порция. Към 19:30 ми е вечерята и след това не вечерям. Плод ям само по веднъж на ден. От рода на ягода днес. Утре мандарина.

Специално за закуската , нуждая се да се храня сутрин защото работата е физическа и ако не хапна нещо, ми прилошава.
Имам нужда от закуска.

Отговор на коментар 15 - генетично не съм се родила така. До 6-клас, аз нямах проблем с тялото си. Аз бях слабичка, в последствие на лоша хранителна култура, аз наддебелях и не се грижех за себе си. Но генетично не съм с такова телосложение. Майка ми също е слаба, но тя се храни правилно както знам. Така и цялото ми семейство.

Просто в училищните си години, изобщо не се занимавах със себе си, а в момента започнах да се храня внимателно.

:)

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: c3d51af9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   До авторката:

- Нямаш нужда от закуска. Повярвай ми - и на мен ми прилошаваше първите 3-4 дена. Вече не ям закуска от 7-8 години. И работих, поне тогава, като готвач на 9-11 часови смени. Ако работата ти е още по-тежка, тогава да, разбирам. Иначе - не особено.

- Не препоръчвам, да ядеш по-рано от 4 часа преди лягане. Ако ядеш в 19:30, то би трябвало, да си лягаш в 23:30, което е късно. Повярвай ми - съвременният ни начин на жиовт е идиотски. Само се товарим. Ако работата ти го позволява - лягай си рано и ставай рано. По-скъсно от 22:30 е безмислено да се ляга.

- Не минавай над 1200 калории, докато не си стигнеш желаното тегло. Въглехидрати - 100 грама на ден макс.

А хубавто на това е, че можеш да станеш рано, да тичаш и то да тичаш яко и да правиш упражнения, но не прекалявай с упражненията. С бягането (или колоезденето, ако е студено и имаш колело вкъщи), не можеш да прекалиш. Не и ако нямаш поне 2-3 години подготовка, но до тогава ще си нясно.

А и за генетиката - има гени, които може да ти пречат да турпаш бързо кила, но не генетиката, а мързела и слабата воля ти пречат, да ги гориш.

И това е. Това е тайната - малко хранене, никакво , ама никаво сладко, тичане и постоянство. Всичко останало е лигавене.

А и за:
" При лицевите опори се стягат едновременно корем, гърди и рамене" - Колкото и ги стагаш, ако имаш 1-2 пръста мазнини отгоре - файда нулева.

 
  ...
преди: 2 години, 20 дни
hash: a0f6b1c72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Номер 3-На снимката, която сте качили жената изглежда като проститутка с извинение. Това облекло е прекалено вулгарно и показва липса на класа. Аз лично имам почти същото тяло, само талията ми е доста по-тясна и съм висока, гърдите ми са малко по-кръгли, но като големина са почти същите. И въпреки това никога не бих си позволила да изляза така на улицата, нито да се снимам. Аз съм на 19 години и имам съпруг, който е мъж на място и смята това облекло само за компаньонки. Имам какво да показвам, имам перфектно тяло, но не го правя, защото имам морал. Трудно ми е да повярвам, че жената от снимката е учителка, би минала само за компаньонка или танциорка в нощен клуб с този нейн стил. Интелигентна жена с достойнство, учителка, не би сложила такива къси, тесни и отворени дрехи.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 19 дни
hash: 7d557da2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   До 20 - Не се занимавай! Той тоя освен да се хвали и да хули жените, за друго не става. Цялата му цел в тоя сайт е, да ти каже каква си проста, а той какъв е великолепен и ще пише по 11 часа на ден, само и само да "спечели" в словесен спор в тема, която ще бъде забравена след 10 дена.

 
  ...
преди: 2 години, 19 дни
hash: 5c193b7689
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Номер 20, от твоята гледна точка може и така да изглежда. Явно пропускаш да вземеш под внимание написаното в последните няколко изречения на мнение номер 7. Дори и с учителска униформа или дрехи тип "за задръстенячки", тази жена чупеше мъжките вратове, поради извивките на тялото, чертите на лицето, плътните естествени и черната коса. Дори и без грим пак беше по-привлекателна от повечето силно гримирани жени.
Нямам интерес да защитавам въпросната жена, която ми беше приятелка (още повече, че имаше причини сам да поискам накрая да се разделим и нямам остатъчни чувства), но що е то "класа" и облеклото ли прави една жена класна, или най-вече нейното поведение, грижовност, искреност, вярност и скромност? Защото аз мога да ти кажа, че в първите три години от връзката ни тази жена се открояваше с всичките гореизброени качества, които обаче не притежават мнозинството българки; дори и тези, които привидно се напъват да го играят примернички за пред обществото, както и мнозина от онези с уж приличните дрехи, които обаче носят душа на лицемерни мастии.

Освен, че по това облекло не можеш да познаеш, че се касае за детска учителка и детска психоложка, не можеш още да познаеш, че:
- Въпреки дългите лакирани нокти, държеше да пере лично на ръка, за да не се захаби прането в пералнята;
- Поради опасения за сметките отказваше да хващаме такси или да ѝ давам пари да хване такси до училището, като почти всички пъти предпочиташе да чака на автобусните спирки с тежка чанта в ръка с учебници и тетрадки;
- Не ме пускаше сутрин на работа, преди да оправи яката ми и да ме прегърне грижовно. Голяма част от жените дори не знаят как един такъв - наглед малък - жест дава сили на мъжа и го зарежда за целия ден;
- Отказваше да я водя на ресторанти, за да не се охарчваме много. А преди това е плащала и моите сметки в заведения при срещите ни в началото. Колко от съвременните млади жени сами ще настояват за това?!
- Въпреки малката си заплата от 180 лева, понякога ми купуваше за подарък дреха или нещо друго, без някакъв повод за това. От грижа. То, че съм харчил за нея в пъти повече, си е така, но все пак и тя се е сещала да отвърне със същото и това моментално прави впечатление на един мъж. Попитай мъжете: Колко често приятелките/жените им им правят изненади с подаръци?! Редовата българка държи е център на вниманието и очаква от мъжа подаръци, почерпки и да я води по ресторанти;
- Дори в периоди на някакви разногласия или на сърдене за нещо, редовно и винаги си го е търсела сама, с обяснението "Да не съм луда да се самонаказвам, като и аз стоя на суша заедно с теб? Това не пречи да ти се сърдя и след това!". Това е точно обратното на онези подли номерца, които много жени въртят, умишлено държейки приятеля/мъжа си на сухо с цел да му правят сечено или да го изнудват да им угоди на поредната налудничава прищявка. Питай обвързаните/женените мъже, ако не вярваш! Мои познати понякога се оплакват как дебелите им жени си стискат краката с цел да ги изнудват. Много от тези мъже живеят в по-голяма суша, отколкото, когато са били необвързани, но за сметка на това биват товарени с отговорности, плащат чинно за всичко и слушат мрънкане у дома от някаква самозабравила се неблагодарница. Не бих се учудил, ако някои от тези хубостници, дето "все ги боли глава", всъщност се "лекуват" при някой любовник тайно от мъжа си.

Хубаво би било да има една тема за това какво е класа, защото ако някой очаква дрехите изведнъж да го превърнат в класен човек, то много се е заблудил. Класата е в поведението. Храчеща на улицата монахиня не е класа. Изневеряваща задръстенячка с уж примерни дрехи не е класа. Съвсем обикновен човек, отварящ като знак на жест вратата пред друг човек (без значение възрастен, дете, жена или мъж), е класа, въпреки липсата на пари и модни парцалки. Да дадеш предимство на чакащ на опашката в магазин, когато забележиш, че е напазарувал само 1-2 неща, а ти имаш много повече, също е класа. Да купиш кокиче от баба, мръзнеща на студ в подлеза, за да продава цветя и да добави нещо към пенсията си, също е класа. Да дадеш 20-ина лева на момиче в народна носия, пеещо народна песен на Главната улица, за мен също е класа, защото по този начин го насърчаваш да продължава да се развива в избраната от него дейност. Да купиш с последните си пари билет за влак за бездомник, докато другите уж "нормални" хора те гледат с осъдителен поглед, също е класа. Това не са поводи човек да се възгордява или да се мисли за специален, а са съвсем обикновени неща, които докарват усмивка и радост в нечии очи.

Що се отнася до питането на авторката, то мъжете са лесни. При нас мазнините по коремната област се чистят идеално добре в кревата. За жените също се отнася, стига да не ги мързи да са ездачки.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 19 дни
hash: d8beabc972
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   Като мъж да кажа, че жената на снимката не е лоша в тяло, приятно закръглена, но наистина облеклото и е хем вулгарно и отблъскващо, хем безвкусно и изключително зле комбинирано. Този сутиен на показ направо боде очите и изобще не се носи такъв с подобно облекло, а аксесоарите са толкова различни и неподходящи с облеклото и помежду си, че сякаш зорлям се е постарала да изглежда посредствено, претруфено и евтино. Изглежда все едно просто е надянала всичко, каквото има вкъщи. Мен лично такава жена би ме отблъснала. Вярно е, че изглежда повече като евтина проститутка, отколкото като учителка. Лошото е, че жената не е грозна, но с този "вкус" за мода зорлям се е направила на клоун. Ако се облече по-нормално, ще хваща окото.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 19 дни
hash: 7dc0166c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Аз не казвам,че жената е лоша като човек,аз не я познавам дори,коментирах само и единствено облеклото ѝ.Класата е свързана с много неща,както си описал,не само с облеклото,така е.Но това облекло в никакъв случай не показва класа и класна жена не би се облякла така,защото знае,че това облекло ще я накара да изглежда като проститутка,каквато тя не е.Мен би ме било срам,ако съм на нейно място и съм облечена така и всеки да знае какво ми е тялото,все едно е за всички,да ме оглеждат мъже и на съпругът ми също естествено,че няма да му е приятно.Всичко,което си описал като добродетели,не я оправдава да се облича така.
Авторката може да прави коремни преси всеки ден,да си намери видео с упражнения за корем и да ги прилага всеки ден,да не яде мазна и пържена храна или поне да я намали до минимум и да следи калориите си,да изгаря всеки ден повече,отколкото си набавя.

Н20

 
  ...
преди: 2 години, 19 дни
hash: e1f25e8a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Аз продължавам да твърдя, че свястна жена никога не би се облякла по този безвкусен начин, да ходи така по улиците, още по-малко на лекции в университета. Бившият й твърди едно, но снимката говори друго. Аз на приказки на непознат ли да вярвам или на очите си? Вярвам на очите си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 19 дни
hash: 5c193b7689
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Всеки е свободен да вярва на каквото пожелае, включително и в погрешните си, първични заключения. Книгата не се познава по корицата, а по съдържанието. Едни вярват на една снимка, други вярват на три години ежедневно отношение. Горе с основание писах едни всеизвестни факти за много жени с привидно "класно" облекло или изглеждащите уж невинни жени.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 19 дни
hash: 5c193b7689
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Номер 23, аз мисля, че не "този сутиен на показ направо боде очите", а съдържанието в сутиена. Ако жена с малки или с кофти увиснали големи гърди носи такъв сутиен, изобщо няма да привлича мъжките погледи, а в някои случаи може дори и да ги подтикне да гледат нарочно във всяка една друга посока, само не и към нея. Същото се отнася и за жени с крака, които са в пъти по-широки от тези на снимката, пък макар и с подобни рокли. Те също карат мъжете да имат съвсем други мисли спрямо гледката на същата рокля при стройни крака. Оттам изхождам до заключението, че не дрехата е основната причина. Една и съща дреха, сложена от две различни жени, може да бъде възприета по два различни начина. Горе с основание бях писал за шушукането и забележките на други учителки с костюми, че тогавашната ми приятелки със същите дрехи като техните не им се е нравила, задето формите ѝ са подсказвали за какво става въпрос дори и при официално облекло, а те са си взе така дебели с него. За който не вярва, пуска Google и търси жена с делови костюм и наред с приличащите на травестити делови жени, ще излязат и резултати с такива мацки с прилични класни костюми, че пак ще си мислите за пошлост, напук на кройки, шарки и материали.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 19 дни
hash: d8beabc972
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   27, о, тя определено привлича погледите. Само че с пошлостта си. Така както ранния Азис привличаше погледите с изрусена брада и червило.

 
  ...
преди: 2 години, 19 дни
hash: 7c8d28a56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   До 20, недей да се изхвърляш, че имаш " перфектно" тяло. Женска красота няма, има мъжки сексуален нагон. Биохимичните реакции в кратуната на средностатистическия мъж ви прави телата перфектни, иначе от неутрална гледна точка, тоест трезво съзнание, незамаглено от нагона, жените са същества с тесни рамена, широк ханш, едър гъз и доста често късокраки. При животните ясно се вижда, че женската не по- грозна. И други хора тук са го казвали това за жената, ама масово мъжете тук си мислят с долната глава и затова не се обръща много внимание на тях. Малцинство сме тези, които можем да погледнем нещата от по- обективна гледна точка. Шопенхауер, известен немски философ, го е казал: "Само мъжкият интелект, замъглен от сексуален нагон, може да нарече недоразвития, тесноплещест, едрогъз и късокрак пол – нежен: защото точно с този нагон е свързана цялата представа за красота. Вместо нежен, този пол трябва да се нарича неестетичен..."

 
  ... горе^
преди: 2 години, 18 дни
hash: e1f25e8a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   А според мен все още имаш чувства (поне привличане) към нея. Иначе нямаше да надничаш във фейса й, да гледаш стари нейни снимки от времето, когато сте били заедно, да я публикуваш по форумите и да я защитаваш яростно. Пиши й или най-добре й се обади. Кой знае - може тя да е твоят човек. Тази носталгия не е без причина. Където има дим, има и огън.

 
  ...

...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 8972eacd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   От много време не се беше срещал толкова глупав коментар като този на номер 30.Има жени с перфектни тела,има и красиви жени и ако това те дразни и комплексира и плюейки по други хора се успокояваш,това е твой проблем,но не е нужно да си пишеш злобните и токсични безсмислици и да губиш времето на нормалните хора в този сайт.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 5c193b7689
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Ето жени, които в тялото са 8-9/10 и със стегнати кореми. Ясно се вижда, защо много българки с тяло 5-7/10 прибързано се мислят за десетки, тъй като такива жени с тела като на видеото над 20-25 години почти не се срещат в страната ни.
https://youtu.be/tPJ2GwsuO2M

Но не мисля, че тялото непременно прави една жена да се чувства доволна от себе си, тъй като виждал жени с много хубави тела, които въпреки това не са щастливи. Прави ми е впечатление, че колкото е по-хубава една жена, толкова повече намира недостатъци у себе си, вглежда се и в най-дребните неща и все е недоволна как изглежда. Това може дотам да завладее мислите на жената и тя така да се вманиачи, губейки преценка за естетика, че в един момент започва да мисли за глупости, като: операции за премахване на ребра, изсмукване на подкожни мазнини, рязане и опъване на кожата, присаждане на кожа от гърба върху лицето, рязане на носа, рязане на костта на челюстта и скулите, поставяне на протези с изкуствени гърди и прочее. Повечето недоволни от външността си жени започват първо с надуването на джуките с гел, но за част от тях и това е малко и продължават да се обезличават с някои от гореизброените начини.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 18 дни
hash: 5c193b7689
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Като стана дума за стегнат корем, ето тази синоптичка поддържа своя такъв с усилени упражнения в залата:
https://youtu.be/ePG6zUYvUZg

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 1e0ee01727
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   До 32, не ми се иска да споря с глупаци с прекалено високо самочувствие, ама " умен" коментар като твоя заслужава отговор. Коментарът ми си е много смислен. Красивите жени и перфектните им тела са в само в кухата ти глава( съдейки по коментара ти). Биологичната функция на жената е да ражда, но по външен вид е несъразмерна и неестетична. Хубостта е в съзнанието на мъжа. Виж как е при животните- особено при птиците, но и не само, например лъва. Или кокшката да не би е изглежда по- добре от петела, само че инстинктът го кара да й се нахвърля. Колко теми съм изчел за съсипани от жените си мъже, или за девствени, които се терзаят душевно. А и от живота лично знам за много примери. Този инстинкт за размножаване хората го наричат с думата любов, че уж да не са като животните. Не казвам, че някои хора не изграждат и духовна връзка, но и в най- възвишената любов се корени сексуалния нагон. Повечето връзки на тази планета са масово на физическо ниво. Ама с такъв ограничен материал ( пример номер 32) толкова. Неприятното е не само, че сте мнозинство, а и самочувствието ви без покритие.

 
  ...
преди: 2 години, 2 дни
hash: d1802c9549
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Какво стана? Порбва ли нещо и има ли ефект?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker