Не знам как да се обличам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не знам как да се обличам
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1200 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 20 години. Бих искала да ви помоля за съвети и примери как да се обличам. Висока съм 173, тежа 55 кг, фигурата ми е пясъчен часовник, слаба съм, дълги крака, имам големи мускулести кръгли гърди, много тънка талия с много плосък корем с плочки и голямо дупе, което е изпъкнало (както е изпъкнало на Jen Selter, по същият начин). Имам дълга малко над кръста естествена средно руса коса, пъстри очи, но нося сини лещи и много бяла кожа. Лицето ми е много слабо и скулесто с форма на сърце, малък нос и средни към големи устни. Хората оприличават лицето ми на ангел и кукла, младолико е и ме мислят за дете. Вече сте наясно донякъде как изглеждам. Преди се обличах с къси рокли, тесни дънки, кецове, къси топове, високи токчета. Вече имам мъж и не му е приятно мъжете да ме виждат като сексуален обект, не искал хората да ме мислят за проститутка. И затова искам да си променя начина на обличане, така че той да се чувства добре. Аз не целя да съм облечена перверзно и не се интересувам да привличам мъжко внимание. Но когато нося широки дрехи изглеждам дебела, защото съм пясъчен часовник и това не ми харесва. Защото аз в действителност съм слаба, имам хубаво тяло, защо да се правя на дебела. Затова харесвам тесни дрехи, защото с тях изглеждам слаба. Не искам и да се обличам като момче, искам да приличам на жена. Във филмите виждам как под красива жена те разбират жена облечена с къса рокля по тялото и токчета. И на мен ми харесва този стил и ми отива, но нали е секси не мога. Затова искам съвети как да се облеча, така че да изглеждам красива, но не секси. Харесвам и кукленски стил сладки дрехи и много ми отиват, но за съжаление е почти невъзможно да се открият такива в България.
Моля без глупави коментари да си зарежа мъжа, защото такива съм чувала вече и са ненужни, защото това няма да стане. Връзката ни е перфектна и е добър човек, нямаме никакви проблеми и не е проблем за мен да си сменя стила, ако той не се чувства добре. Аз не се обличам за да привличам внимание, защото аз си имам вече мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 0817dd5fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Няма как да изглеждаш дебела с тези килограми и височина.

Колкото до това, кое е мъжка и кое дамска дреха - всичко е стереотипи, възможно е след време мъжете да почнат да носят рокли, както едно време м Рим са се носели тоги... няма нищо женско в самата дреха сама по себе си.

А мъжете винаги ще те заглеждат, докато си млада, ако ше и чувал да нахлузиш, твоят приятел все едно не е заглеждал други жени никога. Стилът на обличане няма да ти помогне... освен ако не искаш да ходиш като тези мюсюлманки, на които само очите им се виждат.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 359076fd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не,връзката ти не е перфектна щом трябва да си сменяш стила заради мъж.Той отсега се мъчи да те променя,пък представям си по-нататък.Осъзнай се докато не ти е промил мозъка съвсем.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 441ca72f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Девойче, просто гледай да не изглеждаш пошло и евтино (границата между секси и пошло е много тънка).
Аз имам също тяло тип "песъчен часовник" и начина ми на обличане въобще не ме прави да изглеждам дебела, нито да приличам на момче.
Тесен топ в комбинация с широки " бойфренд" или "мом" дънки, елегантен прав панталон с вталено сако, тесни дънки в съчетание с красива свободна туника и колан, елегантна рокля до коляното, всякакви широки рокли и туники (широк колан в кръста), романтични дълги поли или рокли ще те направят да изглеждаш стилна и неотразима. Всичко с висока талия ще ти подчертае красивите извивки, без да изглеждаш пошло.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9892765a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какъв мъж е, ако не може или не желае да даде искрен съвет на жената до себе си с какво облекло не би привличала мъжкото внимание? Всички мъже са пределно наясно какво женско облекло ги привлича и какво не. Питай твоя мъж, ако темата е изобщо истинска.

п.п. Последното се доказва лесно: Снимаш се поне два пъти в тялото, без да се вижда лицето ти, на две различни автобусни спирки в България; или на спирки в чужбина, ако тръгнеш да се оправдаваш, че си навън; или пред входната врата на селски къщи, ако си на село. После качваш снимките безплатно в интернет в Imgur.com с програмата ShareX и споделяш връзките към двете ти снимки тук, за да докажеш, че не лъжеш в историята си. Ти обаче ще си намериш оправдание да не сториш така, защото знаеш, че всичко е художествена измислица.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker