Красиви ли са жените у нас и по света в сравнение с мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Красиви ли са жените у нас и по света в сравнение с мъжете?
преди: 2 години, 17 дни, прочетена 2308 пъти
Много пъти прочетох в различни теми мнението, че в България мъжете били грозни.

Съжалявам, но не го споделям - лично познавам само 3 жени, които могат да минат за тип холивудска красавица (и никоя от тях не е над 30, едва ли ще изглеждат супер след време без сериозна грижа за лицата).
А човек, ако тръгне да обикаля по улиците в най-многолюдните градове, едва ли ще срещне нещо хубаво. Дори обратното - стана модерно жените да се загрозяват с пластични операции, но това е друга тема.

Междувременно, във всеки парк и фитнес можете да откриете добре изглеждащи мъже, които спортуват и изглеждат супер привлекателно, ако здравето = красота. И тези мъже ще си изглеждат добре дори след време - примерно до 50-55 годишна възраст преди наистина да станат старци, ако не спират спорта.
Разбира се, няма идеал за мъжки черти, а тези, които твърде много полагат грижи за лицето си, започват да приличат на жени/обратни, така че според мен жените са прецакани отвсякъде - не само, че критериите за женска красота са нереалистично високи, но и женското тяло по принцип е с по-неестетични пропорции и немощно, не разбирам как жените си мислят, че са някакви хубавици, а мъжете са по-зле от тях...
Вероятно нещо от сорта на 1-3 % от масата млади жени действително може да мине за красива, докато при мъжете е нещо от сорта на 10-25 %. (Знам, че е субективно, но това са моите наблюдение.)

Какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 16 дни
hash: 75e3cd0039
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Аман от такива общи заключения. Какво е красиво за теб? Холивудските красавици също имат поддръжка, операции. Не можеш да съдиш по нация външния вид. Има красиви мъже и жени от всяка нация. Като отида в мола, виждам много красиви момичета и момчета, чак завиждам благородно понякога. И аз съм против хирургически корекции освен ако не е наложително. Като цяло мисля, че българите, мъжете включително имате много висок стандарт. Снижете го. И за протокола, наполовина съм хърватка, просто живея тук. И пак ще добавя, спортът и фитнесът са голям плюс, но автоматично не правят един човек красив. По-грозно от много мускули няма, химици. И не е педалско мъж да се грижи за себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: a74d358a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Изобщо не съм съгласна. Мисля, че специално у нас, мъжете са изключително непривлекателни и не знам на какво се дължи този феномен, защото жените ни изглеждат прилично (българките не са най-красиви на света, това само пълен идиот може да го твърди). И не говоря за това, че не се поддържат, което също е фактор, но за неща като лицева структура, височина и цялостно излъчване, които не се оправят с хубави дрехи и прическа или спорт.

Пътувала съм из Централна и Западна Европа, никъде не съм видяла такава огромна разлика във външния вид между половете. В Чехия, например, пълно с красиви дами, но и господата не им отстъпваха по нищо - високи, светли, спретнати, съвсем друго излъчване имаха от българите. Не говоря за някакви ослепителни красавци, а за нормални хора. Дупката между европейския и българския мъж е огромна. Дори, ако сравним актьорите в нашите и турските бози, където уж се котират хубавци, пак сме пълна скръб. Турците ни бият отвсякъде, след като дори актьорите ни мязат на чобани. Винаги ми е било интересно защо е това, приятелят ми също започна да го забелязва.
8 от 10 български мъже са грозновати - набити, криви, ниски и с излъчване на шимпанзета; при жените е 5-6 от 10. За да е по-ясно - отблъскващи мъже за мен са такива като Валери Божинов, Явор Бахаров, Цветан Цветанов, Кирил Петков или оня тип от Ергенът; за привлекателни намирам Юлиан Вергов, Бербатов, Николай Николов (волейболеист от националния) и май за тези се сещам след доста мислене. Като добавим и тази ужасна мода на нещо средно между нискочела батка и метросексуален арабин, съвсем трагично става положението. Познавам няколко наистина красиви жени и двайсетина хубавки, но при мъжете, се сещам за един красавец и двама или трима хубави. Българският мъж е кофти, българската жена не чак толкова. Може би беднотията и скотския ни манталитет също указват влияние... На дамите тази разлика не им действа изобщо обаче. Редовно виждам привлекателни жени с някакви орки до тях, обратното е много по-рядко явление.
С това не целя да обиждам мъжете, самата аз не съм от най-красивите, споделям наблюденията си.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 693e4d2668
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Не гледай 1 % блъскащи във фитнеса, а останалите 99% дебели и с шкембета мъже.
В България, по официални данни, мъжете са по-затлъстялата част от обществото.
В допълнение, средния ръст при мъжете в България (175 см) е доста малък за да изглежда един мъж строен. Младите мъже (между 20-30 г ) са ок, но след 30 масово изглеждат доста зле.
Всичко това в съчетание с неособено красивите ни черти като нацията, определено прави бг мъжете по-неатрактивната част от народонаселението ни.
Колко българки омъжени за чужденци познаваш и колко българи в същата ситуация?!
Иначе бг жените също не сме особенно красиви (със сигурност не сме едни от най-красивите в Света, както само ние си твърдим ;)))
Преди години разхождах едни американски колеги по Главната в Пловдив, те очакваха да видят тия много красиви жени (за които толкова бяха слушали). Еми не ги видяха, но им направи впечатление, че жените са масово доста разголени и гримирани ;))))
От държавите, в които съм била, най-добре изглеждащи и атрактивни ми се видяха хората от Швеция, Дания и Германия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 16 дни
hash: 201cc9f250
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   "Разбира се, няма идеал за мъжки черти"
Няма ли?! И от кога няма?!
Аз в България някой, който да изглежда поне малко като Ален Делон, Хю Грант, Брат Пит,Том Круз, Леонардо ДиКаприо, Райън Рейнолдс, Джони Деп, Киану Рийвс, Тео Джеймс, Хенри Кавил и т.н. т. не съм виждала.
Влез в Тиндър с женски профил и ще се нагледаш на грозни и дебели мъже с претенции.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 16849bdb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Красиви жени рядко съм срещал..Повечето са отблъскващи дебелани скарани с фитнеса...или ако имат малко добра фигура са като змейове в лицата ..
Мъжете са повече като % .. .

 
  ...


...
преди: 2 години, 16 дни
hash: c86a232398
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   2, " За да е по-ясно - отблъскващи мъже за мен са такива като Валери Божинов, Явор Бахаров, Цветан Цветанов, Кирил Петков или оня тип от Ергенът;"

Добре, Цветанов е стар, но какво им е на другите???
Ако си спомням правилно, Юлиян Вергов беше състарен и на младини, заради бръчките си, едва ли животът му е бил по мед и масло, но ти го харесваш.
Другите били "отблъскващи" ... виждаш ли колко е субективно мнението ти?


"Набити, криви, ниски" -
Набити - тоест здрави, яки? Или искаш да кажеш, че харесваш високи и слаби?
Криви - ??? Тоест изгърбени ли? Единствено старите хора са обикновено забележимо гърбави и то ако са работили тежък физически труд.
Ниски -? Абе, те са по-високи масово от жените, какви са тези глупости, ти просто мразиш цялата нация явно. И между-другото, защо има толкова комплексирани хора на тема височина у нас? Наистина страшно много жени, но дори и мъже, на които явно им е писнало да ги гъбаркат на темата, хаха.
" с излъчване на шимпанзета" - А това за шимпанзетата не искам да го коментирам, но едно шимпанзе е в пъти по-мощен мъжкар от кой да жив мъж дори само заради мускулите и костната си плътност. Пробвай да обиждаш с някоя от малките маймунки, ще е по-удачно.

Колкото до турските актьори и актриси, не бих казал, че са кой знае какво над българските откъм красота - нацията им е с над 80 милиона население, определено не са представителна извадка, не бих казал, че ми допадат супер много разни мургави и брадясали лица.


4, какъв един процент трениращи мъже? Да не живеем в паралелни вселени с теб, където положението е обърнато наобратно? Може би ти визираш по-възрастните хора, 40 , наистина не зная?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 16 дни
hash: 9990fea3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Преди пандемията бях по програма Еразъм за месец в Белград. Бяхме сигурно около 200 човека, предимно момичета. Направи ми впечатление, че момичетата от Балканите са много по-поддържани. Не говоря за хилаурони и подобни простотии, а лек грим (спирала, малко цвят на устните), коса приведена в нормален вид, елегантно облекло. Бях съквартирантка с момиче от Беларус. Сутрин става, мие си зъбите и тръгва, абсолютно неподдържана. Вечер същата работа, не си почистваше лицето, не слага нощен крем - нищо. Да не говоря за момите от т.нар "боати" държави - Франция, Испания, Германия, като някакви хипита бяха. Друго, което ми направи огромно впечатление беше факта, че "бедните" българи отделят повече пари за дрехи и аксесоари. Момичетата от България бяха с чанти Guess, O bag, Kelvin Klain, Louis Vuitton, от Западна Европа - с някакви платнени, с каквито бабите ни ходят на пазара. Момичетата от България бяха със сребърни или златни аксесоари, онези другите ако имаха бяха пластмаси и мъниста. Така че ако не друго, то поне българките сме в пъти по-поддържани. Мъже в групата почти нямаше, мога да говоря само за сърбите. Тези , с които се запознах бяха доста високи и стройни, джентълмени. Случайни хора на улицата ми помагаха за багажа, тук мъжете само ме оглеждаха и ме подминаваха. Не видях никъде изсуляци по анцузи, като тук. Така че сръбските мъже определено са по-привлекателни.
Паола Р.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 76f817841c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   То от коментарите става ясно- българките се смятат за по- красивата част, българите мислят същото за себе си. До 4, това че имало българки омъжени за чужденци не е критерий, едва ли не като е чужденец е перфектен. Има и доста пропаднали и сред тях, но никоя нищо не споменава българката точно предимно с какви се хваща. И тук нещо много важно- мъж, попаднал в капана на нагона си, е готов да направи какви ли не глупости заради една жена. Със замъгленето от нагона съзнание и манипулилацията от страна на жените, мъжете често не виждат недостатъците им, а реално мнозинството от тях са много зли и брутални( при българките процента е страшно висок). Жената е в по- изгодна позиция в отношенията между двата пола, много по- лесно си намират секс и т.н. Така че въобще не е изненада, че българката се омъжва по- често за чужденци. Това не е никакво мерило дали става или не като човек. Точно това е проблемът масово за мъжа, под влиянието на хормоните си не може да прецени разумно жената като човек. Някои недостатъци се смегчават от нагона.
Сега ще напиша малко и за външността на жената( не само българките), че отговорът ми да е по- обхватен. Както вече съм казвал, красотата на жената е в главата на мъжа. В природата женският пол е по- грозен, защото биологичната функция е да ражда и отглежда деца. При животните почти всеки може да го забележи. Ама ако си мъж да го забележиш при хората се иска малко контрол над нагона. От неутрална гледна точка жената е несъразмерна- тесни рамена, широк ханш, едър гъз, на фона на това главата й изглежда като строителна кофа. Биологичната й функция е съвсем друга от това да е красива.
Моят съвет е мъжете да се опитат да контролират нагона си в някаква степен( не е лесно особено в по- млада възраст), за да могат да преценят по- разумно жената като човек преди взаимоотношенията да са станали сериозни. Мнозинството жени реално не стават за връзка, но нагонът ги спасява. Както и че има немалко примитивни мъже. Разбира се, има и свестни жени, но са рядко.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: a0e3a925ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо продължават да се одобряват теми, които целят да насъскват половете един срещу друг?
Понеже авторът говори за фитнеса конкретно, моите наблюдения като редовен посетител са следните - има и красиви жени, има и красиви мъже, има и грозни жени, има и грозни мъже. Ама това е според моя вкус. Примерно номер 2 е изредила някакви мъже, които не й харесват, ама на мен двама от тях ми харесват. Номер 5 също е изредила някакви мъже, ама на мен пък те не ми харесват :D
Разбирам, че има някакви стандарти, наложени в обществото, които между другото са само и единствено с цел бизнес, но истинската химия между хората не се води от тях. В заключение - ако търсиш кусури на някой, непременно ще му намериш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 16 дни
hash: 7466329867
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   9, Доста си в грешка. Ако си мъж то явно си "на другия бряг". Женските тела са красиви (когато са съразмерни). Една жена с тяло тип "пясъчен часовник" не е с "тесни рамена, широк ханш, едър гъз, на фона на това главата й изглежда като строителна кофа". Тя е красива и съразмерна. А пък това с "кофата" от къде го исмисли пък въобще не ми е ясно :) ;)
Женските тела са красиви, с извивки, мека на допир кожа и коса, големи очи и красиви коси. Те са по-оцеляващия и здрав пол чисто физиологично. Жените живеят и по-дълго.
Също така, рядко някой мъж изглежда като "Давид" на Микеланджело. С добър ръст, широки рамене, плосък корем, тесен ханш, силни карака, красиво лице и с коса.
От друга страна, в животинския свят по-шаренкия е мъжкия, като целта е да привлече (да се хареса) на женската за да си изпълни биологическата функция, макар този му по-шарен цвят да не допринася за оцеляването му като индивид.

 
  ...

...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 67bac8d025
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6, всеки ли е длъжен да ходи на фитнес? Вие на всеки мъж или жена с 5 кила отгоре казвате дебел. Много грозно изказване, а предполагам, че си като Мистър Бийн в муцуната. Иначе Виктор от Ергенът е много хубав мъж, до вкус си е, щото една жена се изцепи, че е противен. На мен Виктор ми харесва, Вергов не.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 76f817841c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   11, ти мъж ли?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 76f817841c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   11,В грешка си ти. "Женските тела са красиви, с извивки, мека на допир кожа и коса, големи очи и красиви коси".Това само мъж дето е заслепен от нагона може да е я каже тази глупост. На такива като вас, тоест мнозинството, да им обясниш как нещата изглеждат обективно, е все едно на някой посредствен ученик в първи клас да му обясняваш някоя сложна наука. Пък тялото тип пясъчен часовник е всичко друго, но не и съразмерно. А дали е красиво- това вече е субективно, особено когато играят и хормоните. Жената е с такава структура за да си върши функцията да ражда, не да е красива. А в животинския свят не е засължително мъжкия да е по- шарен( най- вече при птиците), че да изглежда по- добре.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: a74d358a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Номер 7, не се прави на неразбрал. Доводите и извадките ти от моя коментар са на ниво 3-ти клас, само за да докажеш теорията си. Много добре знаеш какво имам предвид.

1. Млад не значи красив, спрете с това. Цветанов винаги е бил грозен. Останалите приличат просто на масовия българин - тъмни, невзрачни и с лоши черти. Божинов пък е пример за онази масова мода на гелосано и лигаво футболистче като Благо Джийзъса или другите любовници на чалгаджийките. Давам ги за пример, защото са известни и всеки знае как изглеждат. Вергов е симпатичен мъж, ведър, който наистина е състарен, но на предишни снимки, изглежда чудесно, което не мога да кажа за никой от другите. Дори стар изглежда по-добре от младия Бахаров.
2. Не, "набити" не значи непренно здрави, значи, че са с телосложението на дюнер кебап. Както една жена е набита. Мъжът трябва да е висок, да, не е нужно да е слаб, дори малко корем намирам за симпатичен, но трябва да е съразмерен, а не безврат.
3. "Криви" също много добре знаеш какво значи - непропорционални, с лоша лицева и телесна структура.
4. Българите сме ниски, да, това не значи, че е хубаво за мъж да е нисък. Тука жените наистина имаме повече привилегии, защото нисичките се считат за по-крехки, нежни и т.н., както трябва уж да изглежда една жена. Но навсякъде по света се счита за недостатък, ако един мъж е нисък. Както и ако една жена е твърде висока. Аз съм висока и се чувствам като жираф тук, докато по "белия свят" не стърча над никого.
5. На тебе, ако ти харесва да те наричат шимпанзе, то тогава имаш право да се чувстваш поласкан. То и маймунският гъз е приказно червен, но не искам да ме наричат така, когато си слагам червено червило.

Турците са си баш представителна извадка - масово са, както каза, мургави чобани, но дори там успяват да намерят симпатични актьори, а тук, дето са ни много красиви мъжете, играят предимно орки. Това важи и за жените ни, но в по-лека степен. Интересно е, че нещо подобно има и при руснаците - жените им са хубави, но мъжете са някак бозави и измити в масовия случай. Това го няма при северните народи, там и двата пола са на много високо ниво. Убедена съм, че чалгарщината във всички аспекти и ниският стандарт, спомагат да сме такива тролчета.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 693e4d2668
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   14 и ето че ти си в грешка, защото аз (11) не съм " мъж заслепен от нагона си" (даже въобще не съм мъж, а жена).
И не, не съм лесбийка, а бисексуална и намирам и двата пола за привлекателни (когато са такива).
Също си и в грешка по отношение на животинския свят - при някои видове има полов диморфизъм, при други не.
13, не не съм мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 76f817841c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   14, като си жена, какво можеш друго да кажеш освен че жените са нежни и красиви. Особено пък щом се привличаш сексуално и от жени.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 61bb27fcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   Вярно е, че мъжете в България са си доста непривлекателни. Има доста повече хубави жени, отколкото мъже тук, не знам защо е така.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 539a118583
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Аз често виждам красиви мъже и жени по улицата. Не са мнозинство, но почти всеки ден виждам поне по 1 хубав мъж и 1 хубава жена. Онзи ден едно момиче във фитнеса ми направи много силно впечатление - беше с тяло на модел, изключително слаба, висока, руса и леко мургава, със големи сини очи и красиви, правилни, почти детски черти. Също беше усмихната и дружелюбна. Ако бях мъж, сигурно щях да се влюбя. Още ми е пред очите.
Не виждам защо трябва да противопоставяме кой е по-красив. Ако на автора мъжете му се струват по-красиви, работата е ясна. За мен жените са по-красиви обективно, но не ме привличат. Харесвам грубата мъжка хубост - развити рамене, брада, силни ръце, окосмяване, широко лице.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 9591ed114b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   В Братислава из моловете е алеле майко, сто пъти повече красавици от колкото в софийски мол. А мъжете им са като българите, просто имат по-голям брой русоляви. За другите БГ градове не мога да говоря.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: a280afb271
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

21.   До номер 11,
Няма смисъл да му обясняваш на този човек,той си говори безсмислици и не приема чуждо мнение и критика,макар че той греши.Пише един и същи коментар постоянно,под една тема “Как да изчистим мазнините от коремната област” беше написал абсолютно същото.Той просто е женомразец и говори пълни глупости.Факт е,че има красиви представителки на нежния пол и не всички са такива,каквито той ги описва.Има ги и описаните в реалния живот,но да твърди,че всички тела са такива и всичко е само заради сексуалния нагон и е в главата на мъжа е меко казано смешно.На всичкото отгоре и обижда,изрази като глупаци и други и като цяло не може да говори без да е злобен и нападателен.Изказвам мнение,което е различно от неговото и въпреки това не използвам обидни имена,както той.Съжалявам,че го нарекох злобен и нападателен,но това са факти.

 
  ...

...
преди: 2 години, 15 дни
hash: c86a232398
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   19, много хора смятат мъжете за красиви, ако те са хубави по женски начин, не мисля, че вашето представа се припокрива с техните стандарти.

" развити рамене, брада, силни ръце, окосмяване, широко лице. " - лично аз намирам брадата за нехигиенична, дори когато е поддържана, така че това е последното нещо, което бих сметнал за красиво.

Затова и казах, че няма универсален стандарт за мъжка красота. Някои хора ценят грубостта и силата, други нежността и по-фините черти.
Една жена с по-отсечени черти и мускулесто, едро тяло никога не би минала за красива извън нещо като спортна естетическа среда. Просто културните норми на обществото са такива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 4807f5d8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   До 21, аз не обиждам, казвам си истината. Жена няма как да го разбере, но дори и да го разбира, няма да го признание. Мъжете имат много по- трезва преценка спрямо другите мъже, но при жените не е така, заради " красотата и нежността им". Като си напатиш достатъчно, опитваш се да видиш нещата като безпристрастен страничен наблюдател и ти става ясно този свят на какви илюзии се гради. И за да употребявам изрази като глупаци, първо аз бях обиден, макар че като спориш с такива не е обида, а истина.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: a7038be97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Искам да ми дадете пример за красива жена в България, защото виждам, че тука някои категорично не искат да повярват в казаното от автора, а той е напълно прав. У нас всичките жени имат някакви характерни черти и просто не изглеждат привлекателно, приемете го. Няма какво да се лъжем. А и самото разбиране за красива жена тук е толкова сбъркано. Какво значи мацка? Тук се счита, че ако някоя жена е красива, то тя задължително е мацка. Толкова често се повтаря и е залегнало в съзнанието на хората, че няма оправия. А те, ще ви издам една „тайна“, въобще не са красиви. Тука просто с такава „конкуренция“ здраве му кажете. Коя ще се гримира повече и ще си направи ноктите. Също тука се надпреварват кой по скъпа чанта ще си купи и всякакви други аксесоари дето не им се вижда краят. Ето това са стандартите в България. И хората си мислят, че това е ок. А ако погледнем извън България, и сравним с в другите държави съвсем ще лъсне колко сме зле. Но принципно България си е доста изолирана държава и хората не са виждали разликата. А мъжете е самата истина, че изглеждат по-добре поне у нас. Вижте например Кирил Петков, против съм политиката която провежда, но е доста харизматичен, а много българи изглеждат типично като него. Да, българите се държат просташко, типично балкански, но не си мислете, че в чужбина е по-различно, че ще ме разсмеете. Като цяло, българките са грозни и твърде грешно поддържани. Тоест вместо наистина да се концентрират върху силните си и слаби страни, те се контят и се мислят за много умни.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 960d149b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

25.   Номер 18, отговорът е лесен:
- грим;
- самовлюбеност и погрешна представа за себе си поради горното;
- болестно надценяване поради престорените харесвания и свалки от страна на случайни ебачи или задклавиатурни чекиджии, мятащи хвалебствия дори по адрес на силно посредствени жени;
- постоянното промиване на мозъци с възгласи "Няма грозни жени" и "Жената е желана и красива дори и като е 120 кила".

Ето и видео по въпроса, ако не се страхуваш и жена, която е наясно с проблемите на повечето съвременни жени, да ти каже истината право в очите:
https://youtu.be/k68_kq8CCOQ

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: da3c263b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   Мен не ме кефят бг мъжете, защото са ниски, грозни, черни, дебели, прости и задръстени, болни порно маниаци. Е, има и светли, красиви, нормални, но те са толкова малко, че или отдавна са заети, или просто не можем да се вредим всички. Нисък, черен и грозен мъж, спорт няма да го оправи. Даже в много случаи мъжете прекаляват и стават още по-зле - като табуретки. Дали ще си едър от мускули, или от сланина, все е отвратително. Също така спортът не помага за по-красиво лице.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 960d149b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Редовата българка е толкова голяма красавица, че ѝ се налага да се китосва половин час пред огледалото, преди да се осмели да подаде носа си навън.
Симпатизирам на жените без грим или с умерен такъв, с който не изглеждат твърде различни от естественото си излъчване. Тези жени имат по-голямо самочувствие и обикновено имат и други качества освен "хубавеенето".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: a1b1b276ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   30, съгласен съм, но малко си противоречиш. Учителката, която възхваляваше, беше с 1000 чанти, аксесоари и тем подобни, нямащи нищо общо помежду си, все едно взети от различни гардероби, сякаш търси валидация.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 дни
hash: 960d149b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Номер 31, признавам си, че на тема мода нищо не разбирам, но не съм имал нищо против тогавашната ми приятелка да се облича така, щом на нея ѝ е харесвало. Аз съм разбран човек и никога не съм поставял ограничения на която и да е жена. Чак за 1000 чанти не зная... Тя нямаше пари за кой знае какво и разполагаше с много ограничен гардероб, който поддържаше с ниската си учителска заплата. Имаше само два чифта обувки, две рокли, няколко панталона, женско официално облекло (заради училището), часовник, чанта и т.н. Буквално нищо, в сравнение с това, с което разполага редовата българка. Аз лично не съм виждал толкова скромна жена като нея, която да хваща окото и да има възможността да си хване почти всеки милионер, но да не иска и вместо това да държи на сериозна връзка с мъж, който я уважава и цени не само заради тялото. Аз бях безработен в първите два месеца от връзката ни тогава и тя ме черпеше по заведенията. Срам, не срам, това е положението. В наши дни съвременна хубава жена е абсурд да черпи и да бъде с безработен, грозен, тъп, дебел, нисък, космат, мързелив и безотговорен мъж като мен (това го пиша като шеговито намигване към някои кикимори, на които ще им е особено приятно да го прочетат). ;) Но тогава бе възможно да има такива двойки.
Честно казано, не зная защо в годините след това хем съм имал и две връзки с манекенка и с фотомодел, хем посредствено изглеждащи, ниски и тлъсти жени не са ме отразявали и са се целели изрично във вървежните квартални батки с "БМВ"-тата.

Иначе, ето доказателство, че има и жени, които си търсят мъже със сходен на техния ръст, а не някакви мускулести и грамадни батки с лъскави возила. Толкова се обичат, че жената дори се усмихва, когато съпругът ѝ я нарича със сладкото обръщение Шишо на 20:16 мунута от видеото:
https://youtu.be/eK8iOQdJMYw

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 960d149b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Номер 31, забравих да спомена, че без грим тази жена бе по-хубава, отколкото с грим. Някои жени са така - гримът разваля излъчването им. На мен ми харесва да виждам порите на кожата на женското лице. То вече като погледнеш днешните жени, повечето са като восъчни фигури в лицето и с едно такова изкуствено, пластмасово изражение като по калъп.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 693e4d2668
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   30, мне въобще. Аз (редовна българка) въобще не се "китосвам" пред огледалото, защото съм осъзнала, че аз избирам и, че както и да изглеждам винаги ще имам избор и желаещи.
Виж ако си мъж е друго. Имат избор само красивите/ стройните/високите и богатите. Другите строите на порно и мечти до 30 ;)))

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 960d149b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Номер 34, дано не ти е хоби да грешиш, защото в мнението си го правиш много добре! :) Точно до 30-годишна възраст бях в продължение на 4 години с ненаситница, която ме изтощаваше по 5-7 пъти на ден. В друга връзка години след това съм бил още 2, 5 години с друга ненаситница, само че фотомодел. И пак - когато бях беден.

Ще се наложи да разруша бляновете ти, но не само стройните, високите и богатите мъже имат избор. Да, те имат многократно по-голям избор, но избор имат и част от тези, които не са като тях. Преди две години имах 9-месечна връзка с друга бивша манекенка и волейболистка. Миналата година - също с бивша манекенка. Уточнявам, че аз не се целя в някакви мега красавици и манекенки; просто грозните и дебели жени се целят нависоко в мъже, които никога не биха ги погледнали и в най-добрия случай само ги изчукват набързо и ги захвърлят. Затова такъв ми бил късметът, че по-хубави и стройни жени предпочитат да са с мен, но грозните не. Мен това ме устройва. От последните ми три връзки две са били с ръст 176-178 см, а аз съм 171 см. Джобните мацки по 150 не ме щат и се е налагало да се задоволявам (от мен да мине) с жени с дълги стройни бедра. :) Лошото стана в последните месеци, когато две бивши ме надушиха какво работя сега и се почна с едни опити да се събираме, но се пазех зорко и ги отрязах.

Та, за избора ще ти кажа нещо: В България курви има под път и над път. Дори смея да твърдя, че много от привидно "скромните" жени, които са с неугледен вид, са по-големи курви от много от красавиците. Но трудното за повечето жени е да бъдат благоприлични, уравновесени, откровени, с добра изградена ценностна система и с качества да бъдат съпруги. Да си легнеш с някоя жена не е никакъв проблем. Проблемът е тази жена да успее да задържи интереса на мъжа трайно, извън леглото - с това, което изисква съвест и ум, а не само с най-евтиното и достъпно нещо, каквото е разтваряне на краката. Не знаеш на какви жени съм отказвал, само защото не съм ги намирал за притежаващи така необходимия набор от качества, така че - малко по-полека с прибързаните ти изказания. Отпадат и тези от хубавиците, които заявят, че не правят свирки, защото само с хубавеене не става. Хубостта на жената е съчетание от външна красота, вътрешна красота и отношението ѝ към мъжа. 3 в 1. Ето ти усмивчици и от мен. :)))

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8422c513dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   В БГ има доста красиви жени, но определено е мит, че българките са най-големите красавици.

Красиви жени има в България, Украйна, Русия, Беларус, Молдова, Румъния, Сърбия, Черна гора, Македония, Словакия, Чехия, Полша, Унгария, Хърватия, Швеция, Норвегия, Финландия, Холандия, Дания.

От всички най-красиви като качество и количество са украинки, рускини, белорускини, скандинавки.

Мега зле са жените в Испания, Португалия, Великобритания, Франция, Гърция, Германия, Белгия, Швейцария. В Италия също не впечатляват. В САЩ красавиците са предимно в Калифорния. Извън Европа и САЩ красиви жени има латиноамериканските страни, най-вече Венецуела, Колумбия, Аржентина, Бразилия. В Азия също има хубави жени. Един познат навремето беше в Камбоджа и ми е показвал снимки на доста негови гаджета - камбоджанки и виетнамки.

Колкото до мъжете, в БГ има и много грозни и много хубави и всякакви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker