Защо жените като остареят и вече са неподдържани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Защо жените като остареят и вече са неподдържани
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2886 пъти
Здравейте!Защо повечето жени около 40 и нагоре изглеждат зле и не се поддържат?Знам,че с годините атрактивността ти намалява,но почти масово виждам лелички с кореми,не добро тяло,не красива коса и кожа,облечени зле,лоши прически и грим.Защо се случва така?Не се оплаквам,просто питам,защото аз сега съм много малка и изглеждам супер,но не искам след време като стана на техните години да изглеждам по същият начин.Аз никога не бих спряла с фитнеса и здравословното хранене и се надявам и на 40-50 да имам хубаво тяло.Косата и грима не виждам проблем да се оправят,но повечето ходят с много лоши коси-сухи,накъсани и къси прически,които не са привлекателни,гримът е зле подбран и нанесен.Дрехите също е нещо,което може да се промени лесно,не е нужно да приличат на проститутки,а имам предвид някое красиво облекло,което да подчертава формите им.Отделно може да си сложат силикон,ботокс,ако желаят.Аз сега съм на 20 имам огромни естествени много стегнати гърди,но знам,че един ден ще имам бебе и няма да са същите и затова бих си сложила силикон,колкото и да не ми се иска.На мен лицето ми е много младолико,хората мислят,че съм дете на 14 и не ми вярват,че съм на 20 и затова мисля,че аз на 40-50 пак ще изглеждам много по-млада,което е хубаво,но все пак се притеснявам.И не са само жените така,и мъжете също.Повечето са с кореми,не хубави тела,някои нямат и коса и така нататък.Но аз съм момиче и говоря главно за жените,защото е свързано с мен,а и мъжете нямат какво чак толкова да направят,освен да си присадят коса или да ходят на фитнес,да си сменят облеклото,не като жените,които имат повече възможности.Моята майка е на 55 и винаги е с перфектен маникюр,много е слаба,облича се модерно,винаги е с боядисана и направена коса,държи се като млада и се откроява от другите жени на нейната възраст.Не е до това колко си красив природно,а до усилията и старанието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 823dd1e2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Мила моя, жените не се раждат с лакирани и подострени нокти.
Хайде, сега си помисли колко пари отделя майка ти за фризьор и маникюр месечно и дали в бедна България всяка жена може да си го позволи.
После се замисли колко плаща майка ти за подмладяващи процедури - ботокс, лазери, мезоконци или фейслифт, защото на 55 няма начин да се поддържа само с кремове срещу гравитацията и последвалото от нея отпускане на кожата. Може би майка ти има силикон в гърдите, липосукция на корема или абдоминопластика, но на 55 без солидна поддръжка не става.
Отговорът как ще изглеждаш на нейните години се крие в това с колко пари ще разполагаш, колко качествена храна ще можеш да сси позволиш, ще имаш ли време за спорт през годините, с колко средства за разкрасителни и подмладителни процедури на месец ще разполагаш.
Мисли какво ще следваш, че после тази професия да ти носи високи доходи, защото да си намериш богат мъж, който да остане цял живот с теб не го може всяка.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ca4f717696
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Защото повечето жени у нас не са научени да се поддържат истински. Не че има нещо лошо в грима, прическата и маникюра, лошото е че те са основната фиксация на повечето дами. Както и фалшивите мигли. Една част от тях дори и не знаят, че преди нанасяне на нощен и дневен крем лицето трябва да е идеално поместено и то не само със сапун (а и със сапун за тяло не е добра идея). Повечето жени пушат и пият, което им влияе доста зле и много ги състарява, съсипва им зъбите и миришат гадно, съсипват си косите с разни боички, не се наспиват (както и аз, защото пиша този коментар в три и половина сутринта, понеже ми е притеснено и трудно заспивам), а сънят е много важен. Не слагат или не наблягат на слънцезащитата, а трябва, дори и когато навън е облачно или вали сняг. Слънцезащитата трябва да е минимум SPF 30, независимо дали си светла, тъмна и т.н., защото съвременното слънце е много агресивно. Да, де, но като кажа, че слагам слънцезащита, пък навън е облачно, много хора ме гледат, все едно съм медна руда с краченца и ръчички.
Отделно - повечето жени не са чували за упражнения за лице, масажи за поддържане на кожата, нямат дисциплина да спортуват поне три пъти в седмицата. Упражнения за гърди - няма цял живот да имаш гърди на 20- годишна, но упражненията помагат да ни увиснат до земята, което не е малко. То и моята дисциплина не е желязна за тези неща, но се мъча и не спирам да си я налагам. Храната - масово се ядат пици, дюнери, фаст фууд и пр. И не говоря за един път в седмицата, особено в месеца, но не може това да ти е начин на живот. Много млади момичета се тъпчат с такива неща и не им личи, заради възрастта, но после става ужас, особено ако е навик. И аз много обичам дюнери, ама много, но ги избягвам. Повечето хора си изграждаме вредни навици, които после трябва да поправим. Едно е да си на 20, друго - на 40 и вредният навик не си личи толкова при първата възраст, но при втората вече си проличава, понякога почват болежки и болести, което също се отразява на външния вид. Заключението е че масово от жените не знаят и не се интересуват от истинската поддръжка на тялото, кожата и косата, а си обръщат внимание основно от декоративна гледна точка. Да, няма лошо в това, но то далеч не е основното.
П. П. тук не включвам жени, които нямат финансова възможност, болни са от сериозно заболяване или имат толкова сериозни житейски проблеми, че наистина те им е до външен вид, освен базови неща.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 16ab08dd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   При много жени проблемът се състои в това, че пушат повече от мъжете, а пиенето също е ежедневие при тях. По цял ден са с дебел слой грим на лицето, който запушва порите на кожата им и не ѝ позволява да диша по естествен начин. Изтощават косата си след поредица от боядисвания, накъдряни и/или изправяния, поради което много 30-годишни жени вече имат проскубана и побеляла в корените коса като на 50-годишни лелки.
Също така, повечето не подбират какво ядат и докато са все още млади, си мислят, че щом имат бърза обмяна на веществата, то тя ще си остане все такава. Да, но жестоко грешат, защото при почти всички хора обмяната на веществата рязко се забавя при достигане на 25-35 години. При едни е по-рано, при други късно, но само в много редки случаи са късметлиите, при които няма промяна.

Прави ми впечатление (поне за Пловдив) колко много ученички и млади жени нагъват дюнери и пици, пристрастени са към "Кока-кола" и други газирани напитки, нямат култура на спортуване (то се състои в това да киснат по търговските центрове или да изминат 1 км по Главната, за да се покажат и да отседнат в някое заведение) и още на 15-20 години са отпорили паласки около кръста, кореми, едри прасци и бедра, увиснали гърди, двойна гуша, бръчки... Някои студентки вече приличат на 40-годишни лелки.

Гледам вчера поредния епизод на онова експериментално предаване със завалията, в което са събрали около него женски змиярник, и се питам: "Как може тези жени са на 20 и няколко или на 30 и няколко години, при положение, че изглеждат по този начин и дори гримът не помага особено?". Ами, може, защото тези бръчки, брадавици, циреи, торбички под очите и лоша кожа са следствие от занемаряване, цигари, алкохол със съмнително качество, вредни храни и прекаляване с грима. Състаряването не се случва от днес за утре; то е постепенно и гримът помага само до едно време.
Моя позната сподели, че е виждала на живо Виктория някоя си там (онази лукавата рускиня) и имала учудващо лоша кожа с множество малки пъпчици, макар че на снимките винаги изглежда гладка като порцелан. Просто използва грим и филтри, плюс умело осветление. В един от епизодите имаше кадри с нея, където тя е на пряка слънчева светлина и действително там вече се вижда истинското състояние на кожата ѝ. Та, ако сега е така, какво да очакваме, когато навърши 40 години? Много ясно, че ще е по-зле, макар че вероятно се опитва да пази някакви диети и да внимава какво яде.
https://i.imgur.com/5jQLv0O.jpeg
https://i.imgur.com/6Zrl27S.jpeg

Друга участничка, Людмила, когато се усмихне, изглежда като нещо средно между Пришълеца и демонизирания вариант на Елън Мъск. А когато не се озъбва така, също не е кой знае колко младолика. Циреите по цялото ѝ лице пък са признак за мръсна кожа и запушени пори, довели до възпаления през годините.
https://i.imgur.com/xYu4DEa.jpeg
https://i.imgur.com/VTOLRaQ.jpeg
https://i.imgur.com/JF02Vgd.jpeg
https://i.imgur.com/fKE9gpA.jpeg
https://i.imgur.com/SykE6I4.jpeg
https://i.imgur.com/bV0robV.jpeg
https://i.imgur.com/7CqZJSG.jpeg
https://i.imgur.com/oplJ9QW.jpeg
https://i.imgur.com/unjWIFB.jpeg

24-годишната Елвира също има твърде много бръчки за възрастта си и немалко релефни пъпки по лицето. Като гледам как прекалява с грима, не бих се учудил, ако с тези темпове след няколко години заприлича на 40-50-годишна.
https://i.imgur.com/hdONO3E.jpeg

Другите участнички също изглеждат по-големи от заявените в предаването години, като единствената, която не изглежда състарена, е 20-годишната студентка Виктория, която е наполовина българка, наполовина украинка. Но тя още на тази млада възраст има най-малко 20-ина малки бенки по тялото, които след 10 години ще увеличат размера си значително, а е много вероятно и да се сдобие с десетки други през това време.
https://i.imgur.com/EJJxFyk.jpeg

За Денис Хайрула мнозина са на мнение, че без грим е като "измита тава" и има нещо вярно в това. Просто прилича на 50-годишна лелка без грима, особено когато си сбръчка челото.
https://i.imgur.com/MgNtsbT.jpeg
https://i.imgur.com/Lp6tQmU.jpeg
https://i.imgur.com/HPxMp8c.jpeg

Ева също не блести с младолико излъчване, въпреки възрастта си и грима.
https://i.imgur.com/eYLuaJF.jpeg
https://i.imgur.com/vufxwvY.jpeg

Онази карикатура Габриела с половия орган на устата дори няма нужда да бъде показвана - всички се сещат как се е самопрецакала.

Средностатистическата българка на 30 години изглежда по-зле от повечето участнички в предаването, но е по-ниска и не е така стегната в тялото като тях. Дори и сред 20-годишните българки рядко вече се срещат представителки с подобна слаба фигура. Поради ниска себеоценка дори и много от ученичките вече започнаха да си помпят устните с гел, а някои се сдобиват и със силиконови протези в гърдите като подарък от мама за абитуриентския бал. Копаят дъното. Поне 1/3 от ученичките са с много явно наднормено тегло (на 25-30 години ще са яко освинени над 100 кг), докато в същото време много от момчетата от по-горните класове спортуват редовно.
В допълнение на некрасивия външен вид, твърде много станаха българките, които не са женствени, а вместо това са груби, заядливи, устати, намръщени, вечно кисели и недоволни, което също се отразява неприятно на външното им излъчване. Най-красивият грим за една жена е нейната усмивка, в съчетание с доброта и смиреност.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9ad76c3e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Като те налегне работата и грижите , няма да ти пука дали си топ .Не винаги може да сложиш грим , няма време . С годините се качват и килограмите .Няма и за кой да се стараеш , защото мъжа ти не те отразява и добре да изглеждаш .

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 37c43e9982
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Защото слугуват на мъж и деца и нямат време да помислят за себе си. И са твърде уморени.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e3d01f539c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   И мъжете, и жените винаги има какво да направят, за да подобрят външния си вид. Въпрос на мотивация е, а такава липсва масово по простата причина, че хората нямат пари. Не го казвам като упрек, а като констатация. Като нация сме убити от живота и това дава отражение и върху външния ни вид. Хората живеят на прага на бедността колкото и някои да се опитват да го отрекат. Ако имаш 2 деца в тинейджърска възраст и с мъжа ти имате общ месечен доход 1500 лева, дали ще ти е до силикон, защото циците ти са увиснали, дали най-големият ти проблем в живота ще е сьомга или телешко да сготвиш днес, или ще предпочетеш просто да има какво да сложиш за обяд и вечеря на масата? Свали малко розовите очила, не всичко опира до желание. Да, в трамвая ще видиш неподдържани хора, ама я иди в петък вечер в Ларгото да видиш какво става.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 48452571fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Ами, има различни хора, не само като теб и майка ти. А и вие как щяхте да се откроявате, ако всички бяха перфектни като вас.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 43a68b0e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Кифличке, явно разполагащ с много пари и много свободно време. Сегашните жени на 40 изглеждат много ппо добре от тези преди 30-40 години. Повечето се стараят, ходят на фитнес, козметика, фризьор. Разбира се, колкото им стигат възможностите.
Не всички имат време и пари за скъпи процедури, скъпи дрехи, био храни.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b311b4f0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Рядко елементарно, плоско и повърхностно изказване..Живеем свободна държава и всеки и ходи както си иска. Коя си ти, та да определяш кой е поддържан и кой - не? Знаеш ли какво им е на хората? Знаеш ли човекът срещу теб дали е здрав или нещо го мъчи Знаеш ли какво е в дома му? Знаеш ли че може да има болен човек в дома си и да е тръгнал набързо до аптеката и не му пука как изглежда. Знаеш ли какви са доходите му? Може би предпочита да задели пари за възрастните си родители с по 200 лева пенсия вместо за хилаурон, силикон и маркови боклуци. За протокола - на 28 години съм, имам и маркови обувки, имам и такива от 20 лева. Мога да карам и с 2 и с 200. Когато стана на 40-50 години на първо място ще помагам на родителите си, защото съм благодарна за безгрижното детство, което са ми осигурили. И дано никога да не срещам по пътя си хора като теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ba60eadb50
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   Авторката до номер 1

Майка ми не е богата,понякога се лакира сама,понякога ходи на маникюр,който е 20-30 лв някъде,а фризьора е 10-15 лв.Това са пари,които всеки може да отдели,не са толкова много,а и фризьора не е всеки месец,а лакирането става и безплатно вкъщи.Веднъж на 3 месеца да се подстригваш,това са 3 лв33 стотинки на месец.И майка ми няма никакви пластични операции,нито някога е използвала някои от казаните от Вас процедури.Слаба е,защото такъв ни е гена на цялото семейство,но това лесно се постига с диета и спорт,които не отнемат чак толкова много време,3 пъти седмично по 30 минути не е невъзможно,всичко е до това да си мениджираш правилно времето.Майка ми също така не пуши и не пие,не използва фондьотени,храни се здравословно и това е една от причините да изглежда млада за възрастта си.Сравни лицето на човек,който пие и пуши с такова на човек,който не го прави и ще видиш за каква разлика говоря.Права си,че не всяка може да има богат мъж,но аз съм от жените,които могат,така че другите не ме интересуват.И уча маркетинг и изкарвам добри пари чрез онлайн бизнес,всеки ден чета книги и се развивам,не съм човек,който бездейства.Но е важно човек да се поддържа както вътрешно,така и външно,А не само едното и другото да е занемарено.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b5daea9090
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

11.   Като мъж мога да кажа, че тия жени със силиконите и джуките само те си мислят, че са красиви и поддържани. Изглеждат по-зле от задника ми, само че със самочувствието, че са хванали господ за ташаците.

Задника ми е по-хубав от такива "жени", поне е естествен и без кухо самочувствие.

Такива цици са толкова изкуствени и нелепи, че отстрани изглежда все едно си е натикала парцали в сутиена или от тия детските гумени топки. Изобщо не ме кефят жени, чиито единствен приоритет в живота е да изглеждат "добре", ако това може да се нарече добре.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e3d01f539c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, ти като можеш да имаш богат мъж и другите не те интересували, като учиш и работиш, като не бездействаш, как пък ти остана време да разсъждаваш върху поддръжката на хората и чак тема да отваряш? Рязко ми зазвуча като поредната префърцунена кифла, която си мисли, че всичко, което лети, се яде.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 666c5cab2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   11, 2 съм. Не че нещо, ама повечето мъже твърдят, че не харесват изкуствената красота, но точно такава харесват и не визирам само силикона и филърите, ами и цялото видоизменение на лицето с грим, фалшиви мигли, коси и т.н. Реално изкуствената красота е масово най- харесваната.
И не говоря за жени, които са коригирали нещо в гърдите си със силикон като преждевременно увисване, или за жени, които наистина нямат мигли и вежди... Реално има жени, които имат нужда от тази "изкуствена" красота, поради заболявания, стрес, голяма загуба на тегло за кратко време или просто не много хубав ген.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3eb2e08d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Аз съм на 40 години и в общи линии не се "поддържам" (не нося грим, не си боядисвам косата, не си правя маникюр, не бих си сложила силикон, ходя само със спортни дрехи или дънки и кецове и НЕ ходя на фитнес).
Ще ти кажа и защо - всички тези глупости са ми досадни и са загуба на време. Остаряването е нормален процес и няма как да се спре времето. Няма и нужда ;)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7135400717
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Тогава какво те е грижа кой-как изглежда? Гледай себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b5daea9090
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   13, нека другите мъже кажат за себе си и да пишат в коментарите, но аз не харесвам подобни жени. А и впечатленията ми са, че само чалгаджии и мутри ги харесват такива. Аз в моята среда не съм чул някой мъж да се впечатлява от подобно подобие на жена.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 25b7e90de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Н14 Просто си търсиш извинение, че те мързи. Остаряването е нормален процес, поддържането (не само за външен вид) също е процес, който трябва човек от малък докато умре да прави. Поддържане на вънпния вид, поддържане на хигиена, поддържане на здраве, поддържане на ума и т.н. Има толкова красиви жени, в отлично перфектно здраве, умни и пълни с енергия, както на 40, така и на 50, че дори и на 60, но това е защото се поддържат, а не мързелуват. Да, като си на 40-50 няма да се обличаш и гримираш като 20-годишна, но все пак малко фитнес, хубава храна, здравословна, хубави дрехи, грим, процедури и общо взето всичко. И това всичко, е за да си пълноценен човек, харесван и да съхраниш това колкото можеш. Примери колкото искаш. Погледни само Джей Ло как изглежда и какво е на 50 години, че тя е по-добре от 90% от жените, а пак е хваната където викаш в капана на "нормалния процес" остаряване. Виж и български пример - Йоана (Yokko) или приятелят й, на по 35-40-50 години, а изглеждат перфектно и просто излъчват енергия. Пак го казвам, ти си просто мързелива жена, търсеща извинение "стареене"

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2e3d7a0d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Защото докато си на 20 килограмите се поддържат без много усилия, здравето ти също е много по-добро от това на някоя жена над 40, парите, които изкарваш, можеш да си ги харчиш за дрешки и козметика, а не за ги даваш на децата ти или родителите ти. Имаш време сили и енергия за фитнес и спорт. Тепърва се влюбваш, тепърва сбъдваш мечтите си. За една на 40 тези последните не винаги могат да се случат, за някои е късно. На 20 не си обременен от толкова много стрес все още. А да, косата.. навсякъде пише, че жени над определена възраст изглеждат по-млади с къси прически, а и с годините трудно може да се опази дълга лъскава и здрава коса. Дрехите.. казваш да си подчертая тялото, ами ако не искам да го подчертавам, защото не е такова каквото е било на 20?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b418f9f578
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторката

Аз влизам рядко в сайта,защото ми е интересно да си чета теми и така добивам житейски опит,виждам различни мнения.Преди няколко дни вървях по улицата и минах покрай старото си училище и видях една жена на около 40-50 да минава срещу мен и тя е извадка за това как изглеждат почти масово хората на нейната възраст,спомних си и за учителките ми и така се замислих защо е този феномен и реших да напиша тема тук,за да си го обясня.Съжалявам,ако съм звучала грубо,аз не използвам обидни квалификации,просто си изразявам искреното мнение и своята гледна точка.Просто ми беше любопитно и също искам да знам каква е причината да изглеждат така,за да мога да знам какво да не правя и един ден на тяхната възраст аз да не изглеждам така.И когато говоря за пластични операции или процедури аз нямам предвид жената да се направи като кифла и да е фрапантно,а много леки корекции.Аз не съм фенка на пластичната хирургия,но когато остарееш имаш нужда от нея.Защото по друг начин няма как да постигнеш това,което искаш,след като резултата вече е налице.Например Миранда Кер,Бела Хадид и Кендал Дженър имат пластични операции,но те не са нещо фрапантно и аз одобрявам корекциите им.Но корекции като на Джулиана Гани,Сузанита и още супер много жени,аз не одобрявам и мисля,че е смешно.Като казвам пластични операции и процедури не мислете,че визирам кифленската визия,която е извън границите.Аз лично,ако бях мъж и видя наистина красива жена,но с корекции (от първият вид,в нормата и добре изглеждащи),аз не бих я върнала и бих искала да бъде моя жена.Все едно сега,ако дойде Адриана Лима,която има операции,но е много красива,ще я върна,няма начин,трябва да съм луда.Лично аз нямам никакви операции и не искам да имам,но след като родя сигурно ще си сложа силикон,колкото и да не ми се иска.Защото след бремеността гърдите се променят,увисват,а аз сега си имам големи стегнати гърди,които не искам да изгубя и си ги харесвам,и ще искам да си възвърна стария си външен вид след бремеността.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6dfd8467d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Сложи си силикон, кой те е спрял и сега?
Гледаш външния вид, а не мозъка. Там силиконът не помага.
Ще те видим след 30-40 години, две деца и мъж, дали ще си като от корица на списание. Дали ще ти е до маникюрчета, прически и други глезотии. Ако си хванеш чехльо или богаташ е възможно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 16ab08dd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Аз пък искам да поздравя авторката на темата, че изказва мнението си с доводи и не залита към личностни нападки, за разлика от някои други жени горе, които боравят с такива и търсещи оправдания за собствената си безотговорност. Жени на по-големи години, учете се от авторката как се води разговор! Бидейки самите вие стойностни, ще ви помогне да сте желани от също стойностни мъже! С такава жена, независимо на 20, 30 или 40 години, на много мъже ще им в страшно приятно да общуват. Пожелавам ти да си щастлива с някой готин момък със сходни виждания и ценностна система! Рядко жена се обосновава така спокойно и подробно.

Иначе отдавам заслуженото и на номер 2, която обичайно е с много остри изказвания по адрес на "гадните мъже, които цял живот са я обиждали" и рядко пише нещо вярно из темите, но тук специално в това нейно мнение е написала самата истина за много българки, които са немарливи към съхраняването и поддържането на външния си вид, очаквайки гримът вечно да е способен да прикрива недостатъците им. Общо-взето е написала сходни неща като моето мнение номер 3 и я поздравявам за това, че макар да е жена, все пак е опитала да бъде безпристрастна към своя пол и забелязва не само плюсовете, но и минусите! С пожелания по-често да има поводи да те хваля занапред!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 16ab08dd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Повечето жени не осъзнават, че ако се държат приветливо, не се надценяват и себеизтъкват, държат се уравновесено (трудно нещо при почти всички жени) и действията им са трайни във времето (също рядкост при по-хитрия пол), това ще ги прави неизмеримо по-приятни и привлекателни. Външният вид е важен, но той върши работа само в началото - докато дойде моментът жената да покаже обноските и общата си култура. И точно тогава при много жени нещата се обръщат срещу тях, тъй като ЗА МОЗЪКА ГРИМ НЯМА!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3eb2e08d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   До 17 от 14
Девойче,
Отдавна съм спряла да "си търся извинения" за нещо което съм решила да правя или да не правя в живота си. Напротив, напълно доволна съм от начина си на живот и от външния си вид. И намирам че съм "пълноценен и доста харесван човек", без да съм затънала в излишна суета ;))
Ти попита защо жените на средна възраст не правим това, което ти смяташ за задължително. Отговорих ти, че го намирам за загуба на време и пари. Време и пари, което мога да отделя за почивка, хобита, книги, пътувания, семейството или приятелите ми.
Освен това, ти много набърка нещата. Това, че някой не ходи по "процедури", фитнеси, не се "гласи", няма силикон, не ползва грим и други бойчки, далеч не го прави нездрав, хранещ се нездравословно, лоша хигиена
и т.н т.
Напротив, здравето и енергията ми са отлични - катеря планини и карам байк екстремно по деретата.
Килограмите ми са в нормата (представи си БЕЗ фитнес и без да правя нищо по- специално по въпроса ;)))
Също така, се храня доста здравословно и умея да приготвям храна почти професионално (вегетарианец съм вече повече от 25 г).
Да, аз съм "мързелива жена", която не смята, че трябва да се опитва да спре времето. Защо трябва да влагаш цялата си енергия, свободно време, финанси за да участваш в предварително загубено начинание?! Абсолютно безсмислено е ;))
Джей Ло с всичкия този грим, пластична хирургия, тренировк, диети и т. н. т. пак си остава една жена на средна възраст, която доста безуспешно се опитва да изглежда млада ;))) Точно такива "примери" насаждат у жените впечатлението, че възрастта е някакъв порок, че трябва да сме, едва ли не "вечно млади" ;)))

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6dfd8467d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   19, силикон си слагат предимно суетни жени, не много интелигентни и нечии държанки. На 30-40 ще стои добре, ами като стнаеш на 70-80? Виждала ли си на какво прилича баба със силикон и колко жалка е картинката? Няма да си вечно млада, тялото старее.
Лесно е да съдиш как изглеждали жените като си на 20. Работиш на комп, не тежка физическа работа. Не се уморяваш. Нямаш деца. Плащаш ли сметки? С какви проблеми си се сблъскала, за да се умориш? Нямаш деца, които ще искат грижи, време и пари. Ако детето ти няма какво да облече или яде, ще ти е безразлично какви са ти гърдите, дали ти е направена косата и дали има лак на ноктите. Същото е, ако сметките са високи и правите ремонт.
Вглеждаш се във външния вид на хората, защото нямаш проблеми и скучаеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a067877581
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Важно е да се поддържа висока лична хигиена и добро здраве. Другото са излишни суетни, но го разбираш когато те налегне някоя болест или бедствие. Жените, пък които се правят заради мъжко внимание - безсмислено е, никога няма да се харесате на всеки, нито пък ще е завинаги.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a067877581
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   И този с линковете...мъж ли си? Аз съм жена и не гледам това предаване, представа нямам кои са тези жени, но начинът, по който пишеш за жените, за кожата, за косата и т.н...Стилист ли си или гей? Реалните жени имат бенки, пори, бръчки и целулит, в различна степен, но имат. Май-май, самотният живот и зяпането на фотошопнати моделки ти е сбъркало представите за това как изглеждат реалните хора.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 72af2d3ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Жените в България и като млади също са неподдържани. Не знам кой (коя по-скоро) се заблуждава, че се поддържат. Тяхната представа за поддръжка се изчерпва с представата за грим всеки ден и хубави (според тяхната представа) дрехи. Ако имат повече пари - евентуално цици и джуки. От ничия женска българска уста почти не съм чула някоя да се поддържа със спорт, ходеше пеш, каране на колело, здравословно хранене, сън, пиене на вода, грижа за кожата и нейното почистване, хидратация.
Ж23

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b59d68f873
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Нормално е. На 20 имаш цялото си свободно време само за себе си, на 40, работиш на пълен работен ден, помагаш на възрастните си родители, гледаш малки деца, грижиш се за цялата къща, е мислиш ли, че накрая ти остава време, сили и финанси да видиш 3 часа в салона за ноктопластика? Или ще дадеш няколко хиляди за силикон, при положение, че спешно трябва да дадеш пари за смяна на тазобедрена става на майка си? Кое ти е по-важно, да си с децата си и да помогнеш на майка си да проходиотново или да изглеждаш като кифла? Ако си такъв егоист, че външния ти вид е по-важен от семейство ти, ами много жалко.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1366fff697
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Защото българките масово са мързеливи готованки, чиято цел в живота е да намери някой, който да и направи дете. Доста мои бивши гаджета, кото бяха сладки мацета като по-младички, след като се обвързаха сериозно, изпомъжиха и особено след като родиха се превърнаха в лелки, които се обличат в панталони, не носят поли, рокли, високи обувки, не слагат грим, червило, нямат маникюр. Наскоро видях една бивша, която беше доста секси маце преди 10-тина години, сега е на 35 и не мяза на нищо - дебела , отпусната, подпухнала. Ама вече е вързала един балък и не и пука. Повечето са така. После се чудят защо мъжете налитат на млади и поддържани. И не толкова възраста е определяща, а колкото подръжката, която говори за самоуважение и уважение към мъжа. Докато са млади и необвързани, жените се поддържат за да привличат мъжете, после се занемаряват и заприличват на нищо. Познавам жени, които са на по 40 , дори на по 50 и изглеждат страхотно, с кеф им да им смъкнеш гащичките и да им вирнеш краката. Познавам и 30 годишни, които приличат на лелки от училищната столова. Иначе поздравления за мисленето, както и за майка ти, кяото полага усилие да изглежда жена, а не бабичка. Като мъж мога да кажа, че дори да ти увиснат гърдите един ден от кърмене, няма да е най-фаталното. В този смисъл не е нужно да слагаш и силикон. Дори да качиш някое килце след 40 пак не е фатално. Важно е да не се запускаш, да не пълнееш като лелка, да не занемаряяваш външния си вид. В нашето общество преобладава свахщането, че жената след брака няма нужда да се гласи и, че това едва ли не е приоритет на леките жени. Но това е меко казано глупаво. Уважаващата себе си жена се поддържа, дори спортува, па макар и в домашни условия. Уважаващата себе си жена е изключително привлекателна и обаятелна. Ленивата и занемарена жена е непривлекателна, отблъскваща , дори и на млада възраст.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 030028cc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   31, "Уважаващата себе си жена" прави каквото и е кеф и изглежда както и харесва, без да се опитва да влезе в норми и стандарти наложени от някого ;)

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 807d391035
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Работя в училище но не като учител. Заете ли колко много 13-14г момичета са вече с много наднормени кг.? С тежък грим, боядисани коси и т.н. Те какво ще представляват като родят едно, две деца, косите, кожите, килограмите. Сама съм без съпруг отдавна, на 61г., работя като хигиенистка. Не съм дебела, правя си редово домашни маски за лице не, защото няма да имам бръчки и имам но просто така се чувствам по добре. Вие авторке изкарахте 40 годишните стари пък ние на по 60 и явно вече за вас сме динозаври. Молете се да остарявате, това е единственият начин да си жива дълго време.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f67f580509
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Съгласна съм. И е масово.
Аз съм на 45. Смея да твърдя, че изглеждам най-добре точно сега. Храня се разумно, спортувам, полагам грижи за външния си вид в рамките на нормалното, пълна съм с енергия.
Твърдо съм против всякакви силикони, ботокси и т.н. Жената трябва да остарява естествено, но да полага грижи за себе си и само заради себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker