Как да стана като Конър Макгрегър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да стана като Конър Макгрегър
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 958 пъти
Здравейте на всички, на 28г съм, и работя много, по 4 дена на месец само почивам. Много ми харесва конър, незнам как да го обясня хора, има филм в нетфликс, и замундата за него час и половина, гледам го хубав живот, издигнал се е, има пари човека. Мма боец, нищо не разбирам от бойни изкуства, дори и не съм тренирал такива. Може ли човек да стане като него да се понаучи, бокс в стойка, на земя. Не е някакъв култорист само мускули, 75кг е +, -. Мога цял ден да гледам клипове за него, как тренира, как се бие, много ми харесва. Любим боец ми е. С яхтата на палма де майорка, незнам как да го обясня, искам и аз да стана като него ама няма как. Човека няма стигане, как целия свят знае за него едим боец започна да се бие, и натрупа 250милиона долара. Много ме е яд че не разбирам английки и да слушам какво говори, статиите мога да си ги превеждам с гугъла, дано да сте ме разбрали хора, всичко хубаво ще следя темата. Conor McGregor: Notorious филма в замунда го има, който иска да го гледа. 1:30мин е

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: ddef1bc89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма лошо да харесваш някой и да искаш да приличаш на него. Но, такива са единици във всякакви изяви. Колко футболисти има такива и колко деца ритат топката по света? Колко артисти и колко мечтаят да са като тях? Колко започват работа и натрупват състояния? Не мисля, че е реалистично, по простата причина, че това е много работа и постоянство, което повечето мечтатели не желаят да го правят. Те искат само облагите, а то не работи така схемата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 249cf3ece4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Сериозно ли си на 28 и мислиш и пишеш тези неща??? Виж, ако си на 15-16 те разбирам. Иначе бих ти предложил да почнеш да го имитираш. Гарантирам ти успех. Може да започнеш и да налиташ наред на бой. Хората като цяло са страхливи и се плашат от психари, но може и да си изядеш боя някъде.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 53169b74db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Брат ми на 12 години имаше същото обожание към Бате Арни.
На 15 разбра, че няма да стане мистър О, няма да е най- известният Холивуд актьор и няма да стане губернатор на Калифорния.
Ти човече си на 28, на твоите години вече бях купил първия си имот, камо ли да си губя времето със световните клоуни и да им умножовам състоянието.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6ffb94ffd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   От автора до номер 3, търся го имота, до номер две, харесва ми пича да, че си прави кефа, и всички го знаят. Номер 1 разкажи за схемата, от къде се започва, ясно след това пари известност и т. Н

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 610175dce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Чудя се защо никога на по-младите не ви харесват тенесисти, шахматисти, голфъри или автомобилни съсезатели... ми все си падате по разни полумаймуни, блъскани с химия...

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6ffb94ffd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До номер 5 от автора, разните маймуни като конър, или флокд мейуедър нали, дчерния има 550милиона долара от бокса? Харесват ми мъжките спортове, бокс, кикбокс, тея тенесисти или плувци, футбол не гледам не ме интересува. Интересуват ме дадени хора, примерно конър, както се пише в нета АКО Е ВЯРНО от водопроводчик, до УФС всички да го научат, има ли пари има, беше ли на помощи, ... Който ви харесва на вас гледайте си го. Тайсън фюри също ми харесва, майк тайсън за други не се сещам. Трябва човека да ми харесва, Може да е най богатия в вселената, тоя на амазон джеф безус, и какво да му направя, не ме влече, или ония на тесла. Няма тръпка няма адреналин, не ме кефи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bcad2d6726
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Да, то всеки втори главанак може да стане Конър, разбираш ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker