Относно младите момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Относно младите момичета
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2591 пъти
мъж съм на 30те, преди години гледам млади момичета на по 17/20години едни хубави слаби красиви на по 50/60кг примерно. Днес 5години по късно попадам на тез момичета в профилите им и кога да видя та те сигорно над 80/90кг някой от тях? Седя и се чудя какво ли им се е случило как е възможна такава деформация. Та преди пет години едни хубави тела изкарали и се снимали но малки на години а днес на по 23/25г и изглеждат просто ужасно дебели. Вие какво мислите на какво се дължи това според вас? Аз за мене искам да кажа че тренирам от 15г и винаги си следя формата та дори се подмладявам бих казъл като си гледам снимките а те точно обратното? Ще мие интересно да чуя мнение на някоя която е минала през такъв период и да сподели защо така се е получило и как е успяла да влезне пак в ритам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 27d504ced0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Вредна храна липса на спорт. Това, че винаги имат подсигурени ебачи също помага, защото не им се налага да си мръдват пръста. Искат секс - получават си го, искат парцалки- получават си ги, искат пътешествия - получават си ги. Вече и сред ученичките се забелязва това. Едно време си спомням как повечето ми съученички спортуваха, имаха слабички тела, нежни, пълните бяха единици. Сега винаги когато се случи да мина покрай някое даскало, виждам само едни прасенца. Едни големи дупета, паласки...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 17593b3ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   Превод: "не ме щат и това е! Колкото и да се правя на палячо, да точа лиги и да се превъртам около младите момичета- не забелязват даже, че съм жив. Тогава ей сега ще ги наплюя в сподели, пък ще се присъединят и други вечно пропускани, така малко ще излеем злъч"
Факт е, че жените се поддържаме и изглеждаме много по- добре от мъжете особено на около и над твоята възраст.
Вероятно си някое плешиво кюфте има- няма 150 см с вдигнати ръце... ми съдба, приеми си я... или пък недей, плюй по младите момичета, белким ти стане по- добре, ама надали.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1f11e8de18
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Уважаеми авторе, питаш защо е така? Ето ти отговор от първа ръка! Не спортуват, приемат много калорични храни, стоят по цял ден пред телевизора, затова са с наднормено тегло!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2ad3d3d27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

4.   Много от момичетата пият противозачатъчни, само за да угодят на мъжете да се празнят в тях. :) А от тях се дебелее здраво. Друг момент, който не е за подигравка, но познати момичета около мен развиха “гуша” - проблеми с хормоните на щитовидната жлеза, които са вледствие от нездравословен живот, и от такъв проблем със щитовидната също здраво се дебелее.
Иначе и аз забелязах, че масово съученичките ми даже не за 5, а за 2-3 години станаха торби и приличат на лелки.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 601d69d55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Да, винаги са мъжете виновни. Заради тях се пият противозачатъчните. Хубаво, те объркват нещата, ама самите жени знаете ли че имате още 11 (единайсет) различни начина за предпазване от забременяване, и не са хормонална база. Естествено че не, вас ви е срам да попитате колко е часа, какво остава да питаш гинеколога си...

Не само младите, но и дъртите, не се поддържат защото е трудно! Да внимаваш с какво се хрнаиш, да отделяш време за сън, спорт, и това всеки ден, в продължение на години. Много по-лесно е използвай един филтър в Инстаграм и готово, или носи клин. Или като си на плажа цял бански кърпа около кръста, да точно така ще скриеш паласките. Няма да продължавам с цялата плеяда лесни фиксове, всички ги знаем и виждаме.

Кога започват да се поддържат истински - ами когато се разведат и пак са на пазара за мъж. Хваща го новия, хапва от магическата сватбена торта, и хоп - 30 килограма отгоре и мъжът ми е виновен.

Отнася се и за мъжете - лесно е да дебелеш по цял ден пред телевизора/компютъра с бира/джойнт в ръката и да лъскаш бастуна. Наистина е лесно, дори си щастлив. За жалост отпадаш от играта на Природата, защото едва ли ще се възпроизведеш с подобна стратегия в Живота.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9e228f111d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Номер 4, глупости говориш. Нито една жена не пие противозачатъчни "само за да угоди на мъжа". Поне нито една жена с малко мозък в главата си не бе приемала хормони само за да му е хубаво на него. Това е решение което тя взема, да не би мъжа и да я заплашва с бой или пистолет ако не го направи? Да не говорим че много жени сме взимали по собствена инициатива и желание, не знам защо мислиш че масово на жените ни харесва да ползваме презервативи. Освен това не винаги противозачатъчните водят до дебелеене, всеки организъм е различен.

До автора: и аз това забелязвам, доста съученички които бяха хубави на 15-16 години, след 10 години ги гледаш лелки. Не само дебели, ами като цяло са се занемарили и не мога да си обясня защо, при положение че нямат деца. Явно се хранят нездравословно и спорта не присъства в ежедневието им.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bcade31c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Много ми е интересно пич де ги видя Тея дебели момичета? ! Аз никъде не съм видяла дебели момичета освен ако те самите не са позволили да се превърнат в хипопотами! Аз съм 45 кг 150 см... Особено е БГ жените сме си слабички и се поддържаме! Ако заглеждаш 60-70 ход баби може вече ще си прав! Но за младите не! Пак поредният изложен женомразец!
Макар че моя бивша съученичка е 155 см и е почти 100 кг Ем.... Тя самата просто няма амбиция и не й пука! Ама го е казвала и признавала че си стои в къщи скучяе прави се че учи преструва се на поредната студентка само и само да си протака живота за да я издържат мама и тати защото ти да си самостоятелен и да си вземеш сам билета е ръце е трудно и се изисква голяма отговорност! Не може да се отлепи от хладилника! Ама го е казвала! Не се интересува от мъже и затова явно и не прави опити да е привлекателна и не и пука! Такива хора нямат никаква воля! А без воля си за никъде! Живота не се живее така! Но пък иронията на съдбата е такава че на таквиз женички всичко им е наред и мъже имат а хем не стават за нищо! Но готвят ни шетат ни са интелигентни но се намират кротки и добрички мухльовци които да ги търпят у да ги гледат!
А жени ( към които се причислявам ) качествени интелигентни старателни съчувстващи и даващи цялото си сърце на човека до себе си им се лепят безмозъчни мухи като на мед! Жалко но да! Това е обърканата реалност у истина! В днешно време всичко е с краката надолу!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2c16c82895
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Авторе, спешно си купи правописен речник!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2ad3d3d27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Номер 6, айде позволи ми като човек от женски пол и познаващ момичета от различни части на света и на България, от бедни и богати семейства - масово се пият противозачатъчни и най-главната причина (лично съм питала десетина момичета), отговорът беше “Приятелят ми му е готино да се празни в мен! ’ От чужденки и българки съм го чувала. И за мен е малоумно и не бих си тровила тялото заради мъжкото удоволствие, ама тъпачки бол.
От номер 4

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e4d943601c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Животът - това им е станало! Ти сега ли разбра, че хората отслабват или дебелеят? Някой ден ще бъдеш особено шокиран, когато остарееш и... започнеш да губиш форма. Виждал ли си скорошни снимки на Арнолд Шварценегер? Та в тоя ред на мисли ама че детински въпрос, братко!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1a2526d217
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   И аз не знам къде ги виждате тези "дебели" жени. Или си избивате комплексите, или имате някакви нереални изисквания. То и аз съм 7-8 килограма в повечко. И? В никакъв случай не съм дебела. Ако някой мухльо мисли, че ще се променя заради него много се лъже. И поца си ям, и дюнерче и тортичка. Ще хрупам заленчуци и ще си сменям хранителния режим само заради някакъв тъпак. Ей сега. Ако ще правя промяна, то е само защото аз го искам. На който иска закачалки му отварям вртатата и изливам вода пред него за късмет. От друга страна вземи огледай мъжете малко на какво приличат. Никоя жена няма да бъде с мъж, който ходи с кантара след нея и й брой залъците. От приятелите ми точно по-пухкавите мъже и жени имат хубави и щастливи семейства. Тези с претенциите още търсят и при запознанство виждат само недостатъци - целулит, гуши и не знам още какво. Какво да се прави, не можем всички да сме "пИрфИектни".

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1032845fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Трътлести момичета много, дори да имат красиви лица. Купуват си широки дрехи да го прикрият и така, ама няма да се стегнат да тренират за да влязат в форма.
Тва от части става понеже момчетата са супер неиздържали и не подбират, затова свинете си мислят, че са много хубави.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e7fda12e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Те от сега са трътлетси смятайте после кви свини ще са.
Хрната е тъпкана с кви ли не боклуци.
Момичета ета по15 изглеждат на по 32 ебът се като разпрани и след 5г гледаш вехти чанти 3а ръка.
Тежко и горко на бъдещите балъци, дето ще търсят жени за семейство сред тях!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 98c0e02789
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   12. - За радост "свинете" се ориентират все по-добре. През соца масово са раждали от смотляци заради пропагандата от партията майка. И после едвам са свързвали двата края с всички кризи през 90-те. Вече са други времена. Един бунак с 1000 лева заплата е почти невъзможно да накара някоя да роди от него. И така бунака живее с маминка и на 35 пита "Срамно ли е да съм девствен? ".

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 273c3b80ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   14, кажи му го на тоя бедняк! Впрочем мъжът ти помоли да ти предам, че този месец ще вземе заплатата си от 710 лева нето с един ден по-късно /някакви забавяния във фирмата, счетоводителката не струва/, но да не се плашиш! Големите кинти ще дойдат скоро!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eebc68bbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Виж, на 20 още е в най-добрата си форма и си живееш с чувството, че това ще продължи вечно и няма нужда да правиш нищо. Да не говорим, че много хора на тази възраст освен, че не правят нищо за здравето си има и куп лоши навици-цигари, алкохол, вредна храна, недоспиване и т.н. и тъй като последиците от този живот не се проявяват веднага... е, да де, ама след няколко години на такъв живот, тялото почва да си отмъщава, хормонални проблеми, преждевременно съсипана кожа, жълти зъби, косопад и разбира се излишни килограми и така за няколко години младото момиче или момче изведнъж се оказва лелка/чичко, нищо че е в началото на 30-те. Да не говорим за стреса, нервите, безсънието, а и раждането. Да, да имаш семейство е супер, но и отговорността става двойна, не е като да си студент и да се грижиш само за себе си. На 30 приоритетите вече са други и ако имаш дете вече съвсем не ти стигат нито времето, нито парите за да се грижиш за себе си и като прибавим към това всички "престъпления", които ти изброих по-горе не е чудно, че вече не изглеждаш като на 20.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7f1b69a1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Профили не гледам, но по улиците виждам повечето млади са доста слаби.
Пак измислена тема, да плюем жените.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 48abf01aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   Най-ми капе мед на сърцето, когато видя съученичка или колежка на които съм им имал мерак и не ми е вързало. До една са или с някакъв плешив, млад чичо шкембелия или са станали самите те на лоени безформени торби, а понякога и двете. Докато аз ставам все по-нацепен, заможен и вървежен....

-Как сиии, какво правиш
-отдавна не сме се чувалииии
... късно е чадо, срока на годност ти изтече

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1a2526d217
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   18 А трябва да ти е гадно. Щом си толкова 'убав защо не са е взели? Аз съм слаба, но винаги съм харесвала по-пълнички мъже. И сега съм с такъв. И сме щастливи. Плочки, бицепси, трицепси никога не са ме кефили. Те не значат нищо, не са гаранция за щастие и разбирателсство. Е, пресен пример, Радко от Фермата. Гледаш го атлетичен, но пълен хахо.
Та и ти си ги отблъснал с нещо. Брой плочки и си се кефи сам.
Ж22

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3ccf8972fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Спокойно миличък номер 18, дори на фитнес маниаците срокът им на годност изтича. Сега може и да се имаш за супер готин, но след няколко години ще има по-млади и по-готини мъже от теб и ти пак ще си останеш сам, въпреки плочките. А онези твои бивши съученички, на които се подиграваш ще си имат семейство и ще се радват на децата и един ден на внуците си, пък ти на 70 си бъди колкото искаш нацепен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bdff46777a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Авторе, тренирай си никой не те спира, но да определяш кой е красив и кой не е, кой е дебел и кой слаб не си прав, мога само да ти кажа че съм 80кг и след мене мъжете се обръщат, чувствам се ОК и мъжът ми ме харесва

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: 53ba23a853
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аха, номер 18, ако не беше сам и да блъскаш злобарки, щеше да ти е все тая коя съученичка с какъв се е хванала.
Но и твоят срок е изтекъл, и преди, у сека сам я караш с дясната ръка...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker