Природно слаби жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Природно слаби жени
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2283 пъти
Много се дразня, на жени, които се тъпчат като прасета, не подбират никакви храни, буквално ядат каквото им падне и не качват и грам. Не се дразня от това, че не дебелеят, а от това, че не спира да говорят на нас по - пълните, колко са ни големи задниците и как трябва да свалим килограми. Възхищавам се на жени с хубави тела, такива, които полагат усилия да имат такива! А не на кокалисти злобни женици, които не гледат какво слагат в устата си, но не спират коментират и обиждат жените с наднормено тегло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: b5217513ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Честно казано, от жените в обкръжението ми, най-комплексираните бяха именно слабите. Постоянно обсъждат кое момиче било пълно, кое било грозно, а по-пълничките момичета, които познавам никога коментирали никого по този гнусен начин. И съм ставал свидетел на слаби момичета тюхкайки са колко са дебели пред някоя по-пълничка приятелка. А са 30 сг с мокри дрехи. Смешни са.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fcdce57d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз съм от тези кльощи, които се тъпчат като свине, но никога не бих си позволила да говоря така на друга жена или изобщо на човек. Знам, че това си е чист късмет, както някои други имат хубава коса, здрави зъби или порцеланова кожа без да си мърдат пръста, затова съм просто благодарна. Е, имам наследствени проблеми от друго естество и завиждам на хора, които могат да измият чиния, без кожата им да се нацепи и пари. Това човек без подобен проблем няма да го разбере.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7180a92359
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да си призная и аз завиждам на жени с бърз метаболизъм. Цял живот съм била дебела и подигравана за това. От година ходя на фитнес и от 75 стигнах до 50 с големи усилия. Докато те не трябва да правят нищо. Завиждам на жени които могат да се тъпчат и да слабеят, докато жени като нас трябва да се ограничават. Обчиам храната но заради това я намразих.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b65a37d0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   По принцип си права, ама има и много пълни жени, които не подбират храната си и се тъпчат. Аз съм от природно слабите, ама напоследък почнах и да тренирам, ако имаш излишни килограми и тренираш можеш да моделираш много добре тялото си, защото гърдите ти са големи и като се стегнеш със спорт ще станеш много красива. Не се ядосвай, а се фокусирай в себе си, няма значение кой какво говори. Ако отражението в огледалото не те удовлетворява, направи нещо по въпроса!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c289610e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Била съм свидетел много пъти как жени от този тип обясняват колко били дебели и то пред свои пълнички приятелки. Това е малко странно и просене на комплименти. Но не мисля, че има за какво толкова да им се завижда - те много често имат отблъскващи черти като голям чатал, а и често нередовен цикъл. Нормалното телосложение за жена според мен е размер М-L, а не XS или XXL.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bae6002948
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Такова нещо като природно слаби хора няма, първия закон на термодинамиката не го позволява и сигурно и куп други физически закони. Ако искаш да слабееш просто ядеш по-малко калории от колкото си изгорял и така тялото ти требва да допълни липсващите калории като изгори част от мастните си резервоари или накратко отслабването е просто когато тялото се самоизяжда, а ако някой успее да направи противоположното и някак да качи килограми ядейки по-малко калории от колкото гори то тогава заслужава нобелова награда че е опровергал един от най-основните закони във физиката.

Х.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 25ef13e578
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами такъв е животът, не е справедлив, нито гарантира вечно здраве, щастие и благополучие. Вместо да се дразниш и да злобееш, виж как можеш ти да изглеждаш добре. Насочи си енергията към това как най-добре да изиграеш картите, които са ти се паднали от генетичната лотария. Другото е безсмислено и само хабиш нерви и енергия в грешна посока.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1c310cd656
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Значи не е важно какво и колко ядеш, важното е да не ти личи в крайна сметка? Единици са тези, които тъпчат пици и бургери без да пълнеят. Слабите жени, които аз познавам, имат стегнат хранителен и двигателен режим без да изпадат в крайности. Без значение дебел или не, ако се храниш с боклуци, това се отразява на здравето ти по един или друг начин. А жените, които обсъждат чуждото тегло с някаква жлъч (както прави и авторката между другото) са нискоинтелигентни и коментарите им говорят повече за самите тях.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c19736758f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   8, пропускаш още едно неизвестно в уравнението и затова не ти излиза сметката. Но има време да наваксаш пропуснатото. Има природно слаби хора и още как.

Жокер: защо мислиш, че тия с хиперфункция на щитовидната жлеза са слаби като клечки, дори да не спортуват, макар че ядат като разпрани и имат огромен апетит? Лично майка ми има такова нещо и знам за какво говоря.

Прочети някоя книжка по въпроса, вместо да се изказваш прибързано.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e0a30d0042
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Слаби са жените с бърз метаболизъм. Имам такава позната. Но повечето или пушат, за да ядят по-малко, или пазят диети. Но в другите страни жените са си пълни и никой не оказва натиск върху тях да слабеят. Имат си мъже и те не им изневеряват. У нас това е някакъв вид тормоз над жените.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fdb2289cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 8, уви не си прав.
Какво ще усвоиш от храната си като калории зависи от ендокринната ти система.
България е ендемично огнище на заболявания на ендокринната система, особено тези на щитовидната жлеза.
Някои усвояват всичко, някои изхвърлят много от поетата храна, без да извличат калориите от нея.
Има дори заболявания, при които хората се хранят със специална медицинска храна, защото не могат да усвояват калориите от обикновената храна.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4fc57235cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не мисля, че една жена трябва да е слаба като клечка. Жената трябва да има извивки. Жените които ядат много и непълнеят се хранят редовно и не водят застоял начин на живот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bae6002948
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   11. Защото не приемат достатъчно калории? Пак казвам, първия закон на термодинамиката е на твоя страна ако искаш да отслабнеш, физически е невъзможно да изгориш повече калории от колкото си приел без тялото да използва мастните резервоари да покрие останалото, това което казваш е еквивалента на да се пробваш да отидеш от Бургас до София със 2 литра бензин, еми нема как да стане щото енергията която си вкарал във системата не стига и допълнителна няма дойде от нищото, същото е при хората изгорил си 2000 калории изял си 1200 еми останалите 800 ще дойдат от мастните ти резервоари и така

Х.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1c310cd656
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   15, не си прав изобщо. Законите на термодинамиката важат за метаболитно здрави хора. Ако за 2 месеца някой с нормално функционираща ендокринна система качи 5 килограма, защото е хапвал по 300 калории на ден в излишък и се е залежал, то с орязването на допълнителната енергия и връщане към движение, той ще ги свали без проблем. Хормоните обаче са голяма работа и при хора с метаболитни нарушения те оказват огромно влияние в допълнение към количеството и качеството на храната. Ако тялото работеше само и единствено на принципа calories in - calories out, човечеството нямаше да е затлъстяло. Да не забравяме, че някои хора отслабват в дефицит и на Макдоналадс, тоест според твоята теория всеки човек с дневна калорийна нужда от 2000 калории би трябвало да отслабва, ако изяжда 1800 калории без значение от какво. В действителност нещата не са толкова прости, съществуват доста ендокринни нарушения, при които тялото отказва да си пуска мастните резерви.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bae6002948
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   16. Пак си във грешка, ако тялото не иска да използва мастните резерви то тогава от къде ще дойде тази енергия да се задвижиш ако кажем че си изял по-малко калории от колкото изгорил? А тези малоумщини със хормони и ендокринна система те единствено свалят или покачват калориите които изгаряш и ако приемаш по-малко от тях пак ще отслабнеш, също така ти да си виждал дебели хора във концентрационните лагери като Аушвиц или Дахау? Или там май нещо първия закон на термодинамиката си е казал думата независимо кви хормони или жлези имаш.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9d13eed3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Не мога да си спомня да съм чела по-комплексарска тема в скоро време...
От името на жените, които ядат всичко и са слаби ще кажа само: "Ами, какво да се прави.. ". Всеки си има някакви предимства и недостатъци. Омръзна ми да слушам отвсякъде мнения на озлобени дебелани, които се наричат с умилителното "пухкавелки с извивки", как ще се счупя, трябвало да хапна нещо и т. н. Нали, ако може поне малко да заприличам на тях, че да си отдъхнат. Хапвам, не се притеснявайте, но ефектът е различен.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 62bc48b9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   И аз по-скоро завиждам на природни красивите и слабите. На тези, които блъскат във фитнесите и дъвчат маруля с чия за вечеря какво има да им завиждам. То си е мъка, не е живот тяхното.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 02b872bf5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Не съществува такова животно като ''приордно'' слаби жени. Слабите хора просто не ядат повече, от колкото горят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 77afd077aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   До 20 - Живях две години с един авер. Хапвахме почти едно и също, той даже ядеше малко повече, щото беше от храта, които обичаха да се напушат и да се надумкат със сладко. Пичът НЕ МРЪДНА! Аз качих 3 кила за тея две години, а ходи и да тренирам. И най-странноте - беше една глава под мене. Овно гори повече. Сигурно му е бил с турбо двигатея.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fdb2289cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 8, уви, много си неук по темата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38462848de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   20, и хиперфункция на щитовидната жлеза не съществува, нали? Хора, образовайте се малко, преди да се изказвате неподготвени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38462848de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   до 15

" Защото не приемат достатъчно калории? "

Ми хубаво. Явно и майка ми не приема калории, при положение че яде 5 пъти на ден по 3 порции, а е 50 кила с мокри гащи, при положение че е висока. Ок, добре. Схванах - явно съм халюционирал, че яде толкова. Извинявай.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38462848de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Този с термодинамиката понеже го виждам, че е много бос по темата, ще се опитам да му обясня нещата в неговия стил. Представи си, че имаш две коли с еднакво тегло, аеродинамика и всичко, които горят Х количество гориво с Y количество енергия, необходима за пренасянето на това тегло на 100 км разстояние. Едната изгаря цялата енергия и минава 100 км. А другата има проблеми с двигателя и изгаря половината гориво, а другата половина я складира някъде, където никога и за нищо на света не иска да я използва и вместо да я използва, си я държи там, дори това да означава да спре на 50-тия км и да не тръгне никога повече.

Това имах предвид, че имаш още едно неизвестно в уравнението. Просто има хора, на които дадени храни им разбутват хормоните и драстично смъкват разхода на енергия, защото блокират определени процеси, които иначе биха изразходвали енергия. Ти приемеш, че всеки човек с точно определено тегло, ръст, физическа активност и процент мазнини има един и същи разход, независимо от начина на хранене, а това далеч не е така. Ако например един човек с инсулинова резистнтност изяде дори малко количество сладко днес, това ще му наруши равновесието между инсулин и кортизол и ще блокира определени процеси в организма, които иначе биха имали разход на енергия. Така разхода пада и дори при същите приети калории, които иначе биха създали дефицит, би се получил излишък.

Същото важи и за хора с хипофункция на щитовидната жлеза например. А хора с хиперфункция обратно имат например ускорен пулс и куп други симптоми, които точат допълнителна енергия и вдигат разхода. Такива хора дори с доста повече приети калории, пак ще са на дефицит. Ако човек с хиперфункция на щитовидната жлеза яде колкото нормален човек, организма му буквално започва да разгражда мускули, за да си набави дефицита и реално се самоизяжда, за да си набави липсите от енергия.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1c310cd656
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   До 15 и 17 от 16:
Първо, не съм пак в грешка, защото не съм писала аз предишните коментари по темата. Второ, на хората с ендокринни проблеми теглото им е най-малкият проблем. Питаш откъде ще дойде енергията и ти казвам отникъде. Буквално. Тези хора са хронично изморени, с тежки дефицити на витамини и минерали, не успяват да усвояват енергия и полезности от храна, трудно извършват и най-елементарни дейности в ежедневието си, тялото им е под стрес постоянно. В организма им е една пълна каша.
И да те попитам на свой ред - ти колко пъти беше в Аушвиц или впечатленията ти само са само от филми, които целят да те боднат в сърцето?
Има една много хубава българска поговорка, която можеш да приемеш и буквално, и преносно по темата - ситият на гладния не вярва. Няма смисъл да се води дискусия с човек, който смята хормоните за малоумщина.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 87f5373634
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

27.   Тук са се оформили два лагера, но и двата са прави донякъде. Накратко, няма как човек да не яде нищо и да качва тегло "от въздуха". Повечето напълнели хора задържат поне 2-3 литра вода в червата си, имат и газове, което е предпоставка за целодневното им неразположение. Отделно от това, те задържат в червата си и голямо количество тежка храна.

Вярно е, че обмяната на веществата се забавя при повечето хора, като това става след определена възраст и при всички е различно. Рядкост е хора да имат бърза обмяна на веществата цял живот, но и такива се срещат. При мнозинството хора обаче този преломен момент на забавяне на обмяната на веществата настъпва на около 25-30 години.

Не видях някой в темата да отчита доста важната подробност, че е ключово с какво точно се хранят тези хора и колко време после не се хранят. Сигурно повечето са чували за диетата 18/6, т. е. в рамките на 6 часа човек се храни 1-3 пъти, а после 18 часа (в които влиза и времето за спане) не се храни. Аз познавам такава жена, която преди беше пълна след раждането, но после отслабна с тази диета. Тя сега си позволява пици и сладки неща, но по цял ден на работа кара само на кафета и цигари (понякога в обедната почивка си купува нещо за хапване), а след 18 ч. не се храни изобщо, така че пак се придържа към въпросната диета 18/6. Затова и със слабо телосложение. Но нейната съратничка, която е двойно по-широка от нея, нагъва дюнери и пици по няколко пъти на ден и затова все се чуди, че само тя пълнее, а другата не.

Желателно е да не се яде поне 2-3 часа преди лягане и вечерята да е лека и бърза за смилане, за да има време човек да отиде то тоалетна преди лягане и така стомахът да не бъде подложен на натоварване нощем. Тогава и се спи по-добре. Самото спане пък е желателно да бъде нощем, а не да се ляга рано сутрин и да се става на обяд или следобед, както правят много от младите хора.

Също така, заслужава да се отчете това, че когато се касае за отслабване, най-важното нещо не е да се броят калориите, а да се знае, че едни и същи количества калории може да се съдържат в сходни храни, но с огромна разлика в грамажа. И ако човек си набавя калориите с по-леки храни, които не изпълват стомаха му, ще е в по-добра форма от друг, приемащ същите калории в тежки за стомаха и обемни храни.

В допълнение, едни храни престояват в стомаха само по 1-2 часа, докато за обработката на други са необходими 6-12 часа, а понякога и над денонощие! А най-лесно биват поемани плодовете, зеленчуците и смлените храни, каквито са пюретата. Тестените и мазните храни (особено пържено и мазно печено месо) пък престояват най-дълго в стомаха, като образуват и газове, които допълнително издуват стомаха и човек се чувства още по-отпаднал след приемането им.
Ако някой приема 2 кг пюрета и шоколади на ден, а друг приема само по 1 кг дюнери на ден, по-лек, здрав и строен ще е този с двата килограма храна. Защо? Защото стомахът излича полезните вещества от пюретата и шоколада за около 30-60 минути и много бързо тялото ще се отърве от тях, докато дюнерът ще престои 12-24 часа, ще задръсти червата, а приетата след това храна ще е в изчакване предишната такава да се обработи.

Най-вредно е смесването на различни типове храни: мазнини, въглехидрати и белтъчини, понеже тогава на организма му е необходимо още повече време да извлече от тях полезните вещества и да ги преразпредели както трябва. Затова и дюнерите и сходни храни са особено вредни и 10-15 минути след изяждането им човек рязко губи сили, става му лениво и цялостно не му е до нищо. Особено, ако е съчетание с газирана напитка. Когато храната е приета заедно с напитка, вредата се удвоява, защото тогава течността разрежда стомашната киселина и последната не е в състояние да разложи храната с обичайната скорост. Разделното хранене с основание е успешно доказала се диета сред мнозина.

Ежедневното движение, дори и да не е спорт, оказва ползотворно влияние и не бива да се пренебрегва като начин за подтикване на организма да засилва обмяната на веществата. Повечето пълни хора не се движат или го правят по малко, докато слабите хора обикновено се движат в пъти повече. Затлъстяването е като омагьосан кръг за мнозина, защото колкото повече тежи човек, толкова по-трудно му е да се движи и губи желание за това (успокоява се всеки ден с "Абе, тежко ми е нещо, ще си почивам сега, пък от утре ще почна... "), а ако е лек, веднага усеща разликата и за него е удоволствие да се разхожда и спортува.

За темата би могла да допринесе и потребителката Black Sabbath, която е със по-бавна обмяна на веществата и цял живот със склонност към напълняване, но с упоритост и постоянство е влязла в добра форма и вече се радва на разликата, която е постигнала с лични усилия. За това наистина е необходимо човек да бъде отговорен към себе си и в никакъв случай да не се отказва и отчайва, само защото хубавото се случва бавно. Някои хора нямат нерви за това и след време пак се връщат към стария начин без движение и с преяждане, но тези, които са се борили упорито, знаят какво им е струвало и могат да се гордеят със себе си.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0834962b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   До 8 - Колко калории изяждаш и колко абсорбираш са различни неща. Да, ако изгараш всичко, ще слабееш. Работаа е, че ако ориш 1800 калории, но от 2200 абсорбираш 1700, ще слабееш. Ако обаче асорбираш всичките, ще качваш. Двама души, с едно тегло, ядящи една храна и правещи едни и същи неща, мое да се различат значително. Да - ако и двамата тичат псотоянно и тренират яко, ще слабят, но единия ще слабее много по-бързо от другия. Обратнто също е важно - ако не тренират и прекалчват с хранта, двама ще дебелеят, но единия ще дебелее значително по-бръзо.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: de919a8b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Аз съм 46-47 килограма от години, при положение, че съм минала през бременност и много хора ми казват че не ми личи, че съм минала по тоя път. Хранила съм се по един и същ начин. Но аз си знам с колко усилия успявам да поддържам тези килограми. С цената на вечни лишения от вкусната храна, защото тя винаги е много калорична и мога да си я позволя 2-3 пъти в месеца. Храня се 2 пъти на ден с най-необходимото и се движа постоянно. Това е борба за цял живот. Не е лесно да се поддържа слаба фигура. Много е трудно, като се има на предвид от колко вкусна храна сме заобиколени, която не е в списъка със здравословни и диетични. Просто мога само да завиждам на тези, които често могат да си позволяват сладкиши, снаксове, тестени изделия без да им се лепи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fdb2289cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Хормоните са голямо нещо и при здрави хора.
Тренирах гимнастика едно време.
На една и съща диета, с една и съща тренировка моята приятелка, с която тренирахме свали 2 кг. Аз свалих 200 грама...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f654cc9d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Честно казано, аз завиждам откровено на такива жени. Това е мечтата на всяка жена. Да яде без да дебелее.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f567496f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Моята здравословна закуска:
250 гр овесена каша; 1 ябълка; 2- 3 ядки някакви
Дават ми достатъчно енергия да се обуя и изтичам да си купя две топли банички от магазин наблизо

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6dc1de4b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   "Учени установиха, че приятно закръглените жени живеят по дълго от мъжете които им го натякват. "

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f6c28e9fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Много е важен метаболизма и типа тяло. С бившия ми приятел доста много обичахме да си угаждане с храната.
Аз, типичен мезоморф (масивно, мускулесто, набито тяло) за няколко години от 55-56 кг, станах 58-59 кг., което е незначително.
Той със склонност да пълнее, от 75 стана 95 кг. при все че ядяхме едни и същи неща и горе-долу в еднакво количество.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 50f11879ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Истината е, че слаба фигура се поддържа с глад. Няма как да съм 40 кг. ако се храня с всичко. Мога да ям пица, но след това не ям нищо 3 дни.
Авторке, няма как да знаеш истинските хранителни навици на човек с когото не живеете заедно. Няма слаба жена, която да яде като прасе и да е слаба, това е само привидно.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 894ea08d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Природно слаби жени няма. Всичките са на диета.
(Изключвам тези за с проблеми с щитовидната, за които се говори по горе)
Познавам такива от тн. природно слаби с добрият мераболизъм. Не яфдат много освен това не близват сладко и алкохол!
Зя сметка на това пък има има такива мъже.
Аз не съм точно от тях но пия редовно маркови уискита и ракия и вино, които са супер калорично.
Тъпча се редовно с белгийски трюфели в натурален шоколад, сухи пасти, вафли и мн други.
Не качвам повече от 4, 5 кг зимата и то без да се движа особено.
А да го направят тези да ги видя как ще замязат на малки пухкави прасенца хха

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 65dade7d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   И аз съм от жените с едра конструкция на тялото, които за поне нормално тегло (наистина слаба е ясно, че няма как да изглеждам), трябва или да се ограничавам с яденето, или здраво да се занимавам с физическа активност. А обичам да ям сладко и си ме домързява.

Разбирам те напълно.

Грозно е да ни подиграват, защото не си избира никой даденостите, а и смятам, че жената все пак трябва да има някакви извивки.

Но и не се дразня изобщо на природно слабите жени, или тези със силна воля да не прекаляват с "вкусни" храни и да тренират с години, всеки ден, упорито. Със завист и злоба нито ще отслабна, нито ще ми се подобри животът като цяло.

Опитай се да се фокусираш над себе си, а злобните подмятания ги пропускай. В България все ще те коментират, така че - не ги отразявай изобщо.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: c10a43bc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Първо да си слаба НЕ означава да си хубава! Жената ТРЯБВА да има ДЕБЕЛ ЗАДНИК, за да има секси и красиво тяло! Вие сте ЛУДИ, ако се срамувате от това! Най-сексапилните жени са такива, не виждате ли.... И нормалните мъже НЕ искат кльощави жени-те се възбуждат от знойни мадами с ТРЕСЯЩИ се задни части и обли, сладострастни бедра! Не говоря за дебели, но защо пък не? ! Има и такива, които харесват точно ДЕБЕЛИ, МНОГО ДЕБЕЛИ, колкото и да ви се повдига от тая мисъл! Но вЕрно-тук НЯМА мъже, много, много-тук са пълни сбърканяци и комплексари повечето! Че на всичкото отгоре и ЗЛОБНИ като жени-като видят, че имаш такова тяло, което поради НЯКАКВА причина не им допада са готови да те обидят на висок глас и даже да те ЗАПЛАШАТ! Ето това са българските "мъже"....

Другото-една жена е хубава, ако НЕ се поддържа, а е ПРИРОДНО КРАСИВА! То и да се търкаш косата с някакви мазила, ако прородата не ти е дала гъста и плътна коса-КЕЛ ФАЙДА! Това е да си красив-ДА ГО ИМАШ! Не да си го направиш! Жените трявба да го разберат това-трябва да е НАТУРАЛНО, защото ако нямаш нещо хубаво-НЯМА как да го промениш толкова! Красотата е ДАР. не се купува или "поддържа"-не са фугите в банята! Е, да -да се поддържаш нали, не да си тотално занемарена... :)))))))Тази думата като започнете да я употребявате " поддържана" и имам чувствот, че става въпрос за МНОГО ЕВТИН РАЗГОВОР!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 65dade7d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Да си слаб не означава да си непременно хубав, да. Трябва и да сме стегнати, оформени.

Но при поддържането на формата трябва да е водеща грижата за здравето, а не суетата. От празна суета, прекомерен мързел и желание за бързи резултати или тъпи подмятания и подигравки хората си опропастяват здравето - опасни операции, сънителни добавки и лекарства, гладуване. Това е също толкова вредно, колкото и тъпченето с храна и лежане на дивана и придвижване само с транспорт.

Откакто преди година и няколко месеца се взех в ръце и всеки ден вървя пеша, правя упражнения, пия много вода и много малко газирани напитки, и въобще - промених начина си на живот, усещам как и силата ми се върна, не ми се спи толкова, имам енергия, а и тялото ми е оформено и по-слабо.

И качеството на храните в магазините спомага за затлъстяването на хората, както и липсата на време за много работещи. Но трябва да полагаме усилия, дължим си го.

А много от "природно слабите жени", за които се пише тук, въобще не разчитат само на добри гени, както си мислят много хора. Фитнес, тичане, режим - и ето ти красавицата, която сякаш не напълнява.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 61c2c44142
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Здравейте,

Ето я моята история, от която се надявам някой (а защо не и много хора) да извлече поука - В ранна детска възраст ми се подиграва в началното училище, че бях дебеланка. Е, бях по-едра от всички, така че ги биех и не смееха да повторят. На 13-14 години рязко отслабнах, та изостанах даже от останалите. Останах си 160 висока, слабичка по критериите на другите. По моите - все се обаждаше малката дебеланка и се самокритикуваше... До ден днешен си имам комплекси (30 години) от подигравките. Така че, да знаете - обидите оставят следи.

Позитива е, че се мисля за добър човек. Тъй като от малка знам какво е, никога не си позволявам да наранявам някого с думи, защото не знам дали няма да се сеща за тези думи цял живот. Също така, не съдя хората по външния им вид, те са много повече от лице, дупе или мускули.

Та така, призовавам всички - дръжте си мнението за себе си. Въпреки факта, че в класическия случай, човека срещу вас е напълно наясно със своите недостатъци, касаещи външния му вид, думите ви могат да оставят много, много жестоки белези.

Поздрави на всички!

От една бивша дебеланка на външен вид и вечна дебеланка по душа!

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 65dade7d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Номер 42 е написала нещо много важно, което пречи не само на "дебелите", но и като цяло на обществото ни. Това са подигравките и изобщо коментирането, когато човекът не е питан за мнението му, но се чувства капацитет.

Много от по-простите хора нямат аргументи, за да спорят градивно и също започват с обидите на тема възраст, пол, килограми, кожни проблеми... Не, че той е задължително по-млад, хубав, слаб, просто удря там, където знае, че може да заболи най-много.

И ако си бил "програмиран" още като дете, че си дебел, грозен, некадърен и от теб нищо не става, то малко ти трябва съвсем да се депресираш. Малко са хората с достатъчно самочувствие, или поне достатъчно пиперлив език, че да поставят всеки на мястото му.

От там трябва да се започне - уважението към другия, за чийто живот и борби често нищо не знаем. А килограми се свалят лесно и когато просто отстраниш някой отровен тип от живота си.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: db85d39a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Аз ям по три пъти на ден и съм с бърз метаболизъм. Цял живот съм около 54, 5 кила на 1. 70. и съм яла каквото искам. Никога не съм си позволявала да коментирам външния вид на когото и да било, не е моя работа, за сметка на това съм била обект на доста коментари от жени-отслабнала си, слаба си, защо така си окльощавяла, аз как трябва да реагирам на това навлизане в личното ми пространство!? Да им кажа, а ти защо си пълна или надебеляла си, ами не е моя работа и съм премълчавала. Факт е, че от мъже не съм чула такъв коментар, в това отношение са по-читави от жените, могат и да не харесват даден тип жени, но няма да се занимават да и го говорят на нея.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 65dade7d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Номер 44 е много права. Ето, това е другата лоша крайност - като си слаба, що си слаба.

Въобще, на хората устите няма да се затворят никога. Игнорираш и това е. И си работиш по твоите неща. Гледаш ти да си добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker