Помощ, дайте ми съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Помощ, дайте ми съвет!
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 825 пъти
Здравейте, момче на 15 г. съм, и тренирам волейбол от 7г. Този спорт ми е адски много на сърце, и ми се отдава доста, капитан на отбора съм, момчетата и треньорката разчитат на мен. Проблема е, че за волейболист съм нисък (1, 72 см) и си размишлявам, че за 7 години нямам голям прогрес в професионалният волейбол, ще ми се да ме изберат да ме купят и да играя за други клубове знаете за какво става на въпрос...
Но едва ли някой ще забележе ниско момче. Чудя се да спра ли да се занимавам с този спорт и да се насоча към друг спорт като бокс или фитнес.
Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 53a89ee8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако имаш качества височината няма такова значение. Не е същото, но ето моят пример: аз съм професионален модел в чужбина и работя с много скъпи и световноизвестни марки, а съм 1, 71, което за модел е почти недопустимо, но въпреки това видяха качества у мен. Не се отказвай!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9f8ad696d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не се отказвай - влече те, добър си в спортно-техническата част, а щом са те направили капитан, значи имаш и лидерски качества. Освен това все още си юноша, тоест може да дръпнеш с още някой и друг сантиментър. Ръстов спорт е, вярно, но има и изключения, включително при професионалистите. Не знам дали модераторите позволяват споделянето на външни линкове, но на 'themodestman. com' ще откриеш статия посветена на шестте най-ниски мъже в професионалния волейбол. Най-дребният е 165 сантиметра и е играл либеро - позиция подходяща за нискоръстов състезател. Има и пример с твоя ръст - аржентинецът Матиас Санчес (173 см) е бронзов медалист от Олимпийските игри в Токио 2020, като освен това си е извоювал репутацията на един от най-добрите разпределители в света. Няма да играеш на първа линия, но ако си в отлична спортна форма и мисълта ти тече бързо, когато си на игралното поле, не малко отбори биха имали полза от теб.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 03eb2b4bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кой спорт ще избереш-по-добре ти сам да си прецениш.
Колкото до височината ти-те момчетата по-късно израстват на височина, от момичетата. Помня бивши мои съученици- в Гимназията бяха- и това ти говоря, като бяхме по-големи от теб на 17-18 г., дори на абитуриентския бал-бяха с една височина, сега по улиците, като се разминавам или пък се спрем да говорим и направо се чувствам страшно ниска пред тях, те станали някакви високи, като улични стълбове ха ха, ужас просто и всички, не да кажеш един-двама.
Аз съм висока 170 см. и в Гимназията разликата във височината с най-високите момчета беше някак поносима, на едно ниво почти, а сега станали едни високи... Ти си още малък -ще пораснеш.
Сега за тези неща изкупувания разни в спорта-не знам от каква възраст почват да ги подбират момчетата, но не е ли това в горните класове на Гимназията и вече да ти дадат някаква стипендия после, ако те харесат? Ако е така, то изчакай, но и да не станеш кой знае колко по-висок, играеш ли добре -който е умен, нама да го прави на въпрос това с височината ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a1d431ce3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Волейбол можеш да играеш, дори и като си нисък. Щом си на 15г. може да пораснеш още, може да станеш и към 1. 80. Ако играеш като либеро, не е задължително да си много висок.
Волейболът е далеч по-смислен спорт от бокс и фитнес, не се отказвай!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3b44789169
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ръстът във волейбола е важен най-вече при посрещането на топката непосредствено до мрежата и забиването ѝ към противниковото поле, но ако си по-отзад, няма никакво значение. Аз съм 171 см и в гимназията бяха най-добрият изпълнител на началния удар: удрях леко странично и вляво топката (с дясната част на дясната китка) така, че при полета си тя се въртеше по оста си и правеше странична парабола. Беше много трудно посрещачите да я поемат правилно, защото отскачаше настрани от ръцете им и повечето пъти от раз правех точка след точка. Веднъж направих 15 точки поред. Иначе пред мрежата бях слаб, но не поради ръста, а защото там не можех добре да завъртам топката така, както умеех при началния удар. Само там ми беше силата в този спорт.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ade85f1040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, аз съм играл волейбол, ръста е от решаващо значение за съвременният волейбол, говори с треньора да се преквалифицира на либеро, там няма никакво значение ръста, за посрещач, диагонал и разпределител иска се ръст, играе се на блокада на мрежата!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker