Да си сложа ли силикон? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Да си сложа ли силикон?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1899 пъти
Здравейте, на 25 съм. Още откакто бях на 18 много исках да си сложа силикон, да бъде вулгарно, изкуствено и да ходя без сутиен и т. н.
После започнах висшето си, изучих, започнах работа, и един ден осъзнах, че имам възможността да получа това нещо, което искам от години. Но се замислих.. на мен вече силикон не ми харесва толкова много. Променили са се разсъжденията ми, не ми харесва да бъда вулгарна, не ми харесва да ставам за посмешище и да ходя без сутиен, вследствие на това да получавам грешното мъжко внимание. Искам да бъда елегантна и да излъчвам класа и стил, а не евтиния и посредственост.
Дано жените със силикон да не ми се обидят, но просто първото нещо, с което ги асоциирам е селска евтина пръчка, кръчмарка, чалгаджийка..
в същото време обаче не си харесвам бюста. Преди две години свалих 25 кг. и определено има увисване. Ходих на консултация с хирург, той каза, че може да се направи повдигаща операция, но 50% от гърдите ми вече ще бъдат с белези, защото трябва да се срежат през средата.
От време на време попадам на снимки на жени със силикон и наистина много ми харесва колко стегнато и красиво стои, но просто го свързвам с чалга културата. Независимо дали силиконът е малък или голям.
Мъжът ми няма нищо против, казва ми да правя каквото желая, но и той твърди, че първото нещо, което всеки негов приятел си мисли, когато види жена със силикон, е секс и порно. А както казах това много контрастира с излъчването, което искам да имам аз- елегантно, стилно, класно.
Харесва ми да гледам силикона, на допир също ми харесва, но не искам да създавам чалгаджийско първо впечатление. Но пък имам нужда от стягане на бюста.
Моля и двата пола да кажат какво мислят за жените със силикон и какво впечатления оставят в тях. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 30c233b623
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Според мен е добре да мислиш първо -за здравето и личният си комфорт. А вече кой какво мислел-да не ти пука!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 829e71f094
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Според мен си сложи, за да се отличаваш от свестните жени и да не заблудиш някой свестен младеж да те вземе за жена. Пък току-виж те е взела някоя мутра да те дондурка цял живот.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 825e3b9894
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   По-добре не! Това все пак са изкустевни гърди. Според мен човек трябва да се приеме такъв, какъвто е. Силиконът няма да Ви направи по-хубава. Защото красота не е в това как изглеждаш, а в това какъв човек си. Но все пак това си е Ваш избор. Но аз никога не бих си сложила. Обичайте се такава, каквато сте. Така ще преживеете доста по-лесно мъката си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c94e78f073
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Ами зависи си наистина до излъчване. Ако не се обличаш идържиш като нахакана к.... , парадираща с това, не виждам защо не. Под повечето дрехи няма и да си личи, че си с корекции.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4c9f5c1c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си слагай
Ж

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f986749a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Жена съм, на 35г. Питаш за мнение, ще ти споделя моето. В моя ум въпросът не опира до вулгарност, чалга и т. н. Мен ме отвращава да ме режат, за да ми сложат нещо изкуствено. Само заради "фацата". Струва ми се, че хората тотално откачиха в това отношение. За мен няма нищо по-секси от естествена, поддържана жена. Тялото е най-хармонично, когато е естествено. Така ги виждам аз нещата. Това по въпросът със суетата. Но има и нещо по-съществено. И това е здравето. Може да си докараш наистина големи здравословни проблеми. И тогава хем ще си рязана, с белези, а и ще се чудиш как да махаш това нещо от себе си. Аз лично не бих си пипала устните, скулите, носът, гърдите и каквото се сетиш още. В повечето случаи красивият човек е всъщност здравият човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d08fc343c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Чалга и порно миндили. Ей това мисля. Елегантно, стилно и класно се постига с ум, не с цици. Иначе и на гърба си да сложиш един чифт, все ще си останеш с евтино излъчване.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b205a9f6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не е селско, нито вулгарно, хората обичат да търсят кусури в останалите. Ако не те притесняват зравословните рискове, сложи си, но според мен за такива неща не трябва да питаш другите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 829e71f094
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Нещо не разбирам. Хем ги обиждаш на селски пръчки (с което съм съгласен), хем и ти се буташ да си селска пръчка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e1e4adc263
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Темата е писана от някой чичак на 2 водки през ноща.
Въпросът няма нищо общо с темата, ама разбираш ли да се изтъкне, че силиконът е проекция на чалгата.
Нищо вярно няма ни в текстът, ни в коментарите, тва ми направи впечатление.
Заговори ли се за силикон в сподели са му върли врагове, ту мъжете които не могат да имат такава, не говорим за проститутки, а за нормални жени със силикон, който му никакъв начин не е вулгарен, ту за жени които не могат да си го позволяват.
Прекалено много чалга клипове гледате, прекалено много порно гледате, прекалено много тик-ток и инстаграм зяпате, за да си вадите заключения от подобен род.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 64ac5d0cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Сложи си.
Мъж съм и се кефя на жени с ДОБРЕ направени цици. Има огромно значение кой ще ти ги прави. Ако пък и започенш да ги използваш по предназначение (турска) - толкова по-добре.

Сега по-важното. Нещо което дори самата ти не осъзнаваш, все пак интроспексцията не е най-развитото умение на жената. Пишеш чи си отслабнала 25 килограм преди две години. Това означава че ако в момента тежиш едни 55 кг, ти си била 80 килограмова свиня! И то на 23 годишна възраст. Нищо чудно че си била омъжена на такава възраст - не си била от най-желаните/популярни момичета в училище определено.
И сега най-важното - сложиш ли новите цици с брака ти е свършено (но май и в момента е така, щом на мъжа ти му е все едно). Ще получаваш много повече внимание от мъжете което ще ти замая главата. Ще си повярваш че си топ модел (а не си, все пак кожата ти е разпрана навякъде от стриии) Вече уточнихме че си била невзрачна като учениичка. Та такава ти е и дилемата.

Ако можеш - накрай мъжа ти да плати висчко и едва след това го зарежи. Ще си спестиш едни 5-10 хилядарки.

Подобни признаци и поведение е една от причините да стоя далече от всякакви "бивши" - дебелани, алкохолички, курви, зубърки, парти гърлс и т. н. Като видят малко повече внимание...

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c0a0e54aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Ако сложиш минимално количество и не парадираш с него, никой няма и да разбере.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f820d5f478
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Изглежда фалшиво, но това е единственият вариант за жените с малки цици. Няма по-гадно нещо от това да мачкаш силиконова цица. За мъжете е "в тренда" сега, но дългосрочно не е готино според мен.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 49e64b00d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Струва ми се, че вечи си загубила тази вътрешна битка с "чалгаджиството" май сама си водиш. Начинът ти на мислене е "чалгаджийски".

Всички знаем, че вече си решила да си сложиш силокон, просто искаш някой да те успокои, че видиш ли не всички които си слагат силикон, са "чалгаджийки". Напротив - точно такива са. Просто има една разновидност която не слуша чалга и се има за нещо повече. Тези са най досадните и големи "чалгаджийки". Но пък всички видове си мислят, че "не са като другите". Което е доста характерно за всяка една такава "тунингована модерна жена". Но хората ти го казаха - когато мъж види силикон, без значение цици, гъз или джуки, веднага стига до заключението - "този парцал няма с какво друго да спечели някой свестен мъж, затова залага на пластмаса която да вре в носа на хората".

Простата истина която никога няма да разберат такива жени като теб - истинската жена няма нужда от външна валидация, нито да показва атрибутите по толкова вулгарен начин. Тя знае, че има други достойнства които се ценят много повече от истинските мъже - тези които мислят за нещо по различно от това да ти се изпразнят по дупките. За всички останали единствено им остава да се правят на Барби.

Визията ти показва каква ти е таргет групата. Иначе казано на прост български език, шото дядо ти явно е бил по умничък от теб - "каквото си посееш, това ще пожънеш".

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 029b70d624
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката: много благодаря на всички за мненията. Номер 11 ме озадачи много. Наистина много. По принцип редовно чета сайта и съм съгласна с повечето неща, които казвате. Не вярвах, че ще излеете такава злоба. В училище съм била 49 кг. Напълнях на 22, защото забременях и имах проблем с щитовидната жлеза вследствие на бременноста. После смених лекарствата и всичко се оправи. Наистина не мога да повярвам каква озлобление и жлъч проявихте. И не, не сключих брак, защото не бях харесвана, а защото се влюбих и забременях. И не знам как, но факт- нямам нито една стрия. Може би ген. Но дори и да имах, не виждам нищо лошо. По-добре слаба със стрии, отколкото затлъстяла с гладка и опъната кожа без нито една стрия. Разбира се от здравословна гледна точка. Иначе всеки може да иЗглежда както пожелае. Красотата е субективно понятие.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fc78198df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако имаш някакъв дефект по гърдите-сложи си. Заради това е измислен силиконът. Второ... широко разпространена женска заблуда е, че масово мъжете са цицомани. Всъщност не е така.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6612e25c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Излъчването на една жена не опира единствено до гърдите. От голямо значение е нейния стил на обличане и поведение. Ако циците са с размер на футболни топки, ходиш без сутиен, сложиш 15см ток и минижуп който едва да ти прикрипа дупето, определено ще направиш впечатление на евтина кифла. То затова всяко нещо си има мярка. Просташко стои на жени, които са прекалили защото са поискали много голям бюст или пък хирурга не е подбрал правилно размера и формата на протезите.
В твоя случай е по-различно, има увисване, 25 кг не са малко. Гърдите са празни защото си стопила мазнините и кожата виси защото вече я няма "плънката". И това няма как да се оправи без оперативна намеса. Дори да правиш упражнения за гръдните мускули, няма как да издуеш мускулите по начин по който да изпълнят увисналата кожа. Невъзможно е. Такива упражнения са от полза само при леко увисване, когато увисването се дължи на липса на мускулен тонус а не на стопени мазнини.
В днешно време има вече протези с кръгла форма и такива с анатомична. По този начин е по-лесно да се постигне натурален ефект защото протезите се избират според телесната конструкция и резултатите които очаква пациентката. Много е важно хирурга да има опит за да избере правилен размер и правилна техника за поставяне. Ето от това най-вече зависи резултата. Имай предвид че с годините нещата няма да вървят към подобрение, а напротив, ще ти увисва още бюста.
Разгледай снимки на пациентки преди и след мастопексия, консултирай се и с друг хирург... Помисли си добре, все пак това си е операция, но аз на твое място бих си сложила ако имах същия проблем. Млада си за да ходиш с увиснал бюст, все пак такова нещо е нормално за 45-50 годишни жени, не за момичета на 25. Сега аз лично не бих си сложила силикон, въпреки че имам малки гърди (чашка А/B), но при мен положението е друго.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6865dc4c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Гърдите се повдигат като излишната кожа се прибира около ареолите. Шевовете са около тях и не личат. В конкретния случай, каква ще бъде визията, опитен пластичен хирург може да каже. Във всеки случай, резултатът ще бъде по-добър от сегашното положение. Имплатните могат да бъдат с нормален за физиката на жената размер и тогава няма да привлича внимание. Всеки свестен хирург дава такива указания, какво пациентката ще иска, е друг въпрос.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a31500058e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторке, не знам какво се учудваш на 11.
В други свои коментари той си е казвал, че гони 40така, нищо не е създал, ходи по платени момичета, защото никоя не го иска и в общи линии си е едно нищожество.
Няма как да очакваш от такъв човек да разбира ценности като любов, създаване на семейство и дете и т. н.
Него го интересува да намери от някъде 100лв за някоя проститука и да си излее злобата по жените в споделито.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 829e71f094
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Знаеш ли колко окепазени от хирурзи жени има? Операциите винаги крият рискове и затова се правят само като краен вариант. Такива жени, които си подаряват операци като бонбони, меко казано не ме кефят. Това говори за липса на сиво вещество и яки комплекси. А и върпосните жени с операции като одъртеят замязват на гъза ми.

Наречете ме злобен, но много се кефя, когато видя как някоя е съсипана от хурург и реве кой и е срал в гащите. Ами, джофро, ти си знаела, че операцията е риск уи въпреки това си се съгласила. Трай сега там и си ходи като квазимодо цял живот.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 829e71f094
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Защо всичк са склонни да си плащат как да изглеждат, но не и колко стойностни да са?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e7eec518b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Топ 10 отблъскващи неща:

Силиконови цици
Надути джуки
Изкуствени мигли
Дълги нокти
Лицеви импланти
Снимки от екзотични дестинации
Оскъдно облекло
Токчета над 5 см (примерно)
Тежък грим
Самотна майка

Иначе на въпроса - Да, сложи си силикон! Според разказа ти - наистина явно това ти е необходимо. Проблемът не е в силикона, а в невъзможността да се оцени колко е тъпо да си слагаш силикон. Но със или без силикон този проблем ще си остане завинаги, за него няма решение, няма силиконов мозък. Самият факт, че си задаваш подобен въпрос е достатъчно красноречив.

На бас, че тази мацка често казва:

Аз не съм, като другите.
Не ми обръщаше достатъчно внимание и затова го направих.
Бях объркана.
Обичам да пътувам.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a31500058e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Абе те мъжете все разправят, как не харесват изкуствени жени, а после като видят направена жена и точат лиги.
Да не говорим, че рядко успяват да различат очеизвадни корекции и си мислят, че това е "естествена" красота...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d972cf9044
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До Номер 25, да понякога това е така, защото след корекцията жената започва да се чувства по-добре и това привлича хората. Когато си окей със себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a31500058e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Лично съм виждала как точат лиги по изкуствени цици. Циците бяха правени при един турски хирург, много хубави изглеждаха наистина. Естествено, на мен ми е ясно, че жена на 40 с две раждания няма как да има такива естествени цици, като на 16 годишно момиче, но мъжете не можеха да различат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ed9e814725
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Вие адекватни ли сте? Ако на 23 си вече омъжена не означава, че си грозна, а точно обратното-че си много красива и затова по-бързо си се омъжила от другите. Все пак всеки би се омъжил за красива жена и би дал всичко за нея. Логика-няма.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5152e1e9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Има групи за пластична и реконструктивна хирургия във фейсбук. Всеки ден публикуват снимки и споделят впечатления и резултати. Ина много сполучливи силиконови гърди, които трудно се различават от естествените, но там се е поставвло умерено количество силикон. На прекалилите с количеството им личи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker