Жените мога да бъдат същите след раждането. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Жените мога да бъдат същите след раждането.
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2522 пъти
Жени, защо се оправдавате с децата и бременноста, че сте дебели? Не мога да го разбера. Чета тук теми и коментари на жени, които оправдават наднорменното си тегло с две бременности. Ами, дано вие си вярвате сами, защото мъжете не ви вярват, както и жените, които за 0 време за влезнали във форма. Качвате по 25кг+ по време на бременноста и казвате, че е нормално? ! Ми, не, не е. Нормално е до 14-15 кг. После вече е фрапантно. Почти всички жени, които познавам влязоха във форма до 2 месеца след раждането, въпреки че кърмиха. Изкарвате раждането все едно само вие сте го правили. Качвате по 30 кг, запускате се, обсебвате се от децата, и после се чудите защо ви изневеряват мъжете. Ми дебели сте. И не, бременноста не ви оправдава. Хранете се здравословно, тренирайте. Не съм видял жена, която се храни нормално, която да не е в топ форма или поне същата след като роди. Огледайте се. 70% от жените се нормализират. И не, не са само известните с операциите. А нормални жени. От села, от циганските махали. Всякакви. Никой не ви вярва на оправданията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 71ba0e197c
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   След раждането има жени, на които грам не ни пука вече за килограми и суета, защото най-важната ни задача в момента е грижата по малкото човече. На мен пък ми е странна тази обсесия по отслабване при новите майки. Мятат детето на бабите и бързат за фитнеса. Човек е хубаво да си промени приоритетите. Дебели бедра, поувиснали гърди, корем със стрии, рошава коса, вечно на опашка. Ами така ще е - това са следите от даряването на живот. На който не му харесва, да не гледа.
Иначе аз след раждането бързо стопих сигурно 8 килограма под това, което бях преди да забременея. Просто нямах време да се храня, а и покрай новия режим на живот с новородено, нямах и апетит. Това не е здравословно, но на мен така ми се отрази. Сега почнах да си връщам старото тегло, но далеч не съм слаба. Дреме ми, излизам с минимално количество грим и неоправена коса, но детето е нахранено, сменено, чисто и обгрижвано.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d06a0d313f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   Аз бях 53 кг преди бременността, малко преди да родя 69кг. Сега съм пак 53. Пълното възстановяване обаче не е след 2 месеца, а след 9, защото коремните мускули не изглеждат по същия начин. Ако жената е имала плосък корем, след като роди не е същото! И това, което казваш за кърменето няма никаква логика, защото точно кърменето помага за съкращаване на матката и коремът се смалява по-бързо. Също се изгарят доста калории чрез кърмене. Затова и майката не трябва да пази диети, а да се храни здравословно. За всичко друго имаш право, някои жени така се оправдават, защото ги мързи. Вчера видях, че Макдоналдс доставят храна по домовете. Представих си една дебела майка, която поръчва... Всеки човек сам кове съдбата си и тялото му е неговият храм!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b893a2a5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   От злоба се погрознява.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4126db2cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

4.   Мъже, защо се оправдавате с държавата, че сте бедни?
Чета тук коментари на мъже, които оправдават беднотията и мързела си с държавата и обстоятелствата.
Почти всички мъже, които познавам имат собствен бизнес и пари, поне колкото да издържат семейството си и жена им да не работи.
И не, не са само известните.
Някои от тях са милионери.
После защо жените ви изневерява и ви зарязва - ами бедни сте и сте неможковци.
Никой не ви вярва на оправданията.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 59c917f7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

5.   По същият начин и мъжете могат да не допускат да са с шкембета, 3 метра пред тях. Уви, какво се вижда по улиците? Ако един е по-сексапилен и поддържан, покрай него 10ма са с мазни, бирени туловища. Шансът ти ако си мъж, да си този един, е прекалееено мъничък. Като нещо друго твое, надявам се да се досещаш. За това може би избиваш комплекси по този начин, докато си лежиш на диванчето. Добре, че този сайт е анонимен, че половината дето пишат тук, сигурно на нищо не приличат, а пък всички са високи, руси, слаби, нацепени, богати и не знам си какви, пък от незнайно село.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 93f54d298f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Браво! Хормони, мормони. Ти си следи калориите и спортувай пък да видим как ще качиш кг на калориен дефицит, та дори и хормоните да са разбъркани.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8b5e5573bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   Чакай да видя дали съм те разбрал правилно. Обръщаш се към жените да не надебеляват, защото повечето от тях всъщност не надебеляват... Ама какво да очакваш от човек, който не може да си напише заглавието на темата...

Иначе те и мъжете е добре да не надебеляват с годините, ама доста го правят. И те могат да се огледат и видят, че има достатъчно стегнати мъже и след 40/50. На тях няма ли да им се скараш? Че току виж, сме заживели в един идеален свят, който само чакаше ти да си пуснеш темата, за да се осъществи...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5fc6421c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

8.   Да, но една жена за да има достатъчно кърма за нахранване трябва да яде повече и по-силна храна. Аз се храних както винаги, 2 пъти на ден и умерено и запазих фигурата си същата като преди. Моят начин на хранене винаги ме е карал да се чувствам добре физически, но за сметка на това не ми достигаше кърма и само се мъчех. Кърмих 1, 5 месеца и спрях.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 54daa16333
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   Авторът е мъж, който не е раждал. Дори няма представа за какво става дума. Последиците от раждането не са само килограмите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ab0bb7123c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

10.   Мъже, защо по време на брака се запускате, пускате шкембе, зъбите ви на нищо не приличат, оплешивявате, не поддържате хигиена и не си поделяте грижите за къщата и децата? 90% от мъжете се променят след брака/децата, не се учудвайте, че 70%от жените ви, които влизат във форма след раждането на две деца ви изневеряват със секси, младия колега от фирмата ;) Може да се оправите-престанете да пиете бира, присадете си коса в Турция да ви проникне, започнете да се къпете и да си миете зъбите, започнете да спортувате и най важното- гответе, чистете, пазарувайте, гледайте децата по равно с жената. Всички го можете, успех :D Его така звучиш авторе...

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a16417bc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

11.   Значи чел си за 5 жени тук, които се запуснали след раждане, почти всички жени около теб си върнали старата фигура, но ти реши да се правиш на интересен и да начукваш канчето на някаква минимална бройка непознати герои. Поредната тема с цел провокация. Не споменаваш твоята жена дали си върна теглото след раждане, да не би жена да няма изобщо или сега ще скочиш да твърдиш, че спиш с Александра Амброзио?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0bfd7514d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

12.   Прав си, 70 % (поне) от жените си връщат бързо формата след раждане.
Дано и поне 50% да правеха същото след... като са вързали някоя да им ражда. Огледам се безпристрастно, ще видиш тройно повече с наднормено тегло сред мъжете. А най- смешното е като кажат за себе си "аз съм голям, едър българин" а то кюфте.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dc592c2459
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Аз като мъж мога да приема и разбера жена, която е напълняла след раждането вкл. и моята напълня. Разбираемо е - хормони, липса на време и т. н. особено първите 2-3 г.

НО има една граница, която не трябва да се прекрачва. Да не можеш да ходиш на фитнес е едно, но да се тъпчеш като за трима и дори да ен разбираш, че това е проблем, не го разбирам.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 479c27c27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   А така, номер 6, никакво хранене след раждането. Иначе вечер на мъжа трябва да се сервира тристепенно меню. Жената да рупа салатата и да мълчи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ea54c7de72
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Точно пък Бг мачото не е в позиция да предявава претенции към красотата на жената, особено след раждане. В Бг масово мъжете са се запуснали, тия дето се поддържат са изключение. Повечето мъже на 30 вече са с бирено шкембе. А пък ако нямат късмет с гена (доста голям процент) на тая възраст вече са почнали и да оплешивяват. На 40 много вече нямат коса. А тия дето не са плешиви явно не ги интересува да я оформят стилно, а хванат машинката и режат всичко еднакво, пък каквото излезе. Разбирам да бяхте с атлетично тяло и стилна прическа, да очаквате и жената до вас да е секси мацка. Ама като цяло визията на бг мачото не е точно привлекателна, а ти си седнал да критикуваш жените че надебелели сред раждане.
Ами нормално е да надебелеят докато са бременни. Пък после дали ще отслабнат бързо, бавно или никога не зависи само от жената, ами като цяло от обстоятелствата. Бременност, раждане и кърмене означават силни хормонални и метаболични промени в организма. Жените които преди раждане са били слаби и имат бърз метаболизъм, по-бързо ще се отърват от килограмите без да полагат особени усилия. Но жените с по-бавен метаболизъм са склонни към затлъстяване, те ще трябва да спазват по-строга диета и да тренират редовно. Ами не всички майки имат възможност да обърнат такова внимание на себе си, особено когато бебето е съвсем малко. Да не говорим че ако кърми, жената трябва да се храни пълноценно, с хубава храна, а не да се ограничава и да брои да не изяде една калория в повече.
Друг фактор е как е протекло раждането. Ако е било естествено, жената се възстановява значително по-бързо. Ако е получила разкъсвания и са я шили, разбираш че в този момент приоритетите и няма да са да отиде да тича в парка. Ако е раждала чрез секцио, първите 1-2 месеца физическата активност е абсолютно противопоказана защото може да се отвори шева, да получи кръвоизлив, инфекция или други усложнения.
Да не говорим че първите месеци са голям стрес за майката, защото бебето не и дава да спи. Ако бащата също полага грижи за бебето, бебето засяга и неговия сън. Няма как да се наспиш пълноценно ако през 2-3 часа те будят. Това е силен стрес за организма, който е директно свързан с метаболични разтройства и затлъстяване. Отдавна е установено, че хората които системно не спят достатъчно (по-малко от 6-7 часа на нощ) са по-склонни към затлъстяване. Първо, защото тялото е уморено и се опитва да компенсира липсата на енергия с ядене. Второ, защото предизвиква хормонални проблеми които изменят механизма който контролира чувството на глад и ситост. Това се получава при всички (без значение от пола), които системно спят малко.
Самото бебе също е фактор. Ако детето е спокойно и без проблеми, родителите ще си почиват повече. Ако детето има здравословни проблеми или просто е нервно и реве почти непрекъснато, ще е много трудно човек да намери време за себе си.
Да не говорим че освен с бебето, жената е натоварена и с домакинска работа. Ако няма баби и дядовци и мъжа не поема никаква грижа за бебето или къщата е съвсем нормално жената да няма време, а пък ако има 1-2 часа свободни, да е толкова уморена че изобщо да не и се занимава със спорт.
Тъй че авторе, нещата изобщо не стоят по начина по който ги представяш. Не, не съм дебела и нямам деца. Фигурата ми е повече от перфектна защото тренирам, но моето най-вече се дължи на ген. В моето семейство всички сме слаби. Майка ми и баща ми са вече на 60 и пак не са дебели и са с по-добра фигура от много които са на 40. И нито един от двамата не спазва диети. Аз мога да ям без никакви ограничения относно тестото и захарта и с минимално движение (разходки) всичко горя. И брат ми е така. Във фитнеса стъпвам два пъти седмично, някои седмици ходя веднъж само. Тренирам не за да съм слаба, а за да оформя фигура. Слаба съм и без тренировки. Гледам момичета по-постоянни от мен в тренировките, със специална диета, напредват бавно и непрекъснато си налагат ограничения защото иначе почват да трупат мазнини. Генетиката играе голяма роля във физическата форма на човек. Вярно че с постояннство винаги ще има напредък, но положените усилия няма да са същите.
Авторе, настройте се че ако искате деца, след бременност жената няма да е същата. Да, има жени които 3-4 месеца след раждане вече са отново слаби, но те пък винаги са си били слаби. И слабо тяло не се равнява на привлекателно тяло. Сега се сещам за две които родиха съвсем наскоро и не са дебели, но тия жени и преди да забременеят бяха слаби. А едната гледа две деца и въпреки че не е дебела, фигурата и не е същата: има увиснала кожа на корема, гърдите и те не са си на мястото. А е млада, няма 30 години. Ами това е цената на даряване на живот. Непрекъснато давате за пример нашите баби и прабаби дето раждали по 6 деца... Ами да, раждали са ги, и после са си ходели със стрии и увиснал бюст цял живот и никой не го е вълнувало особено този факт защото хората са гледали как да си изкарат прехраната. Бикинита, фитнеси и подобни работи не е имало. То и електричество не е имало, камо ли интимност да вземе мъжа да оглежда толкова щателно жената. И не авторе, жената не се "обсебва" от децата. Децата докато са бебета имат нужда от майка си, особено ако тя ги кърми. Ако искаш хубава и поддържана жена, приготви пари за помощница вкъщи, да оправя домакинството. И пари за детегледачка за да има на разположение жената няколко часа да си почине и да отиде да спортува. Когато оюмъжа осигури тия работи, тогава вече може да очаква жената да се вкара във форма. Но ако чака жена му да е готвачка, чистачка и детегледачка 24/7, ще трябва да се примири с факта че няма да може да бъде и супермодел.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 84f00c4fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Авторе, ти да видиш пък мъжете!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1a45d5140d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Колко си личи, че си мъж, дето не е виждал даже и косъм от пИтката на жена :)
Голям агушер-гинеколог ще излезеш, 2 месеца трябвали хахаххахахах.
Личи си и че никога не ти се е налагало да спортуваш и/или влизаш във форма.
1. Между 6 месеца и 2 години му трябват на женското тяло да се върне в предишния си вид като килограми.
2. При проблем с хормоните това е почти мисия невъзможна.
Ж23 - спортуваща във форма, нераждала

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dc592c2459
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   17, това с невиждането ан жена го превърнате в някаква универсална мантра Човек не може да изрази мнение и веднага "не си виждал жена". Трябва да си виждал жена, аз да забележиш, че прекалявате понякога с оправданията. Вие като сте вечно недоволни и с хиляди претенции да не би да не сте виждали мъж?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 40b4864ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   10, дай да се разберем! Оплешивяването се дължи на гените! Ще каже човек, че като се бракува мъжът умишлено си подменя гените, за да ви е гадно. Хайде да прочетете малко преди да беснеете!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e96f75cb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Хайде стига с простотиите. Кожата на корема се отпуска дори и да нямаш никакви стрии, потпускат се и гърдите, коккото и при мен да беше малко, ме дразни. След раждабето имах само 6 кг за сваляне, но от тях успях да сваля за 4 несеца само 4 кг. Два кг не можах да сваля и талията ми никога не атана същата заради кожата. Стрии нямам никакви и лекото отпускане на бюста не е забележимо за околните, но общото ми усещане за тялото ми е много по-различно. Ако измислят бачин бебетата да се развиват в изкуствени утроби, бих препоръчала на всяка една жена да пощади тялото си от бременносттта.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 482358d72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   До 18

Брат, с тва ти мнение няма да видиш жена още дълго време, ма не ми разправяй, че имаш жена, щот не е така.
Изразявайте си мнението, не да злобеете и да си изливате негативизма от жените в сайта.
Много пъти съм изразявал мнение срещу жените, но не със злоба, а с укорение да не са б***ци, никъде не съм намесвал забременяване, раждане и килограми.
Жените не могат да говорят от позицията на мъжете, мъжете също не могат да говорят така, затва темата е адски комплексирана и злобна.
Половината мъже изневеряват заради еднообразието, не заради килограмите на жените им.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eb14173b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   21, хаххахаххаха благодаря, че ме разсмя.

"ма не ми разправяй, че имаш жена, щот не е така. "

Аз съм женен от 13 г., ма щом ти знаеш по-добре от мен, без да си ме виждал/а дори на снимка, добре. Явно се опитваш да се изживяваш като екстрасенс, ама за сега не познаваш.

Някои хора от отчаяние да си докажат измислената теза, чак почнаха вече през монитора да знаят за живота на другия. Бива злоба, ама чак толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 479c27c27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   А ако една жена е подържана, ходи на фитнес, има стегнато тяло, ходи на козметик, слага хиалурон, за да премахне бръчките на челото, има хиалурон в нормални граници в устните, то тя директно ще е пратена в графата "кифла", "шаврантия" и не знам още какво.. За Ганьо угодия няма. Има и от двата вида в моя блок. И срещу двете каквото и да направят има злостни коментари от шкембелиите с биричка и цигарка в ръце. Затова, жени, живейте както на вас ви е кеф. Ако ви е кеф яжте банички, тортички и каквото ви сърце иска. Ако ви е кеф спортувайите, живейте здравословно, слагайте си хиалурон. Мъже бол.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dc592c2459
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   23, описваш две крайности, манипулираш с коментара си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1e66cb5fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   Брато, една жена роди ли по естествен начин отписвам я... Слаба, дебела, това няма значение при наличието на попския ръкав.

Да ме прощават инкубаторите с човешки имена, но си е така. Просто минаваш на следващата фурна, пълниш я да втасва и те така.

 
  ...

...
преди: 1 година, 20 дни
hash: b88086353a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Автора и нонер 25 -дано да бъдете наказани свише и подобаващо за ненавистта си към жените. И 25, обзалагам се, че си излязъл от половия орган на майка си.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: ae333a878e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До 1, същия въпрос зададох на една приятелка, която бременна идваше във фитнеса и два месеца след раждането пак беше там, с мъжа ѝ се редуваха. Впечатлиха ме думите ѝ:
"Не ми е до визията, но здравето е най-важно. И примера за детето. Искам да вижда, че родителите му се грижат за здравето си, ядат здравословно и се поддържат в добър външен вид. Така ще го прави и то. " Не съдя никого. Често пъти майките, а и бащите, след появата на детето, просто нямат време и енергия за спорт. А пристрастеността към вредната храна е като към цигарите, много трудно се преодолява. И все пак останах възхитен от възгледите на тази приятелка.
Живи и здрави да сте младите майки, децата много да ви радват и да имате любов в семействата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: 131de993c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Моя мъж ме иска дебела. Обича дебели, с големи цици и голям задник. И да кача 10-20 кг. ще се радва. Но ако изключим естетическата част-болки в краката, гърба, лятото е ад. Трябва нови дрехи - тука малко са моделите за дебели. Предразположеност към диабет. Не ме кефи това, била съм по-дебела, не мога да се мръдна. Няма тонус, нищо. На някои повече време им отнема да влязат във форма след раждане. Организма се стреми да се възстанови.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 1c7b63a80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   За пореден път се радвам от решението си да не раждам. Това е ужасен процес. Ужасен... и после години мъчения. Не, мерси. Килограмите са най-малкият проблем от цялата работа.

 
  ...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: b23ec31519
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Е, за това дете на българин няма да родя! Вместо да се радвате, че сте станал родител, че всичко е добре, че детето е здраво, се започва едно мрънкане, че жената имала стрии, че не изглеждала като на 20 и т. н. Добре, ние не изглеждаме като на 20 исе отпускаме след раждането, а какво е вашето оправдание, още на 30 да пуснете бирено шкембе? Или за вас е приемливо на 30 да сте чичко с шкембе, но о, ужас, след 2 раждания жена ви не е като 20 годишна и това ни дава право да изневерим, докато тя не помни кога последно е спала цяла нощ за да се грижи за общото ви дете.
Е, браво!

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 51aae0b9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   То ще съм слаба, но корема ще си стои нацепен, а може и увиснал.

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 6d2f9ac8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Това ако сте забелязали е масов проблем на българките, европейките и негърките. Не знам защо, расово ли е или.... Родят ли - стават прасета и не им пука. Азиатките пък винаги си остават фиданки. Явно е до храната. Аз на мойта съм й казал - прасета вкъщи не гледам и никакви оправдания не вървят. Ако трябва няма да яде, ако трябва доживот във фитнеса ще седи, но докато не си свали гъза вкъщи не я искам. Това е липса на всякакво уважение към мъжа. Няма хормони мормони, нали гледам чуждите жени - какви хормони? Заръфала баницата, милинките, гъза си дебелия не мърда, детето играе - тя на пейката, хоп, отваря чантата и вади да плюска някакви желирани мечета пълни със захар. Свършат мечетата вади някакви чипсове и солети.... после хормони... кви хормони, кви 5 лв хахаха

 
  ...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: 482358d72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Някои имат фетиш към азиатки, японки и китайки, но реалността е различна от представените коментари. Ядат кви ли не гнусотии, правят се със стотици филтри, не знаех че са супер комплексирани за височина и кг, имат си филтри компенсиращи комплексите им.
Филипинските трансове са цвете, жените там са лоени и неподдържани, тъй че женомразците не генерализирайте расите!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker