Премахване на видими капиляри по лицето с лазер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Премахване на видими капиляри по лицето с лазер
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 781 пъти
Здравейте, от няколко години имам нови, , украски” по лицето и се чудя какво да ги правя. Имам себореен дерматит, който се проявява по лицето ми, а за да го лекувам съм се мазала с много различни кремове. Правя го и до днес, просто е неизбежно, дерматитът иска постоянно да го потискаш, за да не се проявява.
В крайна сметка около носа ми се личат няколко червени капиляри, може би от 3, 4 години. Но тази година положението започна да се влошава и не знам на какво се дължи това. Вече ми се личат капилярчета по самия нос, от двете страни на носа се появиха още в допълнение, а забелязвам и зачервяване от едната страна на носа ми.
Чух за метода с лазер, но също така и прочетох някои неща за него. В огромна дилема съм какво да правя. Дали да се подложа сега на това или не. Не знам точно до колко ще ми помогне, страх ме е да не се влошат нещата. Чух и че струва доста скъпо, но не знам колко струва една процедура.
Освен това не знам дали моята възпалена кожа от дерматит изобщо е добре да се излага на този лазер.
Много ще се радвам ако споделите своя опит с мен, за да си направя изводи и да взема решение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 38f826821e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз имам ужасни проблеми с кожата на лицето, разширени пори, спукани капиляри, кожата ми винаги е била мазна и съм си стискала пъпките, от което беше станала с много белези и червенини. Пекла съм си лицето години наред без слънцезащитен лосион именно с цел да ми изсъхват пъпките. Кожата на лицето ми беше с доста спукани капиляри и дори стана червендалеста, а по принцип е млечно бяла. Отидох на козметик-там ти сканират лицето, на различни изображения виждаш дълбоките поражения. На мен ми изписа специални кремове и отмиващи средства специално за моя тип кожа и моите поражения. Тя е медицински козметолог, козметиката е полу-медицинска. Обикновена няма да те оправи. За цялото това нещо дадох 500 евро (1000лв. ) След 2г. козметиката наистина доста помогна. Това всичко се случва в чужбина. След 2 г. вече бях на друг медицински козметолог в друга страна, тъй като се преместих. Тук ми правиха същия скенер тя ми препоръча доста процедури, много скъпи, от които аз бях на три. Химически пиилинг, нова козметика, медицинска, и за спуканите капиляри два IP лазер процедури. Ефекта е уникален, кожата ми беше избелена с два тона, спуканите капиляри намаляха със 60-70% и кожата ми се изглади. Тя нанася специален гел преди процедурата, защото IP лазера може да ти придаде горещо усещане на лицето, но със самия гел почти не се усеща. Нямам никакви странични ефекти. Цената за козметиката и лазерите и пиилинга възлиза на около 3000лв. Всичко е правено в чужбина, съветвам те да отидеш на медицински козметолог с IP лазер. Една процедура на лазера е около 250 евро в чужбина, не знам в БГ колко е, но си заслужава на 100%. Стига да е опитна козметиката.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4d046d49a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Пробвай SR -Elos, това е лазера, 150лв. Има ефект.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker