Идеала за мъжка красота през 2023г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Идеала за мъжка красота през 2023г.
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 2099 пъти
Това е Неймар според мен той е събирателен образ лак трябва да изглеждат мъжете през този период от време, за съжаление българските мъже са много далеч от идеала за красота!
Масово приличат на тираджии със шкембета, всеки ден ги виждам във Фантастико как ще си счупят краката да си купят мазано месо с без думи съм!
Вие смятате ли, че българските мъже ще се доближат до красота на идеалният мъж Неймар той е Бог за мъжка красота!!!
Споделете ѝ вашите очаквания!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 288f45b849
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Неймар е от негърски произход... малко трудно може българин да прилича на него.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6c7290c66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Това е някаква провокация, дано да е. Предпочитам да бъда мазен тираджия с шкембак, пред мазен педал. Нали, нищо лично към педалите. Просто е хубаво един мъж да е стилен, чист и приятен. От там нататък е въпрос на вкус. Но Неймар да е еталон, мерси..

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 17a9301ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Първо, ти къде сравняваш южноамериканец с европеец?
Второ, единия - световна звезда, всеки ден подстрижки, грижи за коса, кожа, брада, тренира по 3 пъти на ден /сиг и повече/, храна, да продължавам ли?
Другия - бачка на ръба на оцеляваното, няма възможност за нищо.
Иначе в Столипиново има 2-3ма неймарчовци и 7-8 ричарлисона.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f69c655fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Ми за другите не знам ама като го видях Неймар кой е, определено едно 99% От българските мъже са по-хубави от него. Па били те с шкембета или без. Ти какво му хареса на тоя?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 01162c7952
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Тази тема е трол.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2dadd1d404
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Мисля, че ако отидеш в Столипиново или Факултета, ще срещнеш Неймар за няма и 3 минути... Отделно стои въпроса и ти как си, ама айде...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 30a22b1b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Хахаххах голям смях :))))))
Не, не ми е баш пък Неимар идеал за мъжка красота. Като симпатично циганче е на вид и поведение иначе.
Харесвам мургави мъже, но с тъмно сини или съвсем светли, почти прозрачни като на хъски очи. Да е висок е задължително.
Гледала си Неимар как някой път със закъснение се сеща да инсценира удар от някой играч от противников отбор и зопва да се премята и превърта по терена хаххахахха В Испания дори излезе лаф "многострадалния Неимар" за лигльовци
Никак, ама никак не харесвам Кристиано Роналдо като човек и поведение, но като визия е по- добре.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 08bdf1cac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Изненадана съм, че той е идеал и на други. Мислех че съм само аз. Българските мъже са прекалено постни. Дори и "красавците" от "Ергенът" не са ми привлекателни. Харесвам мургави мъже със светли очи, точно като Неймарчо. Прави ми впечатление и че като човек е готин. Всеки може да влезе в дома му и да му стане приятел. Отворен е към хората, добричък. Приятелите му също са готини.
.Не само като излъчване, но и като характер няма да го стигне българският мъж. Пълна противоположност му е. Стиснат, затворен, намусен, треперещ над стотинките си.
Айде пожелавам ти и на теб и на мен една екскурзия до Париж тази година. И да го видим наживо този сладур. Ама трябва да научим португалски, иначе само ще се усмихваме :D

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 214fe030dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Неймар в момента е 6/10 като повечето обикновени хора... Какво толкова му е красивото?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f8fed48256
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Първо - Неймар не е бог, а е футболист! Просто човек!

"Масовият мъж", няма как да се доближи до атлет от световна величина, просто защото няма подходящите гени за това, незвисимо от народнстта си. Не си мисли, че в Бразили масово приличат на Неймар! А повечето бъглари ще им е мноооого трудно, да приличат на Неймар, просто защото човекът е от друг етнос и доста от чертите са различни - цвя на кожата, целюст, нос, устни, коса и други.

А колкото до това, да са атлетични и стегнати - както казах гени. Ако ги нямаш, може да се утрепешш от тренировки, пак няма да изглеждаш добре. А за теглото - да, имаш право - в Бъглария много народ надебеля, но това е навсякъде в развитите страни - евтината храна е скапана и те кара да дебелееш, хубавата е скъпа, а повечето нямаме по 2 часа на ден, за да тренираме.

Имам въпроси - Би ли бил Неймар толкова желан и популярен, ако не беше високоплатен футболист? Щеше ли да е толкова красив за повечето дами, ако работеше като учител или продаваше закуски?

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 33034a1065
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Отиди в Столипиново или в Сливен, може и Владиславово/Аспарухово във Варна. Има много неймаровци там.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b1ac45d8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Хахахайахаха Бог Неймар вика. Не ти е лесно и твбе обаче.
Дано се оправиш скоро

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 084441dde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Ми аз съм мъж на 22 години. Без шкембе, трениращ, гола глава, без брада и 1, 68 висок. За съжаление не съм като Неймар. А и да не говорим, че в лицето мязим малко или много на някаква тъ*а мутра от Беларус :D
Още не съм достатъчно красив ама ще се постарая в името на дамите да си пусна красива дълга коса, леко набола брада и ще отида на хирург да ме направят 2. 20 висок.

- Пехотинеца

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9a17d08293
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

16.   Ясно е, че темата е нарочно написана така, за да създава дразги между половете, затова аз ще напиша нещо положително за нашите жени.

Българите може да са грозни, ниски и с тираджийски шкембета, но затова пък българките се извисяват над всички и с обаянието си удрят в земята Priscilla Ricart, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima и всички най-красиви момичета на "Victoria’s secret". :)

Наред с неземната си красота, която нарочно крие зад дебело китосаното си лице, за да не заслепява околните, българката също така е и: уравновесена, пази се за единствения мъж в живота си, не си разтваря краката за безбройни тъпкачи, не е мързелива, плаща наравно с мъжа и не чака наготово, не търгува половия си орган срещу предлаганите от мъжа условия на живот и глезотии, не е затлъстяла и с отпуснати гърди, не изневерява, не лъже, не се самозаблуждава, не е зависима от Instagram, Tik-Tok и телефона си, не се влияе от мнението на приятелките си, не е предубедена и не преценява с двоен аршин, не е интересчийка, не е вечно недоволна от нещо, скромна и земна е, не се мисли за неземна красавица, отлично владее как се прави френска, не лежи като чувал с картофи в леглото, не замества душа с количества парфюм, косата ѝ е измивана редовно и не е развъдник на мъртва кожа и пърхот, не пуши като комин и белите ѝ дробове нямат катранени наслагвания, не прикрива жълтите си нокти с лак, има приятен дъх и още по-приятен, добронамерен и приветлив нрав.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c6eda771d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   И на мен много ми харесва. Ама те всички бразилци са красиви. Виж приятелите му - Тил, Габриел Медина, Йота... , виж и други бразилци Родриго Муси, Густаво Лима. И още, и още... Много са, ама Ней наистина си е най-готин. За БГ мъжа, какво да ти кажа? Та то популярните ни мъже са като сдъвкани и изплюти пред бразилците. Та какво остава за обикновения човечец крачещ по улиците с размъкнат ханцунг. Даже не ги и поглеждам ходейки по улицата. Знам че не ме привлича БГ мъжа. Или ще емигрирам към Бразилия, или ще си остана стара мома.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6b2f66bb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Авторче, вземи първо се ограмоти кога се пише "със" и кога "с" и после интригандствяй по сайтовете. Ясно се вижда, че темата ти е нарочно измислена с цел обиждане между мъже и жени.
Хора, не обръщайте внимание на тази тема, видно е, че е просто провокативна и гледане на сеир от страна на автора, не се занимавайте.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fa94ef1eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Започвам да мисля че това не го пишат истински жени а по скоро ге#ове с комплекси. В последно време само нападки към мъжкото общество в България и смятам че е с цел провокации. Така че не знам кой постоянно пише такива теми и изобщо колко хора са това мислене, но ще им кажа че са жалки подметки. Тази държава е построена от дедите ви, които са изглеждали и по зле. Имайте респект мили дами, ако пък не.. терминал 2

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 08bdf1cac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Иначе ти следиш ли живота му? Това е единственият популярен човек чийто живот следя аз. Не за друго, стана ми интересно дали не сме се писали на английски с теб в инстаграм или туитър за неговата Бианкарди (Бибица, както й казват всички) :D :D Не ме кефи тая жена и това си е. Не ми харесва дори сега откакто връзката им приключи и му е само приятелка. Виж Маркезине е друго нещо - жена със стил, класа и излъчваане. Неслучайно не може да я преодолее
От 10-ти

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c6eda771d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   19 - Мисли си каквото искаш. Факт е че почти няма привлекателни мъже. Независимо известен или не.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5761ab180a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

22.   Красив е, определено, но чак пък идеал за красота. Има различни видове красота и типажи, както при жените, така и при мъжете. Мен ме кефи повече вратарят на Мексико - Гийермо Очоа - не можех да отлепя очи от него на Световното! Българите трудно ще заприличат на Неймар. Може да намериш сред ромите, от които много поддържани и красиви такива, които да приличат на него. Но няма да е зле българите да се стараят малко повече. Не на 25 вече да приличат на чичковци с шкембета и неподдържани, а да точат лиги по кифли и жени в Инстаграм и да чакат от жените да приличат на модели, а те самите на нищо да не приличат. И аз искам по улиците да виждам повече хубави мъже!

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1dd7db92df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Не знам кой е този неймар. За мъжете със шкембетата и месото сме на едно мнение. Но има и доста красиви и поддържани мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cfb6bc937b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

24.   Каква е тази глупост? Нито един човек не си променя критериите за красота ежегодно. Мода за красота няма. Има голямо разнообразие от красиви хора, които нямат нищо общо като излъчване помежду си, но са възприемани като красиви от много хора.
P. S.
Кифльо пак го изтресоха комплексите и започна да бълва пумия.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 454a66bf5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Авторке, влюбваш се в някакви образи, а не в хора. Затова и няма привлекателни мъже за теб. Не знам дали ме разбираш какво ти казвам.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fedfe2db4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   25 е много прав/а всъщност. Аз така бях се прехласнала по един друг известен красавец в период, в който дълго нямах никакви отношения и преживявания с реални мъже. Мислех си как всички български мъже са грозни, няма красиви мъже наоколо и т. н. В момента в който преживях някакви истински неща с истински мъже (дори нямам предвид секс), се "събудих" от тази заблуда и от тогава виждам колко хубави и симпатични мъже има наоколо! Всеки ден виждам по някой и друг хубавец по улиците и на работа и няколко пъти се влюбих от тогава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e46c04948c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

27.   Кифльо разбирам че коментара ти е с иронична нотка! Много погрешни впечатления! Не знам какви жени заглеждаш че си си изградил такава визия за българката? ! Сигурно само на такива мацки попадаш! Човек привлича себеподобни нали знаеш? !
Ако го погледнем от тази страна че не е ирония коментара ти то аз съм точно това! На мен всичко ми е е ред! Нито съм маниачка и ходеща на козметици и префърцунена нито пуша нито съм нехигиенична!
Оглеждам се наоколо за изключения а не слагай под общ знаменател всички според погрешните си впечатления които са само е твоята глава!

Човек първо трябва да погледне и поправи грешките в себе си след това живота му се нарежда от само себе си! И започва да привлича красивото и качественото!

Жена на 25

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9190c584d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Номер 13:

Няма да е лошо да посетиш варненския кв. Аспарухово е един от най-предпочитаните и поддържаните, защото там са едни от най-скъпите имоти в града, освен ако не си пребивавал в Розова долина. Ако беше пълно с мангали, дали щеше да е така, според теб? :D В кв. Владиславово няма чак толкова мангали, а по-скоро гаменчетата на града живеят там. Напастта е в Максуда.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a17d08293
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

29.   Номерче 27, поради защо си неспособна да се обърнеш към Кифлоприземител точно, а преиначаваш подписа му? Не е повод за гордост да подражаваш на слабоумните жени.

Колкото до твърденията ти, има лесни начини да се свържем и на живо веднага да си проличи дали дори и половината от тях са верни, или са само с цел форумно тупане по гърдите. 100% от всички задъхани обаждачки и обаждачи, на които съм предлагал на живо да установим кой от нас лъже и кой не, свиват сармите и си траят след това или си измислят евтини оправдания да не се изправят очи в очи с мен. Дори е имало случаи и някои задклавиатурници/чки да са предлагали това към мен - съгласявал съм се веднага и също са се отмятали, защото зад клавиатурата е едно, но като дойде време за истината, подвиването на опашка винаги е било тяхното спасение.
Ако пък се окажеш единствената смелчачка, то значи веднага след срещата ни ще побързаш да се извиниш тук в следващото ти мнение. По твое желание, от гузна съвест заради думите ти горе.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f50ca52a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   Номерче 29, обръщението на 27 към теб е съвсем точно.
КАКВО те нерви, че не си приет както ти искаш със смешните си "прякор"- ами нямаш минимален капацитет за такъв, бре чиче!
С какво и как ще приземяваш то който и да е?
Хайде по сериозно, а?
Неуспял мъж на доста над средна възраст, сам, на квартира, живеещ в илюзии как след около две години щял да става милионер, създавал дизайни за мощни коли без лев в джоба, без познания, какво говоря- без шофьорска книжка дори, нито пък образование, но се легнал да преследва тук жени, че да ги "приземявал"? ! До твоето ниво не можеш да смъкнеш никого... сещаш ли се защо или още да обяснявам?
Опитваш се да си измислиш как и ти летиш, а риеш все по- дълбоко в дъното! Никой няма да слезе при теб, в твоето си дъно!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f50ca52a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   И още нещо комерче 29: защо и как реши, че ти точно можеш да коментираш в тема за мъжка красота? !
Риторичен въпрос- отговор!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: efa2cab7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   Дай контакти номер 29 със себе си! И те уверявам че няма да се наложи да се извинявам на никого! И не защото не го умея! А защото когато съм права мъжа срещу мен мълчи и обичайно той не може нито да дгъне крака да се извини или са признае че съм права! Просто не ви е в природата! Знам го от личен опит! Не знам какво кифли приземяваш но те уверявам че аз съм жена която лети е облаците с основание и самочувствие изградено от опита ми е живота и мъдростта която съм натрупала по неволя! Кратките ми 25 годинки на тоя " бял " свят никак не да за подценяване! И да може да не съм захлебена с храни каквото ти си ял преди 30 г но това няма значение! Защото характера и акъла не се изграждат на основа храната качествена отпреди 30 г а на основание житейски опит и трудностите които преживявал и начина по който ги преодоляваш! А за това се иска акъл и изключителен разум САМ да вземаш пчравилни решения който водят до успех а успеха до самочувствие!

Единственото което отблъсква хората около теб е злобата и ненавистта която не можеш да контролираш в себе си към жените!
Човек трябва да се стреми да се сдържа и да очиства омразата и злобата в себе си към хората! Монор си това да ги осъзнае че е така след това няма да има проблем с поправката в собственият си характер!
Всеки който ме е подценявал - след това го оставям със зяпнала уста или безмълвен!

Жена на 25

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b70f7c98a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Към 28 от 13, от сигурен източник знам, че Аспарухово е циганизиран квартал и все повече ще се циганизира. Има едно голямо квартално училище Любен Каравелов, което преди е имало само една циганска паралелка, а сега е изцяло циганизирано и другите две - ОУ Ботев/Левски също са на път да станат такива. През вечерта се чуват кючеците и сватбите от махалите, а неделя или петък се чувал ходжата как крещи. Центърът на квартала е пълен с бразилци, които ходят и се поздравяват: сокерес. Точно заради нелегалните къщи и отпадъци на тези бразилци кварталът ви се наводни 2014та и от цяла България идвахме да им чистим мизерията.

Явно ако си от там си свикнал на тая гледка и не ти прави впечатление, даже я имаш за вип обстановка.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a17d08293
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Подписът ми не е случаен и лесно изважда на показ истинския нрав на по-заядливите и неуравновесени същества.

Номерче 30, преди броени дни взех нова поръчка, свързана с областта ми на работа и точно липсата ми на познания, както ти правилно отбеляза горе, беше в основата тя да се осъществи. :) След 2-3 години ще се извиняваш в тази тема или в друга, създадена от теб със същата цел. И ще е по твое желание.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8e48491c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Към 28 от 13 допълнение, няма да подхващам темата с фестивала ви Аспарухово пее и танцува - мероприятие, на което основно брачеди мажат и ядат кебабчета и кюфтета от няколко години. Няма да споменавам и циганите с количките с риба рано сутринта, които обикалят квартала и викат “риба трицона, риба” или другите, които слагат дрехи и килими пред пощата ви и продават стока. А малките циганчета, които щъкат из квартала и просят за пари? А това, че ви спират водата редовно и цяла Варна ви знае с един култов лаф за хигиената?
От първо лице черпя информация и се смея на корем като слушам за варненския Ориндж Каунти пардон brown county.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 26b4bf8977
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Леле Кифльо то все на теб ще ти се извиняват? ! Голямо желание имаш да ти се кланят! Ама нещо си се сбъркал честно! Вижда се ясно от всички кой е страхливеца и кой си отваря устата голяма само да я проветрява! Безсмислено! Един добър съвет - спри да се излагаш публично че ставал за смях пред цяла България! Живееш си в някакви фантазии изградил си си някакъв нереален образ за себе си! Така ти се иска и е същото време така и никога не прочетох някой да ти се извинява! Защо ли? ! Вижда се кой се крие зад клавиатурата вкъщи! И всичко ги знаят! На думи се представяш за нещо много ама... Май не е реално! Ясно защо си сам!
И докато човек не намери грешките първо в себе си и да се коригира не може да очаква промени в средата около себе си! Все хората ти виновни но сега разбирам че не е така! Бъзльо!

Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 435a5ad4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Н 34, обръщението ни към теб, кифльо, също не е случайно, то е каквото си, дори много меко казано. Иначе си просто паразитче.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b017940bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Какво му се връзвате - разпуква си пръстите вече години наред в сайта, защото мода го подпира да има трафик към сайта и да има лев в джоба. От всички останали нормални сайтове с нормална поддръжка са му “показали вратата”. Само тук може да си демонстрира простотията и злобата към жените и във всяко второ мнение да се опитва да е*ава “правилната женска преценка”, а не осъзнавайки, че сам си вкарва автогол с подобни изказвания - самият факт, че той на възраст, клоняща към дядо, още е сам и никоя не се е излъгала да му продължи семката, доказва безапелационно правилната женска преценка.
Ж23

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker