Остарявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Остарявам
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1491 пъти
Здравейте. На 24 години съм. И всеки изминал ден ме подлудява мисълта, че остарявам. Постоянно в главата ми се върти как за нула време ще стана на 50 и вече няма да мога да живея както сега. Чувствам, че сякаш полудявам, от 19 до към края на 23те живях на пълни обороти. Знаете дискотеки, партита купони, пътувания всякакви забавления. Но малко преди да навърша 24 като че ли всичко рязко се промени. С повечето ми приятели вече не общуваме, поради различни причини и най вече именно заради това, че повечето като че ли се “пенсионираха” така казано не искат дискотеки и като цяло неща, които трябва да се правят на младини рязко станаха пенсии не ги обвинявам всеки сам решава как да живее. Но въпроса ми е друг, че може би имам някакъв психически проблем, страх от остаряване ли де да знам, но си ми липсва стария живот, партитата забавленията чувствам че доста неща се промениха, ще кажете нормално е всичко се променя, да така е, но някак аз се чувствам на 19-20 правят ми се глупости живее ми се на макс общо взето такива работи а в същото време съм на 24, а в момента живея като за 54. Не знам какво да направя. Повечето ми приятели на мойте години някой с година две по малки или по големи не споделят мойте интереси или вече има деца или ако нямат пък са същински пенсионери и си седят вкъщи и най много на някое кафе. Какво да направя, къде да срещна компанията която искам, и как да се справя с тези мисли които ме тормозят психически.

Благодаря на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 36324718d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз на 31 и бях като теб, накрая почнах да си излизам съм и да взимам един приятел от време на време. Той беше смотаняк и накрая стана по-отворен.
Имама по-стари приятели, които сигурно от 10 години висят всяка вечер в тях, за да гледат нетфликс, да играят игри, не спортуват и тн, вече са състарени и външно от скучния живот.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78e1e948bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И аз съм така, на 25 съм, всички около мен женени сгодени и съответно "животът им е свършил" и нито им се излиза нито нищо. Естествено не казвам че трябва да са по дискотеките всяка вечер, ама няма да импадне г*за като излезем веднъж. Посто масово към тази възраст се ориентират към семейство и деца и са малко тези като мен и теб които искат да си поживеят. Опитай да си намериш нова компания, макар че не е много лесно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 875b79ddb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Напълно нормално е! Сега е времето за "пенсиониране". Дискотеките и баровете са нещо до време. После е нормално човек да намери половинката си, да гради заедно с него/нея, да успяват. Явно повечето хора са намерили реализация в живота си и вече нямат време за тия дискотеки. А то не е и редно. Няма и за какво.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: cf312a2f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   От автора до номер 3
Времето за пенсиониране е на 60години не на 24-5. Това че имаш приятел/приятелка не виждам с какво пречи да живееш на макс, вече когато имаш дете е по различно да. Но говоря за хора, които седят вкъщи или ходят да плюскат по заведения само. На 25 а сякаш са на 60. Не разбирам такива хора! И не виждам с какво “реализацията” в живота пречи на забавлението. Ако си умен успешен човек ще съчетаваш и двете, ако ли не ще си реализиран пенсионер.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 56854109ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Неизживяно тинейджърство, това е твоето, явно малко ти е било:) Нормално е до 24 години или да го кажем по друг начин - до края на следването си един човек да си поживее, после не се изхабяваш, просто това ти омръзва. Поне с повечето хора е така, става ти много по-забаво да изкарваш пари, да мислиш как да изкараш повече пари, да търсиш подходящ човек с когото да създадете семейство. Ти на 50 искаш да си още по баровете и нощните клубове ли, така ли си представяш перфектният живот и старост дори? Порасни малко, време ти е, вече не си сукалче:)

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3141704649
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вие ме разбихте, къде ги намерихте тези женени на 25 г. След 3-4 ще бъдат и разведени...
Преди 20 -24 г. никой не бързаше да се жени. Поживяхме си доста и на дискотеки ходехме до 26-27 години, и работехме след като се дипломирахме. Живот си беше, щастлив и то.
Да се самонакажеш с бутане на количка на 25, това не го рабирам.
33-37- това са най-подходящите години една образована жена да роди първото си дете. Преди това нито е достатъчно зряла, нито е достатъчно утвърдена в работата. И мъжете на тази възраст вече не са чак толкова безотговорни
Радвай се, че не си като тези рано бракуваните и си търси нови приятели по различни курсове ики спортове.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1f5ec857cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз съм жена и си поживях докъм 33, тогава се кротнах, намерих си мъж и родих на 34. На 24г. въобще не са ми се въртяли такива мисли в главата, ако от сега така мислиш не знам какво ще е на 40. Живей си живота като ти се купонясва, намери си ако трябва по-млада компания от теб, аз тогава винаги съм движила с по-млади и за това не се сдухах и мъжът ми е по-млад от мен.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 41b3ea50f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз остарявам. Неизбежно е. Не знаеше ли?
И да, хубаво е да поговориш с някого за тревогата си. Може да имаш боди дисморфия, която да се прояви като орторексия, анорексия невроза, булимия или постоянно подлагане на разкрасителни процедури. Със сигурност ще си вечно неудовлетворена от външността си.
Може и да е страх от смъртта, страх от промените, страх от загубата на близък...

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 916f345d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Намери си хора на твоя акъл и си живей както ти е кеф. Аз съм на 28 и изобщо не мога да кажа, че съм свалил оборотите от преди 10 години, даже в много отношения съм ги качил. И мен преди ме дразнеха "пенсиите", но то проблема си е техен, щом искат да са чичковци и лелки на 25. Само че това могат да го правят и на 35, и на 45, а купоните и младостта са отпътуващ влак. Естествено, трябва да има някакъв баланс с работа и учене, но като ти падне възможност, отживей си.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 6204f59648
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   За кръчми и дискотеки трябват пари. Така наречените от теб пенсионери може би са се осъзнали малко и да не искат да си профукват парите за глупости.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker