Истината за корекциите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Истината за корекциите
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1734 пъти
Здравейте,
Жена на 32 години съм. Истината за корекциите е, че всички ги отричат и плюят, но всички търчат по тунингованите мадами. От години съм забелязала, че в България външният вид е от прекалено голямо значение. Аз самата съм красива и вечно ми го натякват, но какво от това - българинът все търси някоя още по-красива и направена.
Всички, които разправят, че мразят жени с корекции лъжат. Редят им се на опашка на такива. Ще споделя малко личен опит. Преди половин година си сложих хиалурон в устата. Устата ми беше 2-3 пъти по-голяма от сега, изглеждах доста секси. Интересът към мен скочи веднага и най - важното е - не искаха само секс. Почнаха да ми се бутат за гаджета. Не мина и месец преди да си хвана сериозен приятел. Той сподели, че ме е харесал заради естествения ми външен вид и това, че не съм била токкова направена като другите. Не обичал корекции. Пълна ирония. Сами си правете изводите за това какво харесва и цени българинът. 5кг да качиш излишни и вече ти намаляват ухажорите и шансовете да си с по-хубав мъж. Колкото и да разправят всички глупости напрактика повечето муже се бутат отчаяно на ония 10% от българките, които са тунинговани и са се докарали да изглеждат нереално добре, като след фотошоп. Тия 10% обаче не им връзват, защото търчат по богаташи. След това мъжете, дето само точат лиги по такива, се принуждават да си хванат някоя по-скромна женица, с идеята, че тя е алтернатива и има и по-яки от нея. Скапват й нервите и живота, защото не я харесват достатъчно и такива после иначе свестни жени реват тука по форумите.
Ами истината е, че българинът като цяло е прост и посредствен. Мъж се печели с външен вид и със секс в България. Ако двете са на 6, ще се влюби. За сериозна връзка и брак се изискват и други качества, но ако първите две са налице личният ти живот е доста добър и успешен. Вместо направените жени да бъдат използвани само за секс, тука в Бг им се редят на опашка за брак и за деца... пълен потрес. Достатъчно е само русата Златка да дадеме за пример, за да стане ясно. В същото време свестни момичета остават стари моми или са с разбити сърца. Ами калпава ни е ценностната система, затова....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: b11faf72e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Супер точно написано!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4caee607c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Трагедия, но е истина.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8d01758154
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Предполагам, това е в София и евентуално в Пловдив и Варна. В моя град на подобни жени гледат с насмешка и не за семейство, а дори за секс не ги връзва. В големия град явно хората изтрещяват от пренаселеността.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a1537a3bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

4.   1/2 бих казала, че е истина. Аз самата съм с корекции - хиалурон и операция на носа. Всеки харесва красивото, няма такова нещо като “естествените са най”. Имам си и мъж и семейство, уважаваме се и се грижим един за друг, като изобщо не попадам в калъпа “Златки”. От скоро имаме и детенце и след 1г. освен тренировките и масажите ще направя още процедури и може би една оформяща липосукция. Мъжа ми знае за всичките ми корекции и няма нищо напротив. За мен повечето момичета претендират с това, че са естествени, но не си дават сметка, че естествено не е = на красиво. Единици са истински красивите жени. Винаги съм с грим (без да прекалявам), косата ми е права и едно миене ѝ е достатъчно, без преси, къдрене и т. н. Ползвам хубава козметика, редовно всеки месец съм на фризьор и козметик, обличам се добре, дори вкъщи и така се чувствам добре. За мен една жена с накъсана и боядисана черна коса с боя от супермаркета за 3 лева, с бяло и бледо лице като на мъртвец, без дори едно червило и спирала няма как да изглежда добре. Красотата е поддръжка! Бях без маникюр единствено след раждането за период от 1м., като преди това не съм пропускала час на 3 седмици от 15 годишна. Всичко направено с мярка и пипнато добре привлича окото. Добре съчетан тоалет, скъп парфюм, красива лъскава коса, приятен и лек грим, стилен маникюр. Няма мъж, който да не се обърне след такава жена. За килограмите също не съм съгласна, тъй като дори сега с повече кг след раждането също съм заглеждана, при това не рядко от мъже. Вчера се разходих по магазините и ми направи впечатление, че от пробните се носи много често воня на пот, при това от млади момичета! Недопустимо! Повечето са с размъкнати анцузи, несресани коси и имат меко казано отблъскващ вид, макар и естествени.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bd6b1e37fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

5.   Жена с корекция моментално ми попада в черния списък без право на помилване. Да се подложиш на разкрасителна корекция не само говори, ами направо крещи за потиснати ментални проблеми и/или скрит курвалък, които рано или късно лъсват в цялата си прелест. А на всичко отгоре не е по-красиво и естетично в поне 95% от случаите - не знам какво се самозаблуждават тунингованите кукли, че всички мъже точат лиги по тях. Точат само най-изпадналите дрипльовци, дето не могат да се класират с истинска жена поради липсата на личностни качества и достойнства.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 238c3c4862
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

6.   Бре, че лелката се плаши да не остане без мъж, дай да сипваме на всички тунинговани, че и нормални жени с гаджета и мъже.
Нормално изглеждащите жени ся да ревнат, че според теб мъжете им не ги харесват, ама видиш ли нямали са друг избор.
Моята е ударила джакпота, че не съм с нея от няма накъде, имал съм избор ако искам да направя на някоя дете, или само да я е**, но предпочетох любовта пред курвите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4d722e2f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

7.   Зависи от нивото на култура на мъжете около теб. Аз съм млад мъж и не понасям такива. Нито моята приятелка е с корекции, нито приятелките на хората от обкръжението ми. Според мен това е признак на ниско самочувствие. Пък и проблема е, че част от тях ходят явно при некачествени лекари и понякога се загрозяват, което е жалко.
Както се казва, ако личи много, значи не е добре направено.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ab91b2bad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   За жалост, ще се съглася с авторката. Само да кажа, че нямам нищо против жените с корекции, нито мъжете, които ги харесват. Имам против мъжете, които лъжат, че не харесват такива жени и жените, които се корегират, за да се харесат на някой друг. Изобщо, имам против цялото това лицемерие.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f08666beda
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Плътността на устните е един от основните показатели за фертилитет, т. е младост. Целта на тия корекции, устни, цици, повдигнати гъзове е точно това - да заблуди мъжа че жената е млада, докато в действителност е остаряла. Винаги е било така и винаги ще бъде. Младостта (фертилитета) е най-ценния женски актив и ще бъде пазен и надуван до последно. Дори бабичките слагат червила и нови дрехи когато излизат "да се разхождат".

Много рядко тези корекции се правят от момичетата до 23 години. Едва след като позагубят блясъка си старите чанти започват да се лъскат като за последно. Но никой не може да излъже природата, резервът от яйцеклетки е намалял драстично и както виждаме само след един месец авторката вече е обвързана, след още 2-3 ще последва и бремеността (ако всичко е наред, разбира се). С други думи - последния влак за да има деца.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f3072092ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

10.   На 34 съм. Използвам козметика против бръчки някъде от 25-тата си годишнина. Нямам корекции, за момента. Но един ден със сигурност ще сложа ботокс и 1мг хиалуронче. Може би към 40-те. Сега слагам хиалурон само с ултразвук за хидратация и освежаване. Права си за всичко.
На мен още нещо ми прави впечатление. Когато една жена е с тънки устни има злобни подмятания. Когато същата си сложи хиалурон - отново. WTF, хора, това нормално ли е? Случи се на една колежка, преди и след като си сложи хиалурон. Искам да подчертая, че е изключително естетично направено. Никой не би и заподозрял ако не я познава. Но злобни жени и мъже съскат зад гърба й.
В крайна сметка прави каквото ти е кеф. Аз не бих питала някого дали може да си направя татуировка или да си сменя цвета на косата. Важното е на теб да ти харесва.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2f1b1356c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

11.   Абсолютно си го каза, както си е. И преди съм го писала в сайта - свестните жени трябва да си оставят българчетата да си се борят за такъв тип жени и да се ориентират към чужденци. Просто, масовият българин няма какво даде не българките, освен претенции и изисквания. И в никакъв случай не казвам, че абсолютно всички жени с корекции, са безмозъчни кифли, но голяма част са.
Мъжете нещо мълчат, но какво да кажат пред истината, хахаха.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: df8c07bec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

13.   Номер 9 най-точно обяснява. Научно погледнато е така. Но тия хитруват. Яйцеклеткитв им са отровени от цигари, алкохол и дрога, а и че са дърти вече, но мъжете подсъзнателно се лъжат.
Със сочни устни, гъз и цици, дълга коса-все признаци че жената е плодовита и може да износи дете. А истината - съсухрена матка, разхлопана вагина и изчерпан яйчников резерв.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3f6d7b30ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 9 - честно казано аз виждам повече по-млади момичета (към 18-24) с корекции примерно хиалурон в устните отколкото 35 и по-възрастни така че има и нещо друго

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dc417043ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Фертилността, драги, отдавна не се свързва с възрастта, а с начина на живот.
Масово са с инвитро процедури на възраст, на която би трябвало да зачеват от раз.
А "Ергенът" 1 к 2 е достолепен пример колко млади жени са се наблъскали с хилаурион и силикон. Ако беше с мярка, нямаше и да коментираме.
За всички тези корекции трябват пари. Много пари.
Съответно и мъж, който е с много добри финансови възможности, защото друг би мърморил, колкото и много пари да изкарваш.
А относно маникюра - разумните мъже знаят, че с много ходене по маникюристки може да докарате хепатит B, хепатит С, дори и HIV.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7a9dbb01a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Мъжете масово не могат да различат жена с добре направени корекции. Съответно те си мислят, че това е естествена красота, а виждат само жените с кофти корекции и съответно се обявяват против корекциите. Чак е смешно.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2962c941be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Eми да не забравяме, че Валерия най-красивата жена в Ергенът е естествена, така, че теорията за хилурона и силикона издиша.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker