Фитнес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Фитнес
преди: 10 месеца, 27 дни, прочетена 541 пъти
Здравейте, предполагам ти тук има много хора занимаващи се с фитнес сериозно. Бих искала да тренирам, за да направя тялото си по стегнато, смятам че не изглеждам зле като пропорции, височина и килограми /87-60-90, 167, 50кг/.

Ще се радвам на съвет какви упражнения са помогнали на вас момичета като мен да направите разлика дупе - бедро без бедрата ми да станат по големи, защото тренирах и достигнах това което искам за да съм уверена в себе си и да ги харесвам. За талия и корем при мен често работят упражнения без много усилия или покрай това че не съм тренирала конкретно за тази част. Смятам че няма нищо по хубаво от това да работиш по недостатъците си затова ще се радвам на отговори от хора които са го изпитали. Харесвам фитнеса но определено не целя мускулна маса откроени мускули и преса затова преди когато ходех не съм вдигала много тежко. Стремя се да придам още женственост на фигурата си, да откроя талията малко повече от долна част дупе и крака подобно на моделите - вдъхновяват ме момичета с слабо тяло но не кльощаво като манекен, а моделите и рекламните лица, давам като пример Габриела Крекманова като цел, тъй като съм тренирала не пазя диети но се храня добре и не съм далеч от целта си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 26 дни
hash: b36d3201b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ти си на границата на анорексията, макар и тренираща и хранеща се здравословно. Моя бивша беше 164 см/48 кг и според описание на мерките ти ти би трябвало да си с подобно телосложение.

Биха ти помогнали упражнения като аеробика, каланетика, ходене, колоездене и по-малко тичане (не твърде много, за да не наедреят прасците ти). Ако си имаш приятел, може да наблегнеш и на поза "ездачка" - клекнала над него.

Виж в YouTube видеото със заглавие "This Aerobic Video Wins Everything (480p Extended)".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: c4f655e7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Точно същото мрънкаше едно от момичета с които се виждам. Тя е 160 висока/ 42 килограма. Супер фитната, тренира активно, нацелила е без да иска нещо, искала да се стегне още. НО.... не е до УПРАЖНЕНИЯ, а тяхното прилагане. Едно и също упражнение - клек, може да доведе до различни резултати - 5*5 води до мускулен растеж, 6*4 води до сила (strength)

Ама и тя и ти и като повечете жени си знаете - вдигането на тежко ще ви направели мускулести. Да бе, сигурно така стават тия работи. Давам ти рецептата, едва ли ще я спазиш и ти.

Първо трябва да знаеш какви са ти максимумите (Maximum repetition) т. е интезитета. Клек - колко пъти можеш да клекнеш с 50 килограма? с 60? със 70? Целта е да определиш къде си на 100%, единичен 1RM - това е 100% интензитет (има формули в интернет според това колко пъти вдигаш определна тежест). Ще тренираш в тази граница - 85%-100%. Така ще покачваш СИЛА / strength (а не мускулна маса). Трябват ти само 2 упражнения за задника - клек (не машина а свободни тежести) и хип-тръстер. Хубавото е че за СИЛА можеш да тренираш всеки ден (ако искаш естетсвено), за да качваш мускулна маса ти трябват поне 48-72 часа между тренирвките за да се случи мускулния синтез. Програмата ти е следната, 3 пъти в седмицата, ти си избирай
1. Клек - 85% от макса (като за начало, хубаво е да си в 90-та процеента сама ще го усетиш и видиш къде е) 6 серии по 4 повторения. Почивка между сериите МЕЖДУ 120 и 180 секунди (2-3 минути) това е от изключително значние.
2. Хип тръстер - същото - 6 * 4 * 90% - почивката между сериите между 120 и 180 секунди). Почивка между двете упражнения 180 секунди - 3 минути.

Това е - едва ли ще ти отнеме повече от 40 минути. Ако искаш можеш да добавиш веднъж-два пъти в седмицата и някакво long duration - минимум 30 минути монотонно кардио (както му казваме) - въртене колело, тичане, народни танци или подобно нещо. Тези два процеса: тежестите кардиото са взаимо-допълващи се и не си пречат. Пробвай за 3 месеца - 12 седмици и пиши какви са ти резултатите. Преди и след.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker