Оформите ли за нос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Оформите ли за нос
преди: 10 месеца, 23 дни, прочетена 587 пъти
Здравейте!

От известно време се интересувам от това, дали е възможно носът на човек да промени формата или размера си, без хирургическа намеса, с помощта на специални оформители. В интернет попаднах на тези продукти (nose shaper, на английски). Изгледал съм много клипове с ревюта за тях. Чета и коментарите и там мнозина твърдят, че действително помагат. Но, въпреки това, има различни мнения по този въпрос. Някъде пише, че не само, че НЕ помагат, ами даже ще влошат положено и носът ще се разшири и уголеми още повече... Не знам на кого да вярвам. Поради тази причина, бих искал да попитам тези от вас, които са ги ползвали (ако има такива), дали помагат действително?
Интересувам се заради моя позната, която иска да стесни малко носа си, но по естествен начин, без да прибягва до операции и теми подобни. Тя също знае за тези оформители, но не смее да прибързва, понеже я предопредих, че има информация, че ефектът ще е обратен.

Много ще се радвам, ако някой го е пробвал, да каже.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 22 дни
hash: fb63291fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Пич, по добре да беше казал че ти се интересуваш! Естествено че не действа, само ринопластика и юмрук помага :D. Носът е хрущял , тези неща са измислени да взимат парите на балъците, които нямат пари за хирург. Един съвет от мен, помпай бицарите и прави кинти, мацките не ги интересува какъв е носът ти, ако ще и да си пинокио.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: acf47c14c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей! Аз използвах до преди години оформител за нос, от тези розовите като щипки. Аз имам натурално много тънък нос и не съм забелязала разлика, може и да има, но да е много минимална, защото аз лично не я виждам. Аз нося щипката 1 час и след това носът ми е всякаш по-тесен и червен, има отпечатъци от шината, но после пак си става размера който си е по принцип. Опитвала съм също да си го повдигам с пръст, за да е по чип и се получава, но също само за малко, дори само за минути е и после пак си става като преди. Иначе без операция може с филъри да си промени носът, аз скоро мисля да си слагам филъри също, защото искам носът ми да е upturned, а сега е… сега носът ми нито е upturned върха му да сочи нагоре, нито сочи надолу, а си е нормален/прав.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: acf47c14c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   А да, забравих. Носът ми не е станал по-голям. Не ми е навредило. Иначе то принципно носът с годините увисва и става по-голям.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 4f6a0941af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Има клипчета, които твърдят, че само като ги слушаш и могат да ти променят носа. В Ютуб търси Nose job subliminal или small nose subliminal.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: edb271efd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за коментарите! :)
2/3-Благодаря за споделянето! Знам за този оформител. Повечето са за половин час на всеки 30 дни. Изгледах пак едно ревю на една влогърка и нямало никакъв ефект. Даже ѝ се струва, че леко се е уголемил, макар че аз го виждам съвсем същия. Относно упражненията- знам и за тях, но и там съм чел, че точно това упражнение, с повдигането на върха, уголемило носовете на някои от пробвали те го. Наистина е обезнадеждаващо, че няма ефект, без хирургическа намеса, но поне се радвам за теб, че не е имало обратен ефект.
4. Благодаря за информацията! Непременно ще прегледам! Не знаех за този тип видеа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker