На каква възраст един мъж е най-привлекателен физически? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

На каква възраст един мъж е най-привлекателен физически?
преди: 10 месеца, 10 дни, прочетена 2203 пъти
Момче на 20 години съм. На улиците виждам много красиви момичета на около моята възраст. Кара ме да се замислям пропилявам ли си годините като предпочитам първо да добия стойност чак след като завърша и чак тогава да почвам да ходя на срещи? Защото положението е следното - нямам кола, нямам високи доходи, уча престижна специалност и като цяло съм перспективен. Но за момента не мога да предложа нищо в една хипотетична връзка, тъй като бюджетът ми едва стига да ям добре и да изглеждам прилично, както и да си плащам семестриалните такси. Не се оплаквам от това, смятам, че един човек трябва да знае както 200, така и 2, но въпросът ми е един мъж на 20 години ли е най-привлекателен за женския пол физически, или и нагоре?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 9 дни
hash: b702d1c910
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Добре ли разбирам че чакаш да станеш "готов" и тогава да тръгваш по срещи? Един вид да си гарантираш успеха с минимални усилия. Мацките сами да се лепят. Грешна тактика.
Ако има момиче, което проявява интерес - действай. Нищо няма да е перфектно и не може да бъде! Трябва ти обаче опит със срещите и взаимоотношенията. Неща които не можеш да натрупаш с гледане на видеа в интернет.
На 20 вероятно си студент - огледай се, пробвай се, тествай се. В момента имаш най-големия избор, който ще имаш изобщо през живота си. Както и най-добрата възможност да се пробваш.
На 20 едва ли има нормално момиче което очаква да имаш апартамент и яхта. Твъде много червени хапчета си изгълтал.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: b26647a7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   След или около 30 ще ти се променят чертите на лицето и ще привличаш само жени с бащин синдром, ако търсиш малки.
Иначе винаги ще си привлекателен, ако си здрав. Ама с твоя бюджет си заникъде. Повечето жени искат спонсор. Едно излизане на ресторант е поне 30-50 лева за двама, искат да ги возиш с автомобил, на почивки, да им купуваш дрехи, телефони и прочие.
Идеалът е някакъв висок слабак, но с релефни мускули, руса коса и сини очи, живее сам, милионер, не е курвар, има свободно време само за тях, с чувство за хумор и да ги забавлява с разнообразни теми ( нищо, че те не могат да говорят за друго освен мода и клюки, грим и маникюр), възпитан, но садист в леглото, умен и обича животните - не иска/иска деца и брак в зависимост от възрастта на кифлата. Прецени на колко от тези точки отговаряш ти.
Освен това прецени дали искаш да се хванеш с такава на твоята възраст, която вече има доста набран опит и вероятно скоро ще се омъжи за някой 5-10 години по-голям (ако е умна де, ако е тъпа - същото, ама след време, когато се накурвее и трябва да си хване някой дърт курвар ерген като нея)

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 978a9d1c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Ми не знам. Аз като срещнах жена си, имах кола за 500 лв, бях беден безработен студент, нямах жилище, нито съм красавец или лаладжия като повечето свалячи. Ама въпреки това връзката ни е успешна вече 19-та година. Не знам, може да съм изключение, ама само казвам.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: aa7c6b2e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   30-40

Години

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 99138dcb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Един ден ще се събудиш на 40 и ще разбереш, че докато е трябвало да чукаш млади момичета ти си се занимавал с глупости.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: f3d2918e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

6.   Физически привлекателен за момиче или млада жена мъжът може да бъде от 15-годишен (когато е все още момче) до към 55-годишен, стига да се поддържа нормално. Тук-там има изключения от правилото, като например мъже от типа на Джордж Клуни (62 години), Том Круз (61 години), Брад Пит (59 години), Джони Деп (60 години) и прочее, които дори и на по-голяма възраст изглеждат сравнително прилично - за разлика от повечето жени на тяхната възраст. Често виждам и полицаи на по 45-55 години с добре развити тела и симпатяги в лицето, така че ти, авторе, ако имаш подходящ ген и се поддържаш правилно, като страниш от вредни пороци, имаш възможността да се развиеш и да бъдеш привлекателен за част от жените (които биха харесали излъчването ти) в следващите поне 25-30 години.
Същото не може да се каже за жените, повече от които рязко губят привлекателността си при навършване на 35-40 години. А ако се касае и за здрав организъм, от който се очаква да роди, това още повече намалява полезната възраст на жената. Естествено, и тук има редки изключения на родили и на по-късна възраст жени, но често при тях това е съпроводено с редица усложнения за майката и/или детето.

Парично привлекателен за жената може да е всеки щедър мъж, дори и да не е богаташ. По-важното за жените е той какви условия на живот и забавления осигурява, колко е склонен да дава за тях, дали има връзки в обществото, дали е известен; а не колко е натрупал в банката и в същото време е стиснат. Доста жени са привлечени от това мъжът да е с връзки, понеже така - движейки с него - може наготово да се набутат в неговите среди и да се подсигурят с полезни познанства с други вероятни "цели" измежду приятелите и познатите му.

Най-привлекателен за стойностната жена обаче е мъжът, които е развил важни качества на личността: силна воля, решителност, целеустременост, последователност, вдъхващ доверие, искреност, държащ на думата си, грамотност, вежливост, приспособимост в трудни и променливи условия, себеотдайност, грижовност. Когато изброените качества биват съчетани с що-горе поддържан външен вид и доход около или над средния, вероятността един такъв мъж да намери себеподобна жена се увеличава неимоверно. Дори не е необходимо да притежава собствени хубава кола, жилище и баснословни доходи, тъй като жените, които са подходящи за стойностните мъже, не са повърхностни и не се впечатляват от материалното. Напротив, те също дейно допринасят - редом до мъжа - за общото им благо.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: e60ef62fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   На 20 сме най не привлекателни, защото те искат някой с работа, кола, пари, апартамент, и т. н, на 30~40 ако си самостоятелен с пари ще си хванеш и 20 годишна. Затова те излизат винаги с батковци и чичовци.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 6d29679156
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Няма смисъл да чакаш момент, в които ще си добре, такъв не идва в живота, затова, не си губи времето, а деистваи, така поне имаш шанс да намериш качествена жена още в този момент, не обръщаи внимание, гледаи да се развиваш, защото всичко е хубаво докато си млад.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 96576678e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   След 45 гидини нагоре мъжете са най-привлекателни, ако са поддържани и в добра форма естествено.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: ca872710e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Грешно разсъждаваш. Ти просто търсиш кусури в себе си. Сега си казваш, че нямаш финанси, после и да имаш финанси, ще казваш, че вече не си млад. В живота трябва да има баланс. Не може когато ти е време за срещи и търсене на половинка да се фиксираш прекалено много върху финанси, а после когато ти е минало времето за срещи да търсиш жени.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 1c829b11d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Всички са красиви докато са млади. Мъжът е най-привлекателен от към 20 до 30-33, нааай-много до 35 години, ако е по-запазен. Тия глупости с парите са само от комплексари и комплексарки. Хубав мъж, който да е сам няма, даже да е ужасен характер. Може бързо да го изритват, ама ще го вземе някоя друга, докато и тя пропищи от него.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 256e102cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Между 30-40 години е пикът за един мъж. На 20 за повечето си още дечко работа и ресурси. Но все пак може да ти се случи да изтряскаш някоя студентка я на дискотека я на някой купон. В такива моментни ситуации под еуфория и фън, жената няма да те пита какви кинти имаш, просто си го изживяваш. Та общо взето еднократен секс може и да ти се получи и сега с правилния подход, но за сериозни връзки ще си по атрактивен по нататък

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 88e58e1716
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Според мен чисто физически мъжете са най-привлекателни от 18 до към 35. Също както жените. Вече след 40, дори да е красавец мъжът, е рядкост да е по-хубав отколкото е бил на 25, примерно. Защото младостта си е украшение сама по себе си и именно тя е в основата на голяма част от красотата. В коментарите някой е дал Брад Пит и Джордж Клуни за примери - да, красиви мъже са и сега, но времето си е казало думата, не са каквито са били преди 20 години. То си е съвсем нормално и това не ги прави непривлекателни, защото при мъжете външният вид не е най-ключовият фактор.
Много трудно е да отделиш само външния вид от привлекателността на мъжа. Сещам се за много мъже на 40 , които намирам за привлекателни - не защото са красавци, а защото знаят как да се държат, уверени са, поддържат се, разполагат с финанси и социален статус. Това е многократно по-важно. Но авторе, живей си живота, недей да чакаш да стане утре.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 6152a89483
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

14.   До 25-26 години.
Ж24

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: c47cb0994d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   От 30 до 45г както казват и останалите. Има и статистика, 75 % от мъжете на възраст от 18 до 26 почти не правят секс. За жените е друго техният пик е от 18 до 35 тогава имат най-голям избор.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: c880c2910b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   При нас мъжете, хубавото е че ако имаме кинти можем да имаме доста по-млади приятелки. За жените обаче нещата не стоят така, до сега не съм видял младок с богата баба.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: b12d6237af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Заради темата и аз да кажа 27-40/45 години може и 50 , но това са единици масовката не са така.

Иначе както някой се беше изказал по горе, че е важно да се наживее и на*бе човек, ми зависи. Аз лично ми е все едно имам отлична визия, но не съм играч, нямам и за мисия да мина която мацка мога да хвана, преспал съм с някакво количество жени, но беше преди. Последните нямам особен интерес, дори дъм отказвал и секс, че съм имал колежки искаха си (не директно нали, усетих ги), просто не ми е приоритет, и не съм разгонен, като масовката мъже.

А и на запад заради LGBT и феминистката пропаганди, мъжете се отвратиха от това, колко гнусни и отвратителни са станали жените, и на запад дори е на мода, да не се излиза на никакви срещи, и жените да се игнорират. Така че за хора, като мен е все едно, жените само изискват, а в замяна нищо не предлагат, та изобщо не са ми и изтрябвали жените вече, има доста други цели, които да постигна, като да си усъвършенствам тялото и физиката, чрез тренировки, да забогатея, да науча нови неща, да се радвам на хобито, да обикалям света и т. н.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: d96cd4c75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Хубав мъж сам няма

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 48eec0f1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Мъжете са най-привлекателни между 28 и 35 години. А и тогава има най-голям шанс да ги забележи някоя зряла дама над 40-45 г. Това са перфектните връзки.

М34

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: d70f7b230d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Много зависи от човека и от типа на жената. Аз съм на 37 и според мои приятелки никога не съм изглеждал по-добре. Връзват ми 20-25 годишни, понеже съм младолик и се държа добре. Но е факт, последните години много инвестирах в спорт, дрехи, самочувствие. Имам и пари, но не толкова много, че да привличам златотърсачки. Познавам 20-годишни момичета, които не биха погледнали мъж над 25, което е ОК. Не им се натискам на тях. Познавам и такива, за които нямат значение годините, ако мъжът е поддържан. Една приятелка на 45 ми каза, че под 40 мъжете са момченца, не мъже.
Мен ако питаш, не ги мисли парите. Никой няма пари на 20, освен ако не е богат наследник. Казваш, че се грижиш за себе си. Съвет - задължително спортувай. Съшо работи над самочувствието си. И ще има жени, които ще те харесат. И то прекрасни жени. Може би не тези, за които парите са важни, но хората са различни. Мои приятели се събраха на по 19, когато бяха бедни като въшки и са прекрасно семейство. Да не ти пука, излизай по срещи. И да не си намериш сериозна приятелка, ще придобиеш опит. Успех!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 801d48a41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Голяма комплексарщина и големи в кавички коментари, повечето гледали и слушали за "червени хапчета" и измислени статистики. Трагедия.
До автора - въпросът ти също е глупав, и ти си слушал простотии. Само ще ти кажа, че това изцяло зависи от човека и факторите около него и, че отговор на въпросът ти няма. Пример - В случая визирам и човек, които познавам, беше много симпатично момче за другия пол до към 21-22г. после нещо стана, не е хубаво да се пише така, но, ожени се в същия период, по напълня... Друг пример, с другия пол. Жена, която си е много симпатична природно, разцъфна на 35-40г. и доби пълна женственост и привлекателност тогава. Тези глупости за статистики и да се говори за всичко, като "пазар" на хора е тотална деградация.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 2adca4ebcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Е, ти на 20 какъв бюджет точно искаш да имаш? Най-много да имаш прилични доходи на работа, или ако те издържат още родителите - да се разполагаш според техните възможности и да не се изхвърляш. Ако работиш вече, това си е достойно за уважение.

Колкото до момичетата и какво да им предложиш - те ако от сега очакват пълно материално обезпечаване от мъжа до тях, значи или са чели много приказки, или са... хм, доста повърхностни. Мен би ме озадачило доста да сме на 20 и двамата и той да харчи ли харчи без мярка. Даже и за нормалните заведения, кина, излизания, без луксозни пътувания. Ще се запитам как така разполага, след като очевидно има битовизми, такси, храна и оцеляване първо.

За тези години нормално е да си делите всичко и да пестите. Има паркове, кафета, разни събития на открито, докато е хубаво времето, или намаления за студенти. И по-добре повече пеша да се ходи, отколкото все с транспорта, и/или кола.

Вече след 30-35 жената нормално очаква по-голяма стабилност. Но тогава вече идват задължения, грижи, деца. Съвсем друго е ежедневието.

А за хубостта на мъжа - различно. Някои са хубави на 20, други - към 40, че и по-късно. Ако се поддържа човек, ако няма много лоши навици, не е задължително на 40 да е "чичо" или "лелка". И гените са важни, разбира се, а и семейство и работа неизбвжно оставят следи. Но основното си зависи от човека. Все пак в наши дни битовите и работни условия не са като преди 100 години.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 662be0b592
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Мъж на току що навършени 39 съм. В момента съм най привлекателен за жените, но не заради пари имоти или др.
При мен това се случи от 33г нагоре.
Не че и преди не са ме харесвали жени.
Лична аз най се харесвам от 35 до сега. Дано изглеждам добре и на 50 дай боже.
На теб обаче ако ти се отваря възможност да излизаш с момичета не я пропилявай.
Ученето и икономиите няма да ти донесат никакви девиденти.
В момента виждам как пълни прошляци на твоята възраст въртят гаджета та дори и гнусни мангали. Не се подценявай!

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 1f26f2dfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Не се безпокой. Жените се ебат с цигани, клошари и бездомни наркомани и не искат нищо в замяна от тях. Даже някои не само че не искат коли и апартаменти, ами те ги возят в техните коли и ги пускат в техните апартаменти, издържат ги, дават им секс и раждат от тях деца, без да искат нищо в замяна, щото им замъгляват разсъдъка с емоции. Познавам едно 26-годишно стройно, високо, красиво като модел, русо, синеоко маце, интелигентно, завършило 3 висши, преуспяло, изкарващо по 6000 лв. с кола и апартамент, а пък прибра у нея си дърт, пропаднал циганин, прошляк и наркоман на 55 от улицата. Издържа го, готви му, чисти му и му дава секс безплатно, без да иска нищо в замяна, а оня се разполага на дивана като шейх в собствения й дом и само раздава заповеди. Омаял я е само с думи, няма друг начин. Той се мотаеше около нейния вход дълго време и всеки ден се въртеше около нея и я преследваше и сваляше, е, изглежда, че тя най-после вече е поддала. Напоследък ги виждам, като излизат заедно - тя надула тумбака и едвам се влачи, а той със задоволна усмивка и бодра, ведра походка. Щастливо копеле.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 7eda1faa83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Meжду 30 и 40.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 1d31328438
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Всичко зависи от моментното състояние. Аз още от млад нямах никакъв успех с жените и на 30 вече се бях запуснал като чичка. Пиех много, пушех, не се бръснех, бях подпухнал, не се къпех редовно. 30-те си изкарах горе-долу в безцелно съществуване. След здравословни проблеми и операция реших, че имам последен шанс да се приведа във вид и да опитам а си намеря сносна жена. Отслабнах 15кг, започнах да се движа, от скоро ходя на фитнес, бръсна се и се къпя редовно, ползвам сносни парфюми, промених си прическата. Вече не съм подпухнал дебелак. Алкохол почти не пия. Пих по празниците около Нова година и след това вчера. Всички казват, че изглеждам 10 години по-млад.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: d874747b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   25-38. После постепенно се сбабичосват, буквално за година-две. След 40 повечето са в йатегория застаряващи чичковци.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: fc744e3e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   До 27
То понеже жените след 40 цъфтят. Да не говорим, че българките специално след 30 масово са вече тотал щета. Само едно момиче познавам, което на 30 беше като кукличка. Други всички на 30 не приличат на нищо. Отпуснати сбабичосани, целулитни торби.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: d1c31491cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Който си е с посредствена външност, посредствен си остава.
За някои положението е много зле. Още на 27 г. започват да се появяват първите наченки на оплешивяване.
Ако не се запусне един мъж и спортува, не пие и не пуши от 25 до 45 все е готин. После започва да се сдедичосва.
Сдедичосани обаче с бирени шкембаци, сбръчкани и оплешивяващи има и на 30-35, а след 40 изглеждат като на 55

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: e2c526546f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   24 моля те кажи, че се шегуваш за твоята позната и циганина за да не повърна и да се отвратя тотално от жените.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: ba8ac0793b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   30, това е една набираща популярност сексуална фантазия. Игнорирай го чикиджията

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker