Как да си пусна дълги нокти като са ми чупливи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да си пусна дълги нокти като са ми чупливи?
преди: 9 месеца, 26 дни, прочетена 546 пъти
Винаги съм имала чупливи нокти. Не знам какво толкова съм правила че да са така. Рядко се лакирам, защото като реша че искам, чакам да ми порастнат ноктите(моите растат бързо), но накрая все един нокът се чупи и разваля всичко. Или се ядосвам и скъсявам всички нокти отново, или се правя все едно нокътя не е по-къс от останалите и се лакирам. И така винаги като се лакирам(най-много два пъти в годината) все един или даже два нокътя ще са по-къси от останалите. Тази година завърших и викам "Айде, защо да не отида на маникюр? " и си ги направих с гел лак. Той издържа страшно дълго. Шест седмици и почти не беше мръднал. Обаче направих грешка. Оставих ги бая дълго. Единия нокът вече се отлепи, защото беше на всичкото отгоре бая порастнал. Познайте. Пак ми се счупи нокът, обаче този път навътре. Направих си нов маникюр. Съвсем малко скъсихме ноктите, все пак бях на път да почвам работа. Нямаше как да изрежем счупения нокът(прекалено навътре е и след няколко седмици вече ще може да се изреже).

Както споменах, скъсих ги защото ще почвам работа. Обаче тази моя работа ми прецака ноктите. Работата ми е бая тежка. Счупиха ми се два нокъта и лакът почна да се бели. Утре ще го махаме. Ще ги задържа къси, защото, ясно, на работа няма как да съм с дълги нокти и да ги запазя здрави. И така до средата на август ще ги държа къси, после мисля да не ги скъсявам и да ги оставя дълги и в края на септември да си направя есенен маникюр за университета. Обаче от гел лака ноктите ми май станаха по-чупливи. Поне където се е излющил лака направо ми се развояват и са толкова чупливи. Какво мога да направя че успешно да си пусна дълги нокти без да ми се чупят? Сериозна съм, нищо не съм правила(даже не съм си лепила изкуствени нокти), а те винаги са били изгубена кауза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 98d65f9eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Моите нокти също не могат да пораснат без гел лак. В момента ги поддържам дълги, използвах полигел, за да ги заздравя, с него не могат да се огънат даже. Може да се използват и други методи за изграждане, гел за изграждане или акрилна пудра, за да се заздрави естествения нокът при направата на маникюр. Можеш да обсъдиш това с маникюристката си, ако решиш да ходиш пак. След изграждане като цяло също са много здрави, но това е изкуствено удължаване, не знам дали към това се стремиш, а и в последните години е станало доста по-скъпо.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 5a5bd9bbea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз пък след като си залепих изкуствени, ноктите ми взеха, че тръгнаха да растат по-здрави както беше преди. Залепих си изкуствени и ги държах една седмица, махнах ги заради работа преди един месец и от тогава не са се чупили и станаха по-дълги. А бях скептично настроена заради лепилата, кой ги знае какви са, бях в ужас тогава, че ще ми се отлепят моите нокти и ще остана без никакви. Иначе и моите нокти станаха чупливи, не помня кога за последно бяха всичките еднакви и дълги, лакирани.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 476c09fd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз имам алергия към гел лак, иначе много обичах да се рисувам вкъщи. Правих си домашен гел лак. Бяха ми по-хубави от на момичета, които ходеха в салони и все ми гледаха ноктите. Да ама вече от 3 месеца ходя с много къси нокти. :( Не си сама с къси нокти, моите без гел лак в момента се чупят доста лесно. Държа ги почти до дъно. Ама се свиква, понякога човек няма друг избор.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 0c4e37f95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Отиди на професионалист, там ще ти кажат какви грижи да полагаш за ноктите ти и как да станат дълги и здрави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker