Спортен инвалид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121396)
 Любов и изневяра (29757)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Спортен инвалид
преди: 2 месеца, 29 дни, прочетена 459 пъти
Здравейте. Момиче съм на 15 години. Може би от заглавието сте разбрали, че не съм добра по физкултура. Съучениците ми нямат търпение този час да дойде, а аз нямам търпение да свърши. Играем волейбол цяла година (от септември до юни) и мен не ме бива, колкото и да се старая. Като оценки, стигам само до четворки и тройки и именно те ми намалят успеха (по другите предмети съм отличничк) и вследствие на това получавам по-малка стипендия. Когато направя нещо по грешен начин, всички (особено момчетата) започват да ми крещят. Но противоречието тук е, че аз обожавам да гледам футбол (особено ЛаЛига и Лига 1) и когато дойда на училище с тениската ми на ПСЖ или Реал Мадрид, започват да ми се смеят и дори едно момче ми каза, че ще натопи тениската ми в тоалетната и ще избърше пода с нея. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 753f5304ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ами с тази тениска на този дръглив псж, който дори с всичките пари на света, не може да спечели нищо значимо, аз също бих си изтрил обувките.
Сега настрана. Това е най-хубавият час в училище, освен волейбол, нямате ли тенис маси, тепих, трамплин, магаре, шведска стена?
Преди 10 години, докато аз учех, винаги имаше избор с какво да се занимаваме, но да главното беше футбол и тенис на маса за мен.
В днешно време остана само тенис на маса, който практикувам всеки уикенд. Един наистина доста динамичен спорт.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 679960feca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Момиче, това няма никакво значение!

Не може всеки да е добър във всичко!

Всеки човек има различни таланти, дадени му от Бога!

Така, че ти намери това, в което е твоя талант и се развивай в тази област!

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 1598d826ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ето така се насажда непрязън към спортуването. Вместо да привлечеш децата към спорт, ти ги отблъскваш. Физическото трябва да е релаксираща дисциплина без оценяване в края на учебния ден, при която се набляга на общата физическа подготовка и двигателната култура. Оттам-нататък, по желание СИП в спорта, който те влече.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 35ae5759b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Всеки е различен.
А ти все пак си момиче - защо се конкурираш с момчетата в спорта. И за какво ти е тоя спорт, ако няма да се занимаваш професионално с това?
Аз съм мъж на 46 - преди много спортувах и сега имам проблеми с коленете.
Важно е да слагаш граници- да не позволяваш да ти крещят или обиждат.
Ако някой те обижда - обиждай го и ти.
Например тоя дето ти е казал, че ще ти свали фланелката да обърше пода, следващ път ако ти каже нещо такова - му се разкрещи силно и му се присмей за някакъв негов недостатък.
За съжаление в тази възраст агресията много се котира и човек не бива да е много отстъпчив

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: faa4c1c991
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей мило момиче! Напълно те разбирам, защото и аз съм в същата ситуация. Намразих спорта заради това. Знай, че не си сама. Сигурна съм, че имаш друг талант. Развивай него.
Пожелавам ти късмет и успех!

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 40f89ec03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Описаните казуси са три
1 Спортен инвалид
2Оценки и отношение с учител
3Отношение със съученици.
Трите казуса са отделни, и по принцип ще ти е трудно да се бориш едновременно с трите, но и за трите решението е в това ти да се промениш, не да се мъчиш да променяш другите хора.
Първия казус се решава с това да си намериш спорт в който те бива или поне такъв който ще ти доставя удоволствие да упражняваш, не говоря за гледане, а за реално движеие, да си спортуваш нещо в свободното време с цел развитие на нормална човешка мускулатура и поддържане на здраво тяло. Това ще те извади от дупката "спортен инвалид"
Втория казус с оценките се решава като се запишеш да тренираш избран от теб спорт, в който и де е клуб в града ви. Волейбол не те бива, ок, запиши женски футбол, бягане, плуване, колоездене, или друго, трябва да си тренирала в клуб поне 6 месеца, за да може учителят в училище да уважи трудът ти и да си затвори очите за някой твой неуспехи в представянето ти в училище. Точно както ако си слаба по мат, ще тръгнеш на частни уроци, по същия начин се преборва и за оценка по друг предмет, и точно както с частните уроци не може да се очаква веднага резултат, така и при представянето по спорт в училище. Ако учителят види развитие в мускулатурата ти и после чуе че се занимаваш с който и да е спорт, ще обърна внимание за повишаване на оценката ти. За момента той вижда че неглижираш неговия предмет и пише оценка според заслугите ти.
Третия казус За да се отнасят децата в училище добре с теб и ти трябва да се отнасяш добре с тях, няма как доброто отношение да протича само в едната посока. За да не ти крещат прекалено много че си сгрешила като техен съотборник, трябва да видят че полагаш старание да не грешиш, че полагаш старание да си техен съотборник. Помоли най дружелюбното от тях насаме да те научи как да играеш играта която се налага да играете в училище, ако ти отдели мако време на някое спортно игрище да потренирате, ще се справяш по добре.
Колкото до тениските не си права да носиш рекламни тениски в училище, по принцип би трябвало правилата в училището да забраняват това. Ти си обожавай, който си искаш спорт, който искаш спортист, но да навираш негови рекламни материали в очите на феновете на негов противник.... сама си видяла резултата.
Не разбирам защо много българи омаловажават учебния предмет по физическа култура и спорт? Това е най-важния предмет, не е ли най-важно въобще за съществуването на човек неговото здраве и дух. И след като има предмет в училище, който да развива здравето и духа на учениците, защо цялото общество го омаловажава този предмет, та той е училищен предмет наравно с всички други училищни предмети.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 5ada5f0018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз имам някакви съмнения, че тая тема е писана от онова 15 годишно тролче, което е писало история в раздел „тинейджърски“ където ни обременява с болния си интерес към личността на Килиан Мбапе, за когото всички разбрахме, че е и флейтист (или поне е бил такъв). Дано не съм прав, че не ми се слушат пак простотии за него и за отборите му...

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 5ada5f0018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Харесваш Лига 1 и Ла Лига, а? А, можеш ли в такъв случай да играеш футбол? Знаеш ли правилата на играта или си поредната кифла, която се хвали в стил "Вижте ме, имам фланелка на Реал Мадрид"? Знаеш ли например каква е функцията на полузащитника или на вратаря? Какво гледаш във футболистите - уменията им или красотата им? Защото, като те гледам как пишеш, сигурно повече си мислиш кой е подходящ за червения килим, отколкото кой е подходящ за игрището...

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 5ada5f0018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7, защо непременно трябва историята да е писана от нея? Нима всяка история, която включва дори малко за ПСЖ в себе си, е писана от това момиче? Много ме дразните, когато набеждавате един и същи човек за това, че е писал няколко истории, като нямате доказателства, първо! И второ, като не ти се слушат простотии за Килиан Мбапе и отборите му, най-лесният начин да се отървеш от това е просто да не четеш темите тук.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 5ada5f0018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   7, гаранция, че е тя.

 
  ...

...
преди: 11 дни, 6 часа
hash: 0db0a8ec5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От номер 7 до номер 9 - не си спомням друго 15-годишно момиче да ни е обременявало с прословутата си любов към ПСЖ. Няма лошо да ги харесва, аз също гледам много футболни мачове на този отбор и въобще на отборите от френската Лига 1, но нейното вече граничи с досада, даже направо си е такова. От юли месец миналата година слушам как капитана на националния отбор на Франция омаял авторката с красотата му. Дори да имаш нерви от въжета, не би издържал това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker