Харесват ли ви жени с устни и скули с хиалурон? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Харесват ли ви жени с устни и скули с хиалурон?
преди: 4 месеца, 6 дни, прочетена 1372 пъти
Харесват ли ви жени с устни с хиалурон и скули? Аз съм жена и се чудя защо стана толкова популярно да се правят устни и скули дори на млади жени. Не познавам нито един мъж, който да харесва подобно нещо дори, когато е деликатно, да не говорим пък за гротескния вид, до който се докарват масово жените по нашите ширини. Превръщат се в абсолютни клонинги. Това, което е най-отличителното на един човек от всеки друг е лицето. С тези процедури често се губи индивидуалността и характерността на лицето, тези жени се обезличават. От малка още харесвам женските неща каро гримове, дрехи, аксесоари, правят ми впечатление жени, които се гласят, това е както малките момиченца харесват каки, които им приличат на кукли. Аз самата обичам да се гримирам и глася и заглеждам други жени, които са поддържани като източник на вдъхновение. Но вече като видя жена с подобни интервенции на лицето, това ме отблъсква, моментално ми пада в очите като повърхностна и не особено интелигентна, а също и като много неуверена и комплексирана, все едно е готова на отчайващи и обезличаващи я визуално действия, само и само да се почувства “одобрена”. В същото време се питам от кого точно одобрена след като не познавам един мъж, който да харесва това. Когато пътувам в чужбина много рядко може да се видят такива лица.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 6 дни
hash: fb84f4b9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Какво си се загрижила за нас? Има кой да ни харесва. Аз имам минимално количество, всички колежки също. Изобщо не ми пука дали някой чужд човек одобрява или не. Важното ми е аз да се харесвам. Аз пък не харесвам гримове и мазила. Единствено червило слагам, затова и искам устните ми да са по-пухкави. И не знам кой те излъга че хиалуронът е само в България. Всяка втора известна личност в света има. Или в турските филми например, няма актриса която да е с тънки устни и бръчки на челото.
Яко те тресат комплексите май-май.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 834e536d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Именно както ти се отрващаваш, така и мъжете се отвращават и са склонни да третират въпросната дето си е налепила маджун като парцал.
Тук проблема е психологически. - те искат да се отнасят с тях като с парцали. Масово жените искат да ги бият в секса, да ги унижават, да ги третират като стока и затова се обективизират. Пристрастени са към това.
Ако трябва да задълбаем още дълбоко ще стигнем до причината, а тя е че така се е отнасял тати с дъщеричката си. А то детето така е намерило начин да привлече внимание, като изглежда на парцал и, прави бели и пакости.

На въпроса ти : В началото се отвращавах. В момента изпитвам искрено съчувствие. Все едно виждам осакатено кученце или гълъбче на улицата. Просто разбрах, че всички хора трябва да имат възможност да се себеизразят. Ако ще това дв е 2 кубика джуки, като на Андреа. Важното е всеки да има свободата да го направи, а дали в естетически - за всеки влак си има пътници...

М43

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: efadbd0bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   При някои е имало нужда, но повечето не знаят мярка и започва да изглежда нелепо и евтино.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 4319eac974
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Това е супер консервативно изказване. Все едно да кажеш, че гримът те обезличава, защото и това е изкуствено. Откакто създадоха филърите и навлязоха на българския пазар преди 10 години, вече всичко се промени. Аз съм интелигентна, богата, с кариера и имам много корекции. Изобщо не бях грозна преди, но с корекциите станах още по красива и кексапилна. Хора, които не са ме познавали преди, не ги различават. Въпросът опира до пари и суета. Ако можеш да си го позволиш, по-добре е да си направиш, защото почти всеки има нещо, които да промени по себе си. В момента съм заприличала почти на Анджелина Джоли без да съм двойница на някой. Просто корекциите те правят по - сексапилна, а не се променят чертите на лицето толкова, само се подчертават собствените.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 9914296834
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Устните стават противни джуки. За съжаление масово си слагат "малко" и си мислят, че малкото подобрява нещата. Направо започвам да се напрягам щом забележа хубава жена с леко стърчащи устни - веднага се чудя И ТАЯ ли е толкова проста и комплексирана, че се води по акъла на другите. А иначе явно има мъже, които го одобряват - иначе не знам как някой ще понесе жена му да се направи на маймуна. Може би си мислят, че е демонстрация на стил и финансови възможности. По подобен начин се чудя и на мъже с някакви вериги по врата... Все едно си е сложил табелка на главата "Аз съм дебил и смятам, че имам пари".

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 428f17d230
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Ха-ха, майтапиш ли се?

На мен ми приличат на циркаджийски палячовци, в най-добрия случай!

Естетиката и истинската красота могат да бъдат единствено естествени, защото точно такива са заложени в гените през милионите години еволюция...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: c77eb83929
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Никога не съм харесвал изкуствено изглеждащи жени с пластмасови лица, особено надетите устни. Смешно и отблъскващо е. Всички приятели които познавам са на същото мнение. Но явно на повечето мъже им харесва, иначе не виждам друга причина жените да се правят на чучуло. Единствено бих приел много грим, хиалурон и корекции ако жената си е грозничък крокозъбел по рождение. Иначе категорично съм против.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 94e2de0612
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Като се надявам тук да четат много млади момичета и жени, които все още не са се подложили на такива интервенции, и аз ще се присъединя към мнението, че не само е грозно, а и в много по-развити държави и не съществува като явление.
Живея в европейска страна с много висок стандарт и тук единствените такива клонинги са рускини или украинки.

Според мен основната причина е българската простотия и комплексарщина.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: b4da036502
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Не само не харесвам, но направо ме отвращава!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 95ecc821a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Само за секс да... За връзка и семейство не...

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: d067dd10e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Харесват им само на батките с брутална физика, татуси и брада, ама как да им се набие това на жените...

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 24cc2a7468
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Отвращава ме

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: b9169e8cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не, не, не и не!

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: adc8b377ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Абе уж никой мъж не харесва такива, а точно такива жени са най-харесвани и популярни и с най-много лайкове и обожатели в социалните мрежи. Истината е, че българските мъже обожават такива - дори мъжете, които отричат. Само им вижте following list-a на повечето. Българинът масово е лишен от всякакво чувство за естетика. Аз като гледам какво харесват българите, се радвам, че не съм харесвана. А и на мен българите не ми харесват. Пошлост, грозотия - и душевна и външна - виждам само в България. Едно симпатично, дори красиво, но напълно естествено и без грим и тунинг момиче тук се счита от мъжете за "грозно", това е самата истина. Слава Богу, има много по-красиви и интелигентни мъже - чужденци, които оценяват истинската красота.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 46dc78921d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   До номер 1-чужбина не е в турските филми. Отиди във Франция, Германия, Финландия, Люксембург, поразгледай жените там и дори и да не искаш, ще видиш каква е реалността.
Относно напомпаните устни, сами си слагате етикет с тях за нивото на мислене.
Дори по-добре, стойностите мъже да ви различават отдалеч и да не се забъркват.
И да, сама си призна, че не се харесваш без подпухнали устни. Както казах и по-горе това е от българската комплексарщина.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: d150a207a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Номер 10, точен коментар.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: c8b401f81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Аз съм Номер 10, До Номер 15 - Сигурна ли си, че тези жени са много харесвани и желани за връзка, семейство и деца? Ами много ясно, че не са!!! "Ама вие все говорите против леките жени, а все при такива ходите" - Да беее, вярно е, ама само за секс, развлечение и после я изхвърляш!

Едно са многото лайкчета и лични съобщения, съвсем друго е да получите сериозно отношение за семейство и деца.

Аз искам от всички изверги, които ще ме наплюят, някой конкретно да ми покаже някоя топ моделка, топ инфлуенсърка, много известна, фолкаджиика, със стабилно семейство и деца! Ами о, чудо, няма такава... всички са тотален леш, тъпкани са вече толкова, че не могат да си стоят на задниците... самотни майчици жалки... Някои от тях родиха късно след 30-35... когато вече са дърти и тъпкани като животни...

Дори като се замисля в световен мащаб няма нито една мега известна и богата топ моделка, която да е с наистина стабилно семейство и хубави отношения с мъжа си! Такава няма! Да, ние виждаме едни страхотни животи, едни чудесии, разни известни по 15 години брак и като се разделят се почва оплаквания по интервютата как той или тя изневерявали, пък имали съпружески договори мъжа или жената 2 седмици да ходят по отделно не знам си къде на почивка...

Мисля, че бях достатъчно ясен и в предния ми коментар (10). Така че много моля жените да не бъркат, че са много харесвани и желани като имат по 500 лайка...

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: adc8b377ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Вие сега обърнахте въпроса на това за сериозна връзка и семейство каква жена искате, а темата не е за това! А дали такива жени ви харесват визуално. И докато повечето мъже твърдите, че такива жени ви отвращават, именно такива жени са най-харесвани и сексуализирани и с най-много мъжко внимание! Една обикновена жена има 30-40 макс лайка и никога повече от 100, докато такива събират стотици, ако не и хиляди! Аз лично съм била в мъжки компании и съм ги слушала как коментират тая с джукичките, оная с бомбите и прочие. Ама и интелигентните мъже ги възбужда това. И не е вярно, че не искате такива и за семейство и за сериозна връзка! Даже в провинцията познавам семейни жени с джуки, хиалурони в лицата и прочие!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: fb84f4b9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   20 - Точно. Даже мъжете им им дават парата. Тук пишат 2-ма - 3-ма. И те не си вярват. Я да им дойде някоя натокана, мислиш ще я върнат ли?
16 Навсякъде по света е пълно с жени с хиалурон. Ходила ли си в клубове в Испания или Франция? Тази мода не е измислена в България, както опитвате да внушите. На червенич килим в Кан преди месец да имаше 4-5 без хиалурон и филъри. Никой не иска тънки устни и бръчки и никой не ги харесва.

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 396a43cc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   До Номер 20 - "Вие сега обърнахте темата на връзка и семейство, а темата не е за това" - напротив, аз като мъж на 31 темата за мен е точно за това. Какво искаш да гледам на тия години? А и ти не уточняваш за секс само или за връзка. Ако е само за секс и съм свободен и ми падне такава възможност, много ясно, че няма да я върна, но ако имам възможност да избирам, няма да си взема такава жена. Защото в почти на 100% от всички случаи, тия жени се хващат с най-долните отрепки и са мега развратени във връзките им е пълно с изневери и разводи. Защо такъв човек да правя майка на децата ми?

Ама в провинцията имало пак холуронки и силиконки с деца - има разбира се, ама колко от тях са щастливи и успешни? С такава жена постоянно си на очакване дали няма да залитне и да не направи някоя мизерия зад гърба ти. Искам да ми посочиш една много вървежна плеймейтка със стабилно семейство или връзка.

Не знам в какви мъжки компании си била, но със сигурност са били някакви дечица на по 18-25 - пикльовци, които още не могат да гледат себе си. Мъжките компании на мой познати, някои успешни с бизнеси, някои не - никога не се водят такива разговори. Само като ви видя мисленето и ми е ясно на каква възраст сте и вие.

Нито една такава силиконка няма успешен и дълъг брак и здраво семейство. Защото си мислят, че като се набохат със силикон и всичко им е уредено. Не работят над себе си като хора и тн.

Дечица, повярвайте ми, познавам не един и двама мъже с пари - всеки до един бра големи ядове с такива жени, като направи семейство и деца с тях. На всеки в един момент му беше изневерено с по няколко мъже.

"Ама те мъжете били давали парата". Хахахха, ами естествено... То за всяка една жена даваш пара. Няма как. И за силиконовите също - и те имат някаква цена. И всеки мъж който иска да е с такава, също трябва да плати тая цена. То жени без пари няма никъде.

Има много свестни и готини момичета без такива изгъзици, с които на човек мъже да му бъде спокойно. И мъжете, които са се опарили искат такава за дълга връзка и деца.. Или за женене..

Не бъркайте държанките за по няколко месеца или за по година две с нещо сериозно. На 31 съм и през годините се нагледах и отвратих от всякакви такива неща и според мен е редно повече да слушате и малко да говорите. От първо лице ви казвам, мъжете не искат в къщата за цял живот такива жени. Искат пак добре изглеждаща и красива жена, но да знае как да се държи с мъжа.

Ако искате да сте много тежки и вървежни у социалните мрежи и много да ви лайкват - слагайте силикона. Но ако искате сериозен и читав мъж до себе си, с който да направите семейство, е редно да четете какво се пише тук. Жените в днешно време не работят над себе си и в един момент се оказват в много кофти положение. Живяли в заблуда години наред на базата на глупави решения.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: dd4b5adbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   22, голямо разтягане на локуми и слово блудство... А истината е точна и кратка - Харесвате изкуствени и пластмасови жени с хиалурони в лицата. Даже ги обожавате! Българите си умирате за к*рволяци и не разбирате нищо от естетика масово. Какво увърташ и се обясняваш? ! Темата е дали харесвате такива жени. И докато пишете, че ви отвращават и така лъжете и жените си, лайковете ви са под снимките точно на такива! Много е отблъскващо мъж да разтяга локуми и да се обяснява за неща, които са очеизвадната истина!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 102174ab18
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   До 23, не не... Аз понякога наистина мисля, че говоря на тотални олигофрени от женски пол. Ти му обясняваш на дълго и на широко как реално стоят нещата, то продължава да е малоумно и да си знае неговото.

Така и не каза на колко си и какви са тия "мъжки" компании.

Мойте лайкове не са под снимките на изкуствените жени. Гарантирам ти, че никой зрял мъж не иска такава жена за семейство и деца. Отвращава ни поведението и действията на тия жени, иначе стават за използване и после за изхвърляне. Ако малко вземете какво ви се говори от мъжете в тоя сайт, нещата ви ще се подобрят.

Тва като един познат преди години си мислеше, че като си вземе малко по-хубава кола и веднага ще му скочат момичетата. Не е само до хилурон и силикон. Но щом ти мислиш така слагай си и ще стигнеш далеч.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 часа
hash: dd4b5adbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   24, ти си само с 3 години по-голям от мен и е смешно да наричаш другите "дечица" и да се правиш на умен. Именно защото не съм малка, вече ви знам номерата и лъжите и фалша и локумите и обясненията ти при мен няма да минат. А аз хиалурон никъде не съм казала, че мисля да слагам. Не ми трябва, имам си хубави устни и мога да излизам с яки момчета. Но това не променя факта, че всички се кефят на такива.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 часа
hash: dd8f579de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   И щом си толкова яка и вървежна кво правиш в тоя сайт? Човек който има пари, изглежда добре или има постижения никога не се хвали, защото те са факт. Влизаш в сайта да си губиш времето да питаш такива неща... Нали си убедена в правотата си. Нали си била в много мъжки компании и ги разбираш нещатa.. Кого си тръгнала да убеждаваш какво харесва и какво не.

Пуска тема, пита хората и после им вика вие разтягате локуми и тн. Като знаеш всички тия номера що си губиш времето. Щото са те направили на дар перан и теб тия "яки" момчета.

Изказванията ти и отношенията ти са като на малко залюхано дете. Много си далеч от 28 годишна. Отдавна трябваше да имаш 1-2 деца и да си гледаш мъжа. Не да ми обикаляш по мъжките компании.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: dd4b5adbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   28, темата не е пусната от мен!!! Аз нищо не питам, аз знам много добре какво харесват мъжете. И не си ти човекът, който определя кой какво трябва да има и как трябва да си живее живота. Не всички искаме деца, нито пък сериозна връзка. А твоите жена и деца са, че седиш по анонимните форуми и се обясняваш като жена с наставнически и абсолютно нагъл тон? !

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: dd4b5adbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   26, в допълнение ще ти кажа, че ми звучиш като човек с много комплекси и доста ограничен като мислене. Нормалните хора си живеем живота както ни харесва - мъже, жени - се събираме с каквито компании ни е кеф, ако искаме имаме деца, ако искаме се женим, ако искаме не се. А не поучаваме с нагъл тон по форумите кой как трябва да си живее живота и к'во трябва да има. Самият факт, че реши, че темата е пусната от мен, трябва да ти говори за умствения ти капацитет.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 86529d8b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Аз мога да кажа със сигурност че не харесвам такива жени. Не харесвам защото много често подобни корекции си личат и не изглеждат добре. Даже понякога подобни корекции ги загрозяват отколкото обратното. А нещо като не изглежда добре няма как да се хареса. Това е моето мнение по темата. Всеки си има различни вкусове все пак, така че може и да има такива дето харесват.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 6b37a13306
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   От мъж - щастливо женен

Страшно противна и гнусна тенденция и мода! Трябва да се забрани със закон, защото е грозно и неестетично!

Изобщо не харесвам такива жени и за нищо на света не бих се оженил или изобщо имал отношения с такава жена!

Пфу!

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: d9dd84b466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До 28, честно казано изобщо не ми пука коя как си живее живота. За мен е важно да няма изроди от женски пол, които да промиват мозъка на останалите малко свестни жени. Вие сте тия които искате да променяте мъжете и после не сте щастливи от това. В друга тема една жена го написа много правилно, че мъжете искат жената да си остане добра и свястна като в началото.

Отново ще го кажа за десети път. Мъжете може и да искат хилуронови и силиконови жени, но не за семейство. Това са много проблемни жени, с много бройки, кофти поведение и тн. Никой не иска да го вкара в къщата си това нещо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 68b831becf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз конкретно отбягвам подобни жени с "оптичен тунинг".
В интереса са ми жени с природно изградена красота. Друг елемент е липсата на грим. Колкото по - малко, толкова по - добре. Може би само червило и очна линия. Аз съм привлечен от естествената красота, не от тази създадена в лаборатория.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 4e87b3e619
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   На думи обществото ни твърди, че "вътрешната красота" е по- важна от външната, но в действителност е точно обратното, поне при повечето хора. Така е и с повечето мъже - на приказки се отвращават от такива жени, но на практика доста ги харесват. Имам усещането, че повечето мъже казват, че не харесват тези жени, за да не бъдат осъдени, че не харесват естествената красота. Естествената красота всички я тачим, но пък не виждам нищо лошо мъж да признае, че харесва "тунинговани" жени. Кажете си, мъже. По- добре да сте откровени, отколкото да лъжете и това не е обръщение към тези мъже, които наистина НЕ харесват изкуствени мацки.
Апропо, нищо против тези жени, даже харесвам добре направените такива.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker