Визаж или Ивет Фешън? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Визаж или Ивет Фешън?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 15303 пъти
Здравейте! :)

Моля, ако някой от вас има наблюдения върху двете агенции, да сподели. Одобриха ме във Визаж и сега трябва да взема решение дали да се записвам на курса им. Ако някой е или е бил в тази сфера, нека да каже какви са му впечатленията за двете агенции и дали си струва цялата работа. Верни ли са нещата, които дочувам за Визаж от мои познати в бранша? Ще съм благодарна да чуя вашите мнения по въпроса.

:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 945c25401d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си казала, какви неща си чула, как да ти кажат хората, дали са вярни?
Иначе, ако курсът се плаща - сещай се. И агенциите трябва да живеят, в случая - за твоя сметка. После ще ти обяснят, че не ставаш, но парите са си взели.

Съжалявам, но от тази професия не можеш да се храниш. Вярно е, че доста манекенки си намират „спонсори“ - не е само у нас така, в световен мащаб е така. Много малко успяват да просперират, но дори една Хайди Клум е минала през 100 легла, за да успее. Решавай, но ако искаш да бъдеш момиче за поръчване от каталог - на правилния път си.
Не взимай по-малко от 1000 лв. на вечер, поне докато си млада. После гледай да си си хванала по-надежден благодетел. Защо не - и това е вид кариера...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6c83ffa5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   И мен ме одобриха и в двете, даже ми звъняха няколко пъти след отказа ми...
отказах, просто пробвах да видя дали ще ме изберат...
не бих се пдоложила на това.. недей и ти.. жалко е

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0ec97c2759
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай с глупости. В българия манекенките са си проститутки. Едва ли те чака кариерата на Хайди Клум, Синди Крофорд и др. пък и да си манекенка не е особено престижно и е до време...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 312282d2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И двете агенции са измамници, ако не вярваш виж в интернет колко много истории има от пострадали момичета. Взели им парите, времето и здравето, обещавали им сигурен договор след курсът, както и бляскава кариера, но когато "курсът" приключил и парите били дадени просто спрели да ги търсят и не приемали обажданията им.
За да станеш манекенка/фотомодел в България трябва да се ориентираш към фотосесии за Плейбой, Максим, ФХМ, да станеш плеймейтка, да показваш плът, да се хванеш с някой богат(известен) чичко/младеж, да ходиш в 'елитните' чалга заведения (ако може и да се снимаш в чалга клипове) и по някое време да си сложиш силикон.
И пак няма гаранция, че утре просто медиите, хората и 'работодателите' няма да те забравят.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c84d093f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момиче, вслушай се в горните коментари, защото във всеки от тях има голяма доза истина! Била съм модел към няколко бг агенции и повече не искам и да чуя за тях! Като за начало ще се набуташ с доста пари (първо за курс, после за да ти направят бук). След като си платиш всичко ще ти кажат, че ще ти се обадят при първа възможност за някакъв ангажимент. И ти нямаш друг избор освен да чакаш. От Визаж единствения кяр, който съм видяла са 2 ревюта и участие в един клип. Но е излишно да ти казвам за какъв смях иде реч със заплащането. Ако държиш да се занимаваш с мода, и си съгласна да работиш за удоволствие, а не за пари (защото такива няма да видиш) се хвърли в ''бизнеса'', но ако имаш други представи - по добре се откажи. Да не говорим, че 90% от т. нар. манекенки са просто добре маскирани проститутки.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bd88db08cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Здравейте аз съм на 13 години бях в визаж искаха ми 150 лева за курс слет това ни учеха да дефелираме и просто искам да ви споделя че всичко е измама отказах се защото ми искаха още 150 лева общо 300лева за 50 снимки всичко е измама не се вързвайте

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3d9ed83a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако имаш излишни пари и нямаш проблем да спиш с дебели мазни чичковци, давай! В България всъщност няма манекенки и модели, а само елитни компаньонки, които от време на време дефилират на някое ревю, но основната им дейност е да забавляват богати чичковци и синчетата им по баровете и нощните клубове. Така, че ако имаш грам самоуважение-недей! Има и друг начин да се занимаваш с мода. Например да станеш модел влогър. Не, не се печели супер много, но поне наистина правиш това, което искаш, а не си продаваш тялото за пари.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f865d137cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Имам преки впечатления и от двете агенции. В Ивет Фешън шефката не си познава моделките въобще, работи със 7-8 момичета, другите са за пълнеж. Оставила е всичко на букера си , а тя си гледа любовта:).
Във Визаж Калканджиева зарибява момичетата, обещава им слава, но на практика са с празни ръце и без ангажименти в модния бранш. И да - негативните неща, които се говорят за нея са верни.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3d9ed83a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И на двете места ще си елитна компаньонка, така че все едно е. Ако мислиш, че няма да правиш "компания" на разни богаташи, жестоко се лъжеш, така че аз не бих си го причинила, ама ти си знаеш. В България целия този бизнес си е просто параван, реално всички знаят за какво става дума, но на никой не му пука.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker