Начинаещи модели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Начинаещи модели
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5406 пъти
Здравейте читатели, начинаещи модели (момичета/жени) и просто интересуващи се попаднали случайно на моята статия-съвет.

Пише ви български израснал на върха модел, не живея в България, но съм българка. Искам да ви дам следните съвети как да станете модел на върха на славата. Като за начало трябва да имате написани на един лист (ръст, кг) ще ви дам пример моите са : ръст-175;кг-54.

После трябва да се загрижите за походката си, а тя трябва да е всичко в едно : грациозна, уверена и най-важното красива, защото един модел трябва да е красив във всички страни било то в работа, на улицата, университет и т. н. Следващата стъпка е най-важното - да ви обича камерата, колкото повече не мислите за това, че ви снимат и сте по естествена толкова по-добре ще се получавате на снимка.

Другата стъпка е грим. Избирайте подходящ за вас грим било то в ежедневието или на важно събитие, а на снимачната площадка сами ще ви оправят:). Ако сте с бяла кожа и светли очи исползвайте колкото се може по-малко грим, защото жените попринцип със светли кожи и светли очи са красиви и без тонове грим естествено ако имате пъпки ги прикрийте с малко коректор или ако имате кръгове под очите ги прикрийте със специален роллон за кръгове под очите.

Ако сте с тъмна кожа и тъмни очи в никакъв случай не използвайте светъл грим на вас ще ви отива по бронзов нюанс. Ако имате големи красиви скули и дълга коса - подстрижете я, на един модел винаги трябва да се виждат скулите, но не я подстригвайте прекалено ще е достатъчно да е над рамо като на Риана в песента си Umbrella.

И едно така наречено златно правило - ВИНАГИ НОСЕТЕ ВИСОКИ ТОКОВЕ за един модел това не е просто задължение, а част от деня. На снимки трябва да се вижда задължително лицето, очите, краката винаги трябва да са добре разположени така, че да се виждат още по-дълги. Експериментирайте пред огледалото различни пози и лица, за всяка фотосесия бъдете различна, ако например ви дадат секси роля вие трябва да бъдете секси, но не лесна.



Секси поза :
Позитивни начини : секси, но не лесна, можете да си вдигнете крака, но не прекалено, секси поглед, но не смешен.

Отрицателни начини : никога не си слагайте пръст в устата или ако ще слагате да е съвсем леко а не да си бъркате до гърлото, не си показвайте езика, както правят повечето тийнове всички забелязваме, това е смешно, не си разкрачвайте прекалено краката, защото ще изглеждате лесна.


Това са правилата единствено за секси позата, за други пози ако трябва да изглеждате мило просто се усмихнете невинно, ако трябва да сте ядосана, направете ядосана физиономия, просто е. Следващата част е да можете да общувате отлично при интервю, не трябва да показвате реалните си емоции, ако някой въпрос не ви хареса недейте да показвате това, че не ви харесва просто се усмихнете и кажете ''Не не е така'', трябва да гледате човека с който говорите в очите, защото ако погледа бяга ще решат, че мамите или избягвате да кажете истината. При реклами на продукти бъдете на 100% усмихната :). Това бяха моите съвети искам да ви пожелая на тези които планират да станат модели, бъдете естествени, красиви, умни, стройни, здрави и винаги във форма, един модел винаги ще има трудности както да става рано за снимки или нещо друго, емоциите извън работата не трябва да влияят на снимките, когато се снимате забравете и се разхлабете на максимум, за тези които просто им беше интересно да четат ви желая успех във всичко което се захванете също така можете да послушате съветите относно гримът или ако ви се придаде възможност да се снимате независимо къде или как просто бъдете красиви и естествени и никога не се влияйте от мнението на другите, имайте си самочувствието като на МОДЕЛ, желая ви на всички успех и знайте само вие самите можете да си помогнете във всичко:).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: b4affc03ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Питайте ме нещо тук, а аз ще направя специална нова тема с отговорите на вашите въпроси.

Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1dec0f35cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти за коя агенция работиш... разкажи за себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0523a9a891
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тази история, малко измислено ми звучи, просто общи приказки.
Всички тези "златни правила", които авторката изтъква, на мен са ми ясни, без да съм "модел на върха", знам ги просто от обща култура - разбира се, че секса продава, но не бива да е пародия, ясно е, че обувките с ток издължават оптически крака, а хубавият грим и прическа са винаги на мода.
За физиономиите, няма нужда да се говори - ясно е, че моделът трябва да е хамелеон.
Просто ми стана интересно, каква е целта на тази публикация - автора да се изфука, че е модел /което е под въпрос/ или просто някоя девойка да обобщи прочетеното в модните списания и да го публикува тук като сензация? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 681dbe742a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ставам ли за модел - тъмно руса коса, сини очи, краката ми са около метър - казвам го защото мама ми казва, че имам дълги крака -, висока съм 165 см, тежа 47 кг, гръдната ми обиколка е 83 - нося чащка Б - шанша ми е 87 см, талията ми е 71, и раменната обикалка е 97 см, да не забравя, на 13 съм почти 14 - ще ги навърша през април. Дадох цялата информация за да придобиете представа, няма имена и т. н. Преди време имаше кастинг от една агенция, за фото модели, явих се на пробен кастинг, и ме приеха, след това казаха какви са изисканята и тасата, но не бяха добри и се отказах. Това е за мен, моля те отговори ми!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 72001b2411
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тука все едно че се разправя за стриптиз

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8c28ed1701
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   4, ставаш за модел, толкова, колкото авторката е.

Това е едно момиче с мечти, което е чело прекалено много списания „Блясък“.

Много си ниска, номер 4, не само за манекен, но и за модел. Манекените са поне 178-180, с твоите 165 см. си просто сладко миньонкче.

Не се заблуждавайте, момичета, това не е професия, а легална форма на проституция. Така не е само у нас. Дори Топ Моделите са минали през доста легла, за да стигнат до някакъв успех. С фото-сесии не може да се живее, а хубави и високи рускини - с лопата да ги ринеш, никой не е опрял до нисичките нашенки.

Лаура

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b4affc03ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лаура, мисля, че не си права, много филми гледаш или явно на теб ти се иска да минеш през доста легла? ! А и ти какво искаш от момичето тя е на 13 почти 14, а се расте до 18 годишна възраст. За нейните години 165см. е отлично. Номер 4 не слушай какво говорят другите за ръста ти, добре си и ще пораснеш още доста:)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 958c4a83b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 4.. може би ако кажеш и колко високи са ваще г/д ще може да се прецени дали и колко ще израстнеш още..
А иначе за неписаните правила на авторката-нищо особенно, и нищо което някой с малко логика и четене на списания да не може и сам да си изясни... :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9fbad28fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хаха, чета и падам от смях. 165 манекен- нет, в никакъв случай... Поне 1. 76, поне! Правят се някакви изключения за момичета, които са по 1. 70, но наистина трябва да притежават качества, уникални. Аз живея от няколко години така доста на север в Европа и съм висока 1. 78, 49 кг. Даже съм доста слаба, но така се харесвам. Веднъж се разкарвах и един човек ми предложи да отида на пробни снимки, но отказах. За лице нищо не каза, обаче сподели, че ръста и теглото ми са му хванали окото и затова е предложил.
Аз си имах причини да откажа, но тази история ми е леко странна. Това може да го прочетеш във всеки сайт за гримове, а когато мен ме спряха с предложението бях с цигарата в уста и маратонки, не с 12см ток и косата ми е доста дълга... така че...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b4affc03ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 не се гордей толкова, за да дам претенции които ги няма в сайтовете ми трябват снимки следователно решавам кой как се е получил, в много шоута, проекти съм гостувала в Русия, Америка и т. н там приемат модели с плюсов размер, но не някакви фиданки! И едва ли са те спрели да ти предложат работа точно когато си била с цигара и маратонки, извинявай ама всеки може да си го измисли:)

Авторката

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f6ff0574c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От номер 4 - тате е 185 а мама 172 .

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f6ff0574c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пак от номер 4 номер 9, какво общо имаше, това че си била с цигара в уста и на си била с 12 см ток, аз съм гледала много сайтова за фото модели и тези който са на 14 са към 170 а останалите мерки са колкото мойте или с 1, 2 см по - големи или по - малки, аз мисля, че не съм ниска за възрастта си, всичките ми съученици са много по - ниски от мен. Незнам нищо непречи да опитам!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d5611eef84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Лаура и всички останали, извинявайте, но говорите глупости. Случайно да знаете коя е Меган Фокс? Ако не знаете, цъкнете в чичо Гугъл и вижте колко е висока. Пък после пак коментирайте.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ad045261e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мисля, че за модел е много важно да си умна. А ти с по 4-5 грешки на изречение, за какво говорим. И това, което каза и аз го знам, а съм на 12, не чета модни списания не чета в нета, абе аз никъде не чета.
Синкас

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9fbad28fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   от номер 9- силно се извинявам, добре- написаното от теб е 100% истина, но би ли дала името си, агенция както те бяха попитали? Аз наистина не знам за момента да имаме толкова успяла моделка, но щом казваш-супер. България има нова гордост! Как се казва тя? Само Венета Харизанова знам, че е доста добра моделка и практикува в чужбина, но се съмнявам това да си ти...
И моля, не ме нападай и характеризирай фиданка или не. Не мисля, че си ми на годините и акъла да говориш така- абе да си го кажа, мисля, че си момиче, което твърде много гледа ftv. И ако беше така щеше и от там да си научила, че масово моделите са по 1-77-1. 80. И разлика между модел и манекен няма, както манекенката се снима за списания и дефилира по подиума така и обратно. И да добавя за моделите, които излизат с крила и показват бельо- също са към 1. 80.
И как ти е името викаш?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5a7d16e165
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не е съвсем вярно това за ръста на манекените и фотомоделите.
Нямам 1, 60, а се занимавам от време на време с това.
Това лято бях на снимките за едно списание - имаше доста жени, имаше 1-2 с "манекенски" ръст, повечето бяха ниски.

Номер 9 не знам на кое толкова се смя. Искам да те попитам ти откъде си сигурна, че въпросният господин се е занимавал наистина с това? В днешно време много рядко някой ще те спре на улицата и ще ти предложи пробни снимки. Повечето много яко ще те одерат за уж професионални снимки в студио. А и вече си има сайтове, където за пазар на "манкенки". Има хора, които по цял ден разглеждат профили в сайтове за запознанста примерно и по електронен път се свързват с тези, които са им направили впечатление.

Аз не разбирам защо хора, които нямат какво да кажат и не са запознати изобщо пишат в темите. Толкова ли свободно време имате и мислите ли си, че помагате на някого?

Това лято имах възможността да се запозная с много модели и манекенки, пак не мога много да кажа по темата.
Само знам, че не всички бяха високи, така че всяко правило си има изключение. Конкретно за манекен ръстта е първото изискване, но за фотомодел не. Там са много важни зъбите, очите, скулите.

Пък за манакенките май най-важното е походката и тия пусти високи токове, дето не ги обичам много много.
И все пак това не е професия, която бих препоръчала на младо момиче. Единственият плюс лично за мен е, че обикаляш много дадената страна или света, запознаваш се с много нови хора от различни сфери.
Минусите са доста и почти винаги се стига до момента, в който трябва да си дадеш дупето за някоя сесия или ангажимент.
В този бранш е пълно с фалшиви обещания, интриги и злоба - защото знаете много жени като се събират на едно място какво се получава, особено нашенки. :)

Иначе замисъла на темата е добър и някои съвети, но коментарите - не много полезни. А има много малки момиченца, които четат с зяпнала уста. По-мъничките повечето тайно или не искат да се занимават с това.

Поздравления към авторката, радвам се, че се е развила в тази сфера - не е никак лесно. :)

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f6ff0574c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От номер 4 - Лоша, благодаря ти, че ми дигна настроението като каза, че може и по - ниски да станат модели или фотомодели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker