Новата мода - слабост граничеща с анорексия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Новата мода - слабост граничеща с анорексия
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 6257 пъти
Дори аз самата мисля, че историята ми е тъпа, но не заради това, че я публикувам, а заради следното:


Имам едни приятелки, които са доста слаби, защото постоянно са на диета. По цял ден се хранят само с ябълки, домати и мюсли... Не пият нито сок, нито нищо - само вода, лишават се от абсолютно всичко, дори сиренето, което е толкова важно за костите - защото било вредно според тях... и от млечните продукти се пълнеело адски много.

Толкова са слаби, както казах вече, че нямат абсолютно никакви гърди. Краката им са точно толкова 'дебели' в бедрата, колкото и на прасеца, а ребрата им се броят. Е, не са анорексички, но са доста слаби, наистина. И всичкото това, защото "ако другите жени били красиви, нямаше да слагат Адриана Лима по кориците на списанията" или някоя друга слабушка.
Аз естествено съм много против това нещо наречено 'диета'. Още от малка. Не смятам, че една изподагрена слаба жена има да предложи кой знае колко повече от дама с добре оформен бюст и дупе, не говоря за пълничка, а нормална...

Защо да пазиш диета освен, ако наистина нямаш супер наднормено тегло и то застрашава здравето ти?
Защо млади, добре изглеждащи момичета се подлъгват от кориците и пазят тези вредни диети без да имат нужда?
Каква е тази мания, да имаш хипер малък бюст, почти никакъв и слаботелесно тяло с крака като клечки - правейки те да изглеждаш като дете, а не като жена...

Нима това е красиво?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: e3d3e3eaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами и аз се чудя каква е тази мания, аз съм мъж, който не харесва кльощите, колкото до това - има и нормални(леко закръглени модели, а не са само слабите. Моята приятелка е доста дребничка, но нормална на кг. Лошото е, че днешните тийнейджърки се подлъгват или по анорексичните модели или по чалгаджийките(които не са никак слаби, но са прегримирани и така развалят красотата си). Нямам нищо против, дори гаджето ми носи грим, но не много, защото като носят много грим момичетата се състаряват след време. Спорта не те прави слаб, а силен и мускулест, затова много не го препоръчвам за жени, но диетите са отвратително нещо.... бъди такъв, какъвто си!

Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 65585f8ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не харесвам такива момичета/жени!! Това е повече от грозно. Ееее, все пак трябва да има какво да хванеш дет се вика. Вие анорексичките, спрете с тези диети!!! Изглеждате отвратително!!! Сигурен съм, че сте били по красиви докато сте били по пълнички. И, още нещо- ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧЕН, ако всички бяхме еднакви... егати скуката щеше да е ;)
М. 24

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b7e59e59f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не харесвам жени, които постоянно броят всяка калория и не ядат сумати неща. Трябва да има какво да се хване, както казва и номер 2

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2260f6e724
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм съгласна с теб. Съжалявам, но в такива момичета няма НИЩО женствено. Нито гърди, нито дупе, нито извивки, нищо.. по-хубаво е момичето да е с нормално тегло, защото:
1. Ще има извивките
2. Доста по-здравословно е :)
Ж13

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1bc881fb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Вие пък се спрете с прибързаните си изказвания! Да, Адриана Лима и слаба и какво? Не е женствена, не е мечтата на поне 80% от мъжете, не биха искали приятелка с такава фигура?
И друго- ами да "имаш къде да се хванеш" да не е много хубаво, някаква трътла, да ти цапне една мекица и си до там. Или грамадни като крави...

Всеки си има собствена фигура, няма нужда да коментирате останалите- ако искате станете 20 кила, ако искате 200-никой не ви кара нищо.
Да не говорим, че доста такива изказвания са подтикнати от лека завист. Понеже аз съм "граничеща с анорексията" и много момичета по 70 кила са правили какви ли не коментари за мен... чиста завист, не могат да имат нещо и айде.
И друго- това, че някой е доста слаб не означава, че пази диети- моето телосложение е такова, че съм 1. 72 и съм 46кг. И се харесвам, другите също ме харесват и момчетата често ми казват "представям си те на белия кораб", на една реклама с модели. А здравето мие отлично, ходя по състезания, занимавам се със спорт сериозно...

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fc62ed1193
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Твойте приятелки са тъпи - с извинение, след време ще ги е яд, защото ще са плоски като дъска, ще се разболеят, ще станат анемички и после анорексички. За това с кориците на списанията - моделите са слаби, красиви в лицата, и ужасни в телата, а ако си сладка в лицето и имах хубаво тяло си най - добре! Това тяхното е глупаво!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0d784ffc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не всички момичета, които са слаби пазят диети. Наистина има много такива, които като почнат да разправят как цял ден са само на вода и очакват да ги похвалиш едва ли не за това "геройство". Ама не и хубаво да плюете така, че слабите са грозни, защото има хора, които могат да ядат 3 пъти повече от нормалното и да не пълнеят - то си е до метаболизъм. Аз например съм много слаба, но от нищо не се ограничавам, даже може да се каже, че се храня много нездравословно. Чувам отвреме, навреме някой коментар, който уж би трябвало да ме засегне, но аз се харесвам, мъжете ме харесват и съм здрава, което е най- важното. Човек не трябва да се води по другите и по някакви моди, а да се грижи, за това да има здраво и хубаво тяло и да се харесва такъв, какъвто е.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b7e59e59f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От 3:
Номер 5, аз съм висока 1'67 и тежа 51кг. Нося сутиен 70 ДД....
На какво да завидя?
Просто изказвах мнение... прекалено слабото е грозно...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1bc881fb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От номер 5:
това си е твое мнение. Грозно е и затова на морето момчетата/мъжете като видят някое слабо момиче и не отделят поглед. Манекенките слаби, слаби ама... виж им мъжете- все богаташи и ги харесват точно заради външния вид- слаби и красиви.
И пак казвам- никой не те е принудил да харесваш слаби момичета. Това не означава, че са грозни! Всеки си има фигура и да я прави каквото си иска, не виждам това да ти пречи по някакъв начин, да ти вреди...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 65585f8ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисли си * слабите нападат дебелите и обратно, ама че тъпотия * Ойй, няма грозни хора, няма и идеални- ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!! Има неподдържани хора <-- знам това няма много общо с темата, но сега по нея:

НЕ ПАЗЕТЕ ДИЕТИ, ТОВА НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО!! shimatta ;)

МАКИ-ЧАН (нова съм тук ;dd)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 65585f8ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 5, пха, от слабите момичета момчетата не отделяли погледи... те не отделят от красиво слабите, но тук говорим за момичета тип анорексички ;д ако се зачетеш, може и да разбереш...
Единственото и най- красиво слабо момиче, това е Soo Young- тя е корейка, и е много много много по-красива от Адриана Лима и от всяка една друга. Висока е 170, 45 кг и е много сладка - де да бях корейка, там всички са слаби :(:( :Д:Д

Момиче 16 години

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: aef0f77611
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз се обиждам като някои почнат да приказват колко са грозни по-слабите и аз си ям и не пълнея, но прекаленото слабото е много, много грозно. Не съм ги гледала много манекенките, но съм виждала някои, които са давани за пример за слабост- скелет, облечен в кожа не е хубава гледка. Това са ходещи закачалки. Тази мода е доста тъжна работа, а най-тъжното е, че трябва да съм слаба за да мога да го кажа, така че някой да не отговори, че завиждам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3ecdd0df3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз съм мъж и такива слаби жени дори не поглеждам, изглеждат плашещо, не знам каква е тази мода.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 68cea6aa6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Защо си мислите, че всяка слаба пази изтощителни диети? Правилното тегло е индивидуално за всеки, зависи от метаболизма и куп др неща. И аз не одобрявам момичетата, които не ядат почти нищо и се мъчат да "изчезнат", от здравословна гледна точка. Но има много други, които са си такива по природа и мисля, че са по-желани от пищните.
Сигурно за теб и аз ще съм "граничеща с анорексия", тежа 40кг., но фигурата ми е такава без да се лишавам от нищо. Гърди обаче имам, и то не малки. "Дамите с добре оформени дупета" често ме коментират коооолко съм слаба и силиконова, но това е моят естествен вид, чувствам се добре и не страдам от липса на мъжко внимание.. за разлика от някои от тях. Не мога да имам пищни бедра и негърско дупе и слава богу... въпрос на вкус!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0327ac8fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора:"Нима това е красиво? "
Всеки мъж ще каже, че това не е красиво. Женската красота(нямам предвид само лице или тяло, а обща визия), е по подчертана когато жената е по пухкава(не дебела, а нормална). Много слабите и дебелите не са много приятни за окото, но ако природата(и породата) е решила те да са такива, трябва да ги приемем такива каквито са. От многобройната маса хора и за тях ще се намерят ухажори. Но от това умишлено и принудително отслабване и придаване на тялото измършавен вид, мисля че много си вредят. Не си заслужава да се жертва здраве, заради суета! Суетата отминава с времето, но здравето трудно се компенсира!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3fae21f40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Офф мерси. Мислех си, че съм твърде дебела, а то било по-хубаво. Иначе по темата: тази "мода" е странно нещо. Не разбирам момичетата, които са на едно пакетче солети на ден. И защо го правят, от какъв зор? Да станат красиви, няма стават по-грозни... Иди и ги разбери...
Noood

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 26408a35a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Много е добре да се яде здравословно и да не лишаваш тялото си от нищо, дори от сладко и тестяно. Когато водиш здравословен живот, придружен със спорт, няма как да не изглеждаш добре. Модата постоянно се мени и в последните години наистина стигна до нещо безумно. Не може подрастващи момичета/деца да се подлагат на гладни дни и да се лишават от въглехидрати и това да се приема за нещо нормално, че даже и да се окуражава. Аз подкрепям авторката, защото е осъзнала глупостта на приятелките си. Да се подложиш на строга диета има смисъл само ако си видимо затлъстял и това пречи на нормалната работа на сърцето. Но всичко трябва да е умерено. Иначе и аз преди се терзаех, защото когато подраствах бях малко повече килограми от нормалното. Но с течение на времето порастнах на височина без да увеличавам килограмите си. Всичко си е до структура- 60 кг съм, 1, 65, но имам оформен ханш и добро телосложение. Бих казала, че излишните кг са разпространени съразмерно. Това никога не ми е пречело в намирането на приятел. Въпреки 60те ми килограма и мен ме гледат мъжете на плажа, не е задължително да си изпита анорексичка за да луднат мъжете по теб. Всяка жена може да отслабне, но да стане по- красива- не.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4fefebc0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз искам да кажа че да си под нормата е много грозно и не знам тези хора какво толкова харесват в тва да им се виждат ребрата.
От друга страна аз съм на 12 и съм 60 кила и висока 166. Искам да знам това НОРМАЛНО Ли е =[

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 783911ab8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Споредмен повечето момичета, които спазват жестоки диети са били засегнати от някого. Особено в подрастващите години винаги ги има онези комплексирани девойки, които си избиват комплексите върху някое по пухкаво момиче... е кажете ми как ако си жертва на всекидневни подигравки от двата пола няма да искаш да започнеш диета и само заради чуждото одобрение?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: efdb9c005c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   За мен всеки човек е красив, независимо колко тежи и колко е висок, какви гърди има или няма, какво дупе и т. н. Лично аз съм 159 и тежа 42 кг, но се чувствам прекрасно и живо. Не спазвам диети. Спортувам, храня се здравословно и не се лишавам от нищо. Въпрос на гледна точка и вкус е. За това и хората сме различни, иначе нямаше да е интересно!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 233bb05286
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Като почнете да плюете слабите момичета направо почвам да се смея. И какво му е хубавото на дебела жена? Аз съм много слаба, но така съм се родила. Ям като прасе и не дебелея. Да си дебел е ужасно нещо. Против съм диетите но спрете да плюете слабите момичета. Ей какви завистливи хора има!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: c184ce9e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   вие ни завиждате затова така обиждате, аз съм от слабите и вас ви е яд, че постоянно мъжете ни харесват а вие с паласките и бирените кореми няма кой да ви погледне, хванете спортувайте, отслабвайте вместо да обиждате тука

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 050163750f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Номер 25, много комплексарски коментар.
Аз съм с нормална структура, не съм слаба, не съм и дебела. Харесвам си тялото ужасно много, често получавам и комплименти- имам гърди и хубаво изпъкнало дупе, 100 пъти предпочитам да изглеждам по този начин, вместо да приличам на скакалец.
Не знам защо за вас хората се делят на слаби или МНОГО дебели, средно положение няма.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 393b23228e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Аз знам за друга мода-здрави, стегнати момичета, трениращи и хапващи си хубаво.

Strong is the new skinny;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 25 дни
hash: 6d4e7843e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Тук темата не е ДЕБЕЛИ vs. СЛАБИ, а за анорексичната мода, на прага на болестта. Аз лично съм се подхлъзвала по тази мода - когато се опитвах да карам цял ден на едно кисело мляко и кафета, много кафета, после цигари - само си спомням, че изобщо не се чувствах добре, непрекъснат глад, тотална липса на енергия, имало е дни, в които не можех да се изправя от леглото, толкова изтощена се чувствах. Когато си погледна снимки от този период, осъзнавам, че изобщо не съм изглеждала добре - едно отпуснато тяло, ръце и крака - клечки, нищо красиво. Истината е че трябва да се яде - но регулирано и да се спортува - диетите до припадък не водят до нищо добро.
Ж28

 
  ...

...
преди: 11 години, 19 дни
hash: f326ce9d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   1 за авторката! Това е много грозно! По-добре да стегнат телата си и да са здрави отколкото да гладуват. Пълноценният живот се дължи на движението и здравословното хранене, а не на обездвижването и диетите!

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 0a7070bd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   И в крайна сметка теб какво те засяга?
Мислиш ли, че на слабите момичета им пука дали ги харесваш?
Всеки има правото д а изглежда както реши и да го потигне както реши. ТИ си никоя, никаква не си им да им казваш колко килограма да бъдат.
Ами айде сега и момичетата, които са по-слаби от нормалното да почнат да те наричат 'свиня'. Има момчета, които си харесват клечави момичета.
Всеки с мнението си.
Само гледай да не си го налагаш, нагло е и детинско.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 14 дни
hash: 56c56b94e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Аз си харесвам слаби. Но не прекалено слаби, анорексично. Нормално изглеждащи жени, стройни и стегнати.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f5c2c511ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До №5: 'граничеща с анорексията' ли си??? И се хвалиш??? Мале... чак ми е жал за ей такива като тебе! И к'во? Слаба и красива? Граничеща с анорексията... мале..... . :x

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 60bfd415b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Какво да прави момичето №32 има хора които са си такива попринцип, те не са виновни за това едни не могат да напълнеят, други пък не могат да отслабнат!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 904e946524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   И аз не харесвам слабите тела. И аз съм слабо момиче и не съм влюбена в тялото си. Според мен е красиво да имаш тънка талия и малко по-широк таз. Тялото на Alexis Ren е перфектно. Не е нито много дебела, нито много слаба. Дори в момента нейното тяло е обявено за най-красиво в щатите. Грозно е тялото на Саша Маркина, например. Ако не беше си подобрила лицето чрез операции, щеше да прилича на момче. Пък и в днешно време тела с повече извивки се харесват повече. Може мъжете/тийнейджърите да се заглеждат в слаби тела тип banana, но ако видят момиче с по-голямо дупе и тънка талия ще я оглеждат 10 пъти повече.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4273517251
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Не разбирате авторката, не става въпрос за хората, които са слаботелесни по природа, а за тези, които се самоунищожават, за да бъдат такива. Ако се харесвахте и уважавахте наистина, нямаше да пускате злобни коментари кои били по-харесвани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker