110 килограма съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

110 килограма съм
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 9380 пъти
Здравейте имам проблеми с теглото, момиче съм на 21 години. Ден след ден плача и плача за безхаберието ми през целия ми живот и съжалявам за почти всичко в него.

110 килограма съм, както се подразбира кожата ми е цялата във стрии, по корема, по ханша, по горната част на ръцете. Започнах да се ограничавам в яденето и ходя всеки ден на фитнес.

Притеснява ме факта, че дори и да успея да сваля всички тези килограми - 40-50, кожата ми ще увисне, а стриите ще са станали двойно повече и ще съм нацепена и ужасна :( Мажа се с кремове, но ефект няма..

Съжалявам за всичко, чак ми се иска да бях умряла. Не спирам да плача, но това няма да оправи нещата. Май никога няма да се омъжа и да си родя детенце, че кой ще се ожени за жена, която е цялата във стрии. Иска ми се да умра..

Ще полудея вече, колко щеше да е лесно ако нямах стрии, ако нямах толкова излишни килограми, но уви такъв е живота. Нека всеки който чете тази история и е тръгнал по този път да се спре навреме, защото после ще изпитва една огромна непоносимост към себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: a951b7b16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче това което пишеш... много ме натъжава и си за шамар!
Не заради друго, а именно заради думите.. иска ми се да бях умряла...
и тем подобни глупости.
Я сериознно живота е пред тебе и за всеки влак си има пътници!
Между другото аз съм момче на 25 и имам подобен проблем но с нацепване на кожата, много бързо ми се развиха някои части от тялото и ся съм малко като доуматинец, но това не е извинение за такива силни думи.
Хайде по сериозно и погледа напред и нагоре.
пп: по пухкавите жени са по страстни сериозно :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a618872a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виш нищо не поправимо не се е случило! За стриите гарантиратим, че след една, максимум две години плаж през лятото ще изчезнат напълно (поне видимо). Въпросът е да не спираш с фитнеса и спорта. Също така трябва да внимаваш какво ядеш. Аз самият от години не съм хапвал сладко или хляб! Не е толкова трудно. Свиква се с времето. Всичко е въпрос на воля! Винаги когато ти се дояде нещо вредно, просто се замисли колко по-хубав би бил животът ти, ако беше хубава мацка с идеални мерки!
Мъж 28

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d0adcf606d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Спокойно! Не се самосъжалявай, животът е пред теб! В САЩ всеки 3-ти човек е с наднормено тегло. А ако всеки се самоубиваше заради това? ! Просто ще намериш някой като теб. Така и двамата ще си пасвате. А ако не харесваш пълни мъже - продължи с фитнеса и диетите. Поне 30 кг трябва да се свалиш. Ще успееш, но само ако не се отказваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 81ece95f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Горкичката! Недей така! Много хубаво е, че си започнала да вземаш мерки. Сега колкото и банално да звучи спри газираните храни, белия хляб, сладкото. макар, че сега ако се изкушиш може да си хапнеш мъничко. Много хубаво е, че си тръгнала на фитнес :) Браво! :) Там според мен трябва малко повечко да бягаш, инструктор да ти направи програма за отслабваме и стягане. Знам, че ти е много гадно, но ти си на 21! Недей да говориш така! Осъзнала си почнала си, бъди постоянно и ще видиш резултатите! Представи си, след близо 2 години каква мацка ще си :))) Ще се стегнеш, ше се справиш! :) Аз бях 80 кг. Сега съм 65. 15 кг смъкнах за близо една година. Много се отчайвах, но като най-накрая реших да съм постоянна и резултатите са на лице. Важното е да не се отчайваш! много целувки и прегръдки

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5848744e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Послушай ме внимателно! Момче на 17 съм и бях в твоето положение, даже по-зле! ИЗОБЩО НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ПРОМЕНИШ! Това, че си решила най-накрая да направиш промени е похвално. Относно стриите, те ще изчезнат след като свалиш 20 килограма... Все пак си млада и кожата ти още е еластична. Аз бях 115 килограма, но след като отслабнах до 90 стриите ми въобще не се забелязваха. Ще ти бъде от полза да почнеш да взимаш хранителни добавки за ускоряване на метаболизма!

ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 59a197a4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А така щом си взела мерки супер! Продължавай само така и не се отказвай! Имай ентусиазъм за това! С желание всичко се постига, само постоянство се изисква!! И аз отслабвам сега, така че с теб съм! Давай можеш!! Стискам ти палци :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 66faab568c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лъжеш се, че никой не харесва дебели момичета а никой не харесва постоянно оплакващи се и ревящи. по скоро промени начина си на мислене в шеговит от колкото да сваляш 50кг. Не ти казвам да не свалиш 15-20к, г но самото ти отчаяние от живота отблъсква момчетата а не килограмите ти. На 20 човек би трябвало да живее с мечти и хъс към живота а не в отчаяние независимо от това как изглежда. За всеки влак си има пътници вярно, че най-красивия холивудски актьор няма да ти предложи брак, но и да си 45кг това също не е гаранция за такова предложение.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 843b9fe78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Благодаря ви за думите, но просто съм адски отчаяна, не заради килограмите - тях съм твърдо решена до 1-2 години да ги сваля напълно. А именно заради стриите, няма как да изчезнат и плаж и солариум нищо не помага. До номер 5 радвам се искрено за теб, но моите едва ли ще изчезнат ОГРОМНИ СА :( и това ме тормози всеки ден. Стриите даже и с операции (които са адски скъпи) не изчезват. Едва ли някога ще успея да си намеря и мъж, понеже дори и някой да ме хареса ще ме е срам от грозното ми и нацепено тяло :( А представете си като сваля тези 30-40 кг колко още стрии ще се появят :(((( А после евентуално ако някога забременея ( там поне няма да ме е яд, защото ще имам нещо на лице) ще съм още по трагичен случай. Абе изобщо с всеки изминал ден се отчайвам все повече и повече.. Дано някой ден да бъда щастлива.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 843b9fe78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7 преди начина ми на мислене беше шеговит и ето в какво се превърнах. Не ми трябва актьор или богаташ или най-големия красавец, трябва ми просто мъж който да ме обича и да го е грижа за мен. А килограмите ги свалям за себе си просто аз не се понасям такава. И нищо чудно с моя огромен късмет даже и кожата да не ми се прибере..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5dfd4973c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Повярвай че ще изчезнат ако ти самата не си вярваш и не направиш нещо по въпроса това няма да изчезне от само себе си. Виждам че си написала, че тренираш във фитнес това е много добро начало. Аз също имах проблем с килограмите, понеже съм балерина и постоянно бях на някакви диети но разбрах че това не помага особено много. Та моят съвет към теб е да продължаваш да ходиш на фитнес и когато се стопли да ходиш в парка или на някой стадион който ти е по близо и да тичаш по няколко километра, така ще ти се развият мускулите на краката и стриите ще изчезнат. А относно тези диети единственото което трябва да ограничаваш са мазните храни и шоколада евентуално ако искаш може да ядеш черен хляб той е много по полезен, защото не надува стомаха.

angela_dark

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3912113eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може и да имаш хормонални проблеми, затова да качваш, аз от липса на хормон качих 20кг. Прегледай се при ендокринолог, ако не се храниш много а качваш и се чувстваш надута. Повярвай може и това да е - на мен също не ми се вярваше, но се оказа че е така. И внимавай при кой ендокринолог ходиш, че аз попаднах на куп некадърници! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5848744e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От номер 5 до Авторката. НЕ СЕ ТРЕВОЖИ! Мойте бяха с дължина между 7 и 12 сантиметра. Въпреки това вече ги няма! Не ти трябват скъпи операции... Просто дай всичко от себе си в спортуването. Спазвай хранителен режим и продължавай да мажеш кожата си с кремове, които съдържат Алое Вера и витамин B12. Ако направиш тези неща ти гарантирам, че няма да ги видиш повече.

Между другото стриите се появяват заради бързото разтягане на кожата вследствие от напълняването. Единствено чрез сваляне на килограмите и ежедневна грижа за кожата се затварят. Дори и дати направят операция ако килограмите ти не са в норма е много вероятно пак да се появят!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 56bc020969
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Подкрепям номер 13.

И аз направих стрий при напълняване, не при отслабване. С течение на времето избледняха и сега не личат. (но отслабнах)
Според мен си търсиш оправдание да не сваляш килограми. Никой не е казал да ги сваляш бързо, но ако си поставиш за цел по килограм на седмица, няма да е прекалено много за теб.
И още - не бива да се мъчиш да сваляш заради мъж например (кой щял да те вземе), а трябва да го правиш за себе си. Сега си млада, но ако не се стегнеш, с годините рискуваш диабет и проблеми със сърцето и дишането.
Струва ли си?

След всяко къпане се мажи със специялен крем за кожата. Докато си млада и не отслабваш повече от килограм на седмица, няма как да овиснеш.
Успех

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e8bd452bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз съм цялата в стрии, целия ми корем, имам по гърдите, ръцете краката, абсолютно навсъкяде. Хора, кажете някакъв крем, който да премахне старите и новите стрии, МОЛЯ ВИ!
Извинявай, че се намесих така в темата ти, но имам същия проблем. Завиждам на момичетата, които са дебели а нямат нито една стриичка а моите ако почна да ги броя най-добре да не знам числото.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5848744e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От номер 5 ( 13 )

Лаура благодаря ти за подкрепата и за това, че обясни на момичето да го направи за нейно добро!

Номер 16 кремовете трябва да съдържат Алое Вера и витамин B12. Обекновено тези работи са изписани на лицето или на гърба на кутийките им.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 29422ee22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   За да отслабнеш - непременно спри всички видове изкуствени напитки - като се почне от кока кола (включително диетична), натурални сокове (които са всичко друго но не и натурални), разтворими напитки, енергийни напитки и прочие! Щом си толкова тежка, най-вероятно напълняването ти е дошло именно от там. Този тип затлъстяване е характерно за САЩ, където качват по 50-100 килограма, а не като тук до 20 кг, така че трябва да победиш този метаболитен синдром.
Ако имаш търпение изгледай лекцията
Захарта - Горчивата истина 1
Захарта - Горчивата истина 2
Захарта - Горчивата истина 3
Потърси в интернет, общата продължителност е час и половина, така че се зареди с внимание и търпение. Ще научиш страшно много и поне ще знаеш какви грешки да не повтаряш.
Там се говори основно за подсладените с фруктозо-глюкозен сироп напитки и храни, но аз искам да добавя да се пазиш и от тези с изкуствени подсладители, защото повреждат метаболизма и водят до диабет.

УСПЕХ! Ще победиш килограмите, когато направиш рязък завой на 180 градуса. Не бери грижи за стриите, ще станат невидими един ден, обещавам. А за настроението ти как ще се промени, когато започнеш с полезните храни - има да се чудиш!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 66faab568c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Олее колко много специалистки по отслабването, а някой замисли ли се, че момичето може да има хормонален проблем. Аз съм 128 кг в ВМА ми откриха образование на хипофизната жлеза, което спомага дебелеене независимо, че от 3 години не пия нищо друго освен вода, храня се с плодове и зеленчуци и съм свалила 7кг.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e8bd452bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От номер 16 към авторката: мила, това ли е мазилото, което използвашhttp://www.green-master.eu/images/sanct_bernhard/products/aloe_vera.png (Моля модераторите да не ми махат или променят линка Моля Ви, наистина е важно!)

Наистина ли премахва стриите? Имам по цялото тяло и направо не знам какво ще правя, ако не намеря нещо ефикасно, което да ги махне...в чудо съм се видяла направо :((((((((

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 843b9fe78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката:

Номер 19 не е хормонален проблем..проблема е в тъпченето на бял хляб, сладко и газирано :(
Сега се храня здравословно и наистина има ефект, но стриите ме измъчват повече от всичко.
Номер 20 мажа се с маслата на Икаров, като ги измажа искам да си купя такъв гел от алое вера, защото май наистина помагал. Доколкото знам е важно кожата да е мазна и подхранена. Сега ми се появиха между бедрата, не ми приличат много на стрии и се моля да е някакъв лек обрив :(

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 843b9fe78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 5, 13 какво стана с гърдите ти след като отслабна? Стегнаха ли се или станаха отвратителни?

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 73254f453a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Виж сега аз съм момче на 19 г. 178 съм висок и тежа 102 кг но при мен едиснтвения проблем е 4е имам малко коремче и работя върху него!
Така по твоят проблем със стриите е преудолим по един лесен начин просто трябва да се сдобиеш с крем, който се прави от здравец и още нещо, но ше те излъжа какво е та можеш да се поинтересуваш в интернет за такъв крем или просто да попиташ в някои болница какъв крем се предписва на родилките, защото и те имат стрии като родят..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5848744e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От номер 5, 13 до номер 22.

Кожата ми се стегна, но според мен това се дължи на факта, че кожата ми е млада и я хидратирах с кремове от Алое Вера и витамин B

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 88d8881857
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Я стига, кой щял да се ожени за жена със стрии, че ти като се запознаваш с момче първо стриите си ли показваш? Нима вече всичко е външност? първо със спорт, със много спорт и на твоята възраст, няма да ти се появят още стрии при свиването, кожата ти е още млада. Има най различни храни и плодове които намалят стриите. За корема, караш 30 минути велоергонометър или колело и после веднага почваш с коремни преси.
Виж моя приятел се влюби в мен когато бях 80 кг. че и нагоре, после отслабнах доста, забременях и после бях най-слаба в живота си до сега а в момента се боря с 30 кг след раждането на второто ми дете и пак има кой да ме заговори и хареса. Най важно е самочувствието, как така кой ще се ожени за теб, трябва момчетата да се карат кой да излезе с теб, набий си го в главата. Излъчването е много важно. Да знам че ти е много трудно, защото аз саматъ съм може би над 90 кг в момента и ми тежи, тежи ми да се гледам в огледалото, тежи ми да се кача до 6-тия етаж по стълбите, тежи ми да тикам количката в кишата, всичко ми тежи и е трудно да се харесам, но си облечи най-хубавите дрехи, спортувай много, и си създай самочувствието на красива жена. Първо ти се харесай, после ще видиш какво ще стане. Гледай се ако трябва и с часове пред огледалото, забрави стриите те след време избледняват и вече няма да са така червени, говори си кои са ти плюсовете и кои минусите, работи над частите които не харесваш в себе си със много спорт и ще успееш. Късмет. Иска ми се някъде тук да споделяме всеки ден трудностите и постиженията си и да се подкрепяме. Мисля че имаме нужда да дадем по един отчет на ден :) Ако някой е за, аз съм тук :) Нека да си направим една тема и да си пишем постоянно в нея с някакъв псевдоним.
~Рамона~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 843b9fe78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   24 завиждам ти благородно. Всеки ден се моля и моите да се заличат, но колкото и с каквото и да ги мажа тц не става. Вече има напредък в теглото. Ще видим като стана 90, какво ще е положението. Писах си с едно момиче, което е родило, каза ми, че след като е отслабнала проклетиите (стриите) са станали още по видими. Номер 24 колко килограма си сега? Предполагам си ходила на фитнес или само с диета? Сега и аз се записах във Верон и ходя редовно, но да видим :) Ти като сваляше появяваха ли ти се още гадини? Мен мъничките не ме притесняват много, притесняват ме гигантите на корема 7-8 см дълги и половин см дебели, те са ми навънка, докато стриите по гърдите пак са дълги и дебели, но са вдлъбнати навътре..
Исках да ти оставя скайпа си да си пишем, но администраторите не публикуват лични данни, затова ще те помоля от сърце, ако имаш време да следиш темата, защото само ти ми вдъхваш малко кураж и сили :(

От авторката
Ник: xaxaxa4104

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: da390bb36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Момичета, сори, че се меся в темата ви, ама прочетох това, което написа Рамона в края на коментара си. И аз си го мислех това скоро за темичката, тъй като и аз тези дни съм на диета. Искате ли верно да си направим една тема, където да обсъждаме всички тези неща и да отчитаме резултати?

Поздрави
Лоша

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 843b9fe78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Направих тема за отичане на резултатите :)
Рамона не, не си показвам първо стриите, но ме е яд разбираш ли. Ти поне си родила 2 деца и сигурно имаш доста по-малко от мен. Стриите са вече бели и повярвай забелязват се от километри :(, червени имам 3-4 те са нови евентуално.
Някои хора казват, че от спорт и от плаж се заличавали. Но май при всеки е индивидуално.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e5848744e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   От номер 5, 13 и 24 до авторката

Аз съм мъж! :D
Както и да е. Висок съм 1, 77 и тежа 90 килограма. В тях влиза и мускулната ми маса. От суров опит научих, че за успешен резултат при свалянето на килограмите са нужни три неща. Воля, спорт и подходяща храна! Ще ти дам някои съвети за храната, така че си записвай.
1. Яж риби и меса само след скара. Никога не ги яж приготвени с олио и брашно!
2. Преяждай само със зеленчуци.
3. БЕЗ ПЪРЖЕНИ ХРАНИ!
4. Черен хляб, а вместо захар ползвай захарини.
5. Ако сладкото е много изкушаващо за теб го приемай в много малки количества!
6. Пий зелен чай и много вода.
Относно спорта, аз правех много кардио тренировки. Изкачване на стъпала ( по 1300 на тренировка ) и тичане. Отделно и поднових тренировките си по карате, които бях спрял преди да напълнея...

Щом стриите толкова те тревожат отиди при дерматолог след като отслабнеш. Ако разбирасе вече не са изчезнали.

Не се тревожи! Смятам редовно да следя темата. Бях в твоето положение и знам през какво минаваш. ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 88d8881857
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Виж разбирам те, аз също от доста време не ходя на басейн но ме е яд, че ние самите си смъкваме цената толкова лесно. Човек се влюбва в човека, не в неговото тяло. Аз да ти кажа вземи си бебешко олио, това най помага. Ние сега с дъщеря ми, която в събота става на годинка ползваме едно :)
Мисля от понеделник да почна 90-дневната и поне по час тренажор сутрин и вечер.
Не ми се иска да започвам строга диета защото няма да имам сили да тикам количката ;) м-у другото след първата бременност само така отслабнах с разходки и бях най слаба през целия си досегашен живот когато синът ми беше на 1 годинка :) не че сега не обикалям, но признавам че през втората бременност си хапвах доста бонбонки. Ще се справим аз съм убедена, че имаме ли избор!!! Харесва ми това за темата, тук ли ще я пуснат?
~Рамона~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 94565aa855
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторке, не видях да си я пуснала и направих тема, където да обменяме опит и идеи.

http://spodeli. net/15/story-22176. html

Рамона и аз смятам от следващия месец да мина на 90 дневната, т. е след малко повечко от седмица. Сега съм японка, вече трети ден и наистина се убедих, че тази диетка е идеална за бързо сваляне.

Не съм чела много в тази тема, прочетох само нещо за стриите - кофти е наистина, че вече появили се трудно се махат, особено в късен етап.
За това при всяка нова веднага, още на първия ден мажете с нещо мнооого мазно - дори препоръчвам олио за готвене. Всички мазила за след баня не биха били вредни.
Пийте мноого вода и наистина от слънцето и солената вода има леко подобрение, но изцяло да се махнат стрии от 2-3 години е невъзможно за съжаление.
При сваляне на много килограми е задължително да се тренира, за да се избегне появата на нови. Не е болка за умиране, кой ли няма. Аз съм доста слаба, а имам макар и 2-3 от години и си седят. Външният вид е важен, но има доста по-важни неща - като например да си в добро здравословно състояние и положително настроен.... към всичко.

Хайде, че се отплеснах.
Чакам ви в темата, че ми е много трудно...

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 843b9fe78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 29 знаех си, че има нещо съмнително :D Само мъж може да каже, че стриите изчезват :D
Баща ми е същият, ще изчезнат та ще изчезнат.
Кажи ми за това мазило алое вера, от аптеката се взима нали?
Какво си използвал по-точно и на каква цена е?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e5848744e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 32 като казах, че стриите изчезват го казах само, защото найстина изчезнаха, и защото минах през тези гадости. Не обръщай проблема на майтап, защото въобще не е смешно! Да тези кремове могат да се намерят в аптеките. Кремовете с алое вера, които ползвах са Crevil и Herbal. Важно е към кремовете, които решиш да ползваш е, и да добавиш крем който съдържа витамин В12!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fc8a1646d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   В къщи можете са приготвите следната рецепта с какаово масло, която има положителен ефект върху стриите. Необходими са ви половин чаша какаово масло, по една супена лъжица масло от пшеничен зародиш, масло от кайсиеви ядки и течен витамин Е, както и две супени лъжици настърган пчелен восък. Продуктите се смесват и се загряват на водна баня. След разтопяването си сместа се поставя в съд с капачка и се съхранява в хладилника. Мехлемът се нанася след баня до пълното изчезване на стриите.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e8bd452bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Момичета, наистина ли стриите изчезват? Имам стрии по раменете и в горната част на ръцете... а идва лято и не мога да облека къс ръкав... с какво да се мажа за да изчезнат до лятото? Какво да си купя и колко струва?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1ed39d9386
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   36 -стриите не изчезват! Само с пластична операция, лазер (теоретично). С времето обаче избледняват и не се виждат толкова.

За да не ти стават повече, не отслабвай и не напълнявай изведнъж. Мажи се всеки ден след душ с някакво хубаво масло за тяло, така кожата ще има достатачно еластичност. ако имаш суха кожа направо се мажи с масло за бебета... но веднъж стрии - винаги стрии.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e8bd452bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   С пластична операция? Как ще ми помогне тази операция, та те трябва да ме нарежат цялата...? Как се казва самата операция?

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 727b0e8b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Здравей!! Много искам да ти помогна!! Познавам хора отслабнали с 40кг и то без да гладуват! Аз също свалих 20.. истината е в диетата на Дюкан!! Потърси информация и помисли! Пиши ми тук ако имаш въпроси, стискам палци и вярвам в теб!! ТИ МОЖЕШ!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 694d8ea447
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Няма какво да се лъжем! Пределно ясно е, че 60кг. няма да станеш, дори трябва да бъдеш щаслива и на 70кг!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 727b0e8b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   От номер 39. Познавам хора които свалиха толкова килограми, казах ти с диетата на Дюкан ще успееш, не слушай кой какво ти казва, вярвай в себе си. Естествено, че изисква време и много воля, но лесно няма :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2b085d9957
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Това са пълни глупости защо да не се ожениш имам близка приятелак която е 118 килограма но това не и пречи да е щаслива и дори се омажи има си деца та за това не се притеснявай;)) и хубаво че си взела мерки така ще си повдигнеш самочуствиетои ще се чустваш по доре. успех:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4452d3e7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Спокс. Чакай сега да ти дам малко кураж. И аз съм минала по твоя път, дори все още минавам. Бях 100 кг, сега съм 77. 27 кг. съм свалила за една година.. не е лесно, да! Но ако имаш търпение и кураж, както и вяра в себе си, всичко се постига. Ходих на фитнес около месец, но никакъв ефект. Всичко опира до яденето. В момента ям много по-малко от преди поради факта, че коремът ми се е свил до такава степен, че не мога да поема повече от половин диня. Сега от една седмица се храня само със ориз - такъв който се прави в тенджера и пия много вода.Също така правя и луната диета. В месеца има поне по 4 такива в които се пие само вода.Наливаш се с 3-4 литра, но трябва да си издръжлив.О и да! Карам в къщи велоергометър, но той е само за да ми се оформят бедрата.

Крайния резултат от това мъчение е стрхотен и много се гордея от това! Дънките ми от 35 номер станаха на 30, а обувките от 41 на 40-39. Самочувствието ми вече е друго.Колкото до стриите ако са още червени, това значи че има още голям шанс да се махнат. Мажи се постоянно с кремове. За 2 месеца моите намаляха, но не бях постоянна и сега си останаха бели, за което много съжелявам .. Таа .. ако искаш кураж давай да се запознаваме и да отслабваме двете.. момиче съм! :D

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ffe73e20b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Я главата горе! Казах го на един като теб, дето искаше да умира, казвам го и на теб-с много желание и труд всичко се постига! Щом си се решила и си почнала да тренираш, значи с повече постоянство ще успееш! За стриите не знам, но кожата ти със сигурност няма да увисне... Просто бъди търпелива и ще видиш, че след няколко месеца ще има ефект ;)! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c43f182aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   1. Какво спираш ТОТАЛНО :
- месото
- захарта
- тестените изделия ( като цяло без изключения )
2. Кога трябва да ядеш :
- ядеш ПРЕЗ ДЕН
- ядеш САМО и ЕДИНСТВЕНО варени зеленчуци ( тоест броколи микс продават в Лидл струват 1. 49 )
- когато ядеш няма да прекаляваш
- яде се 3 пъти на ден
3. Какво трябва да правиш на ден :
- 10 лицеви опори на ден
..... ....
Миличка МОЛЯ ТЕ направи ги тези неща които ти ги написах малко по горе, на мен ми помогнаха, защото аз бях 60 кг. и исках да отслабна с 10 - 15 кг. и стана, обаче аз спазвах този хранителен и тренировъчен план 1 месец, НО ти го спазвай много повече според мен ще ти са достатъчни 6 месеца, НАЙ - ВАЖНОТО е че ако видиш някакъв резултат не трябва да се отказваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 29422ee22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До номер 44:
Напиши колко си висока и колко ти е обиколката на талията след отслабването, моля те.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 94509229d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Аз не се смятам за пълна, но почнах да се усещам, че не мога да се спра понякога да си похапна сладичко и че рано или късно ще напълнея. Имам какво да свалям, за да стигна до перфектната фигура. Висока съм 175 и съм 65.. уж било идеалното тегло, но ако имаш някакъв мускул, а аз съм само сланина и кожата ми е отпусната. Твоята история определено ми отвори очите и искам много да ти благодаря за нея! С теб съм! Братовчедка ми беше доста пълна и искам да ти кажа, че когато отслабнеш и ако продължаваш да се мажеш с кремове стриите ти ще изчезнат. Щом спортуваш кожата ти няма да увисне, както се притесняваш, напротив - ще изваеш стегната фигура! Успех!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 685be2103f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Прочети книгата на Екатерина Меримаева "Системата минус 60" за 18 месеца е отслабнала от 120 кг на 60 кг. В момента съм на тази система. за 1 месец минус 4 кг. Не е сложно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1f0a22d3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Виж яж по малко спортувай и ще успееш наистина килограмите ти не са малко но имай вяра аз сам 13 и имам проблем като теб аз съм 60килограма много ме е срам от килограмите ми и аз имам стрий което е много гадно имам по краката и в кой град си Елена пиши моля те

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4dfcaf58ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Не съм чела всички коментари и съвети, които са написани преди мен, НО искам да ти кажа, че има решение на проблема с стриите - запиши си час в Военно-Медицинска академия - Кожната Клиника. Имат апаратура, с която ще ти помогнат!!! Отиди на консултация. И понеже прочетох, че смяташ, че с отслабването ще се получат още - НЕ, това не е вярно - те се получават при бързо напълняване. УСПЕХ, МИЛИЧКА!
Лана

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b78de7e72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Темата е от преди година, но ще ти дам моят съвет... прочети книгата
"Сила за живот
Отслабване без диети
Важно е не какво ядеш, а как и кога"... ПРОЧЕТИ Я ;))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ccf023d582
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Не се отчайвай! Първо, важно е колко си висока! И второ, задължително се консултирай с ендокринолог, изследвай си нивото на инсулина в кръвта (а не само кръвната захар както се прави), на гладно и след нахранване. След това трябва да се изследват хормоните на щитовидната и надбъбречната жлеза, и да се започне лечение. Диетата е само малка част от нещата. Трябва да се види защо твоя организъм натрупва, за разлика например от този на повечето други хора.
Задължително ще трябва да вземаш лекарството метформин, поне по 1000 мг. три пъти дневно. Има го под различни названия (глюкобай, метфогама и пр. и е евтино), но спомага за регулиране обмяната на глюкозата! Фитнеса и диетите на второ място, те няма да ти решат проблема. Основното е свестен ендокринолог, а не някой който формално ще претупа прегледа, заради направлението. Ако си от София, иди при доц. Владимир Христов, занимава се с профилактика на диабета и е много добър в тази област. Май че работеше в Токуда, но не съм сигурен, ще провериш!

Успех! д-р Ох Боли
(харесвам закръглените "Рубенсови" жени, но при теб проблема е друг, здравословен! )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker