Упражнения за гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Упражнения за гърди
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 5473 пъти
Здравейте всички.

Искам от вас съвети и идеи за упражняване на гръдната област. Значи ситуацията е следната: мъж на 23 години съм и от малък имам по-големи гърди, отколкото трябва. Наскоро реших да обърна внимание на този проблем и бях при лекар, защото се съмнявах за гинекомастия, но той ми каза, че няма такова нещо. Препоръча ми да правя някакви упражнения за гърди, за да стопя малко мазнини там.

Та въпросът ми е някой може ли да препоръча нещо, защото аз съм абсолютен новак в областта и нямам никаква идея как да тренирам, нито по колко време, нито на какви интервали, изобщо нищо. Всяка информация би ми помогнала много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 48f08ca227
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Липосукция...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 75fbfa1dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ти препоръчвам да правиш набирания и лицеви опори... има всякакви разновидности, които улесняват или затрудняват тези упражнения. И още нещо... не тренирай само за гърди, а за цялото тяло... все пак трябва да има някаква нормална пропорция тялото ти, Нали?

Nobody

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4b72c4d6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Колко килограма си и колко си висок?

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 86568d20be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Малко над метър и 80 и малко над 80 кг :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: db4672a4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Здравей. Написах ти един много дълъг и подробен коментар, но без да исках го изтрих и сега много ме е яд. Значи така като си те представя ( хаха, как звучи ) не си дебел, но за да намалиш гърдите ще се наложи да свалиш няколко килограма. Няма как в един момент да отслабнеш само в една част от тялото, защото всички са свързани. Няма как да искаш да свалиш само в дупе, гърди, крака и т. н. Не си написал, че тренираш, а ще ти се наложи. Ако в действителност много искаш да промениш гърдите, ще се наложи да се потрудиш доста и трябва да знаеш, че няма да стане от днес за утре или за 2 месеца.
Като за начало ще те посъветвам да се консултираш с фитнес инструктор, а да не тренираш на своя глава. Също така да не приемаш всичко в интернет за чиста моменета. Информацията е прекалено много и често си противоречи - било то кога е най-удачно да се бяга - сутрин или вечер, или по колко време. А и всичко е строго индивидуално за съответния човек и организъм - зависи от години, здравословно състояние, хранене, мерки, метаболизъм и т. н.
Както казах ще е нужно да свалиш няколко килограма, да изчистиш мазнините горе. Това ще стане с яко бягане. Вече ти си прецени дали ще е във фитнес или в парка, сутрин или вечер и колко често. (аз препоръчвам сутрин)
Също така, за да изгориш по-бързо мазнините може да приемаш л-карнитин (течен или на хапчета) или фат бърнът.
Препоръчвам ти второто, представлява комплекс от вещества, които помагат организма по-бързо да премахне мазнините. И гледай да е по-скъпичък, защото евтините добавки са пари на вятъра. Можеш да прочетеш в интернет - има много марки, както и коментари от хора, които са ги употребявали.
След като свалиш няколко килограма и изчистиш тези мазнини, вече ще започнеш със същинската част. Трябва да тренираш гръдните мускули, за да излязат на показ и да изглеждат красиви и стегнати. Най-добри за тази мускулна група са лицевите опори, както и кофичките.
Пиша ти някои основни упражнения, а ти ги потърси в нета, за да видиш на снимки или клипчета долу горе за какво става въпрос - флайс с дъмбели, повдигане на щанга от полулег/тилен лег.
Също така може да си купиш л-карнитин гел за гърдите.
Полезни са и масажите.
Щях да забравя, че всичко това ще окаже по-голямо влияние, ако е съчетано с подходящ хранителен режим, т. е трябва да промениш малко и хранителните си навици.
Общо взето чака те голям труд, имай предвид, че това е една от най-трудните мускулни групи и много хора с години не успяват да постигнат желания резултат.
Убедена съм, че ако си амбициран достатъчно и изпълнителен ще успееш.
И пак за последно ти препоръчвам просто да се посъветваш с фитнес инструктор, да ти изготви програма за трениране. Ако тренираш на своя глава, може да изгубиш излишно време, сили и средства. Успех и не се отказвай.

Лоша

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3e3562280b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки ден прави лицеви опори, коремни преси, вдигай тежести - гири, дъмбели. Ти преценяваш за тежеста, но трябва да се натоварваш. Ходи на лостове. Излизай да бягаш навънка. Спазвай режим - смисъл яж здравословни храни и си лягай рано и ставай рано. От време на време ходи на фитнес, може би 2-3 пъти в месеца.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c60f88a49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   -Първо започни да тичаш, а когато нямаш време навън
тичай на място. По нагоре са ти препоръчали хубави упражнения, но тея упражнения изискват някаква базистна форма на цялото тяло. Набирания няма как да направиш защото нямаш никаква подготовка и няма да можеш и едно да сътвориш :).
лицевите опори са по лесни можеш да започнеш с серии от по 5 или 2-3 зависи колко можеш като комбинираш с тичане на място.
-събери си пари за два дъмбела и започни да правиш първо упражнения за ръцете
лек пример : сядаш на стол като краката са разкрачено половение да кажем един без пет :) опираш лакътя на дясната си ръка отстрани на едното коляно и с дъмбела започваш нагоре към рамото, после и с другата и така си правиш серии като постепенно прогресивно на нивото ти вмомента повишаваш броя на всяка серия- има много упражнения с дъмбели
няма да ми стигне цял ден да ти ги изброя.
Можеш да ходиш на фитнес и да ползваш смесени уреди като гладиатор, най лесният начин.
Но те предупреждавам - всяко начало е трудно и може да усетиш слабостта си в упражненията като удар по волята :), но не трябва да се отказваш.
Спри да ядеш мазни храни, да пиеш газирани напитки, сладкиши, ограничи хляба или яж пълнозърнест.
Наблегни на протеинови храни като месо в твоя случей пилешко риба може от диво прасе ако имаш познати ловджии.
Яж зеленчукови салати, плодове, ядки, мед - пии много вода повреме на тренировка и по принцип.
Вкъщи постоянно можеш да правиш някои лесни упражнения - тичането на място, клякания- клякане с скок с изпънати ръце нагоре - по сложната форма на това упражнение включва бързина и лицева опора и се използва за издръжливост в ММА.
Като сдобиеш някаква форма - ти сам ще усетиш - можеш
да пиеш Л-карнитин - той разгражда мазнините в тялото
и при тренировки те се превръщат в мускулатура. (но трябва да тренираш задължително ако пиеш)
Това беше накратко иначе бих казал много повече по въпроса. Пиши в гуугъл упражнения и ще ти излязат стотици сайтове.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8165cf9f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Искам само да уточня, че коментара ми не е реклама.
Авторе, има един форум - BB-team се нарича. Той е изцяло свързан с фитнес и здравословен начин на живот. Почети там, поразпитай и тъй. Успех.
XII

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker