15 кг за 3 месеца ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

15 кг за 3 месеца ?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 18849 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 години, което тежи 68 кг и иска да отслабне с 15 кг за 3 месеца. МНОГО ви моля, не пишете излишни коментари, а ми дайте диета/режим ( без яйца ), с който да отслабна желаните кг!!! Много ви моля, за спорт няма нужда да ми пишете, знам какво ще правя, но спешно ми трябва меню за хранене, защото не знам как ще сваля тези кг! Напишете диета/режим без яйца, за който знаете, че ще помогне в моя случай или нещо, което вие сте спазвали. Много ви моля, важно е наистина :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 48ea3390cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   90- дневната диета. Отслабнах с нея 15 кг преди 3 години и няма йо-йо ефект. Пепеляшка

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 047a73efa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Аз така отслабнах, но ядях и все още ям яйца. Защо алергична ли си или просто цената им вече е твърде висока? :Д
Нина

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d9724c0918
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поне да беше написала колко си висока. Защото е много вероятно 15 кг да са много. Освен това всички тези килограми могат да се свалят за 3 месеца само ако много стриктно спазваш хранителен режим и имаш ежедневна физическа подготовка.
Тук не става въпрос за диета, а за здравословно хранене. С диета нищо няма да направиш. В Гугъл има редица примери за здравословно хранене, потърси и ще намериш начина.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4e9104f303
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката : висока съм 165 см. Лятото бях стигнала до 58 кг и все още ми оставаха малко за сваляне, за да изглеждам както искам ( ако тогава не се бях отпуснала и пак да си ги кача, сега щях да съм си супер, но се случи.. ), така че сега 15 кг ще ми дойдат точни. Не съм от онези например 45-50 кг и да искам да отслабна. Наистина имам нужда, не се чувствам добре в тази кожа.

90-дневната : пробвала съм я много пъти. Не мога да издържа на нея толкова време, смисъл редуването на дни, плодовите дни са ми много трудни, а са през 3 дни и не мисля, че трябва да ям сладко ако искам да отслабна. Може би съвсем рядко, ако вече наистина имам огромна нужда от него, но най-добре хич ако мога, нищо че знам че ще ми е много трудно, но трябва да опитам. Лично аз имам голяма слабост именно към сладките и тестени неща, и ако искам да отслабна трябва да ги спра. Нямам толкова воля за тази диета, сигурно защото съм я пробвала милион пъти вече.
Лятото ядях основно плодове и от време на време малко месо, но тогава ми беше лесно, защото е топло и не мислех за храна. А сега...

За яйцата : Не съм алергична, но просто не мога да понасям вкуса им. Ама изобщо! Изключително гадни са ми, та затова искам без яйца. Мразя ги! Жалко, защото ако ги обичах щях много лесно да отслабна, поне така мисля.. те засищат и са полезни за отслабване, но какво да правя, с моя късмет.. хаха

Ии ако не ви затруднявам, може ли примерно меню, защото съм пробвала да не ям вредни храни, но като нямам определено меню и от това ще си хапна малко, от онова малко и нищо не става.

Много ви моля, омръзна ми вече тази борба с килограмите, а много искам да отслабна. Кажете режим / диета, която знаете, че е ефективна :) Времето си минава и аз си седя с чуденето, вместо да действам, защото не знам какво да правя. Моля ви :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 92bc0a413b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей! Ще следя темата и аз с интерес, защото аз съм 66 кг, висока съм 166 и все едно чета за себе си! Уфф и аз искам да смъкна 10-12 кг. Миналата година бях 76, смъкнах 10 кг, но за 7-8 месеца :((А сега съм си поставила за цел 10 кг до края на юни. Как ще става не знам :(Но сега ще ти кажа това, което правя аз :))) Така като сме две даже съм по-надъхана :)))
Записах се на фитнес. Ходя 2 пъти седмично на фитнес. Там бягам около 40 минути, карам колело 30 минути и правя упражнения за стягане за ръце и крака. В къщи правя коремни преси ( да си призная ги правя през ден и не виждам мн ефект, ще почна да ги правя всеки ден, но ми е трудно докато свикна, правя по 60:((( ), правя и разни упражнения за крака, уж да целулит, но те са ми много приятни и там определено не ме мързи :) Така това е за спорта! :)
Сега за храната. Наистина трябва да спреш сладкото, хляба и газираните неща! Аз така отслабнах, но си признавам, че се и изкушавах и си хапвах, човешко е, но сега съм решила да ги спра, защото нали искам да смъкна по-бързо този път. Сутрин ям само плодове! Като плода, който си избера е само един, например днеска сутринта изядох само 2 ябълки! Слетобед си хапвам супичка или манджичка ( но разбира се добре е да не е запържено) и после ако огладнея ям пак плодове или пия чай с мед. Вечерята пак така, ям каквото мама е наготвила. Вчера примерно ядох пилешко с ориз и голяма порция салата от зеле и моркови. Но след 8 часа не трябва да ядеш! Ще огладняваш, но не трябва да ядеш! На др сутрин като станеш ако искаш и 3-4 плода изяж, но вечер в никакъв случай не яж след 8! Аз съм сиг, че ако успея да спазя този режим за 3 месеца със сиг ще ги смъкна тези килограми! Даже сега като си пиша поста малко строг ми изглежда този режим и е малко като 90 дневната диета. Но пък мога да ти кажа, че ако го спазваш така 10 дена да кажем, после пък може да си хапнеш нещо сладичко или филийки черен хляб, но тук ключовата дума е МАЛКО! НЕ да се тъпчеш! Аз съм го правила това и после толкова лошо ми е ставало на стомаха, защото организмът ми все пак е свикнал вече да се наяжда с по-малко и по-лека храна и на няколко пъти като направих това и просто видях колко е гадно! Не е хубаво да се изключват храните като пържени картофи, черен хляб, сладко, но примерно след като почнеш този режим и свикнеш с него тогава сама можеш да си преценяваш колко да си хапнеш от тях :) Много е важно това! Да ти кажа аз си го изградих като режим, с тази разлика, че почнах да ям черен хляб по мъничко и не ходих на фитнес, защото бях в сесия и не смъкнах килограми за съжаление, НО хубавото нещо е и че не качих килограми :)))) Това ме мотивира доста, защото значи като намаля пак храната и тръгна да спортувам ще ги смъкна:))) Ще следя темата с интерес и даже ще отбелязвам прогреса си в нея, може и ти да правиш същото :))) Успеееех! :))))
Каталина!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d9724c0918
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От номер 3 :

Идеалното ти тегло е 57 килограма.

Както вече казах - здравословно хранене.
Ето някои примерни храни : зеленчуци, плодове, млечни продукти, яйца, черен хляб.
Напиши в Гугъл "рецепти за здравословно хранене" и ще намериш хиляди начини за приготвяне на такива.

Много по-лесно е да опиташ това, за да се насладиш на хубавия ефект. Ако спазваш диети ще си нарушиш здравето и ще си върнеш килограмите.

Може би си мислиш, че нямаш воля, но въпроса е, че ако не започнеш нещо сериозно, само ще се оплакваш, че не можеш да отслабнеш и няма да имаш резултати.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ef1ca9db6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   http://fitnesinstruktor.com/ ориентирай, има упражнения и диети

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5df070d054
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   15 кг за 3 месеца е напълно възможен резултат. Средно на месец по 4 кг се свалят, т. е. по 1 кг седмично-това е здравословното отслабване. Яж винаги когато изпиташ истински глад. Ако мислиш, че си гладна изпий 1 чаша топла вода или чай. Ако след 15 мин. си все още гладна хапни малко к. мляко с 2 лъжици овесени ядки и канела. Може да прибавиш шепа орехи, семена, др. ядки, настъргана ябълка или др. плод. Пилешко бяло месо, риба на скара, 100гр. кисело мляко или яйчен белтък яж след 15:00 часа. Не смесвай месо с плодове, трябва да са минали 3-4 часа. Наблягай на зеле, риба, кисело мляко, ябълки и задължително канела-тя понижава нивото на инсулина и регулира кръвната захар. Т. е. не ти се яде сладко толкова много и помага в отслабването. Ябълка поръсена с канела премахва напълно желанието за сладко. Най-важното-яж само когато си гладна и то бавно, наслаждавай се на вкуса, не на количеството. Успех :) Тони

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 19f14e4f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей те моля помогнете ми аз имам същият проблем висока съм почти 1. 70 а тежа 75 кг имам да сваля 15 кг и то искам за 3 месеца -но не знам как спортувам всеки ден:велоаргометър 2 часа, коремни преси 60 бр. и още куп упражнения, храня се здравословно с плодове зеленчуците ям сладко и вредни храни нито пък пия газирани напитки. Не знам къде греша но почти от година съм на този метод и няма резултат седя на 75 кг а имам желание да ги сваля за да се чувствам удобно в кожата си. Кажете ми как да ги сваля, моля помогнете ми!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 625394f961
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, не си слагай таралеш в гащите!
Ще има да патиш ако свалиш 15 кг за три месеца.
Можеш да свалиш по-малко и пак да изглеждаш добре. Просто намаляваш тестените и сладки изделия, банички, вафли и т. н.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f93c08021a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   15 кг за 3 месеца не са нещо фрапиращо. Дори не е нужно да се лишаваш много от храната която обичаш. Сега на Великден станаха 3 месеца и половина от както започнах диета с ограничаване на калориите и вече минавам 15 свалени кила. Та не знам за какви 90 дневни и други диети четете, но не е нужно да сте на 2 ябълки и сухари на ден за да свалите 15 кг за 3 месеца. Моят метод е с помощта на един сайт, в който след като се регистрирате задавате теглото си, височина, начин на живот (заседнал, активен, и др. ) и избирате колко кг на седмица искате да сваляте (максимума е 1кг/седмица, защото иначе ако тялото не поема достатъчно калории влиза в режим на гладуване, при който метаболизма се забавя и свалянето на килограми става по-трудно). След избирането на диета според телосложението ви, започвате да си водите дневник за храните, които ядете всеки ден. В базата данни на сайта има голям брой храни (доста български неща или такива които се срещат в България, но нещата са на английски език, така че ще е добре да го знаете, иначе с речника). ВКарвате храната която сте изяли през деня (или по-скоро храната която планирате да изядете) в дневника и той автоматично изчислява колко калории, мазнини, въглехидрати, захари и други сте поели и изважда изгорените калории от упражнения, които също трябва да се описват в дневника. Та с помощта на този дневник успях да сваля тези килограми без да гладувам като улично куче :-) Разбира се това че вместо да ходя с автобус на лекции, а пеша помогна също. Не е нужно да се виси във фитнеса или да се тича по 3-4 км на ден. И с вървене става. Всеки делничен ден извървявах и все още вървя по около 8 км, с бърза походка (за мен е нормална де, защото съм от нерваците, които не обичат да се влачат). Та дори и да нямате волята за спортуване или спазване на строги диети, няма да имате проблем с тази диета. Щом аз успях да се придържам (тук таме с малко нарушения... мммм дюнери) значи не е толкова трудно. Започнах диетата за да се отърва от това постоянно чувство на тежест, което имах. 186см съм, бях 95кг, а вече съм 80кг. Започнах вече плавно да увеличавам калориите и към 77кг вече ще съм на нормален режим. От добра храна не съм се лишавал много. Е, намалих сладкото, замених вафлите, шоколадите и др. с плодове (главно ябълки и портокали). А, щях да забравя сайта да напиша, ето го - http://www. myfitnesspal. com/
Сигурен съм, че има десетки подобни сайтове из нета, така че изберете този който ви хареса. Давайте смело, не изисква много усилия. Майка ми, която все уж почва някакви диети, все не успява да ги спазва защото се състоят от какви ли не глупости. Истината е, че може да се свалят килограми и с каквато храна сам си избереш, стига да е в разумни граници.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1df414f10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз лично трябва да отслабна 20 килограма и личната ми препоръча 90 дневната и в момента я спазвам , че правя упражнения - ОТ 90 ДНЕВНАТА НЕ СИ ГЛАДЕН САМО ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО ДЕНА ПОНЕЖЕ СТОМАХА СЕ СВИВА. Та така де очаквам резултата.. За сега съм смалила 2 килограма.. Стискайте палци! : )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2e7f9556fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Само 90 дневната диета

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 538f429e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз съм на 33 год. и се боря с килограмите от двете ми бременности. Започнах 90 дневната диета преди месец и половина и резултата до сега е 8 кг. Трудни са първите дни, докато се пребориш с вредните навици - сладко, газирани напитки и среднощни похапвания. Много съм доволна защото при тази диета не се гладува, включени са храни от всички групи, само че са в различни дни:). След първите две седмици плодовия ден ми стана любим. Успех на всички!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9720574847
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Само с 90 дневната и много стриктно

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 269df4797e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И аз в момента съм на 90 дневната. Започнах я преди 12 дни и се чувствам прекрасно. Лесна ми е от самото начало. Не се чувствам гладна. Чувствам наистина страхотно, понеже хем ми е лекичко, хем не се чувствам гладна. След плодовите дни се чувствам освежена. Не е трудно, особено ако имаш желязна воля като моята! Успех на всички! :-)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d2b0054e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз съм карала 90 дневната и не ми беше проблем ядеш и слабееш просто всеки ден различно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 220a28ee4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   № 10, че какво са 15 сг за 3 месеца? Нещо нормално. Добре, нека да сваля по 4 на месец, но, ако съчетае с упражнения, фитнес, ще изглежда сякаш е махнала 20 дори.

Авторке, махни ги тия 90-160 дневни диети. Изгради си режим, който да е твой. И какво, като приключат тия 90 дни? Пак ли ще се почва безразборно тъпчене/това е пример, не казвам, че ти го правиш/ Всъщност, един режим трае до... Живот.
Яж месо, зеленчуци /салати/, наблягай на ядки/сурови, но една шепа, че са калорични/, по-рядко млечни/но си ги яж/, извара/аз си я омесвам със сирене, или кисело мляко, слагам подправки разни за вкус/.... Хапвай си плодове. По-рядко картофи, ориз, . Чат-пат си позволявай нещо "забранено". Има много рецепти, които ще ти допаднат. Кофти, че не ядеш яйца, щото има мн варианти с тях-омлети със зеленчуци, варени, какви ли не ястия.
позволявай си понякога нещо, пак го повтарям. но, просто не прекалявай, .

И тренирай.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e2e53f2a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   в продължение на 1 или 2 седмици се храни само с една ябълка и то равномерно раздели я на 4 части и яж сутрин, обед, следобед и вечерта и пий по 500мл. вода най - много по 1л. упражнявай се бягай по 5, 6 обиколки предимно вечер или сутрин и ще видиш как ще отслабнеш поне 5 - 10 излишни килограма. Успех

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8d3e613e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравейте! Аз също постоянно се боря с килограмите и искам да сваля 10 килограма, в момента тежа 65, а съм висока 160 и определено на ниски хора си личи дори и малко да качат... искам да бъда най- много 58 кг. Въпроса е че аз спазвах 90 дневната диета и успях малко да отслабна, но след това като я спрях качих отново, за това вече не искам да спазвам никакви диети, а просто да си направя някакъв режим на спортуване и ядене и така ще стане. За отславане, обаче си трябва доста кардио, почти всеки ден, а аз много се изморявам като спортувам и след това не ми се ходи 2, 3 дена и то се губи ефекта и така и не мога да сваля. Ще си купя аминокиселини и глутамини за да ми се възстановява тялото, защото иначе не се получава....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker