Искам да намеря най-добрата диета и упражнения! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам да намеря най-добрата диета и упражнения!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3625 пъти
На кратко-момиче, 166 см и 65 килограма. Осъзнавам че това е много, имам голямо дупе което не харесвам. Лятото имам лагер на морето и искам да не ми стърчи дупето в банският!

Знам че има много теми за диети но аз нямам възможност да правя диета, като 90 дневната, понеже всеки ден има различна храна, а аз живея с родителите ми и не могат всеки ден да ми готвят различно....

Моля, ако някой има добра диета, с която до юли да сваля 10 килограма или знае упражнения [или някакъв спорт, макар че мисля юни да започна да тренирам тенис], моля да ги напише! Ще съм много благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b5ac60ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай с ''Японско чудо''. Свалят се 10-12 кг. за 2 седмици. След това спри да ядеш много и ходи повече.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 21fd4c0e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Яж по-малко хляб дори може и без него прави коремни преси, тичай, ходи на фитнес, сутрин яж по обилно на обяд по малко и вечерта почти нищо

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aeb2d36f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Давам ти изпитван съвет и не е нужно кой знае каква диета, състои се в това сутрин на гладно да изяждаш по 3-4 бр. кивита, но задължително на гладно! Киселината от кивитата топи мазнините. Разбира се, това е просто нещо, което ще ти помогне да те разхлаби, но те така се отслабва. Пробвай го, няма да съжаляваш. Но към това те съветвам и да започнеш да бягаш или ако не обичаш то поне започни повече да се разхождаш сега е хубаво времето. Другото, което мога да ти дам като съвет е повече течности, предимно вода, тя ще ти запълни стомаха и ще подтисне глада, ако топлото време не ти го подтиска :) Повечко секс, ако правиш и това е. Успех, сега е най-лесно да се свалят килограми.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cc9c8ef32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи, горните три идиотски мнения може да ги зарежеш на секундата. Занимавам се/интересувам се със/от спорт и хранене от години, така че можеш да ми се довериш. Искаш да си освен "слаба" и здрава, нали? Няма да си губя времето в това какво да НЕ правиш и защо да НЕ го правиш, просто ще нахвърлям КАК да промениш начина си на живот като цяло, за да си здрава на първо място, а всичко друго е следствие

спорт:
- намери спортен/фитнес център
- тренирай базови движения със свободни тежести (клек, тяга, раменна преса, набиране, гребане и т. н) в диапазона 5-8 повторения
- 3 пъти седмично по 45-50 минути е напълно достатъчно

хранене:
- яж храни с минимална обработка от съвременната индустрия
- забрави за олио, маргарин, ЗАМЕНИ ГИ с краве масло, свинска мас, зехтин само на салати
- ДА - приемай предимно животински мазнини
- набавяй си протеин от месо, ЦЕЛИ яйца, сирене (най-добре домашно)
- яж зеленчуци, но да НЕ са основната храна
- яж поне 3 пъти на ден
- ПИЙ вода, поне 2. 5л на ден

Мога още много да уточнявам. Има хора, които ще ти вземат МНОГО пари за подобна и друга абсолютно боклучава информация. Дали ще се възползваш от благоразположението ми, си е твоя работа. Успех и по-здрави!

п. п а за горните мнения още веднъж - боже, колко мъка има по този свят!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 283f4a919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Подкрепям номер 4 (без обидата към първите 3 мнения).

Не че вярвам и, че кивито горило тлъстини (ха ха) с киселината си (ха), но това е много полезен плод, защо да не се пробва за закуска?

Аз лично слушам гласа на тялото си. Ям два пъти на ден - 12 ч точно и 18 ч - 19 ч. Тялото ми е като часовник. Лягам си в 24 ч., ставам в 8. Това ми е режимът. Временно живея в нещо като хотел, където имам само кардио-уреди, но определено щом се преместя ще подновя тренирането на отделните мускулни групи в истински уреди.

До тогава правя по час кардио на ден, 1000 м. гребане с един уред. Другите уреди за съжаление не струват.

Гледам да избягвам въглехидратите, но ето - за обяд си позволих домашно приготвени макарони с доматен сос и дори парче шоколад, нищо не си забранявам, но компенсирам със спорт и по-леко ядене при друго хранене.

За съжаление в страната, в която живея практически няма необработени индустриално храни, дори плодовете и зеленчуците са обвити с 1000 опаковки и са в някакъв специялен газ сигурно, но като съм си в България няма по-хубаво нещо от храната. Моят мъж е чужденец и направо се е хванал за главата, колко хубава е нашата храна. Има дори заведения като „Българска кухня“ с прясно сготвени ястия, което на Запад не може да стане.

Каквото е - такова. Затова пък има хубава риба тук, ще хапвам от нея. Изобщо - трябва да се напасва човек към местната храна. Готвя си, гледам да купувам първични продукти, които да обработвам, но е адски трудно тук... в кралството на Uniliver....

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c4ce6acad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за съветите! Трябва да кажа че аз съм на 12, между другото!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cc9c8ef32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На тази възраст е още по-абсурдно да си на "диети" и всякакви рестриктивни подходи в храненето. Тялото ти расте, не го лишавай от нищо, особено от мазнини (които са важни за много неща ставащи в организма ти - най-важното от което, синтеза на хормони, цикъл и т. н, с една дума казано - това да си жена)
Яж хубава храна, поне 3 пъти на ден, пий вода през целия ден, спортувай. Аз съм номер 4

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 283f4a919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Подкрепям 4, но мога да допълня, че действително авторката има леко наднормено тегло.

Няма да ? навреди да яде по-малко бял хляб или да го замени с ориз, варени картофи, черен хляб, няма да ? навреди да ограничи сладкото и да си позволява чат-пат малко черен шоколод, няма да ? навреди да не яде чипсове и фаст фуд.

Авторке, не яж по-често от 3 пъти на ден, защото е доказано, че именно рязкото спадане и качване на кръвната захар при често похапване е проблемът на много пълни хора. Забелязала ли си, че те непрекъснато си „похапват“?

Ако не можеш да не похапваш, поне яж плод някакъв. Една ябълка тежи към 150 гр. има 60 калории. Същото количество чипс са 800 калории.

Гледай да не приемаш повече от 1200 калории на ден. Не е толкова трудно. Една манджа с филия хляб са ти 500-600 калории. Замести едното основно ядене със салата, с нещо леко, с кисело мляко с мюсли...

Не яж свинско, колбаси. Яж пилешки гърди, пилешко с кожа дори - там има важни мазнини, риба.

Мазнините са важни най-вече за усвояване на витамините, но ако ядеш пролетна салата със зехтин ще си набавяш достатачно.

Не е вярно, че за да си жена трябва да си с тлъстини. Нормално е тялото дори на възрастна жена с мензис да е с не-повече от 22-25 % мазнини. Аз бях преди да почна да се занимавам със спорт към 30% мазнини и ми бяха много, но никога не съм била пълна.

Стегни се със спорт и упражнения, но определено килограмите са ти много. Консултирай се с лекар-диетолог.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cc9c8ef32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пак е номер 4. Номер 8, защо да не яде свинско момичето? Животинските мазнини са най-оптималната енергия за човешкото тяло. В хляба, принципно няма нищо съществено, но тя е на 12, да яде, ако иска. Само не почвай с глупостите за холестерола, запей нова песен, моля те.
Съвета за лекар-диетолог също ми се вижда абсурден. Ти колко лекари-диетолози познаваш, които с физиката си са пример за хората?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 283f4a919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от 8 до 9, просто свинското на нашия пазар не е от най-диетичните - тлъстичко си е. Да не говорим за свинска кайма и продукти.

Има пилешко, телешко месо, човек може и без свинско или с мярка, повярвай ми.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c4ce6acad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката: Благодаря и искам да допълня за номер 8, че не ям чипсове или бял хляб или мазни храни! Между другото преди 1 година бях 75 килограма... Същност проблема ми с теглото започна на 7 и продължи до 10... Не ми е приятно че всички мислят че ям много, понеже съм пълна! Не е така! Просто когато бях малка ядох по 2 порции спагети и дюнер всеки ден! Сега не е така! Благодаря много все пак =]

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker