Ще стане ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ще стане ли?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3322 пъти
Здравейте и най-вече главно на тези, който се борят за хубаво тяло.

От няколко месеца съм на нещо като на диета... започнах с 90-дневна изкарах 4, 5 дена но не издържах и си хапвам каквото ми се ядеше и така. Иначе от нея отслабнах с 2 кг, като се има в предвид че беше за 4, дена..
Въпроса ми е следния понеже имам и малко коремче, беше по голямо но от коремните преси и ходенето е по малко.. Но искам да го няма и него мога ли да го махна?

След като ходя по 6 км. до преди няколко дни ходех по 4.. Но днес 6 и утре пак така, а за тичане опитах се но за много кратко, защото гърдите ми са много големи и ме болят -не че се хваля просто споделям... И бих искала да знам дали коремчето ще се махне само с движение и коремни преси и от вчера започнах и с клякания..

А на фитнес няма с кого да ходя. Надявам се да получа някакви съвети и благодаря на тези, който ще си направят труда да пишат. На 20 съм.. Преди години имах хубаво тяло но тези вредни д-ри, п-ци.. Сега съжалявам, че съм се тъпчела.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 32f96a5f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Една моя приятелка също е на 90 дневна диета и вече е на 21 ден. Тя се чувства различно, но не в положителна насока, а по-скоро не на място. Хубавото е, че отслабна доста и ефекта е видим. Споделя, че чувството е невероятно, когато някой й каже: "Леле, колко си отслабнала! " Тя обаче я спазва, както трябва. Е, ако сестра й например яде шунка, я тя е на плодов ден, може и да си отръфне от шунката, но само една хапка. Най-важното условие е да не ядеш хляб. От него много се пълнее. Ако пък не можеш да издържиш и не се чувстваш комфортно може да хапнеш максимум една филийка пълнозърнест хляб. Ако изведнъж спреш диеата идва ред на Йо-Йо ефекта, а той не е за предпочитане. Чрез него си връщаш тройно повече килограмите, с които си отслабнала. А за коремчето-трябва постоянство. С упражнение и здравословна храна ще стане на 99%. Гледай да не ядеш много разнообразна храна. В никакъв случай не прекалявай със сладкото, пърженото, хляба и тестените изделия. Макар че съм 50 кг., а съм висока 1. 70 и всички много харесват тялото ми, аз също имам коремче. Лятото исках да го сваля заради басейна и морето, но не съм постоянна. Особено коремните преси ги правех чат-пат, когато съм на кеф. Така че, важно е постоянство и вяра в това, което правиш. Не се отказвай от целите си!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 51e2f57fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чела съм, че трябва да се комбинират упражнения с кардио (бягане, скачане на въже, велоергометър).

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0954c7d62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Недей! Гърдите ще отслабнат първи и ще станат като две кожи, щом са големи... и гледката ще е ужасна, по добре стой така!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 06c3a1cd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3 - пълни глупости!!!

Ако гърдите ти са били само тлъсто - може (то и мъже с гърди има), но ако си си имала нормални гърди, преди да напълнееш, нищо такова няма да ти се случи. Гърдата Е ЖЛЕЗА, ЗА БОГА, не е сланина!

Тлъстините при жената са разпределени почти винаги подкожно. Само най-дебелите имат и затлъстяване на органите, докато при мъжа веднага в корема се трупат тлъстините - между органите! Но не е красиво, не е здравословно.

Друг въпрос е, че рязкото отслабване води до йо-йо. Съкращаваш си живота с 5 г.!

Струва ли си?

Аз за 3 г. отслабнах 8 кг. Нито стрии имам, нито целулит (тренирам), а гърдите ми са перфектни (С чашка, стегнати).

Моят приятел отслабна 20 кг. за една година и също е ОК, зависи от наднорменото ви тегло.

За мен всичко над 1 кг. на седмица е нездравословно.

Замислете се - ако вместо 90 дневни глупави диети на ЕДНОСТРАННО ХРАНЕНЕ промените ДЪЛГОТРАЙНО хранителния си режим, начина на живот, резултатите ще са трайни! 12 месеца са 12 кг., ако само 1 кг. смъквате на месец! НА МЕСЕЦ!

За това не ти трябва нито гладуване, нито драстични лишения. Правете поне 3 пъти на седмица фитнес по 2 часа - 1 кардио и 1 ч. мускули.

РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ ГИ ВИДЯТ ПРИЯТЕЛИТЕ ВИ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА! Не е важно само да сме малко кг., а да сме стегнати!

Аз днес имам перфектна фигура, стегната! Нося дънки номер 28. 178 см. съм висока, 63 кг. Днес имам много по-хубава фигура от преди 10 г., когато бях 57-58 кг! И гърдите са ми по-големи и стегнати (заради стягане на гръдните мускули отдолу), нямам целулит (а тогава имах), задникът ми е перфектен.

Никакви диети, освен лечебно гладуване за 8 дни не съм правила и последното не го препоръчвам, защото ми отслабна организмът и ме хвана цистит.

Истината е една - и 90 дни да си на ябълки, щом почнеш да се храниш както винаги, качваш двойно и тройно. Поставете си цели за следващата ГОДИНА, за живота си като цяло, защото каква е хвайдата от това да сте на 20 слаби, а на 40 да се търкаляте пред блока - огледайте се - майките на приятелките ви как изглеждат, как са изглеждат дъщерите им. Вижте и своите си майки. Това са жени в 40-те, 50-те - най-хубавите години! Така ли искате да свършите?

Гените играят голяма роля, но не са всичко! И двамата ми родители са леко закръглени, но това е заради храната, която консумират. Не може да се напълнява от въздуха. Всичко идва от нездравословното ядене.
Слушайте телата си - ако искат хляб, не им го забранявайте, но нека е пълнозърнест (от немските пакетирани). Само мазнините ограничете, както и сладкото. Малко черен шоколад? Защо не!

Казвам ви, който не консумира повече от 1400 калории на ден (за жена над 170 см. ) и 1800 к. (за мъж над 175 см. ), който не консумира повече от 10 % мазнини в храната си (и то набавени от зехтин, месо, млечни продукти), който прави спорт, фитнес, той ще отслабва!!!

Ям обилно два пъти на ден, хубава храна - риба, месо, салата, зеленчуци, дори варени картофи. Бял хляб не консумирам, ям плодове пред ТВ-то, малко солети. За седмица отслабнах с 0. 5 кг. Малко ли ви се струват? Е, ще говорим след година!

Ж27

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3e6502f0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:
Промяна в гърдите няма за сега... промяната е в дупето няма го почти. Ще потърся някакви упражнения.
Но само с движение няма ли да стане с топенето на мазнини в областа на корема?
Защото гърдите ме болят найстина.. Ако си подпра ръцете примерно на стол или ф-ил и започна да тичам но на едно място ще ми помогне ли? Сори за глупавия въпрос но искам плоско коремче но не мога да тичам заради гърдите :(

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 06c3a1cd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5 - ами купи си сутиен за спорт!
Не си ивалид някакъв.

Аз имам чашка С+ и си тичам.

Друг номер е да носиш стегнат сутиен с подплънки + бюстие отгоре, но със спортен сутиен е най-добре.
Гърдите те болят, защото задържаш вода преди менструация или ако взимаш противозачатачни. Може и да растат. На мен на 25+ ми порастнаха доста, а дори съм отслабвала на кг.
Стегни си гръдната мускулатура+тази на кръста, ако имаш много големи гърди (чашка Е и нагоре)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7103552d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря!
иСКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ САМО С ХОДЕНЕ И УПРАЖНЕНИЯ ЩЕ ОТСЛАБНА?
Другата седмица ще си купя с. с.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker