Хормон на растежа и спорт да запиша? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Хормон на растежа и спорт да запиша?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4048 пъти
Тялото ми е сигурно най-големия комплекс.
Висока съм само 148 и съм на 19 :( сигурно много от вас ще кажат, че е късно да порасна, но аз все още търся начини да осъществя тази твоя мечта и да порасна поне с няколко сантиметра.
Родителите ми също са ниски, както и бабите и дядовците ми, но има хора със същите гени, които са на нормална височина. Имах ранен пубертет, това със сигурност е една от причините да съм така ниска.
Къде мога да отида да ме прегледат и да ми кажат дали имам възможност да порасна все още? Отдавна спрях да ръста... преди да ми дойде цикъла.
Между другото този т. н хормон на растеж задължително ли е да ти го изпише специалист или може да си го закупиш свободно от някъде? Има ли някакви странични ефекти? Някой използвал ли е???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: efb014d8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скоро имаше такава тема тук :)
Какво като си 1, 48? С токчета ще станеш по-висока :) А и ти си момиче..

МАКИ-ЧАН

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: df7a7f86bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този хормон на растежа както го наричаш е соматотропин и ако се приема след пубертета води до акромегалия-т. е. растът само крайници-ръце, крака, нос, ушна мида, абе изобщо ужас. По-добре почни да се приемаш такава каквато си и израсни... емоционално!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: deefb93122
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нос??? Колкото ми е голям носа не искам да си представям какъв ще стане.
Колко време се взима този соматотропин и кога се забелязва "промяната" в тялото? Има ли определен период или при всеки е различно??

П.П на мен ръцете ми от раменете до свивката на ръцете са ми по-къси, като цяло имам къси ръце и крака...:((( но горната част на ръцете и краката ми е по-къса от долната...офф мразя структурата си. Не искам да живея, ако ще съм толкова ниска. Приличам на джудже...ужасно мразя тялото си ;( как да го приема като не мога...всичко което обичам и ми харесва не е за моето тяло ;( защо съм толкова прокълната???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7a58396ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да, ниска си на ръст но в никакъв случай не си джудже! Единственото което е нужно да направиш е да се приемеш такава каквато си, миньонче. Не знаех че на този свят една жена за да е красива и желана е задължително да е висока! Огледай се наоколо, половината от известните мацки по телевизията са с твоя ръст, да си видяла накоя от тях да го прави на въпрос, или пък още по малко партньорите им. Дръж се на положение и си гледай кефа, твоят принц е някъде там и те чака...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4529380888
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ех, знам какво е да си ниска.. аз също съм ниско момиче - 153, но знаеш ли кое е лошото при мен? Лошото е, че хем няма да раста, хем ми се ПОДИГРАВАТ /макар че аз не мисля, че има нещо смешно в това някой да е нисък/! На теб поне не ти се подиграват. Опитвам се да се приемам такава, каквато съм, но където и да отида ми казват „защо си толкова ниска“, „аууу, колко си ниска“, „хайде де, няма ли да пораснеш“ и т. н.. Трябва да се приемаш такава, каквато си, поне се опитвай.. ако това ти е тоооолкова голям проблем, ходи с токчета.. Аз сложих, само защото ми омръзна от подигравките и имам сума ти мазоли по краката, болят ме и сега пак си ходя с ниски обувки. В никакъв случай обаче не показвай, че се комплексираш от височината ти, защото другите ще го усетят това и ще те нападнат веднага. Не може да няма дори и една дреха, която да ти стои добре. Ако са ти дълги, скъси ги. Аз дънките ми си ги скъсявам и ми стоят добре, защото имам хубава фигура :) /не се хваля/. Това, че си ниска не означава, че не можеш да имаш хубаво тяло. Ако не си дебела, нямаш проблем :).
*Яса

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: deefb93122
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   всички са на мнение, че ВСЯКО ниско момиче излежда добре с токчета... да ама НЕ. Хора, от ниско до ниско тяло има ОГРОМНА разлика!!! Аз и токчета да обуя изглеждам смешно. Тялото ми е гадно... и токчета не ме спасяват. Самите размери на всяка част от тялото ми са някак странни. Както казах имам къси ръце и къси крака... торса не че е много дълъг, но като сложа някоя блуза до под задника, краката ми изглеждат още по-къси отколкото са. За туники да не говоря... тях ги избягвам, че тогава е грозна гледка.
Ако сте гледали ГЛАСЪТ на БЪЛГАРИЯ, тялото ми е абсолютно същото като на КРИСТИНА АВРАМОВА. Вижте я в вбокс ако не се сещате :( И тогава ми говорете да се приема такава каквато съм и че токчетата ще ме спасят :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: feb922200b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Проблемът не е в обувките, а в кройката на дрехите.
Много звезди не са високи, но дрехите им стоят чудесно на всички, защото са подходящи за техният тип тела.

Ajna

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d04360f09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ми ниска си, дам. Моето мнение е против хормона на растежа. Мъж съм, висок около 173 и лично супер много предпочитам ниски жени. Не се притеснявай, недостатъка ти за други е съкровище :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: deefb93122
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, не виждал ли си жени високи по 147-148? Това харесва ли се на мъжете?? Не вярвам. Мразя тялото си. Само ако бях висока.... поне 160 пак е добре, ама на... цял живот ще си стоя 147. Има ниски жени, които изглеждат добре и мъжете ги предпочитат пред едни дълги секси крака, но да си 147 висок, не намирам нищо хубаво или секси в това, дори е грозно и ужасно. Имам чувството, че ако правя секс с някой около 170 и нещо, той ще има чувството, че през цялото време прави секс с някое 12годишно хлапе. Та даже и те децата са по-високи от мен. И токчета не ме спасяват, същото джудже съм си.
Този хормон на растежа задължително ли е от специалист да се предпише или мога да си го купя спокойно и да си го пия, следвайки интструкциите в опаковката?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: af3994a9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мога да ти предложа нещо. Чувала съм, че има ефект, но не гарантирам, че ще ти помогне. Значи можеш да пробваш с висене на някой лост. Например правиш го всеки ден за около 1-2(зависи там колкото можеш да издържиш). Хващаш се за лоста и отпускаш тялото си надолу или пък опитваш да се протегнеш колкото можеш надолу. На твоите години ще стане малко по-трудно, обаче ако си упорита ще се получи. Можеш да го правиш и по няколко пъти на ден, може и постоянно да си висиш. Та това е и ти пожелавам един ден да започнеш да харесваш тялото си, независимо от това колко си висока. :)
БуБаа

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: af3994a9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   не съм уточнила само - това 1-2 са мин. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: deefb93122
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря ти номер 11, но не мисля, че ще има ефект, и едва ли някога ще харесвам тялото си. Да, ще се наложи да се приема такава каквато съм, но никога няма да обичам тялото си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: deefb93122
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   хайде де, никой ли не е взимал растежен хормон, да каже как действа и дали е доволен от резултата?? :(

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9027eacdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мацка никога никой не е напълно доволен от ръста си... аз съм 183(вечерно време) но отскоро започнах да правя упражнения за издължаване и смея да твърдя че съм пораснал - 185 см вечерно време... на 20 години съм но съм мъж а ние се развиваме до по-късно... все пак можеш да дръпнеш 2/3 см най-малко от коригиране на стойката си.
Разгледай линка упражненията действат наистина и порастваш но не знам дали е само временно или за постоянно. Успех !

М/у другото Кристияна Аврамова е доста готина ако изглеждаш като нея не виждам поводи за притеснение...
http://cooljohnny23.hubpages.com/hub/Grow-taller-by-3-to-6-inches-after-Puberty-five-Simple-exercises-that-will-increase-your-height-naturally-at-any-age

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker