Японско чудо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Японско чудо
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3404 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на почти 14 години. Висока съм 1. 64 и съм 65 килограма. Искам да стана поне 56 килограма, защото миналата година бях толкова и изглеждах чудесно. От 1 месец не съм пила газирано, не съм яла хляб, нито сладко, ям колкото се може повече плодове и зеленчуци, пия по 1. 5-2 литра вода на ден, бягам 3 пъти в седмицата, НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ. Килограмите са си същите. И така след толкова мъчение без никакъв резултат, мисля да започна диетата Японско чудо, защото казват, че от нея се сваля до 10 килограма. А аз имам нужда да сваля точно толкова. Би било чудесно. Искам да си стегна тялото за лятото, а не да ме е срам да сложа къси панталонки или потник или да се съблека по бански. Имам воля и знам, че ще мога да я издържа. Но проблемът ми е следния:
Чувала съм, че при много бързо напълняване или отслабване се появяват стрии. Аз в момента имам стрии, защото миналата година напълнях доста бързо и неусетно. Дали ако отслабна толкова бързо ще станат повече? Но проблемът ми за стриите не е толкова голям, защото съм чувала, че лятото избледняват и не се виждат толкова, но все пак... По-скоро ме е страх да не ми увисне кожата... Има ли възможност след като сваля 10 килограма например и кожата ми да увисне? Също така имам и целулит, но съм чувала, че дори и най-слабите манекенки имат целулит. Знам, че ще кажете да не спазвам тази диета, защото после ще има йо-йо ефект, но не мога да издържа с тези килограми, а и лятото наближава. Чувствам се ужасно. А и мисля след като приключа диетата да почина 1 седмица, после пак да я почна и така... Дайте ми съвет моля ви! Благодаря предварително! (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 49e19d39f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Диета - не! Хранителен режим - да!
Има толкова статии и прочие в интернет за полезни храни и т. н. Да спреш само вредните напълно и да чакаш - няма да стане. Трябва да си направиш график. Закуската - най-важна. Знам, че е неудобно с училище и всичко да се ядат нещата, но има ли желание, има и начин. Най-добре отиди на диетолог, той ще ти помогне. Не е важно по колко ядеш, а какво ядеш. И няма вероятност да ти увисне кожата, ако спортуваш редовно, не се безпокой. Не си 100 кг. ;)

p. s. За целулита си права, много спорят, ама си е до ген. Аз съм слаба и висока и имам много, а имам приятелки, закръглени, без да спортуват и прочие без дупка по тялото. И не е края на света, не се безпокой! ;) Имам в предвид ако някой те хареса, едва ли ще пука за такива неща, не би трябвало (по същият начин и с приятелите). Ти не би се отрекла от приятелка, само защото има стрии и целулит, нали? Не всички хора са злобни, подбирай ги! ;)

Късмет!
-С.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8980550ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наскоро четох, че през пубертета формите изведнъж се променят към женски и могат да се качат 10 килограма, това е неизбежно, защото си вече жена. Хормоналната система си казва думата.
От друга страна за твоя ръст и години килограмите действително са ти в повечко, но ако спортуваш и не губиш килограми - това може да значи, че си се стегнала и отслабнала, само че мазнините са заменени от мускули, които са по-малки като обем и реално изглеждаш по-слаба. Всички спортисти са малко по-тежки, а пък си изглеждат добре.
Така че спри да си гледаш килограмите, а си следи обикалката на талията - това е достатъчно. Ако е под 70 см, значи си екстра и няма смисъл да си побъркваш организма с диети. Защото рано или късно тялото ти ще си отмъсти, във всеки удобен случай ще трупа килограми, повече и повече от преди. Запомни добре - здравословен режим на хранене ДА, диета НЕ!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7309098710
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "1 месец не съм пила газирано, не съм яла хляб, нито сладко, ям колкото се може повече плодове и зеленчуци, пия по 1. 5-2 литра вода на ден, бягам 3 пъти в седмицата. И така след толкова мъчение без никакъв резултат"
хахах развесели ме, наистина на голямо мъчение си подложена, 1 месец без газирано, направо кощунство! Ще ти кажа, че ако искаш да си слаба и хубава това трябва да ти стане начина на живот и не да тичаш 3 пъти в седмицата (представям си и колко тичаш... ) ами всеки ден по 3 км.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 93481bc4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До миналото лято и аз бях с такъв проблем на 13г. и тежах 60кг. Правих безсмислени гладове и умирах от глад, но пак се отървах от няколко килограма. Пробвай 90 днесната диета

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 986648495c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо нека поясня, че от отслабване стрии не се появяват! Не знам кой го е измисли това, но невежите продължават упорито да разпространяват фантасмагории в нет-пространството и наивни дечица като теб им вярват. Виж какво пишат специалистите: "Човешката кожа е изградена от епидермис, дерма и хиподерма, които са свързани помежду си със съединителна тъкан, изградена от колагени и еластини.напукването на колагените и еластините вследствие на разтягане или друг фактори се изразява в поява на стрии."

Разтягане на кожата имаме само при наддаване на килограми, а не при отслабване, което се изразява в загубата им. Повечето момичета и жени просто не забелязват колко много стрии имат, докато са по-пълни, тъй като кожата е по-изпъната. Когато човек отслабне и кожата се отпусне, стриите стават по-видими, но не се образуват тогава!!!! Това е смехотворно.

По отношение на диетата. Прилагала съм Японското чудо многократно и мога да ти кажа, че ще имаш резултат от нея. Първите два-три дни ще свалиш повече, защото изхвърляш задържани течности. После става по-бавно. Първата седмица се свалят от 5 до 7 кг. Втората 2-3. Като я приключиш, връщаш между 2 и 3, което е доста задоволяващ резултат, защото си връщаш изхвърлените течности. Аз за жалост нямам воля и съм успявала да я спазя цялата само веднъж. Обикновено а правя за 5-6 дена и свалям по килограм, два.

Ако не можеш да караш диети, просто следвай следните три правила: закусвай задължително с плод и по-възможност по-късно 11-12, за да ти се очисти организма от изяденото предния ден; хапвай много салати, защото засищат и са ниско калорични, не смесвай много храните; опитай да вечеряш най-късно в 20ч., ако не можеш тогава в 22ч, но нека яденето, ако е по-късно, да е салата, плод или кисело мляко. За водата си знаеш. Ако спазваш тези неща, за месец-два ще отслабнеш доста и ще е без насилствен глад и стрес за тялото ти.

За отпускането на кожата - спортувай и отслабвай бавно. По 1-2кг на месец и кожата ти няма да увисне.

За целулита - имат го и слаби и пълни жени. Пиенето на много течности помага за разбиване на мастните депа. Има и специални процедури с целутрон за тази цел, ако е много лошо положението. След време може и това да опиташ.

Успех :)

Annie

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: aa8aa066b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ж30: На твоите години и аз бях в същото положение... Абсолютно същото!!! Започнах с диети и ... краят беше почти трагичен. Хранителен режим - това е истината. Не се лишавай от НИКАКВА храна... просто не я яж наведнъж... Разпределяй я за по 4-6 хранения на ден. Не определяй порция за хранене... Храниш се, докато усетиш, че се засищаш. В този миг спираш, та ако ще и 1-2 залъка да остават...

Иначе, килограмите се регулират с времето и СПОКОЙСТВИЕТО. Ако успееш да промениш жизнената си среда, да водиш по-спокоен начин на живот, да спазваш режим и т.н. Спрях да уча, започнах да работя. Докато си намеря попрището и се утвърдя, бях все 65-66 кг. Намерих половинката си, водя МНОГО редовен начин на живот - хранене, разходки, секс... Храня се като за СВЕТОВНО - с много мазнини, месо, пържени и уж нездравословни храни, сладолед и сладки неща в изобилие, дори чиста мас и сланина. Не тренирам. Сега, от 2 години насам, варирам 54-55 кг. Тялото ми буквално се извая, гърдите ми се уголемиха... Така че - всяко нещо с времето си...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8980550ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво на номер 6, напомняш ми на моите добри времена :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker