L-карнитин или Fat Burner - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

L-карнитин или Fat Burner
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 30434 пъти
Здравейте :) Четох, че Л-карнитинът бил основна съставка на Фет бърнърите. Искам да знам от по-опитните кое е по-добре да се пие? А иначе знам и че трябва задължително да се тренира когато се пие едно от двете. Също така, знаете ли дали имат някакви странични ефекти или нежелани реакции, които могат да се появят? Може ли да кажете и приблизителна цена? Моля за отговори :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 47cc7a6411
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко си килограма? Колко искаш да свалиш? Какъв пол си? Колко често и какъв спорт тренираш? Какъв хранителен режим (диета) спазваш? На колко си години? Как точно очакваш някой да ти даде конпетентен отговор без да знае тези неща?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cf93cd68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

2.   Странични ефекти от тези добавки няма. За по-добри резултати двата суплемента се комбинират. В саита sila. bg са качили тема за л-карнитина.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 791e783400
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мене Фат бърнера помага повече, а страничните ефекти са че ти става малко по-топло и се потиш..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 80fde865d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При L - каритина странични ефекти не се наблюдават често, ако се наблюдават те най - често са резултат от предозиране. При дълготрайна употреба на големи дози са възможни повръщания, гадения, стомашни крампи. При приема на L- каритин е възможен неприятен рибен дъх от устата, който се получава заради стимулирания от него растеж на микрофлората в стомашния тракт. Цената варира в зависимост от количеството - от 11 до 138 лева. Ако имаш сърцебиене, свръх изпотяване, главоболие или температура трябва да прекратиш използването на Fatburner.
~*Отхвърлената~*

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 47cc7a6411
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Номер 1 съм.
Естествено, че има странични ефекти. При Л-карнитина - гадене замайване и повръщане. Ефектът от Л-карнитина и от липотронните фетбънари е малък или никакъв. Реален ефект има от термогенните фетбърнари. Те естествено са много по-вредни, но и много по-ефективни от липотроните. Могат да увредят сърцето и репродуктивната система. Както и всеки друг орган. Принципът им на действие е повишаване на телесната температура за около седмица. (след това организма привиква и става безмислен приема). И така отговорът на въпроса е да вредни са. Но е страшно вредно и да си дебел. Така че отговори ми на горните въпроси и ще маога да те насоча към някой продукт.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 79da3cc6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Преди години съм пила Л-карнитин, когато тренирах.... но се посъветвах с личната лекарка, за сваляне на килограми, той не помага кой знае колко ако трябва да съм честна от него не отслабнах, но ми помагаше при тренировките за издръжливост. Накоро си взех фат бърнър - липотропен ми препоръчаха, отново се консултирах с моята лекарка за всеки случай, позволи ми да го пия. Понеже не бях тренирала няколко години - по скоро 2 :Д и да си призная някак си се бях отпуснала, може би заради работата, понеже си е като фитнес и бях хипер изморена, но сега качих няколко килца и реших да почна пак. Та взех си един струва 24 лева и да ти кажа съм доволна, още първата седмица видях резултат и нямам странични ефеккти, но това е при мен, нали знааеш при всеки е различно. На мен ми казаха че термогенните са за по - сериозни спортисти и не исках да рискувам, както каза номер 1 са по - вредни. Но и липотропните действат, няколко приятели също са ползвали и те ме насочиха към тях, като за мен :Д а и като за момиче. Аз съм доволна, не бих пила и двете заедно - л-карнитин и фат бърнър, все пак във бърнъра се включва л - карнитин, за какво ти е да ги пиеш и двете. Ако все пак си решил - а, си вземи липотропен, но не е лошо да питаш личният си лекар все пак за всеки случай :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 784924ca56
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 6 ( от авторката ) : аз не съм решила да пия и Л-карнитин и Фет бърнър заедно.. просто се чудя кое е по-добро.. Предполагам, че фет бърнъра, защото Л-карнитина е една от съставките му, но пък не знам защо си мисля, че Л-карнитина е по-безвреден.. и аз не знам защо така си мисля..
Иначе благодаря за мнението и за инфото :) Ще чакам да видя още мнения и ще преценя :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3f9af1f428
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Първо- това са различни добавки. Има 3 вида фет бърнъри. Виж в специализираните сайтове. Можеш да си избереш този, който е най-подходящ за теб- да дава повече енергия или пък да подтиска апетита или някой комбиниран. Цената зависи от фирмата производител и количеството, но добрите марки са над 30 лева за около месец. Л карнитин има под различна форма- течен и на таблетки. Хубаво е да ги комбинираш и двете. Цени- над 10 лева.
На мен лично л карнитина много ми помогна преди години, бях решила да сваля 5-6 килограма. Пиех го редовно - в дните, които не тренирам по 500млгр. 1 час преди лягане вечер, а дните с тренировка- 1 час преди тренировка 500млгр. и 500 млгр. отново вечер.
НО само с добавки, без ограничение в храненето и тренировки не очаквай ефект, това не са хапчета за отслабване. Ако нямаш много килограми за сваляне започни само с л карнитин по схемата, която ти написах. Ако килограмите са повече и целите ти са по-високи- комбинирай и двете.
Иначе странични ефекти няма. Хубаво е да не надвишаваш дозите, които пише на опаковките. Друго няма :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a8e912a7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   лично аз препоръчвам L-карнитин

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3a4c1567db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Фат бърнерът не е хранителна добавка, а вид хранителни добавки и именно Л-карнетина е такава добавка. Такива въпроси не се задават тук защото получаваш глупави съвети.
Не съм фен на този вид добавки, защото както може да се постигне с тях може да се постигне съответно и без тях, но ако си го решил/а Л-карнетина е вариант но мисля че ще едобре да се комбинира с още нещо. Относно дали има сранични ефекти или вреди това зависи от дозата или ако имаш някаква непоносимост към дадения продукт.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3a4c1567db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Такива въпроси не се задават тук защото получаваш глупави съвети.
Не съм фен на този вид добавки, защото както може да се постигне с тях може да се постигне съответно и без тях, но ако си го решил/а Л-карнетина е вариант но мисля че ще едобре да се комбинира с още нещо. Относно дали има сранични ефекти или вреди това зависи от дозата или ако имаш някаква непоносимост към дадения продукт.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 15e315ea38
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здрасти на всички, не се притеснявайте да пиете каквито и да било хр. добавки купувайте ги от известни марки, не прекалявайте и тренирайте. Останалото само ще стане :Д Аз съм 85 кг. на 22 тренирам много здраво от доста доста време пил съм всички добавки и съм повече от очарован от ''LIPO 6'' това е добавката която наистина работи има я както за мъже така и за жени. Не се колебайте :) И тренирайте здраво!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f0835e0ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Казва ли са ми че от Л-карнитина се получават много газове и на мен лично ми е много интересно да разбера дали е вярно или не

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d0a3f83a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Здравейте!
Аз съм активно спортуваща личност. Лично при мен L-карнитина ми влияе пагубно на месечния цикъл и по-конкретно просто липсва или е твърде оскъден. Първият път, когато ми се случи си помислих, че е чиста случайност. След почивка от 3 месеца, пак реших да пия, за да разсея съмненията си, но резултата беше същия. Тренирам редовно, храня се правилно, пия вода и зелен чай. Така поддържам фигурата си в идеална форма. Вярно, полагам повече усилия, но не искам да правя експерименти със здравето си заради приумицата за бързи резултати. Хубавите неща се постигат постепенно и с упорство. Казвам го, изхождайки от четиридесетгодишния си житейски опит. Благодаря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker