Мразя набитите cи бедра! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мразя набитите cи бедра!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4264 пъти
Момиче на 13 съм, почти 14. Проблемът ми е, че бедрата са ми набити, по едно време си бяха направо като трупчета. Сега малко отслабнах в тази област, но не е достатъчно. Тяло тип „круша“ съм - тесни рамене, тънка талия, бедрата са ми по-широки от раменете. Много трудно отслабвам в бедрата, даже не помня някога да са ми били слаби. Не ям чак толкова много - филия, намазана с лютеница за закуска, на обяд домата и малко риба тон, за вечеря ягоди. Също така се и движа - от училище се прибирам пеша /30 мин. път/, след това си правим разходки с майка ми за по 2-3 часа, вечерта играя упражнения 40 мин., които натоварват всички мускули, изразходвам много енергия от тях и цялото ми тяло се поти след тези упражнения. Играя ги всеки ден в продължение на почти 1 месец. Отначало имаше малък ефект /върху бедрата/, но после като че ли отново напълнях в тази област. Вече не знам какво да правя, започвам да мисля, че от спорт стават по-набити. За капак съм и ниска - 154 и къси крачета. Ужасно грозно е, въпреки че са ми казвали, че изглеждам добре, но аз мисля, че трябва да отслабна в краката, а майка ми също мисли така. Просто не знам вече как да го постигна това.. цяло лято тичах /и то всеки ден по 3-4 часа/ навън с другите ми приятели и пак си бяха набити.. вече не знам какво става. Пия и хормонални лекарства. Това го споменавам, защото четох на листовката, че може да се напълнее от тях. Дали може да е от това? Четох на интернет разни диети за бедра. Една от тях е:

Ако приложите тази диета: в бедрата и дупето, ще отслабнете, а в гърдите - не.

Фиксирани продукти: постно месо, нискомаслени видове бяла риба, зеленчуци, хляб, картофи, тестени изделия.

Забранени продукти: Всъщност, всичко, което не е включено в одобрения списък, и по-специално: масло, всички млечни продукти, всички растителни масла, ядки, семена, торти, пайове... шоколад, бисквити, всички пържени ястия.

Разрешено: чай, сокове, кафе, плодове и малки количества алкохол.

Ефективност: Загубата на тегло 0. 500 -2 кг на седмица, лицето и гръдния кош губят тегло по-късно от бедрата. Антицелулитно действие.
Мисля да започна такъв режим, но лошото е, че не знам кое от тези неща да ям сутрин, кое на обяд, вечерта.. някакви предложения? Благодаря за отделеното внимание!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2b289a00c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имам същия проблем и с интерес ще следя темата. Не се впрягай толкова. Ти сега подрастваш. Това може да е и от гении както е при мен. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e742ec2f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, 1! До ген си е всичко, да. Моите бедра са СЪЩИТЕ като на баща ми. Ама с-ъ-щ-и-т-е, но все пак ми се искаше да са мааааалко по-слабички. Забелязвам, че повечето момичета дебелеят в областта на корема, а краката в повечето случаи са им слаби. Е, при мен е точно обратното :D
Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 03979f4c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Какви са хормоналните лекарства, които пиеш на тази крехка възраст?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7ee94fda61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 3 - Лятото на 2011 менструацията ми дойде 2 пъти в един месец /първата спря, два дни след това дойде отново/. Майка ми ме заведе на гинеколог, откриха ми кисти на яйчниците и ми изписаха противозачатъчни.
Вече съм сигурна, че е от тях, защото съдържат много естроген. Излишъкът от него в женския организъм е причина да се надебелее в областта на бедрата и корема. Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c5050ff302
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз имам набити бедра.... не мога и не мога да ги сваля. Някакви идеи? Какви упражнения да правя? Каквито и да правя, трупам мускулна маса в бедрата и все си седят набити... като на спортист. Ужасни са.

 
  ...


...
преди: 12 години, 26 дни
hash: ae8905eafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Използвай търсенето на сподели. нет с думата "бедра" отговорил съм доста обстойно на тази тематика в поста "Имам дебели бедра"
Не те съветвам на тази възраст да се опитваш да коригираш нещо което тепърва ще се променя. Докато не приключиш с растежа си няма как да знаеш каква ще е окончателната форма на бедрата ти!
Когато това стане - тоест активния растеж намалее и окончателния ръст ти се установи, може да погледнеш към бедрата си.
И да - ако нямаш излишна подкожна мазнина, от спорт ще станат по-"набити"! На бедрената кост има само мускули и мазнина. Ако не си пълна - мускулите предизвикват "набития" вид и натоварването на тези мускули само ги развива повече.
Има начин мускулите да се намалят, но:
1. няма смисъл да го правиш на тази възраст. Ако на 21 години си с 10 см по-висока, част от този ръст ще е поради удължаване на тазо-бедрената става и същите мускули ще са опънати около по дълга сава и съответно диаметъра им ще намалее - точно както когато разтягаш парче ластик - става по дълго и по-тънко.
С две думи проблема ще се само-коригира с възраста и израстването.
2. За да намалиш мускулите, които правят бедрата да изглеждат "набити" трябва да ги "изгориш" (превърнеш в енергия, подобно на подкожната мазнина). Това става с ниско-калорийна и ниско-протеинова диета и голямо натоварване на тези мускули. Когато организма има калориеен недостиг се обръща към мускулните влакна за енергия (особено ако има и недостиг и на протеин)
Такъв режим е абсолютно противо-показен за подрастващ - по простата причина че подобна диета забавя растежа и после няма да го наваксаш това забавяне - вместо да си помогнеш, ше задълбочиш проблема като останеш по-ниска.
За това говориме за такъв подход чак след 22-23 години ако тогава все още имаш нужда да намалиш бедрата си.
Също така - по-малко мускули на бедрата означава по-малка физическа сила/издръжливост там - ако не се занимаваш със спортове може и да не е кой-знае какъв проблем, но като тръгнеш с приятелите на разходка в планината ще изпиташ последствията.
Ако генетично си пред-разположена към нисък ръст (погледни ръста на родителите си) чудеса няма да станат - може да направиш бедрата си малко по атлетични но няма как да изглеждат слаби като тези на модел висок 1. 90 см.
На 14 години, ако нямаш наднормено тегло ще си направиш много лоша "услуга" с диета! Просто прояви търпение и не се сраянявай с останалите - всеки има различна скорост на растеж а тялото ще продължава с по-забележителни промени още поне 5-6 години.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: e742ec2f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, номер 6! Авторката съм и вчера прочетох историята „Имам дебели бедра“ и коментара за това, че когато се издължат бедрата ще станат и по-слаби. Наистина може да има нещо такова, а пък и всички ми казват, че според тях няма да си остана 154, а ще раста още малко, но аз малко се съмнявам, защото родителите ми с ниски също - майка ми 153, баща ми 170. Бабите ми също не са много високи, дядовците ми са на средна височина, но пък лелите ми са високи. Може би поне 158 ще мога да стана.. движа се, ям си нормално, може би ще „дръпна“ още малко на височина. Нямам проблеми с другите части на тялото ми. От кръста нагоре съм много слаба, но от ханша надолу ми е проблема. Сега малко са ми отслабнали бедрата, както и прасците. Виждала съм и на ниски момичета, че бедрата са им слаби, но моите предполагам, че са генетично заложени какви да бъдат и ще кажа защо. Аз изцяло приличам на баща ми /с разликата, че съм момиче само/. Бедрата са ми СЪЩИТЕ като неговите, ама абсолютно същите, неговите също не са слаби, а са набити, но все пак той е мъж и стои по-добре. Правя упражнения /не натоварвам бедрата си прекалено, смятам, че натоварват по равно всички мускули, отново не твърде много/, но в никакъв случай не е тичане, защото ще ми заприличат като на професионален футболист.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker