Проблема ми е коремчето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Проблема ми е коремчето
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2110 пъти
Здравейте, знам че има около 100 теми за отслабване и диети, прочетох почти всички, но не мога да намеря моят отговор. Проблема ми е, че съм на почти 15 предстои лято, море, а аз въобще не се чувствам добре в кожата си. Харесвам си краката, ръцете са ми що годе добре, но корема просто не мога да си го понасям.. от 4 месеца не съм яла МакДоналдс, КФЦ, дюнери и тем подобни, сладките съм ги намалила до максимално, само на празници си хапвам по 1, 2, газирано пия 1 път в месеца сигурно, вечерям предимно салати.. Всяка вечер правя различни видове коремни преси, когато имам време тичам на стадиона, качвам се по стълбите, скачам на въже, но ефекта е почти невидим.. Не знам какво да правя, дали правя достатъчно упражнения.. От вчера почнах и хапчета за отславане да видим дали ще има ефект. Та ако имате някакъв съвет, някое друго упражнение.. Моля ви споделете го! Благодаря. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: bc43d9b2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Правила съм какви ли не диети и от личен опит мога да ти кажа, че най-ефективно е да СПРЕШ бързите въглехидрати и МНОГО движение. Това ще рече да не ядеш сладко и нищо в което има захар, един път в седмицата може. Яж бавни въглехидрати на обяд и на вечеря но не много големи количества- картофи (само варени) ориз, пълнозърнест хляб. Забрави за макдоналдс дюнери газирано и тем подобни глупости. Не яж мазно и пържено. Ходи на фитнес ако имаш възможност или бягай навън по 30-40 мин на ден. С бягане се свалят мазнините на корема с коремните преси само оформяш мускулите под мазнините. И все пак надявам се наистина да имаш проблем с външния вид а не да си се вманиачила за нищо. Яж достатъчно не стой гладна но предимно месо зеленчуци плодове млека риба и говори с родителите си за това, все пак те купуват и готвят храната.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fc00911804
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз съм момиче на 16 и аз не се чувствам добре в кожата си, краката си ги харесвам, но ръцете и корема изобщо.. Но преди 8 дена почнах да тренирам в нас.. правя коремни преси вечерта, вдигам гирички и после се обвивам цялата в прозрачно фолио и скачам на въже около 30-40 минути и има ефект.. отслабваш и се стягаш едновременно, защото това фолио още на 10-тата минута почва да те поти и цялата ставаш мокра и така мазнините се губят и после се къпиш и се чувстваш много добре. Надявам се да съм помогнала! : ))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 21446d3926
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От фолиото около тялото няма смисъл. Премахва се само водата, а не мазнините. Ефект веднага след като свалиш фолиото се вижда, но с приемането на течности и храна, тази вода се връща на същите места бързо след това. Ефект няма - само може да си докараш здравословни проблеми, затопляйки органите си по този начин.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 851d1e88da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За всички дами с подобни проблеми - Домашния фитнес май най помага, така, че :
Взимате капак на тенджера, по възможност изцяло, дори и дръжката да е метална, след това обръщате капака и се хващате за масата например и въртите ханша така, че да си поглеждате петите. Имайте в предвид, под капака да е плоскост, която да можете да съсипете, килимите и ламината например се вдлъбват
Това е от мен ;]

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 50b3b41ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Започни 90-дневната диета, ефикасна е.. има достатъчно информация в нета за нея, до седмица сваляш до 4 кг, (поне при мен беше така )ако я спазваш стриктно, а хубавото е в това че не стоиш гладна.. успех и повече усмивки)

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 58b4b21f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кардио .. аз така изгарям мазнините :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker