Магнитен пръстен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Магнитен пръстен
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3281 пъти
Привет/
Аз съм момиче на 20 години. около 50 кг.
По принцип съм слаба, но имам коремче, което искам на махна.. Преди години беше доста по голямо, но от година /година и нещо съм на нещо като здравословно хранене. Много рядко хапвам сладко, пържено и пия газирано, Даже почти не пия.. пия сокове от време на време..
Кг съм сваляла 2, 3 но съм си ги качвала, слава богу не съм качвала двойно или тройно. Като цяло съм доволна от тялото си/като изключим коремчето. Днес съвсем случайно попаднах на статия свързана с магнитен пръстен. Ами не мисля, че ще има ефект но ще пробвам. Но тъй като съм от малък град едва ли ще намеря подобен пръстен, ако не ще помоля да ми поръчат от аптеката.
Искам да попитам какво мислите вие за този пръстен, дали има ефект? Това което четох е нета, е че намалял апетита и някой хора дори сваляли кг. Ставало бавно /но за мен не е проблем.. Знам, че пръстена се носи през деня а също може и през ноща до като се спи.. но мисля, че няма да помогне това-дали ще го нося вечер или не..
И така сега отивам да търся пръстен дано намеря.. Защото наистина искам хубаво тяло.. Краката са ми доста слаби, от мой роднини чувам, че са като доматени колчета. . И така нека ако някой е ползвал такъв пръстен да сподели мнението си. Моля публикувайте :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: c246359e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм ползвала и не мога да ти кажа, но ми се струва пълна глупост. Колкото до коремчето, което не харесваш, трябва да тренираш от време на време, за да изгориш мазнинките там и да се стегнат самите мускули. Само диети и здравословно хранене не са достатъчни. Можеш да бягаш няколко пъти в седмицата, да скачаш на въже, да клякаш, да правиш коремни преси (напиши само в гугъл упражнения за стягане на долната част на корема и ще ти излязат много неща, сама ще си прецениш какво те устройва).

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8389fb01b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ж30: С пръстен коремче не се маха, а с тренировки ... И то облекчени коремни преси, за да не натоварваш кръста...
Едва ли ще ти помогне. Кой знае какви платени публикации си прочела за поредната "здравословна" глупост. Тепърва тялото ти ще се променя и ще се превърнеш в жена след 5-8 години.

Що се отнася до магнитните атрибути, не е добра идея да злоупотребяваш с тях, т.е. да ги ползваш...
Масово ги рекламират колко са полезни и как добре влияят на организма, водата и храната, НО...
Да не забравяме, че МАГНИТът има полюси. Истината е, че ако магнитът е правилно поляризиран, т.е. СЕВЕР-ЮГ, но не помня коя страна накъде трябваше да бъде, то тогава, той ще бъдев синхрон със земното магнитно поле, т.е. и с твоето тяло. Твоето тяло се намагнитизира, макар и малко, от земното магнитно поле. Вмешателството на каквито и да било други неправилно поляризирани магнитни вълни, може МНОГО СЕРИОЗНО да увреди твоето здраве.

Вече има достатъчно медицинска информация по въпроса. Особено добре запознати с това са физиотерапевтите и рехабилитаторите.
ЗАТОВА:
* Не си давай парите за глупости, а се информирай повече - от медицински източници...
* Препоръчвам ти да не носиш често, камо ли постоянно, магнитни бижута. Не знаеш те как са поляризирани...
* Ако все пак желаеш да се възползваш от силно магнитно поле, то се снабди с магнитна завивка или постелка за легло и спи на нея. На всяка 1 година ползване, следват 6 месеца почивка и отново... (Това е по препоръчване на физиотерапевтите).

Аз имах и все още имам редица хронични заболявания, които обаче вече не ме тормозят благодарение на подобна терапия. Постъпих предвидливо и си купих постелка за спалня, а спях сама на единично легло. Внимавах да не пречупя магнитните ленти в края. Сега живея с половинката си, спим на спалня и той се възползва от нея, вече 2 г. И той забеляза редица подобрения във физиологичните си функции...

Такива постелки се продават МНОГО, НО не забравяй, че тяхното магнитно поле е много силно. То отблъсква и неутрализира земното магнитно поле и магнитизира (поляризира) твоето тяло правилно по посока на Север-Юг.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 81471ed8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:Ходих проверих но в аптеката няма, казаха ми че ще питат дали може да се поръча.. Ако не може ще проверя в други аптеки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 81471ed8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам да тичам, но имам доста големи гърди и като тичам се друсат-ужас. Тези дни ще си купя спортен сутиен и ще тичам. А коремни преси правя на ден по 30, 40 понякога и 60

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c4c9843ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хора, не се лъжете от подобни неща. Магнитни наколенки, гривни, пръстени, колани и т. н. НЕ влияят по никакъв начин на тялото/здравето ви!!! Всяквите подобни "лечения" с камъни, светлина, електромагнитни вълни и т. н. НЕ влияят по никакъв начин на тялото/здравето ви!!! Баенета, магии, екстрасенси, хорскопи, гледане на бъдещето са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! Защо пълните джобовете на лъжци и измамници! Хванете някой учебник по физика и биология и се образовайте малко!

Номер 2, идеше ми да си скъсам дипломата и да се гръмна след като прочетох втория ти абзац. Всяко нещо по което тече ток индуцира електромагнитно поле! Самото магнитно поле на земята е различно навсякъде! И ми е много интересна тая технология с която магнитна гривна или пръстен се "поляризира" така, че магнитното им поле постоянно да се променя, че да съвпада с това на земята докато се движим. Или пък ти се разхождаш с компас и следиш да не си промениш положението на гривните.

Авторке, аз моето коремче го смъкнах като намалих тестените изделия и с малко преси всяка сутрин и вечер. С магия няма да го смъкнеш. Прави упражнения, пий повече течности, а най-добре питай личната си лекарка или диетолог. Също така имай предвит, че генетично ни е определена известна фигура и понякога не можем да направим нищо по въпроса.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b9e5e9e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Толкова ли ти пречи да идеш на фитнес, да потичаш в парка и хем да оформиш тялото си хем да направиш корема си по-плосък и красив?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: fc7befad43
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На фитнес не ходя, защото няма с кой. А за бягане не мога, защото са ми доста големи гърдите и няма как просто. Като си купя спортен сутиен тогава

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 901cb50fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До 7 - хаха ти да не си бебе, та да не ходиш никъде сама? И до тоалетната ли ходиш с компания?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 13ea03dc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   С 30, 40 коремни преси не става. Аз правя вече месец по 300 (100 от 3 вида коремни преси) и още упражнения за крака дупе и т. н и има ефект! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6ac39458ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И какви коремни преси правиш, може ли да обясниш.. Ами не че се заяждам, но на месец и аз правя горе долу толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker